Naglar..

Till bröllopet har jag tänkt gå till en salong och fixa till mina naglar. Har väl okej naglar själv, men man kan ju inte garantera att alla 10 kommer vara i samma längd just den 31 maj, det vågar jag aldrig chansa på, så jag kommer göra dem på salong. Jag har aldrig gjort "lösnaglar" på salong tidigare. Skulle behöva veta lite om vad som är bäst gelé eller acryl? Jag har NOLL koll! Vad rekommenderar ni som testat? Hur långt innan kan man göra dem för att de ska vara snygga på själva dagen D? Kan ju tillägga att jag inte vill ha allt för långa häxliknande saker, tycker personligen att det ser äckligt ut, nä något i stil med dem på bilden tycker jag är snyggt och franskmanikyr kommer det bli, ser så fräscht ut. Hjälp önskas i denna nagelsjungel som finns där ute ;-)




Redo för visning



Hoppas att er lördag vart fab, min har varit så oglamourös som det bara går. Från "prinsessa" igår med en lovely brudklänning till en skurtant idag som bland annat legat med huvudet inne i ugnen och skurat.. Har även tvättat alla stolsöverdrag, lika så alla sofföverdrag, så nu är det skinande rent här hemma och soffan luktar ljuvligt av sköljmedel och den är så vit den kan bli.

Nu är vi redo för morgondagens visning, hoppas, hoppas vi får sålt lägenheten smidigt och lätt nu bara. Tänk om ingen kommer.. men som en granne till oss sa innan idag, tro mig det kommer folk, både intresserade och sedan en massa nyfikna ..



Lördagsmorgon



Lördagmorgon
är den bästa morgonen på hela veckan. Man ligger automatiskt lite längre och myser, sedan blir det morgon-tv, god frukost tillsammans och sedan är man redo för dagen.

Idag är det varmare ute, men solen lyser med sin frånvaro, men man kan inte få allt! Ska städa och fixa i lägenheten idag, måste fixa det sista innan visningen imorgon. Ikväll/natt ska man dessutom dra fram klockan 1 timma så man "förlorar" ju den timmen också. Men härligt med sommartid, kommer bli så ljust längre på kvällarna.

Nu är det frukostdax här! Kram så länge!



Fredagsmys...



Kvällen
tillbringas just nu framför finalen av Let´s Dance med varsin Lap top i knät, romantiskt värre.. Har ätit en gratinerad pastarätt med köttfärs, riktigt gott blev det. Sitter här och myser och tänker på hur glad jag är över att klänningen faktiskt blev precis som jag önskade och på måndag kommer min ljuvliga vigselring, guldsmeden har redan skvallrat att den är underbar ;)

Nej, nu ska jag ta ett stort glas Pepsi Max och luta mig tillbaka och bara njuta av att det är helg (igen!)

Kram på er!



Kan inte låta bli...

Eftersom jag inte är mycket för att överraska lägger jag ut bilderna jag fått idag från fabriken på MIN brudklänning. Den är i stort sett klar nu och jag kan bara säga att jag älskar den! Längtar tills jag får ha den på mig. Jag har förresten beslutat nu när jag sett resultatet att jag inte kommer använda slöja. Tror att det blir "för mycket" av det goda, med det släp som är på klänningen och en slöja, det blir helt enkelt kaka på kaka, så nu behöver jag inte fundera över slöja eller inte slöja mera!  

     
Bilder: Privata 



Underbara skapelse..

Supersnälla Paula har gjort så att jag kunde se bilderna på klänningen här på jobbet och jag är helt mållös och lycklig! Klänningen är PERFEKT, den är så underbart fin att jag blir helt tårögd! Den är PRECIS så som jag önskade att den skulle bli, nu hoppas jag bara att den kommer att sitta bra på också, men i o m att jag har snörning bak så går det väldigt bra att justera både uppåt och neråt i storlek! Tack snälla Paula!!!! 

En liten glimt får ni så länge.. ;)
image735
Bild: Privat 



Äntligen..

image734
Min klänning som skiss...

Fick precis ett meddelande från Lillsessan Brud att det nu är skickat bilder på min bröllopsklänning! Jag är så nyfiken så att jag nästan spricker här och inte kan jag komma åt Hotmail heller då det är spärrat här på jobbet!!! Jag kan inte se bilderna med andra ord innan i eftermiddag när jag kommit hem. Gud jag vill hem nuuuuu, måste nog sluta tidigare idag, hehe! Hoppas, hoppas att den är lika underbar som jag tänker att den kommer att vara! Mer info kommer senare, kanske får ni även se en bild, men jag lovar inget.. Något ska väl vara lite "hemligt" innan bröllopet, men känner jag mig rätt så kommer jag ha svårt att inte visa, men som sagt vi får väl se..

Önskar er en trevlig fredag!

Kramar



Visning söndag



Usch vad trist det är att vara ensam hemma, jag har TRÅKIGT, så tråkigt att jag t o m har städat/torkat ur kökskåpen och tyckte det var ganska "skoj". Vi har visning av lägenheten på söndag så det är väl lika bra att röja och snygga till så mycket man bara kan. Inget bra är det på tv heller, tror jag ska lägga mig snart, en dusch och sedan sängen. Låter faktiskt riktigt lockande. Imorgon är det redan fredag igen! Godnatt! 



Ensam..

Nu är jag nyss hemkommen efter en hemfärd helt på egen hand idag. Älsklingen är på middag med jobbet och kommer stanna i Sthlm hos J tills imorgon, så det blir en ensam färd tillbaka till jobbet imorgonbitti också, men det gick fint! Nu har jag precis ätit vitlökfräst scampi, haha vad annars? ;-) Går ju så snabbt och smidigt när man är ensam! Nu ikväll blir det inte mycket gjort, ska mest mysa och ta det lugnt, borde gå igenom min garderob och lägga ut vissa saker på Tradera, men jag vet inte om jag "orkar", är ju en del jobb med det hela, men ska nog ändå ta tag i det faktiskt! Hoppas att er dag vart bra! Kram

Poolen på vårt hotell i Bali. Om 68 dagar ska jag ligga där och guppa ;-) 
 image732



Nominerad

Älsklingen berättade härom dagen att han har nominerat mig till Mix Megapols tävling "Gry har ett plan". Det är en tävling där Gry Forsell har ett plan med platser för ett gäng tjejer som behöver lite semester. Resan går till Santa Ponza på Mallorca söndagen den 6 april och man är tillbaka torsdagen 10 april. Tjejerna som vinner kommer att tillsammans med Gry få bo på Hotel Jardin del sol, som ligger vackert på en klipphylla med fantastisk utsikt över medelhavet med härliga rum, restaurang och spaanläggning. I resan ingår, flyg Arlanda-Mallorca tur&retur, boende och måltider. Låter ju helt ok tycker jag, det "negativa" är väl att man åker "ensam" tillsammans med en massa okända personer, men samtidigt är ju GRATIS alltid gott, så visst skulle jag vinna så skulle jag nog inte tacka nej ;)




"Diamonds Are A Girl's Best Friend"

image725

Min
dag har vart så bra som man bara kan önska av sin "egna" dag. Darlingen har vart fantastisk (som vanligt!) Vackra rosor, middag på restaurang och lyxigaste presenten innehållande "drömörhängena" Superfina är de och ser precis ut som min förlovningsring fast med mindre diamanter. Tyvärr är det svårt att ta en bra bild på dem, detta var det bästa jag lyckades få till! 

Jag har även fått en massa uppvaktning genom telefonsamtal, sms, mail och när jag kom hem låg det ett gulligt födelsedagskort i brevlådan från mamma och pappa. *Tack* Känns fantastisk att jag har människor runt mig som bryr sig, kommer ihåg mig och faktiskt tycker om mig. Jag är lyckligt lottad; Jag har en underbar blivande make, en underbar familj och underbara vänner, det är värt mer än alla diamanter i världen, men nu har jag både ock..som sagt lyckligt lottad =) 

*Tack alla ni som förgyllt min dag*  

Kram på er!




Födelsedag



Idag fyller jag år - 31 år! Jösses om lika lång tid som jag nu levt, fyller jag 62 år, men jag är lika glad ändå. Jag har aldrig haft någon åldersnoja och den har inte infunnit sig idag heller. Så länge jag får visa legitimation på systemet och när vissa busschaufförer fortfarande frågar om det är hel eller halvbiljett jag ska ha, så är jag nöjd, även om det sistnämnda borde göra så man kliver av bussen direkt, för det visar att chauffören har mycket dålig syn, för jag ser ändå inte ut som under sexton. Det vill jag inte ens göra, hahaha! 

Här skiner solen dagen till ära ochj jag fick precis ett blomsterbud med 7 STORA röda rosor, vilket betyder på blomsterspråket = Jag älskar Dig! Så även om det inte fanns något kort medsänt VET jag att det är från mannen i mitt liv. Vi firar även 1 årig förlovningsdag idag, så mycket firande blir det. Tack älsklingen, ser framemot eftermiddagen och kvällen.  

Nu är det dock arbete som gäller, man borde få en ledig dag när man fyller år tycker jag, vad tycker ni? Ha en underbar dag, det ska jag ha!

Kraaaaam!




Våffeldagen



Nu i eftermiddag har jag och Darlingen festat till det med några våfflor, våffeldagen till ära, riktigt gott va det! I morgon är det min födelsedag, Älsklingen har grejat med något "hemligt" här under dagen, spännande ;-) Förresten idag gjore jag min allra första smoothie, blev så där gott tycker jag, hade nog i för mycket banan, ska testa med en halv nästa ggn som jag såg efteråt att det stod i receptet.Nu blir det mys i soffan med en kopp te och nya Plaza Intreriör som damp ner i brevlådan imorse!

GÖR EGNA VÅFFLOR

Ingredienser 8-10 st
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
2 1/2 dl vatten
100 g smält smör

Gör så här:
Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölken. Vispa till en jämn smet. Tillsätt vattnet och det avsvalnande smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Grädda våfflorna och servera med sylt och vispad grädde. Tips: Våffelsmeten kan göras i förväg.



"Om svar anhålles"



O S A
för bröllopet går ut om exakt en vecka idag (1 april). Då har folk haft på sig 7-8 veckor att svara, ändå saknas det en del svarskort, men ingen från "min sida" dock. Alla i min släkt och alla mina underbara vänner har tackat ja och det för ett bra tag sedan, så det känns mycket skoj för mig, men darlingen har ett antal personer som inte svarat ännu, så vi antar att det ramlar in svarskort nu i veckan. Det finns en person i denna skara som inte svarat som verkligen borde gjort det samma dag som han/hon fick inbjudan eller åtminstone hört av sig, men det hör till en annan historia, men DÅLIGT är det och innerst inne vet jag att det gör den personen som jag älskar allra mest ledsen fast han säger att det inte är så och det får mig att bli arg och besviken på personen ifråga även om jag faktiskt inte känner henne/honom egentligen trots att J och jag vart tillsammans i 9 år nu.. *Älskar dig J*     



April redan?



Man kan verkligen tro att det är april ute så som vädret är, ena stunden fullkomligt vräker snön ner i andra strålar solen. Jag är så innerligt trött på detta nu, hoppas att det snart kommer lite värme, hörde på Nyhetsmorgon att våren eventuellt kommer i början av nästa vecka, så blir det bara så, så kanske jag kan stå ut denna vecka ändå!

Idag arbetar jag hemifrån, sitter här med en checklista som jag måste göra klar, så där kul när min arbetsdator ballar ur ideligen, grrrrr, men det är mysigt att vara hemma i alla fall. Jag jobbar faktiskt nästan bättre hemma, för jag får dåligt så samvete om jag inte presterar något om jag sagt att jag ska göra det, så flitens lampa lyser här på tisdag förmiddag! 

Hoppas att ni får en skön dag och vecka!

Kram!



Bali - Gudarnas ö

Bali är ön som lyckas med konststycket att uppfylla drömmen om det tropiska paradiset. Inte nog med att naturen är vacker, djurlivet fascinerande och kulturen är spännande. Här finns dessutom något för alla smaker och intressen. Det går förstås alldeles utmärkt att bara ta det lugnt, njuta av vågskvalp, vajande palmer och solsken. Men den som älskar röj och vill partaja hela natten lär också få sitt lystmäte. Den som vill hänge sig åt mer sportiga aktiviteter lär inte heller bli besviken. Dessutom bjuder Bali på kultur och andlighet som saknar motstycke. Det är dessutom oemotståndligt vänligt trots åratal av massiv turism. Bali också ett shoppingparadis av stora mått. Prisnivån är så låg att man kan unna sig det bästa av mat, dryck och shopping. Ja, Bali är nästan för bra för att vara sant. Kanske är det inte så konstigt att den kallas Gudarnas ö.

Folkmängd: 3 miljoner.
Yta: 5 561 kvadratkilometer, knappt dubbelt så stor som Gotland.
Statsskick: Ön är en provins i Indonesien, som är republik.
Religion: 97 % av befolkningen är hinduer i balinesisk tappning, vilket är ett spännande hopkok av indisk kosmologi, hinduism samt egen mytologi med stark animism.
Valuta:Indonesiska rupiah.
GSM: Fungerar utmärkt, men det är svindyrt att ringa.
Vaccinationer: För kortare vistelser räcker det med grundskydd.
Språk:Det officiella språket heter Bahasa Indonesia. På turistorterna blir man bra förstådd på engelska.



Örhänge..

Jag har helt missat att HAND även har ett par örhängen i samma serie som min förlovningsring (Princess). Örhängena är jättesöta och jag skulle verkligen inte tacka nej till dem i rödguld. Undra vad de kan kosta? Jag fyller ju år på onsdag om inte annat, hehe ;-)

image681image682

Bilder: HAND




Vigselprogram..


Vigselprogram...


Hållare...

Jag har pysslat lite granna och gjort ett tester för hur vigselprogrammen som vi ska ha i kyrkan ska se ut och så här blev resultatet. Jag tycker att den blev riktigt bra, inget speciellt med dem egentligen, men jag gillar att organzabandet kommer igen (hade ju organzaband runt inbjudan också). När vi gör de riktiga programmen senare kommer jag att skiva ut dem på lite hårdare papper så att det blir lite styrsel i dem. Sedan har jag inhandlat små hållare för att kunna fästa en lapp med bordsnumret, tanken är att ha en sådan hållare på varje bord så att folk vet vid vilket bord de ska sitta. Jag funderar på att knyta organzaband runt dem också, eller blir det "för" mycket tycker ni?  




Gårdagskvällen!

Påskafton blev lyckad. Jag och darlingen åt en god middag och delade en flaska rött, vi testade det röda vinet som restaurangen rekommenderat till huvudrätten på vårt bröllop och jag måste säga att det var ett SUPERGOTT rödvin. Senare på kvällen av en ren slump såg J att Magnus Carlsson skulle uppträda på utestället här, så vi gick ut en sväng för att lyssna på schlager trodde jag, blev dock lite besviken för Magnus sjöng inga av sina "kända" låtar, förstår inte riktigt vitsen med att sjunga okända, vill man inte att folk ska sjunga med? Hade jag i alla fall velat om jag hade vart artist ;-) men det var bra ändå, han har sådan utstrålning, men jag saknade min bästa vän K, det brukar vara hon och jag som shakar framför Magnus =) Alltid sååå så kul när hon är med, hoppas vi kan ses snart vännen, SAKNAR DIG!




Bröllopsresan är nu bokad!


 
Bara 70 dagar kvar tills vi befinner oss här i solen på andra sian jordklotet...

Nu har vi bokat bröllopsresan! Valet föll tillsist på Bali eftersom det verkar tilltala oss bäst om man ser till vad som finns att göra på ön. Visst Västindien ser helt fantastiskt ut, men vi har nu fått en resa med fem dagar extra än man skulle få till Västindien för en billigare slutsumma, dessutom kan man leva gott på Bali, en lyxmiddag får man för ca 100 kr. Vi har valt att bo på Legian beach nordväst om Kuta. Hotellet/bungalowern vi valt ligger i ett lugnt och fridfullt område precis vid havet med en stor grönskande trädgård runt om, men man kan med en promenad på ca 10-15 minuter gå in till det hektiska Kuta där det finns shopping, restauranger och nöjesliv precis det vi gillar, att det är turistigt där gör det faktiskt i våra ögon intressant, sedan kanske vi inte vill bo precis mitt i smeten, men som sagt det har vi valt bort men vi kommer ändå att kunna få fart och fläkt om vi känner för det! Vi åker den 4 juni från Sverige och kommer hem dagen före midsommar, resan är 15 dagar, bara 74 dagar kvar till avresan  och BARA 70 dagar till själva bröllopet.. Åh vad glad jag är nu!!!

Nu ska kvällens middag fixas, blir en Thaisoppa med vitlöksfräst scampi till förrätt och helstekt fläskfile, klyftpotatis och en sås med smak av Karl-Johan Svamp, timjan och citron till huvudrätt. Efterrätten blir en bit "överbliven" cheesecake från härom dagen!

Ha en skön kväll!!!
     



GLAD PÅSK!

image643

Så är det påskafton solen kikar fram mellan molnen emellanåt, men det är kallt och blåsigt, skönt och vara inne helt enkelt. Hoppas ni får en skön dag och ät mycket ägg och påskgodis! Kraaamar



Vart går bröllopsresan?


Ska bröllopsresan gå till Aruba...?

Ska bröllopsresan gå till Bali...?

Ska bröllopsresan gå till Curacao...?
    
Gårdagskvällen blev så lyckad, både maten och tjejsnacket var kanon ;-) Det var jätteskoj att L ville komma och hälsa på! Idag har vi inte pysslat med mycket, det är ju ändå långfredag. Körde L till stationen vid 12.15 sedan har jag älsklingen mest myst och vart så glada för att det är många dagar kvar av ledigheten.

Nu sitter vi och kikar på bröllopsresa, vi måste faktiskt ta tag i detta, ett ganska lyxigt litet "problem" att ta tag i iofs, sitter och kikar på Västindien, Aruba eller Curacao, men vi har även kikat på Bali i Indonesien. Vi vill ha ett ställe med sol, stränder, palmer men det måste även finnas lite "drag" så man åtminstone vet att man kan hitta på roliga saker om andan faller på. Jag VET nämligen att vi inte bara kan sitta 2 veckor och titta varandra in i ögonen, sååå romatiska är inte vi..! Någon som vart på någon av de tre resmålen vi funderar över??? Vore kul och höra vad folk tycker! 




Förberedelser..


Dukning i dagsljus och kvällsljus...


Mozzarellaknyten med lufttorkad skinkad, pinjenätter & basilika...

Cheesecake med hallon & björnbär..

Har hållit på hela dagen med ditten och datten, först städat och piffat, sedan tagit hand om mig själv genom att fixa naglar och hår och liknande, handlat och nu förbereder jag maten. L kommer vid 19 tiden, så det är bara två timmar kvar, ska bjuda på till förrätt mozzarella, lufttorkad skinka, rostade pinjenötter och färsk sparris, till huvudrätt blir det tagliatelle med kyckling och citron och till efterrätt blir det egen gjord cheesecake toppad med hallon & björnbär. Tror att det kommer smaka fint.

Vad ska ni hitta på denna skärtorsdagskväll?  

Kramar!



Härlig Skärtorsdag!



Så är det Skärtorsdag och den kom med strålande sol, inte ett moln här och klarblå himmel, underbart! Så skönt och vara hemma idag, ska strax ta en rask promenad, sedan ska jag städa av hemma plus att jag ska förbereda inför kvällen då vi/jag får besök av en vännina från Sthlm, vi ska äta lite god mat och prata tjejsnack, hon och hennes karl har nämligen separerat för ett tag sedan så jag ska liva upp henne är tanken.

Nej gott folk nu är det dags för lite nytta här så jag hinner med allt innan kl 19!

Trevlig Skärtorsdag! 



Ett kilo till

Så är man inne på sista arbetsdagen för denna vecka eller egentligen inte för jag ska jobba hemifrån imorgon som det så fint heter, men jag ska inte vara här på kontoret i alla fall. Fick förövrigt precis en inbjudan från vårt Göteborgskontor som ska ha en gruppchefkonferens någon gång under april eller maj och vill då gärna att jag närvarar så att de får träffa den nya Skaderevisorn som ska granska allt deras personal pysslar med, känns lite "skoj" att folk snart kommer att vara "rädda" för mitt snokande i deras arbeten, moahaha! Detta blir med andra ord min första resa inom jobbet. Spännande men lite fjärliar i magen infinner sig här direkt för jag antar att de inte låter mig komma undan med att bara sitta i ett hörn och se glad ut, utan jag lär ju få en tid och punkt på schemat där jag förväntas berätta om 2008 års revision men det ska väl gå det med, har ju tid på mig att komma på något "smart" att säga. Just nu är det dock rätt tomt i huvudet =)

Idag ska vi på lunchen ha påskbuffé här på jobbet så jag ska om ca 1½ timma smälla i mig ägg, sill och lite annat smått och gått, tyvärr blir man lite "skadad" av viktklubb.se för när man blir mer medveten om hur mycket kalorier det är i vissa saker känns det inte lika roligt att äta dem och jag tror inte sill hör till nyttigheterna,  det är väl dock detta som är meningen med hela grejen. Vägde mig imorse och jag har tro det eller ej faktisk gått ner ett kilo till och midjan har minskat med 5 cm, det sistnämnda har jag dock svårt att tro på, jag mätte nog fel vid anmälningen för annars borde byxor och liknande kännas lite lösare än de faktiskt gör, men åt rätt håll går det i alla fall, så guldstjärna till mig! 




Snöat klart snart?

Så är det tisdag eftermiddag och just nu faller det STORA snöflingor utanför kontorsfönstret, snälla någon, få stopp på eländet! Dock smälter snön här så fort den träffar marken, men fortsätter det i den takt den faller just nu så kommer det snart bli ett äckligt litet blött och kallt täcke som verkligen lägger sig på marken. Jag tänker på fredagen då vi skulle åka ner till västkusten (7 mars) då var det så ljuvligt ute, jag trodde på fullt allvar att våren för en gång skull kom tidigt, det hade väl inte vart helt omöjligt, jag menar det var/är ju ändå mars, men sedan den fredagen har jag inte sett solen, det är snart två veckor sedan.
 
Snart är det dags för hemgång i alla fall, skönt det. Jag har haft fullt upp idag med bland annat att sitta med på ett nämndsmöte med ärenden som överklagats, så jag tycker att jag är väl värd att få åka hem strax och mysa med J och kanske pyssla med nått skoj.

Hoppas solen skiner hos er i alla fall, detta väder kan ju få vem som helst deprimerad! Kramar!




En perfekt ask

image609

Jag hittade precis en guldask (5x5 cm) som jag blev väldigt, väldigt förtjust i. Har ju egentligen redan gudaskar till M&M´sen men jag tror att jag har ångrat mig ang dem, tror jag ska sälja dem jag har och köpa dessa istället, anledningen är att jag gärna vill ha med lock, tänk med ett litet organzaband runt och så en söt liten etikett med var och ens namn på. Tror jag måste lägga in en beställning.. Samtidigt så jäkla onödigt.. nä nu blev jag så villrådig... Hmmm.. Värdelöst att surfa runt på en massa hemsidor, man hittar ju sååå mycket snyggt



Bröllopspyssel



I helgen som gick fick jag fixat 45 små rispåsar med sagogryn i som ska delas ut i kyrkan och som gästerna sedan ska använda och kasta riset på oss efter vigseln. Jag var dock tvungen att "tvätta" riset då de var mjöliga på någotvis, annars hade J riskerat att få fläckar Frockcoaten. Hade gärna velat ha såpbubblor egentligen, men det blev inte så, men jag blev nöjd med de vita små organzapåsarna och dess innehåll. Riktigt söta! 



Brudskorna är här

image606
Mina brudskor...

Idag hämtade jag ut paketet med "brudskorna" jag till sist fick tag i och jag är positivt överraskad av dem faktisk. De är riktigt, riktigt fina och ser "dyra" ut. De är i sidenaktigt glansigt tyg med ett litet sött strasspänne och inte i något fuskskinn som jag tyckte att de såg ut att vara i på bilden. Kommer dock få sätta på något på sulorna om jag nu ska behålla dem för de var som vanligt när man köper billiga skor, hala. Jag höll på att gå ner ofrivilligt i spagat i köket när jag testade dem på och vill ju inte dratta på rumpan på bröllopet =)

Vad tycker ni ska jag behålla dem eller inte? Funkar de som brudsko?



Teknikens under!

Nu har min dator anlänt och jag skriver på den i denna stund, den ligger så fint i sin dockningsstation och myser och väntar på att få åka med mig hem senare, fick även en 3G anslutning så att jag kommer åt internet, intranät och e-posten vart jag än befinner mig i världen. Så rent teoretiskt skulle jag kunna sitta i bilen och blogga både påväg till och från jobbet, men det kanske inte är så vettigt, men det skulle fungera i alla fall, så tack så mycket jobbet!

Snart hemfärd, ska stanna en 30-40 min till här då jag var lite sen i morse på grund av mycket bilköer och snö på sina ställen, men sedan blir det som sagt hemfärd. Vi måste stanna till och handla påväg hem också, jobbigt, men det gapar tomt i kylen hemma så det är ett måste. Ska även inhandla scampi IGEN, jag äter en påse i veckan, de är sjukt goda med lite vitlök och cayennpeppar, jag tror att jag har blivit beroende, helt ärligt! Tur att de är små nyttiga rackare ;-)

Kram på er!



Lägenhet





Satt nu på lunchen och pratade med några kollegor, jag nämnde bland annat att jag och J eventuellt funderar på flytta hit för att slippa spendera över 10 timmar i veckan i bilen. Fick då höra att  företaget jag arbetar på äger ett flertal fastigheter runt om i Stockholm och har man bytt tjänst utifrån landet in till Huvudkontoret kan företaget hjälpa till med att förmedla en lägenhet, det hade jag ingen aning om, så nu ska jag maila ansvarig och höra mig för åtminstone. Kan ju vara ett bra sätt att känna av ett område lite innan man köper kanske? Ja vi får väl se, men jag är ju dum om jag inte kollar upp det i alla fall. Annars flyttar jag mer än gärna in i lägenheten ovan som ligger på Hemnet (Hammarby Sjöstad) jag blev näst intill kär nu tror jag, PRECIS min stil plus att den dessutom har två balkonger *Anna vill ha*    



Snö hos er?

Måndag förmiddag, mulet ute och på vägen hit var en sträcka efter vägen full av snö och modd, lagom skoj, men här på jobbet har ingen snö fallit. Jag hoppas att ingen snö kommer hit alls, vem vill ha snö nu? Jag spanar ju efter vårtecken och längtar mig galen efter sol och grönska!

I eftermiddag skall min bärbara dator med 3G ÄNTLIGEN levereras hit till jobbet (bättre sent än aldrig, jag är ju inne på min tredje vecka här nu) så alldeles snart kan jag jobba hemifrån när det passar, väldigt bra tycker jag! Arbetar förövrigt bara måndag t o m onsdag denna vecka, så det är en skön kort vecka. Påsken ser ut att bli spenderad på hemmaplan, rätt skönt att slippa resa iväg för en gång skull, tycker vi alltid gör det under storhelger annars. 

Nu ska jag sätta mig och läsa en Tingsrätts dom om vårdslöshet i trafik, då jag ska sitta med i en överklagande nämnd i ett trafikärende som vi haft här imorgon eftermiddag!

Ha en skön måndag och hoppas att ni slipper snön där ni nu bor. Kramar!  




En spontan date!

Igår efter all schlagerglädje blev det hastigt och lustig bestämt här över bloggen faktiskt att jag och söta Emelie skulle ses för första gången över en schlageröl ute. Så jag fick fixa till mig snabbt som sjutton och dra till Maja/Klubb Nivå efter midnatt, var ju inte alls planerat, så spontant var ordet! Jag hade supertrevligt, väldigt skoj att träffa Emelie som är en jättego tjej, jag önskade förresten "Hero" tre gånger och då kan jag lova att vi dansade lite extra vilt, hahaha! Tack Emelie för att du bjöd med mig ut, ångrar absolut inte att jag hängde på! Till alla schlagertokiga, glöm inte kika på kanal 1 kl 19.00 för då är det "Melodifestivalen dagen efter" Kram på er!
 
image586 image587

Bilder: Privata



Slutresultatet!

Så slutade schlagerdramat


1. Charlotte Perrelli
- Hero (224 poäng)

2. Sanna Nielsen - Empty Room (206 poäng)

3. BWO - Lay Your Love On Me (158 poäng)

4. Rongedal - Just A Minute (142 poäng)

5. Linda Bengtzing - Hur svårt kan det va? (64 poäng)

6. Nordman - I lågornas sken (48 poäng)

7. Sibel - That Is Where I'll Go (39 poäng)

8. Amy Diamond - Thank You (36 poäng)

9. Christer Sjögren - I Love Europe (23 poäng)

10. Frida feat. Headline - Upp o hoppa (6 poäng)




Vilken RYSARE..

.. jag trodde det var kört där för en sekund eller två! Visst "Empty room" är en fin låt och Sanna Nilsson en mycket bra sångerska så det hade ju inte vart hela världen, men "Hero" ÄR den bästa LÅTEN, tänk på det, det är en musiktävling, inte en tävling i hur artisterna ser ut, ni som gnäller på hur vissa ser ut!

image585

Foto: Pether Engström




Juryn röstar..

... för fullt och JURYN har GRYMT bra smak, 12:or, 12:or och så lite fler 12:or. *WHHHHIIII* Snacka om att hon är överläget populär!!! Själv har jag säkert bidragit med samtal för minst 200 kr nu, hahaha! Charlotte vinner jag känner det på mig!!!!



Schlagerfinal!



Nu är den äntligen igång då, finalkvällen som jag väntat sååå på. Charlotte gjorde precis ett fantastiskt bra uppträdande, hon är ett fullblods proffs ut i fingerspetsarna! Love her!!! Nu ska här röstas, ring nu för sjutton annars kan ni inte gnälla efteråt om det inte går vägen, tänk på Sjögren i Belgrad så ringer du säkert en extra ggn på Perrelli,

Nu är Sjögren precis klar här, Holy moses.. Hur kunde han gå till finalen? Det är bland det käckaste i låtväg som jag hört tror jag, på ett NEGATIVT sätt. Känner på mig att han gör en skräll igen och vinner alltihop, jag menar Irland skickar ju en kalkon, så kan väl vi också göra det =)

Kram på er!




Äntligen...

.. är det lördag och finaldax, ska bli superspännande ikväll, alla mina röster kommer att gå till glittriga Perrelli! Nu ska jag ut och Power Walka innan frukost, vi har två sovgäster här just nu som fortfarande ligger och sover, så jag studsar ut en sväng så att jag inte väcker dem, vi hörs senare. Ha en fab lördag!



Till salu!

Nu ligger vår lägenhet ute till försäljning på Hemnet, kika gärna in och lägg ett bud ;-)



Frockcoat..

image569
Något i stil med detta blev det för älsklingen!
image570

Idag har darlingen fixat sina kläder till bröllopet. Det blev Frockcoat i mörktgrått/svart med väst och plastrong i guld (så klart ;-) Superfint blev det, så ännu en sak att bocka av på "Att göra listan". *härligt* Måste säga att det rullar på riktigt bra nu med förberedelserna måste jag säga, "bara" 80 dagar kvar idag.

Jag har gått ner 2 kilo, så jag är rätt nöjd med mig själv, var därför tvungen att ta en näve med Ahlgrens bilar och mumsa på innan, ska ju inte överdriva nyttigheterna allt för mycket, kan ju för sjutton chocka kroppen =)

Kraaaam!



Fräckhet..

De senaste veckorna har jag märkt av hur fräcka en del människor kan vara. Vi har fått några sura miner och kommentarer från personer som inte blivit bjudna på bröllopet. Vissa av dem är personer som är släkt med någon av de bjudna gästerna och som vi bara har träffat max en till två gånger, sedan finns det andra som bjuder med sig gäster, hur fräckt är inte det? Ja ja, det är väl så det är antar jag, personligen skulle jag ALDRIG förnedra mig med att sura och komma med kommentarer om jag inte blev bjuden på en fest eller ett bröllop, men alla är vi olika och tur är väl det, annars hade det nog blivit en tråkigt och enformig värld ;-) 




Hindersprövning..

Imorgon ska Hindersprövningen postas, så nu får vi se om det "kommer fram" några gamla ex-fruar som J glömt berätta om, hahaha. Hindersprövningen gäller i fyra månader så nu är det dax som sagt. Imorgon är det bara 80 dagar kvar, jisses vad dagarna går..  Mina skor borde komma snart också, lika så brudklänningen, men den dröjer nog till slutet av mars kanske t o m tills början av april, men lika bra det kanske, annars kommer jag väl strutta omkring här hemma och fläcka ner den ;-)

Ikväll ringde även en av mina allra bästa vänner från Paris och hälsade att hon och M kommer hem för att vara med på bröllopet, de hade bokat flygbiljetter, sååå glad jag blir. Nu har alla mina underbara vänner tackat ja = Lycka!!!

Nu kikar jag på "The starter wife" medans J stryker tvätt... 



Lugnet har lagt sig



Nu är vi hemma efter ännu en dag på jobbet. Min mage är nu mätt och belåten efter en ljuvligt god soppa. Så ett tips om du gillar curry, testa och laga fisksoppan. Den är mumsigt god, jag la även i lite scampi som ni ser, mums ;-)

Nu borde jag vara ute och promenera, men jag ska ärligt säga att jag hoppar över idag, så trist väder ute och jag har faktiskt ingen lust, istället ska jag packa upp den där jäkla väskan sedan helgen som fortfarande står här och ger mig dåligt samvete. Senare blir det kockduellen och surfande ;-)

Ha en mysig kväll!   



Slöja eller inte?

Något som jag fortfarande inte har bestämt är om jag ska bära slöja eller inte. Är faktiskt både för och emot, tycker inte att man behöver ha en slöja även om man valt att ha en brudkrona, samtidigt tycker jag att det kan vara fint, så det är ett velande fram och tillbaka här. Det som är nackdelen är ju att om man nu har en håruppsättning så syns ju inte den speciellt bra, men om jag nu skulle välja en slöja ändå kommer jag vilja att den sitter fast på en kamm, så att man efter själva vigseln lätt kan ta av den och vara utan på själva bröllopsfesten. Vad tycker du? Slöja eller inte slöja på bruden? Kort, lång eller mittemellan? Personligen tycker jag nog att en kortare slöja är finare än en lång.

      

Bilder: David´s Bridals



Mulet..

Idag var det en grå och trist tisdag man vaknade upp till, tänk vad vädret ändå påverkar människan, med sol kommer energi och glädje, nu känner jag dock inte att jag saknar varken energi eller glädje så sett, men jag blir ju onekligen lite mera glad när solen strålar, så jag hoppas att den likt i fredags kikar fram här så snart som möjligt och sprider vårkänslor runt sig! 

Förmiddagen kommer jag att spendera här vid mitt skrivbord, måste "tillverka" en ny checklista för min första revision som kommer genomföras här framöver, så nu måste jag vara lite kreativ också, hehehe, i eftermiddag har jag ett möte kl 14 som jag ska vara med på, annars ser min dag rätt "lugn" ut.

Vad har du för planer med dagen? 

Kramar!



Fisksoppa med currysmak



Här kommer receptet på fisksoppan med curry, soppan är ljuvligt.

Ingredienser 4 pers
200 gram gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk margarin
1 msk curry, ev mer
600 gram potatis
1 st fänkål
1 liter fiskbuljong
400 gram vit fisk
1 dl kaffegrädde
salt
1 dl gräddfil
4 skivor grovtbröd


Gör så här:
Hacka all lök. Fräs den i margarinet i en gryta. Strö över curry. Skala potatis och skär den i tärningar. Ta bort vipporna på fänkålen. Skär fänkålen i tärningar. Tillsätt potatis, fänkål och buljong. Låt koka i ca 15 minuter. Skär fisken i bitar och tillsätt den tillsammans med kaffegrädden. Sjud soppan i några minuter. Rör inte för mycket, då går fisken sönder! Servera med en klick gräddfil, klippt koriander och bröd.

Lycka till!!!




Måndagkväll


Kvällens kockduell: Gula lagets middag var min favorit!

Smarrig räkpasta...


Måndagen är avklarad, nu är det "bara" fyra dagar kvar till Grand finale av Melodifestivalen 2008, jag håller redan tummar och tår för schlagerdrottningen Charlotte Perrelli.

Dagen har vart bra om man bortser ifrån ett ruskigt grått och trist väder. Just nu har jag precis kikat på kockduellen och kokar samtidigt fisksoppa med curry som vi ska äta till middag imorgon. Tjuvsmakade lite innan och mums vad god den blir, extra plus att den är "smal" och bra för min kropp..

Strax är det Simon & Tomas på TV3 som jag ska slö kika på, borde packa upp resväskan från helgen som gick men om det är något jag tycker är tråkigt så är det att packa upp väskor... så den får ligga lite till ;-) Kram!  



Bröllopsmässa..

I lördags mellan möte med hotellet, lite shopping och ringbeställning hann vi med en liten snabb visit på BröllopsmässanVarbergs fästning, det var en trång lokal som var fullproppad men nyfikan människor, men ändå skoj att kika runt lite. Både "vår" fotograf och konditor hade monter på mässan, skoj. Vi hann tyvärr inte prata med Karin Linde (fotografen) då hon var överöst med nyfikna folk kring sig, men vi ska bestämma ett datum framöver som vi ska ses och diskutera själva fotograferingen, kul!  

image542 image544 image545 image546 image548 image550
Bilder: Karin Linde  



Nytt objekt..



Efter några dagar ifrån datorn var jag naturligtvis tvungen att kika på Hemnet bland det första jag gjorde när jag kom hem, fann nytt snyggt objekt..



Hemma igen

image528
Torghandel i Varberg...

Så var det söndagskväll och vi är nyss hemkomna från en mysig helg och en eftermiddag spenderad i bilen. Jag har varit mesta dels hos mina kära föräldrar medans J gjorde lite mer. I alla fall är nu bakelserna och min underbara ring beställda, sedan är även annat pill inför bröllopet fixat.

I går var det såklart även Andra chansen på kvällen som vi kikade på, vet inte vad jag ska tycka, min favvo i år är ju redan i final så jag säger bara go "Hero" nästa vecka istället! Påvägen hem idag hann vi med en lite avstickare till Hammarby Sjöstad, kändes inte speciellt inspirerande där idag, grått, duggregn och isande vind, men jag vet ju att det är fint, men jag säger som J sa till mig: "jag är inte imponerad" så vi får väl se vart vi hamnar ;-)

Nu ska jag packa upp! Hoppas att ni haft en bra helg!




Västkusten..


Hemma hos oss...

Imorgon är det fredag och med andra ord helg igen. Jag jobbar endast halvdag för vid lunch åker jag och älsklingen ner till västkusten. J ska nämligen på klassåterträff imorgonkväll med nian och jag ska hem till mamma och pappa och bara mysa. Har inte träffat dem sedan jul, så det är på tiden nu! Sedan på lördag em ska vi på bröllopsmässa i Varberg (för skoj skull då vår fotograf bjöd in oss) men anledningen till Varbergsbesöket är att vi ska träffa restaurangchefen på hotellet och deala om upplägget av bröllopsfesten, sedan ska jag beställa våra bakelser och min vigselring, så det blir lite att fixa med *skoj*

Nu måste här packas, tar med datorn imorgon så eventuell hinner jag skriva några rader ifrån Sveriges framsida också ;-) KRAM!



Jag gör en Perrelli...

Igår bestämde jag mig för att ta tag i dököttet, nu har jag skjutit på det länge nog. Det är 12 veckor kvar till bröllopet nu och jag tänker gå ner 3-4 kilo tills dess, mer behöver jag inte, men man kommer ju att bli fotograferad på bröllopsadagen och de korten ska man stå ut med resten av livet så nog tusan vill man se så bra ut som möjligt då. För att komma igång gick jag med i viktklubb.se där fick man knappra in sin längd, vikt, mått runt midjan plus lite andra frågor, sist hur många kilo man ville gå ner och under hur lång tid. Sedan gjorde datorn en uträkning och man fick veta hur många kalorier just jag ska äta om dagen för att lyckas gå ner de där 4 kilona. Summan blev 1.414 kalorier om dagen fördelade på: frukost, lunch, mellanmål och middag, så nu är det bara att köra igång och jag är taggad till tusen ;-) Någon annan som har lust att hänga på förresten? Kan ju vara skoj att peppa varandra kanske, hojta till bara i så fall!  



Flyt


Vackert från nostalgi-fyn...

Klickade precis hem skorna som var slutsålda för några veckor sedan, kikade av en slump in på hemsidan och nu fanns plötslig min storlek igen. Bara och hoppas att de är fina i verkligheten och känns sköna på, i så fall har jag precis kommit undan med ett par "brudskor" för 244.90 kr (inkl frakt). Kanske borde passa på att köpa en lott eller nått nu när jag är inne i ett stimm av tur... ;-)

Nu surfar jag och slötittar på "Rent hus" på TV 4 och jag kan inte FATTA hur snuskiga vissa ÄR, sååå vidrigt att bo i sin egna skit! Varför?! Hur slöa får man vara? Stackars barn som får växa upp i sådan miljö, Hua mår riktigt dåligt av sånt, men måste ändå kolla på programmet!  




Glatt överraskad..



Jag är helt förstummad över hur folk här i "höga huset" tar sig tid och kommer in till mig och frågar hur jag har det titt som tätt. Både kvinnor och män här erbjuder mig en massa hjälp och de kommer med tips och är faktiskt mer trevliga och glada än man normalt kan begära. Jag hade inte förväntat mig detta i måndags när jag satte min fot här för första gången. Visst är man väl (om man är normalt funtad) trevlig om det kommer någon ny, men de gör det på ett sätt som åtminstone känns äkta. De är så måna att jag ska komma in i gruppen och trivas, så jag är sååå glatt överraskad. Jag känner en massa positiv energi att jag inte ens bryr mig om de solblekta gardinerna och den riktigt usla inredningen, jag är bara glad mest hela tiden känner jag och det känns jäkligt härligt! 

Stor kram! 



Tisdagskväll




Tiden går verkligen så fort, andra dagen är nu avklarad och allt känns så himla bra! Jag har inte riktigt fattat än att jag verkligen sitter på den posten jag nu gör. Idag fick jag min jobbmobil i alla fall, den bärbara datorn har dock fastnat någonstans på vägen, men den kommer väl.

Då alla har så himla fina kläder på jobbet, var jag bara "tvungen" ;-) att inhandla lite nya till mig själv påväg hem idag., hehe! Ett par svarta kritstrecksrandiga "kostymbyxor" fick hänga med hem, likaså en svart klockadkjol, en söt "skjortklänning" i ljusblått, en svart scarf och snygg sjal. Nu måste jag bara hitta ett par nya svarta stövlar med låg klack, mina nuvarande är helt slut tyvärr, får ju skämmas att traska om kring i håliga stövlar.

Nu är det mys framför tv:n

Kram på er!



Min klänning..

Googlade på "min" brudklänning för skoj skull och fann några bilder jag tidigare inte har sett. Hoppas att den kommer vara snyggare på mig ;-) Längtar tills jag får den, tänk om den inte kommer att passa, fast eftersom jag har snörning bak så är risken minimal då man kan justera med snörningen vilket är rätt smart.  

        

Bilder: Bildsökning Google



Nyinköpt smink



Lite shopping hann jag med innan hemfärden idag, köpte läppenna, pensel till ögonskugga och just en ögonskugga i guldton, jag tror nämligen att jag ska ha lite bronziga/guldiga toner på min brudmake. Jag kommer att sminka mig själv på stora dagen, vågar inte låta någon annan gå lös den dagen, vill ju se ut som "JAG" en dag som den. 




Första dagen avklarad...

Så var första dagen avklarad, pendlandet tillsammans med darlingen gick toppen, mysigt att få mer kvalitetstid tillsammans. Har vart grått och trist ute idag och när jag skulle gå och möta J på hans jobb för att åka hemåt blåste det en sådan oerhörd motvind, men med "Hero" på högsta volym i MP3:n och huvan uppdragen över huvudet så gick det jättebra ändå!

Känner hur positiv jag är idag, är iofs ofta väldigt positiv, men det är ju förtusan måndag och jag är som ett solsken här ;-) Kvällens middag bestod av köttfärsås och spagetti, var superlänge sedan vi åt det, så det blev en riktig hit. Nu är det "Simon & Thomas" på TV 3.

Kramar




På plats på nya kontoret



sitter man här och det känns som man kastats 50 år tillbaka i tiden om man ser till det inredningsmässiga. Jösses, här har tiden stått stilla helt, gamla hemska beiga plastmattor, solblekta gardiner i aprikos med något grått mönster. Som ni förstår skulle jag behöva ta tag med hårdhandskarna för att kunna piffa till det här men som tur är  (eller otur, hade ju vart bra om allt vart klart när jag väl kom imorse, hmmmm! ) är kontoret jag befinner mig på just nu bara provisorisk för några veckor, så jag får helt enkelt "stå ut".
 
Min bärbara dator och mobil inte kommit idag som utlovat, jag förutsatte ju att de skulle ligga på "mitt" skrivbord imorse redo att användas, men icke då, så nu sitter jag och knapprar på en gammal stationär häck som sett bättre dagar, hahaha, MEN jag ska tillägga att allt verkar toppen här och jag tror att jag kommer att trivas mycket bra (om man bortser från de beiga och aprikosa inslagen då, haha!).

Nu ska jag gräva mig igenom en hög med gamla rapporter, för på onsdag har jag två inbokade möten med två olika chefer vars anställda jag ska revidera, så bara att grotta in sig så man får någon kolla på allt här innan onsdag! Vi hörs!

Over and out!
  



Här kommer jag..

Så var det då dax för mig att åka mot Sthlm, första dagen på nya jobbet.. Spännande! Wish me luck ;-)

Önskar er en underbar måndag, trots snön som fallit under natten, hmmmm!

Vi hörs! Kram!!!




Vackert


Vacker dukning...

Igår hade A-M och J med sig vita vackra liljor när de kom på schlagermiddag hos oss. De luktar alldeles underbart, jag associerar doften med sommar så jag är med näsan i dem titt som tätt här och bara drömmer mig bort till sommaren, tänk nu är det mars, snart vår på riktigt!

Imorgon fyller min älskade mamma år, vi ska åka ner till västkusten nästa helg och träffa familjen och sedan ska J och jag träffa hotellchefen på Stadshotellet för att diskutera priser och detaljer inför bröllopet. Ska även passa på och beställa min ring. *whii* 

Nu till veckan som kommer vet jag ju inte exakt vad som kommer att hända, börjar ju på nya jobbet imorgon så det blir väl en massa nya rutiner som ska in i kroppen och smältas!

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig tidigt!

Kram på er!!!



The Library of Fragrance

Har kikat till och från på parfymerna från The Library of Fragrance, funderar på att lägga in en beställning, de kostar ju endast 150 kr/flaskan. Då jag är barnsligt förtjust i kokosdoft funderar jag på Library of Fragrance Kahala, Coconut, bara dess beskrivning får mig att vilja ha den: En äkta Hawaiiansk råvara! Kahala Coconut är doften av nyplockad kokosnöt, lätt fuktig, färsk, fräsch och grön. Så härlig att den nästan känns ätbar! Library of Fragrance Laundromat är en annan doft jag är lite sugen på, så här lyder beskrivningen av den: Denna doft är framtagen för att ge dig samma känsla som att stå bland tvättmaskiner och den härliga doften från rena, fräscha kläder. Någon som har testat parfymerna från The Library of Fragrance, är de något och ha? Finns att köpa på: eleven.se 

 

Bilder: The Library of Fragrance



Glad!

Jag är så glad nu för jag har fått ett mail från KyssJohanna att de gör en beställning på halsbandet från Dogeared´s som är slutsålt. Jag kommer att få det i april och det fungerar ju bra med tanke på att jag inte kommer använda det förrän 31 maj.. Nu är Anna GLAD!

  

Bild: Google



Hammarby Sjöstad vs Söders höjder..

Dagen fortsätter i funderingarnas och frågornas tecken, söndagar är helt enkelt perfekta för att mysa och fundera på. Nytt jobb, ev flytt, ett bröllop, en bröllopsresa.. rätt mycket på G just nu med andra ord. Oerhört skoj alltihop, med det medför helt naturligt även en del tankar. Funderingar cirkulerar så klart i huvudet inför morgondagen, men jag är faktiskt inte det minsta nervös, ska bara bli skoj.. Bröllopsplaneringen flyter mest på, inbjudningarna är sända och det ramlar in svar dagligen. Bröllopsresan, ja den tål ju att verkligen funderas på, får se vart vi hamnar, bara ett stort frågetecken där ännu. Flytt, ja det är väl det som fladdrar i mitt huvud mest nu skulle jag tro. Vi har kommit fram till i alla fall att det står mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm, då vi vill ha nära till jobben, helst gångavstånd, så nu gäller det att göra en lista med för & nackdelar ;-) Hoppas att ni har en härlig söndag!

Hammarby Sjöstad:
   

Södermalm:
    

Bilder: Google



Botten, toppen eller mittemellan?

Vart i en byggnad är "bäst" att bo egentligen? Idag bor vi på bottenplan vilket har både för och nackdelar. Nackdelen är insynen, fördelen är uteplatsen som gör det mer "fritt" och lite mer känsla av "eget". Vi kikar ju som bekant på eventuellt nytt boende och det är då man börjar fundera. Vi har sagt tidigare att flyttar vi igen ska vi bo så högt upp som möjligt, men nu när man kikar runt är ofta balkongerna minimala och man får knappt plats med två stolar och ett minibord och jag känner bara att jag kan inte sitta inklämd i storstan mitt i sommaren på en minimal yta, då kommer jag få krupp. Lägenheterna på bottenplan är oftast lite billigare har jag märkt. Idag "fann" jag en lägenhet i Hammarby Sjöstad som ligger på just bottenplan, med två stora uteplatser. Lägenheten är helt nybyggd och med ett fast pris, vilket är det bästa egentligen, då blir man ju inte "lurad" att betala ett överpris. Sedan fann jag en annan lägenhet också helt nybyggd några våningar upp, storleksmässigt är lägenheterna exakt lika stora, denna lägenhet har en ok balkong, men priset skiljer nästan en halv miljon, är det värt det? 500 000 kr extra för att komma upp en bit? Ja det är frågan. Vad tycker du? Högt, lågt eller i mitten? 

             

Bilder: Hemnet  



Bäst i kväll

Charlotte var bara så BÄST ikvällens schlagerduell! Jag satt som på nålar innan resultatet var klart! Helt rätt, låten är så grymt jäkla bra och Charlotte är en sådan artist med sådan utstråling, sedan har ju kvinnan sjukt snygga spiror! Charlotte och Sibel var bäst ikväll! 

Kvällens middag med A-M och J var förresten jättetrevlig. Bjöd på kyckling i ugn med ris och till efterrätt blev det en ljuvlig Gino med kiwi, banan och hallon och vitchoklad. Sedan dracks det några drinkar och vi spelade "Vem vill bli miljonär" och vi hade på DVD:n "Melodifestivalen 50 år Vinnarna" i bakgrunden.

En Toppenkväll som sagt! Nu är det lite röjning av disk som gäller och sedan sängen! Sov gott HEROES!!!! 



En liten smygtitt..

Fann precis bilder på Aftonbladet Plus på Charlotte Perrelli iklädd kvällens stass.. Varsågoda!

image467 image469

Bild: Aftonbladet




Gårdagens..

.. middag blev så lyckad och vilken god mat! Jag åt skaldjursspett (lax, scampi och pilgrimsmusslor) med klokt potatis, älsklingen åt någon Forell med kokt potatis om jag inte minns helt fel, till det delade vi en flaska vitt, så en riktigt trevlig fredagskväll blev det och vi var inte hemma förrens efter 02 inatt så idag är man ju inte piggast. Ikväll ska vi eventuellt få middagsgäster, hmmm lagom sugen på det just nu faktiskt, men tur att A-M gillar schlager! Ha en bra lördag, nu ska vi äta frukost, sedan ska det städas, planeras inför middagen ikväll och så ska det lyssnas på de 60 sek av Perrellis "Hero" på svt.se igen till darlingens förtret, haha! Kram 

  

Bilder: Privata



RSS 2.0