Drömmen om en strand

image5
På denna strand skulle jag lätt kunna traska just nu hand i hand med min älskade fästman..

Med regnet smattrandes utanför fönstret kan jag inget annat än att sitta här i fåtöljen och drömma mig bort till varmare och soligare breddgrader. Önskar jag hade en resa bokad att se framemot, men så är inte fallet. Kan man boka och åka på sin bröllopsresa före bröllopet tro? -Nej, jag tänkte väl det, bara att stå ut här i fuktigheten och mörkret.

Vi har förresten inte ens bestämt oss om vi ska åka på resan direkt efter bröllopet eller om vi ska vänta till hösten, men jag tror det lutar åt strax efter  "vår dag" för hur kul kan det vara att måndagen efter gå tillbaka till jobbet och jobba? Tror både jag och J är överens om det, bara det att vi inte har uttalat det högt, sedan är nästa fråga vart vi ska åka? J har pratat om Singapore, men jag vill ha långa vita sandstränder, palmer och sol. Jag kan mycket väl tänka mig att åka tillbaka till Thailand där vi förlovade oss, förälskade mig i landet och folket, helt fantastiskt, men samtidigt är det väl regnperiod i Thailand under juni *Suck*

Ja jag får väl drömma vidare, vilken otroligt kul lördag detta blev, man blir ju veckovild i dessa dagar känns som allt annat än lördagskväll. Nej, nu ska jag faktiskt ta och kika på något trevligt resmål i juni.


Over and out! 
Nyårsplaner...

image4
Vacker vintrig dukning...

Att man flyttat till en helt ny stad femtio mil från ens ursprung gör sig mer påmint vid högtider så som nyår. Då vi båda inte arbetar här där vi bor, utan pendlar åt var sitt håll har det inte varit helt naturligt att man fått vänner genom jobbet som man lätt kan umgås med på fritiden. Visst har vi skaffat oss en del vänner här uppe under våra 5 år här, men i år är de vi brukar fira med utomlands. Så nu sitter man här med avund i blicken när man ser hur andra kånkar kassar fulla med råvaror från affärerna, eftersom jag själv är väldigt glad i att ställa till med just middagar, fixa och duka så känns det sådär, men jag gör å andra sidan det inte lättare för mig själv, utan jag MÅSTE ju bara gå in på alla matsajter och kika på underbara menyer för 10 personer minst ;-)

Jag kommer naturligtvis att fixa och dona ändå på nyårsafton, även om det slutar med bara mig & J, men det blir ändå inte helt det samma som att dra ihop ett gäng och få agera värdinna. Men som sagt jag kommer inte hålla mig från spisen ändå gott folk, utan förklädet kommer åka på. Huvudrätten tror jag att jag är färdigplanerad med (i alla fall just nu) Helstekt oxfilé med ugnsbakade grönsaker, svampsky och italiensk potatispuré, så någon som vill förbarma sig och komma och äta och fira nyår med oss, bara och höra av sig ;-)


Nu ska jag göra en sen lunch, magen gör sig påmind med allt prat om godsaker...


Vi hörs, ha en underbar lördag!


Kramar
God fortsättning...

image2Så är då detta år snart till ända...

.. och jag har bestämt mig efter mycket om & men att starta en alldeles egen blogg, som en start på det nya året. Jag vet att jag tjuvstartat eftersom det fortfarande är 2007 men det är ju bara 3 dagar kvar så varför inte, det är ju trots allt jag själv som ska skriva här inne, så jag kör på nu helt enkelt!
 
Jag ser framemot det kommande året, mycket som kommer att hända. Mitt nya jobb kommer igång på riktigt nu efter alla helger & då jag inte vet om det här jobbet egentligen är "jag" är det väldigt spännande & en riktig utmaning, sedan om allt går som det ska blir det bröllop för mig & min älskade J i slutet av maj efter 9 år tillsammans, så det är en massa som ska planeras & fixas inför vår stora dag, jag älskar att planera, så mycket är redan i rullning när det gäller just bröllopet. Härnäst på listan är bestälning av är brudklänningen & det sista fixet på inbjudningarna.


Nej gott folk, nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te & bara mysa!
 

Kram på er!

//Anna
RSS 2.0