Jag gör en Perrelli...

Igår bestämde jag mig för att ta tag i dököttet, nu har jag skjutit på det länge nog. Det är 12 veckor kvar till bröllopet nu och jag tänker gå ner 3-4 kilo tills dess, mer behöver jag inte, men man kommer ju att bli fotograferad på bröllopsadagen och de korten ska man stå ut med resten av livet så nog tusan vill man se så bra ut som möjligt då. För att komma igång gick jag med i viktklubb.se där fick man knappra in sin längd, vikt, mått runt midjan plus lite andra frågor, sist hur många kilo man ville gå ner och under hur lång tid. Sedan gjorde datorn en uträkning och man fick veta hur många kalorier just jag ska äta om dagen för att lyckas gå ner de där 4 kilona. Summan blev 1.414 kalorier om dagen fördelade på: frukost, lunch, mellanmål och middag, så nu är det bara att köra igång och jag är taggad till tusen ;-) Någon annan som har lust att hänga på förresten? Kan ju vara skoj att peppa varandra kanske, hojta till bara i så fall!  

Kommentarer
Postat av: anna

Hej!
4 kilo klarar du säkert galant! jag skall ner 8 kilo till den 4 oktober tänkte jag ;-)
Jo jag tänkte höra om dina fina inbjudningsaskar, vet du vad det e för maxhöjd för att dom skall kunna gå in i brevlådan så att man slipper hämta ut dom? hur får dina gäster göra?
Ha det bra!
/anna

2008-03-06 @ 11:08:45
Postat av: Zandra

Jag är på! Men kör på mitt sätt ;-) har ju mkt flera jag vill bli av med ;-) Men jag hejjar stenhårt på dej, de kommer gååå så bra! Kram i solen!

2008-03-06 @ 11:09:20
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna

Anna:
Max höjden är 30 mm, askarna vi använde oss av var 40 mm, men det var bara 1 utav de 37 inbjudningar vi sände ut som blev tvungen att hämta ut sin på posten, de andra fick sina som vanligt brev, portot blir dock 11 kr extra per ask om man har över 30 mm, vi fick betala det, men någon annan slapp så det beror väl påvem på posten man möter tydligen. Lycka till!

Zandra:
Ja kör på ditt sätt, så kör jag på mitt, så kan vi heja på varandra :-) Ha en underbar dag i solskenet! Kramiz

2008-03-06 @ 11:24:55
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Madeleine

Jag kan hänga på fast åt andra hållet..haha. Allt som du inte "får" äta kan jag äta istället:)Så jag får satsa på minst 4 kilo upp istället. Jag borde vara lycklig som har problemet att jag måste UPP i vikt..haha
Lycka till men kom ihåg att "bantning" egentligen inte är det bästa, bättre att ändra levnadsvanor helt. Annars är ju risken att kilona kommer tillbaka + några extra. Fast jag förstår dig inför bröllopet, vem vill inte vara på topp då;)
KRAM KRAM

2008-03-06 @ 12:29:20
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Anna

Madeleine:
Ja men häng på vett´ja, fast åt andra hållet då så klart :-) Vet att bantning inte är det bästa, men det är ändå så få kilo jag tänkt och så får jag hoppas att jag inte går upp igen efter, men nu är det bara för själva bröllopet jag gör det, gillar mig själv rätt bra som det är, men jag beställde klänningen några cm mindre än jag är så jag MÅSTE minska i omfång, Hahaha! Smart va? (eller osmart nu så här i efterhand) ;-) Bamse kram!

2008-03-06 @ 12:40:57
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Zandra

Tack för peppningen, de va så sjukt jobbit idag ;-(
Men precis, man får unna sej ibland hihi
FREDAG imorn, kramisss

2008-03-06 @ 17:54:54
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Emelie

Vi kan peppa varandra!
Jag gick med i viktklubb förra söndagen och har redan gått ner 2.2 kilo.
Tycker att jag äter hur mycket som helst trots "bantning"
Är ju ett kanon sätt att få lite bättre koll på vad man bör äta och inte.
Har några "sambokilon" ( När man blir sambo hittar man ju massa anledningar till att mysa till det med god mat och vin) som ska bort innan sommaren!
Lycka till tjejen!
Kram

2008-03-06 @ 18:21:02
URL: http://emmi82.blogg.se
Postat av: Emelie

Tack snälla!
nej du behöver inte äta dom sista kalorierna om du är mätt! Kram

2008-03-06 @ 20:45:31
URL: http://emmi82.blogg.se
Postat av: tusset

Är gärna med och peppar! Ska ner -10kg till nästa år och har precis börjat med VK.

2008-03-07 @ 10:35:30
URL: http://alltidvi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0