Perrelli vinner!


Har alltid gillar Charlotte Perrelli, hon är glamourös med ena foten i myllan.

Jag pratar naturligtvis om Melodifestivalen. Min lust att följa det hela är tillbaka och starfältet är riktigt bra. Jag är fullkomligt KÄR i Charlottes låt "Hero", men även David Mitsogiannis låt "Pame" och Sibels låt "That is where I´ll go". Bengtzings låt "Hur svårt kan det va" och Calaisas låt "If I could" är också bra låtar. Egentligen är ingen av låtarna i morgon riktigt usla, så varför har inte sådana här låtar vart med i de gångna delfinalerna? Nu kommer alla inte ens ha chansen att gå vidare till stora finalen, då bara 4 går vidare. Det är så synd för detta är vad jag kallar schlager mina vänner.

Jag tror Charlotte vinner i Globen, låten har en superrefräng a´la Anna och hon är ju dessutom att lita på när det gäller glitter och glamour så go GIRL! Lyssna på låtarna kan du göra här: svt.se



Sista dagen med gänget..

Ja så var det då min sista dag här, om 5 minuter ska vi ut och äta lunch kollegorna och jag, lite smått sorgligt men vi kommer att ses igen, då jag i min nya tjänst kommer att åka runt på kontoren i Sverige med min pekpinne, Moahaha! Förövrigt hoppas jag att alla där ute i vårt avlånga land har lika fint väder som vi har här idag, sol, sol och så lite mera sol! Lovely Friday!!! 



Dogeared´s


... Pearls of friendship reminder necklace

Halsbandet är bara så sött och nu har jag bestämt mig för att det är detta vackra lilla halsband som jag ska bära runt halsen den 31 maj. Snälla FruFA visade mig en bild på sitt i silver och det är supersött och jag gillar att pärlan är liten ca 0.5 cm, kommer passa perfekt med min krona. Nu hoppas jag verkligen bara att KyssJohanna får in det i guld igen, för just nu är det slutsålt (hmm mitt vanliga oflyt, är det inte skor så är det halsband, Why?!).



Slående utsikt..

Byggnaden som jag ska boa in mig i nu på måndagmorgon har 27 våningar och är 79 meter hög, så jag kommer väl få svindel för mindre, men jag kommer inte sitta direkt högt upp i byggnaden så det ska nog fungera ;-) Det gäller väl att arbeta sig uppåt om man nu vill ha en slående utsikt över Stockholm kan jag tänka mig, inte ens VD:n sitter på 27:n men dock väldigt nära. Det som är bra med detta komplex är att i botten finns det ett gym och en simhall, vilka man har fri tillgång till som anställd, sedan finns det en matsal, iofs med skolmatsalsfealing över sig men som serverar 4 olika maträtter varje dag, kött, fisk, vegetariskt eller sallad, ett plus är också att råvarorna är av högre kvalitét än på restauranger och att maten tillagas så nyttigt och fettsnålt som möjligt, allt för att medarbetarna ska må så bra som möjligt. Så med andra ord kommer jag ha alla förutsättningar för Beach 2008, moahaha, fast efter snart 31 år i denna kropp så blir det nog inte tal om Sports illustrated för mig i år heller, kan inte förstå varför? Hehehe...



Strålande sol


Älskar vita orkideer och vi har ofta minst en här hemma

Nu är det så där ljuvligt ute igen, solen fullkomligt strålar dock blåser det en del, men det är ändå inte kallt, jag har vårkänslor *Whhhiii* Efter mitt taffliga försök igår att vara käck konditor, har jag nu kommit fram till att det är tur att jag inte valde den yrkeskarrären utan den jag har, blir nog bäst så för alla parter. Så imorgon blir det ett bageribesök som gäller, kosta vad det kosta vill... Det finns ju en anledning som Madeleine skrev varför det finns färdiga kakmixer och bagerier, haha, mycket klokt sagt tycker jag ;-)

Dagen kommer gå i lugnets tecken, nu har jag VERKLIGEN inget kvar att göra här, sitter mest och degar och det känns så ovanligt för det är inte jag, brukar ha en massa bollar i luften och ett högt tempo, jag gillar att ha det så, men nu är jag mest förslappad och latmasken har tagit över min kropp, men den ska drivas ur alldeles, alldeles snart! 

Ha en ljuvlig torsdag, snart helg igen! Kram på er ♥



Muffinsbak


Ljuvligt söta små muffins för att inte tala om bunkarna, vill ha!

Jag var nog lite optimistisk när jag trodde att jag skulle fixa att baka 30-40 chokladmuffins sådär snabbt och enkelt. Visst fixa det skulle jag väl säkerligen kunna, men ORKA? Nä det får bli något annat än hembakat till kollegorna på fredag. Tanken var ju god. Utav den sats jag precis bakat fick jag ut åtta små rackare, så med den takten får ju jag baka tills kl 01 i natt och det är jag inte det minsta intresserad av!

En sak som hände som fick mig att påminnas om varför jag aldrig bakar, var det att när jag skulle göra frosting tappade jag flaskan med karamellfärg ner i min "frostingsmet" så istället för vackert ljusrosa frosting som det var tänkt, blev den giftigt cerise av karamellfärgen. Men muffinsen var smaskigt god i sig, hade fyllt dem med hallon, men tror jag håller mig till matlagning i fortsättningen som vanligt, där känner jag mig mera hemma!

Nu slötittar jag på ett städprogram på TV 4 och jag är i smått chocktillstånd, hur *** kan man bo så? *Vidrigt*

God kväll på er, kramar 




Bakdax..

I eftermiddag när jag kommer hem tror jag bestämt att jag ska ta tag i detta med bakningen inför fredagens avslutningsfika. Köpte ingredienser igår i alla fall så jag är ju ett steg närmre ett bak. Försökte dock fuskköpa något färdigt igår på ICA, men J kom på mig och sa: "Du kan väl inte köpa färdigt och säga att du bakat och ta åt dig äran det sista du gör på jobbet" Hahaha, snopen som jag blev, plockade jag sedan i ingredienser i min korg, så nu ska det kladdas ikväll. Tanken är att det ska bli chokladmuffins med frosting.. men resultatet har vi dock inte sett än gott folk.. ;-) Wish me luck! 



Nedräkning


Älskar vita tulplaner och gärna som här i vit vacker vas

Så är man tillbaka på jobbet igen, nu är det bara tre dagar kvar.. Whiii.. Min blivande chef är här idag och kom in och frågade om jag var nervös inför måndagen. Men det kan jag inte säga att jag är det är bara spännande och jag är jätteglad för att ha fått detta jobb, så måndagen få gärna komma. 

Jag har precis mumsat i mig en tallrik med Yoggis nya yoghurt Yoggi & 3 korn / Jorgdgubb och jag tycker att den var SUPERGOD, det är små olika korn i som ger lite lagom tuggmotstånd, den får faktiskt 5 av 5 möjliga, jag tog t o m lite extra för att jag tyckte det smakade riktigt gott ;-) Nu ska jag packa en flyttlåda som vår kära "Allt i allo" här på kontoret fixat fram till mig!

Ha en fab dag, Kram



Lösögonfransar..

.. image448

Lösögonfransar är något jag sällan använder, eller rättare sagt jag har bara använt det en enda gång i mitt liv, men det var faktiskt väldigt effektfullt. Jag har av naturen rätt långa, men funderar ändå på att ha detta när jag gifter mig, då det just är snyggt effektfullt, problemet blir väl att få dit dem perfekt, hahaha. Jag ska göra min make up själv då jag inte "vågar" lämna över det till någon annan, vill ju inte att älsklingen inte känner igen mig på kyrkbacken ;-) Nä maken fixar jag själv, men det är då detta med lösögonfransarna.. får väl köpa ett gäng och öva nu innan.

Någon som har tips på bra lösögonfransar jag ska satsa på utifall att?



Drive Through..

Efter storhandling på ICA Maxi, var det bara så enkelt att ta och sladda in på Drive ThruMc Donalds, "det ligger ju sååå nära" så det fick bli det idag trots att det bara är tisdag"vara nyttig inför bröllopet" går ju så där, MINST sagt.. Känner mig faktiskt rätt äckligt mätt nu också så det var nog en dålig idé, men det blev i alla fall en sallad till Mc feasten och Cola Light så jag tänkte ju till lite i alla fall ;-)

När vi skulle lämna Mc Donalds för att åka hem och trycka i oss onyttigheterna blev vi plötsligt PÅBACKADE av en uppstressad kärring som tydligen var hungrigare än vi med tanke på hur hon bara backade rakt ut, som tur är verkar det inte blivit något på vår bil, sedan är det ju INTE kul och krocka med mig i bilen då jag i 5-års tid arbetat som bilskadereglerare, moahahaha, kan varendra trafikregel och rättsfall som finns tror jag, så det var bara att damen gav upp ;-) 



Dagens fynd



Idag har jag fyndat, för på lunchen sprang jag in på Gina Tricot en snabbis och fann både en söt kofta, med "annorlunda" ärmar och en svart kjol med guldknappar, annars brukar jag ha rätt svårt att hitta något just i den butiken, kan tycka att mycket ser urtvättat ut redan innan man fått hem plaggen, men ibland finner man guldkorn. Eftersom jag dessutom hade 150 kr tillgodo gick kalaset på under 400 kr. Sedan hittade jag ett par längre skinnhandskar Tessie för ynka 50 kr, riktigt fina.

Nu sitter jag och väntar på att darlingen ska komma hem så vi kan åka och handla mat, gapar tomt i både kyl och frys!
 
Hoppas ni haft en lovely tisdag i regnet!



Så snyggt



Jag sitter på Hemnet igen och det finns så mycket snyggt. Här skulle jag kunna stå ut att bo! Nu är det sängdax! Sov gott...



Gudomlig..

 image436
Heidi Klum från nattens Oscarsgala... Ja, vad säger man.. stunning!!!




Fredagsfika

På fredag är som bekant min sista dag på jobbet i Västerås och jag känner att jag vill bjuda på något till eftermiddagsfikat, men jag som inte tycker att det är så skoj att baka får ju lite smått panik över vad jag ska bjuda på.

Skulle ju kunna köpa en tårta på bageriet, men det känns ganska opersonligt, jag tycker ju om personerna (de flesta i alla fall) som jag nu ska lämna och vill visa det genom att baka något, men vad??? Vi är väl ca 30-40 personer, snälla vad är lämpligt att baka eller ta med? (Observera att jag ska frakta vad det än blir på buss)

Stor kram



Efternamnsbyte

Det är sannerligen inte lätt detta med att "ta över" någon annans efternamn när man gifter sig. Jag är ju JAG och J är ju "J" om ni förstår vad jag menar. Min blivandes efternamn är ett vanligt ....sson namn, mitt egna är det inte, men mitt efternamn är ändå inte jätteovanligt så det är inte så att jag känner att jag MÅSTE ha "mitt" efternamn bara för att det är så speciellt, men jag har svårt att se mig själv som Anna ....sson. Kan säkert tyckas fånigt, det är ju ändå bara ett namn och man kommer ju inte att förändras som person bara för att man byter efternamn, men jag vill ändå inte riktigt heta Anna ....sson. J:s mammas flicknamn är jag lite förtjust i och det skulle jag kunna tänka mig att heta, problemet blir då att jag blir ensam om att heta det i hela Sverige och hur anonym är man då egentligen? Det finns ca 5.000 Anna ....sson i Sverige så med det namnet blir man ju tryggt anonym. Ja ni ser, jag är inte lätt att tillfredställa med andra ord ;-) men vi har tid på oss än att fundera, en sak som är säker är i alla fall att båda kommer att heta samma efternamn och inte ha "dubbelnamn".

Ni som gift er, tog ni er makes efternamn automatiskt eller skaffade ni ert nytt "eget" eller tog ni ett äldre släktnamn? 

Idag har jag rensat och donat på kontoret, börjar ju att dra ihop sig nu minst sagt och jag kom på att jag lika gärna kan börja forsla hem pärmar och liknande som jag inte använder, men som jag vill ha med till nya kontoret, så det har blivit en hel del röjande bland papper (vad man sparar mycket onödig skit!) och pärmar. Hem släpade jag en hel papperskasse med material och annat smått och gott, som lägligt halvägs hem släppte i ena handtaget så jag fick bära påsf*n i famnen på amerikansktvis.

Nu är jag i alla fall hemma. Åt en skaldjurssallad på lunchen och jag vet inte om det är den som gjort mig smått illamående under hela eftermiddagen, jag är i alla fall inte sugen på något att äta just nu, så jag låter bli, men känner jag mig rätt är matlusten tillbaka illa kvickt så det finns inget och oroa sig för alls ;-)

Nu ska jag läsa nya nr av Cosmompolitan, ha en mysig kväll!



Livstecken


Slukar mängder med olika bröllopsmagasin i dessa dagar

Jodå jag lever för den som undrat. Söndagen har verkligen bara runnit iväg, dels beror det på att vi sov på tok för länge och sedan har jag ändå inte vart någon piggelin, så jag har mest legat och läst och bläddrat i en massa bröllopsmagasin hela dagen.

Gårdagskvällen var i alla fall lyckad, det var dock ganska lite folk ute. Men det beror väl på att det var helgen innan löning, så det borde man väl förstått, men som sagt vi hade det skoj ändå. Nu är det läggdax och imorgon börjar min sista vecka i Västerås, nästan lite vemodigt på någotvis, men sånt är livet. Det är ju inte så att vi aldrig kommer ses mer i och med att jag kommer att vara kvar på samma företag, så det ska väl lösa sig. 

Hoppas att er helg vart bra och att ni får en fantastisk vecka! Sussa sött!

Stor kram ♥



BWO helt rätt..

.. men skånskan? Tack men NEJ tack, not my cup of tea... Min favorit ikväll var Björn Gustavsson om jag måste välja något.. Han ÄR rolig & lite söt.. Nu är det drinkar och ett besök på Club Nivå som gäller, vi tänkte vara hemma, men vi blev plötsligt partysugna så vi sadlar om och går UT!

Kramis på er! 



Solig lördag


Det är extra underbart att vakna upp en lördagmorgon med solen sipprandes in genom fönstret, en sådan dag är det idag. Det ser vårigt ut och öppnar man dörren ut tycker jag riktigt att det luktar vår om man nu kan sätta en speciell doft på våren. På TV4:s Nyhetsmorgon sa man att våren faktiskt nu kommit på riktigt till både Götaland, Svealand och vissa delar av Norrland enligt definition. Med det menas att det ska vara över 0 grader hela dygnet i minst 7 dagar och det har det nu varit, så hör ni gott folk VÅREN är här, känns overkligt. Visst det kan ju komma både ett och två bakslag än, men oavsett så kan vintern inte bli så lååååång för alldeles strax har februari gått också och det är snart MARS! 

Nu är vi uppe i alla fall och ska äta lite frukost, sedan ska jag gå på stan en sväng, får se om J vill hänga med, ska kika på lite smått och gott. Senare under dagen ska det nog bli lite pill med bröllopsdetaljer, så som kika på bordplacering och vika guldaskar (IGEN!) till alla gästers små "presenter" som ska ligga där de ska sitta, med var och ens namn på och i ska ju våra M&M´s ligga. Nu måste vi sparka igång dagen, dax för frukost!

Ha en härlig lördag! Kram på er ♥



Fredagsmys


Älsklingen kom hem med semlor idag, gott, gott!

Nu ska vi strax äta hemmagjorda hamburgare och bara mysa, älsklingen kom hem med varsin semla som vi ska smaska på lite senare. Så någon idé att tänka på figuren är det inte, får skjuta på det till morgondagen eller till och med till i övermorgon om jag tänker efter. Imorgon är det ju lördag ju ;-)

Vad gör ni en kväll som denna?  

Kramar ♥

 




Två glas rött


Älskar våra orreforsglas designade Efva Attling.
Detaljen med ringen runt foten är klockren.

Nu har jag och älsklingen korkat upp en flaska rött för att höja mysfaktorn så här på fredagskvällen. Dricker ur våra fina Orreforsglas designade Efva Attling. Jag älskar dem, tycker att de är helt underbara. Vi fick dem av mina föräldrar i förlovningspresent, man vågar dock knappt använda dem för man är så rädd att de ska gå sönder, men eftersom vi bara ska ta varsitt glas så ska väl risken att slå sönder dem inte vara så stora. Det är så fint med "smycket" som sitter runt foten där det står "Amor Vincit Omnia "

Hoppas att ni får en underbar fredagskväll!  

Kram kram ♥



Dåligt startfält

Låtarna i morgondagens delfinal i Melodifestivalen har jag nu gått igenom och den är ju sämre än jag vet inte vad! Vad är problemet? Om vi inte kan skrapa fram bättre låtar än vad som hittills kommit fram i år, kan vi ju lika gärna sluta vara med i Schlager EM, halvdana låtar allihop, ingen låt som sticker ut, allt låter samma, lika och så klagar folk på att östländerna tagit över, jag tycker inte det är konstigt alls.. Var är glittret och glamouren?

Jag har varit ett oerhört stort schlagerfan i många, många år, men jag börjar ärligt tappa lusten att ens titta, vet inte om det är åldern, men har svårt och tro det för jag älskar musik och så lastgammal är jag faktiskt inte ;-) Mitt sista hopp ställer jag nu till nästa veckas delfinal och Charlotte Perrelli, men det känns nästan som det är lika bra att göra sig beredd på att bli besviken än en ggn... men den kvinna kan ju glittra i alla fall!!! Imorgon skiter jag i vem eller vilka som går vidare eller inte går vidare, sämre än sämst är startfältet.. och jag funderar allvarligt på att titta på en annan kanal eller umgås med folk och skippa dumburken överhuvudtaget!

Over and out!
 



Bestämt mig


Snygg lite annorlunda uppsättning som jag gillar

Jag tror att jag funnit den uppsättning jag vill ha nu, i alla fall en snarlik. Tyvärr finns bara en bild från sidan/snett/bak, men jag kan föreställa mig hur det ser ut framtill och det jag gillar med just denna är att den inte är så stram och "platt" där fram.

Är det snyggt att ha en del av håret hängades? Inte riktigt säker just på den delen ännu...



Dukning



Bilder: MrsBohmer

Mätt och belåten efter en måltid bestående av kotletter, råris och broccoli, före det en rask promenad och nu har jag hamnat här med laptopen i knät framför tv:n igen. Det är som en drog ;-) 

Om någon vecka ska vi ner till västkusten för att träffa personalen på hotellet vi ska vara på 31 maj, då måste vi ha klart för oss hur vi ska ha vår dukning. Jag har en tanke att allt ska gå i vitt med detaljer i guld, vita rosor och ljus, antingen i kandelabrar eller blockljus. Svårt att hitta bra bilder på dukningar på runda bord, men jag fann några som jag tycker är fina och det är ungefär så här jag tänkt mig.

Tips och ideér är ALLTID välkomna!

Kramar



Färgval




Jag tycker att det kan vara supersnyggt om man har en helt vit inredning i köket att ha ett kakel i turkost/mintgrönt/aqua. Det ser så ljust och fräscht ut och så kan man ha den snygga lampan Pendel FL/Y från Kartell i färgen Sage eller vitt över köksbordet. Att jag just nu kom att jag tycker att det är så snyggt beror på att jag fann en lägenhet på Hemnet med just ett sådant kök. Tror att det hade passat super med Kartelllampan över det matbordet eller vad säger ni, snyggt va? (Skulle dock byta ut de svarta och röda stolarna till vita, varför har man valt röda och svarta här..? Hmmm smaken är som baken..)

Nu ska jag ta mig en frukt och en stor kopp te.   

På återseende!



Förlovningsringen

   
   

Efter en förfrågan från en av mina favorit bloggerskor "Kattabloggen" har jag försökt ta bilder på min förlovningsring, men det är verkligen inte det lättaste att få till en rättvis bild på den. Jag har tagit säkert över 50 st olika bilder och bara 5-6 st blev okej.

Här är den i alla fall, min "Princess" från svenska märket 
HAND. Bilden på ringen i vitguld kommer att bli min vigselring. 

Kramar ♥



100 dagar


Kan inte fatta att tiden går så fort. Idag är det exakt 100 dagar kvar tills jag blir fru ♥ Känns inte länge sedan vi började fundera på allvar att gifta oss och det är ju ett år sedan snart. Om 100 dagar är det dessutom nästan sommar, fattar ni vad underbart! Hoppas så klart på riktigt underbart väder med solsken den 31 maj, så snälla vädergudar hör mig och infria min önskan!!!

Hoppas att ni har en bra dag, på återseende! Kramar ♥ 



Hemma hos


                     

Vi har ikväll suttit och gått igenom bilder vi har på vår lägenhet då vi bestämt oss för att lägga ut lägenheten på Hemnet för att se vad vi kan få för den. Tänkte dela med mig av vårt hem då jag vet att det finns många liksom jag själv som tycker det är kul att kika in hemma hos andra. Kram ♥



Bröllopsfotografering



Bilder tagna av fotograf Karin Linde.

Fotograf inför bröllopet är bokad sedan i höstas och jag är jätteglad för att jag var ute i så god tid. Vi hae troligtvis inte fått den fotograf jag vill ha annars då hon är mycket populär på Västkusten. Karin Linde som hon heter är jätteduktig och tar fantastiska bilder tycker jag. Ovan är några av mina favoritbilder som hon tagit. Bilden längst upp till vänster är förövrigt fotograferad inne på Varbergs Stadshotellet där vi ska ha vår bröllopsmiddag. Tror att vi ska be henne fotografera oss på ungefär samma sätt, tycker det är riktigt maffig bild. Besök gärna Karins hemsida om ni är intresserade.  
      
Det kom flera svarskort med posten idag. Alla som har svarat hittills har tackat ja till vårt bröllop och det känns riktigt skoj. Man hoppas ju så klart att ALLA man bjudit kan och vill komma men man vet ju aldrig så det känns bra! 

Förövrigt STORT TACK till: LinaLotta, Josefin & Frufa för att ni så snällt kommit med jättefina förslag på halsband med pärla. Jag blir jätteglad och fler tips mottages gärna! Nu ska jag hoppa in i duschen, men återkommer säkert igen under kvällen.

Kram så länge 




Snilleblixt

   
Kom precis fram till att jag ska köra på ett halsband med en enda pärla i ett hänge i en enkel guldkedja på bröllopet. Anledningen till min plötsliga snitteblixt är naturligtvis den att jag kom på att min brudkrona har en liten pärla på varje "tagg" så det kommer bli enhetligt och lagom enkelt. Vad skönt, då behöver jag inte fundera på det heller längre, nu måste jag bara ut och leta ett hänge likt det på bilden.

Någon som vet vart man kan finna ett liknande? 



Bröllopslokal


Vi kommer att ha vår bröllopsmiddag/fest på Varbergs Stadshotell, närmare bestämt i dess Spegelsal. Vi blev båda helt förtjusta i den vackra lokalen första gången vi var där. Från början hade vi tänkt vara på Varbergs fästning, men när vi av en slump gick till Stadshotellet och såg denna underbara sal, bestämde vi oss direkt att det var här vi ville ha festen. Rummet är magisk vackert med högt till tak, vacker stuckatur, vackra målningar och kristallkronor. Vi kommer att ha runda bord till gästerna med vita linnedukar och kandelabrar på, tror att det kan bli jättevackert! Nu är det
snart bara 100 dagar kvar...

Godkväll på er, Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Precis ätit middag som bestod i kycklingfilé med spenat, paprika & creme fraiche smaksatt med tomat & medelhavsörter. Helt klart godkänt. Kanske ingen bantarmat, men intogs i alla fall med fullkornspasta och iskallt vatten.

Nu ska jag leta mäklare för att eventuellt lägga ut vår lägenhet till försäljning här framöver.

Hoppas att ni får en underbar kväll
KRAM ♥



Moschino




Hade jag varit gjord av pengar hade jag köpt denna helt underbara klänning från Moschino, men nu har jag inte 24 000 kr över men drömma kan man ju ;-)

Hade vart underbar att ha på t ex ett bröllop tillsammans med höga klackar och kuvertväska.
 
Klänningen skapar ett starkt "Ha-begär"  



Smycke

Vad har man för smycke på bröllopsdagen om man inte vill ha ett pärlhalsband? Skulle dock kanske kunna tänka mig en tunn kedja i guld med endast en pärla i ett hänge, men det är också så långt jag kan sträcka mig när det kommer till pärlor. Örhängen kan jag inte ha några som hänger, jag tycker det är snygg på andra, men det ser inte klokt ut på mig själv, känns bara skumt att ha något som dinglar i öronen.

Jag har ett halsband som jag fick av min morfar och mormor när jag döptes, det är ett litet guldhjärta i en smal enkel länk, jag har på mig detta halsband i stort sett varje dag och älskar det, men jag tror inte att det passar just på bröllopet. Jag vill ha ett enkelt smycke, blir lätt för mycket annars i och med att jag kommer att ha guldkrona och en rätt "maffig" klänning, måste hitta en balans så jag inte ser ut som en julgran i slutändan, Hahaha!!! 

Någon som har tips på några snygga halsband/smycken på nätet?
(ska tilläggas att länken ska vara i guld/guldfärgat). 




Nyttiga middagstips önskas..!

Efter en helg i svullandetstecken måste jag nu ta tag i mig själv. Jag har 101 dagar på mig att gå ner de 3-4 kilona jag tänker mig. På bröllopsdagen kommer vi att fotograferas och då vill åtminstone jag känna mig så fin som möjligt, så jag tänkte att ni kanske har några enkla, goda recept på nyttiga middagar för vardagen att dela med er av??? Skulle bli så glad och tacksam för era tips!!!

image327

Bild: Google




Helgen som gick..

Så sitter man här igen på jobbet, måndag eftermiddag. Helgen har passerat och resulterade i bland annat en storstädning hemma, det var behövligt kan jag lova! Nu är det skinande rent, underbart!

Annars har inte så mycket hänt faktiskt, som jag tidigare skrivit kikade vi på melodifestivalen och i går skannade vi en massa gamla fotografier på oss, vi kommer nämligen att ha som ett bildspel i bakgrunden under hela bröllopsmiddagen, med bilder på oss som små och i nutid, men även på alla gäster som är bjudna, så det blev en del kort att skanna, men en kul idé. Nu ska vi bara komma överens om vi ska köra bildspelet i svartvitt eller färg.

Förövrigt har jag fått en förfrågning från en tjej som blivit så inspirerad av "mina" inbjudningsaskar att hon nu själv vill ha sådana till sitt bröllop, skoj att kunna inspirera någon, så jag blev riktigt glad när hon hörde av sig!

Hoppas ni haft en bra helg?!

Stor kram




Bjudna på bröllop..


Ljuvlig rosa blåsa...

Supersöt klänning från ASOS...

Vi har i veckan mottagit en inbjudan till ett bröllop två veckor efter vårt egna och jag har kikat runt lite efter en klänning att bära och nu har jag hittat en från Asos. Vad tycker ni? Visst skulle den kunna fungera bra på ett bröllop? Jag tycker att den ser riktigt söt ut.



Herre Gud vart är tävlingen påväg?

Jag ska sluta titta på denna URUSLA tävling, FY FAN vilken skiiit... Sanna Nilsson HELT rätt att hon gick vidare, jättefin låt, och hon har en fiiin röst, men Rongedal sicken skiiiiit, det är helt VÄRDELÖST, de låter som en dålig kopia av Mika plus att det har ju superdåliga röster.. men jag är ärligt inte chockad alls, trodde nästan att "Kebabpizzan" skulle göra en Christer Sjögren, men de röda tomtenissarna var ju en lika stor skräll de...

Finalen i Globen kommer ju att bli kanon rolig, NOT!!!

image325

Bild: Expressen.se



Jag säger bara...

Heja Johnsson & Häggkvist, ni var bäst ikväll!!!

image316

Bild: Aftonbladet



Gotten Morgen!

Så var det en ny dag, äntligen onsdag. Inte för att jag har något extra speciellt på tapeten just för att det är onsdag, men jag har ända sedan i måndags fått för mig att det varit just onsdag, så nu när det äntligen är "rätt" dag kanske veckan kan kännas "normal". Jag går i vilket fall på en otrolig sparlåga på jobbet just nu, får inte in nya kunder och ska bara avsluta det jag har och med tanke på att det är två kunder jag har kvar och 14 rena arbetsdagar så har jag ju gott om tiiiid, tur är väl det för på hemmafronten har detta med bröllopsinbjudningar tagit så oerhört mycket av min tid. Försökte få ett hum om hur många timmar jag faktiskt lagt ner, och kom fram till att det är säkert är 40 timmar, jag överdriver inte, med alla inköp och allt pill så blir det nog banne mig en hel jäkla arbetsvecka (vi har ju i o f s privilegiet på företaget jag arbetar på, att vi arbetar 37.5 tim i veckan men har betalt för 40 timmar så det är säkert mer än en arbetsvecka för mig!) men nu ÄR de klara och de ska skickas med posten idag. Jag blev i alla fall oerhört nöjd med slutresultatet, vilket är tur, hade ju vart riktigt illa om jag lagt så hiskeligt med tid och sedan vart missnöjd, men det är jag som sagt inte! Så här har jag i alla fall gjort: Ett svarskuvert, svarskort och inbjudan har lagts på ett vitt silkespapper som vikts runt och fästs med ett guldhjärta, "silkespaketet" har sedan lagts i asken. Runt har jag sedan knutit ett vitt organzaband och lagts i ett cellofankuvert för att skydda asken. På har jag satt fast adresslapp samt frimärke. Voila, FÄRDIGT!

Här har ni resultatet!
Bilderna gör inte resultatet riktigt rättvist, de är finare i verkligheten, men man får ju ett hum om hur de ser ut för dem som är intresserade.  

          

Bilder: Privat




Mina favoriter inför morgondagen...

image312

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan gå och äta, jag är HUNGRIG! För att fördriva tiden har jag passat på att lyssna igenom morgondagens startfält i Melodifestivalen och jag tycker att det är betydligt bättre bidrag än förra helgen i alla fall!

Mina favoriter är för närvarande: Ola, Sanna, Johnsson & Häggkvist men eftersom jag bara lyssnat några få gånger på varje bidrag så är det svårt att välja ut vilket av bidragen jag gillar bäst ännu, men de tre ovan nämnda är i en klass för sig tycker jag. Ser framemot morgondagen, jag VILL ha en biljett till ABB Arena, ingen snäll själ som har två biljetter över? =)

Ha en skön kväll!

Kramar

Uppdate kl 22:30

Nu är vi hemma igen, mätta, belåtna och jag har dessutom lyckats lyssna på alla låtar inför morgondagens song contest om och om igen och jag tror att jag måste ERKÄNNA för första gången i mitt (snart) 31 åriga liv att min FAVORIT denna vecka ÄR Carola Häggkvist (& A. Johnsson). Låten är enligt min smak, riktigt bra faktiskt!!! Jag tror dock att Sannas låt är mycket bättre än de 60 sek man hör på svt.se, för där kommer aldrig versen överhuvudtaget fram, låten är nog mycket pampigare än såååå, men som sag efter 1 minuts lyssnande så är i alla fall min FAVORIT: Johnsson & Häggkvist... over and out! 



Restaurangbesök

Jag är precis utkommen ifrån duschen och ska strax till och göra mig i ordning. Älsklingen och jag ska nämligen ut och äta ikväll och mysa bara vi två, vi fick ju inte chansen till det igår, så vi tar igen det dubbelt idag. Så skönt att det är helg nu, ska bli underbart med sovmorgon och god frukost i morgonbitti, men nu är det fortfarande fredag och den ska njutas fullt ut! Såg förövrigt inga mer schlagerstjärnor idag = dåligt ;-) 

Hoppas att ni får en härlig kväll med nära och kära!



New York kanske?!



Det här med vad man ska göra direkt efter bröllopet är något jag funderar på, för hur kul är det att måndagen efter gå tillbaka till jobbet? Jag skulle vilja göra något bara vi två som nygifta, vi har inte bestämt alls hur vi ska göra, visst blir det en bröllopsresa, men när, vart och hur finns bara skrivet i stjärnorna än så länge.

En kollega ska hälsa på sin son i New York under påskhelgen och satt här inne hos mig och pratade om den resan imorse och då poppade en tanke upp, varför inte åka till New York några dagar direkt efter den stora dagen? Ta några dagar där och komma bort och sedan kanske åka på "riktiga" bröllopsresan till hösten/vintern istället.. Då skulle man kunna åka måndagen efter bröllopet med andra ord den 2 juni, då måste det ju vara underbart att strosa runt i New York hand i hand, måste hem och prata med J och höra vad han tycker om min idé ;-)

Nu är det lunchdax, nu ska jag ut på schlagerspan!

Puss på er! 




Schlagerstämning i Västerås


Sanna Nielsen kliver av tåget på stationen i Västerås...

Andreas och Carola en tur på stan...

Fredag, härligt va? Här fullkomligt strålar solen, men det är kallt, så det ser skönare ut än det är, burrrr.. Tur att jag har en gosig varm jacka med huva som man kan gotta sig i när man sticker ut nosen.

Här i Västerås där jag befinner mig just nu är det full förberedelse inför morgondagens delfinal i Melodifestivalen som går av stapeln i ABB Arena, så jag "spanar" efter artisterna som en idiot så fort jag är utanför dörren här. Hade önskat att jag fått tag i en biljett, men de försvann fortare än en avlöning, så tyvärr.. Det sitter flaggor på var och varannan flaggstång med svarta flaggor med Melodifestivalen 2008 loggan på, sedan spelas det schlagerlåtar ur högtalare på stan, så här är det stämning vill jag lova :-)
 
Någon avis? 



Irriterad..


Har kikat på ett par vita skor som jag tyckt såg ut som ett par brudskor. Jag har tittat på dem en massa gånger och tänkt varje gång att det är lugnt, dem beställer jag om någon vecka, är väl ingen som beställer sådana skor nu, mitt i vintern. Dessutom är de inte sååå snygga, men tji fick jag, för nu när jag äntligen fick tummen ur att beställa, är skojäveln i MIN storlek helt slutsålda, what the fu*k!!!!!! Jag är ju en IDIOT, skorna kostade endast 200 kr och hade kanske kunnat bli ett fynd bland alla andra kostnader. Det är ingen sko som jag någonsin skulle använda annars, men de skulle nog fungera under en lååång brudklänning, då skorna ändå inte syns speciellt mycket och priset gjorde ju sitt till. Äntligen skulle jag komma undan med något billigt för en gång skull... men det med budgetbröllop är nog inget för mig TYDLIGEN! Blir "lurad" gång på gång, men jag kan ju inte skylla på någon annan än mig själv... "Dem kan jag beställa en annan ggn"... My as! 



Lugn kväll..


 Bilder: Hemnet

Sitter här i min ensamhet dagen till ära, åt rester av hämtmat till middag och har druckigt en massa Ramlösa Blåbär, supergod! Flera telefonsamtal och sms har kommit in under kvällen då folk nu fått vår lilla ask med posten idag och alla har vart så glada och tyckt att inbjudan var så fiin och att idén med asken var toppen, så det känns ju kul så klart! 

Imorgon är det fredag och helgen stundar för dörren, mer schlager blir det garanterat på lördag och lite annat smått och gott ska vi väl klämma in lördag och söndag, hoppas på fint väder.

Hittade förövrigt en nybyggd lägenhet i Stockholm som såg helt ok ut, dock minus för den lilla frysen (jag vill ha en stor frys) och loggia istället för balkong, men köket och toaletten ser fint ut, min stil!



Alla Hjärtans Dag!


Flowerbomb by Viktor & Rolf

Idag på Alla ♥ dag fick jag ett paket av min blivande man innehållande parfymen Flowerbomb by Viktor & Rolf, jag blev så glad och överraskad. En liten darling som läser min blogg kanske... ;-) Den luktar i alla fall ljuvligt och är precis min stil doftmässigt! Han fick en rutig tröja i grå toner av mig och så blev det lite mys...  

Tack min kärlek, älskar Dig!!! 




Nyklippt


Jag har inte sådan utväxt som det ser ut på bilden...

Så har snart halva veckan gått, hua vad tiden rusar fram alltså. Nu är inbjudningarna skickade, så nu kan jag släppa detta och sluta tjata om det här inne, skönt va? Nu ska vi bara vänta på svar från folk som vill komma *skoj*

Idag har jag klippt topparna. Blev inga slingor tyckte efter klippningen att det såg rätt ok ut ändå, så det fick vara, eventuellt gör jag det lite närmre bröllopet. Nu ska jag titta på Roomservice på kanal 5 och äta en kanelbulle och dricka en kopp med cappucino!

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag ♥ och som det ser ut kommer jag att få "fira" dagen alldeles ensam :( Älsklingen ska nämligen vara borta med jobbet, men eftersom kärleken flödar för det mesta här i hemmet så känns det inte speciellt farligt, även om det hade vart mysigt med lite mys, godmat och dryck, men det får vi ta igen på fredag istället. 

Kramar



Rosa kofta



Av en slump sprang jag på en söt rosa kofta från Saint Tropez på lunchen och jag var bara "tvungen" att köpa den ;-) Det bästa förutom att den var fin var att den var nedsatt till endast 100 kr så jag fyndade kan man säga plus att jag nu fått in liiiiite färg i min annars rätt "beiga" garderob i alla fall. Jag är nöjd helt enkelt!

Nu ska jag fixa middag, men återkommer senare. Kram så länge! 



Mätt..

.. och belåten är jag efter en måndagsmiddag bestående av kyckling i curry och kokosmjölk, en av mina favoriträtter som jag ibland brukar svänga ihop när andan faller på. I "grytan" har jag kycklingfile, lök, morötter, curry och cayennepeppar och så en burk kokosmjölk, serveras tillsammans med ris. Enkelt och gott! Hoppas ni haft en bra måndag, min har vart väldigt bra måste jag säga! Nu ska jag pyssla med inbjudningarna, klippa ännu mer organzaband till själva asken, jag har 100 meter band på rulle, hahah! Herre gud blir hon aldrig klar tänker ni, men jag lovar snart är jag det verkligen, på onsdag ska de postas om allt går vägen. Lovar att visa resultatet innan de ska skickas!

Kram på er!   

 

Bild. Privat



Brudbukett..

image260image265
Min blivande brudbukett...

Jag har en helt klar bild över hur jag vill ha brudbuketten, den kommer att vara enkel och ganska liten med endast vita rosor och gröna salalblad. Har sett en bild och jag vill ha den precis så, förutom texasgräset som är instuckigt mellan rosorna. Det ska vara ett vitt sidenband virat runt stjälkarna, enkelt och snyggt tycker jag själv. Är personligen inte så mycket för stora droppformade buketter utan vill som sagt hellre ha en så enkel som möjligt. Min svärmor är dessutom florist så det blir hon som kommer att binda den, mycket bra tycker jag :-)  



Frisyrakuten anropas


Något i denna stil kan jag tänka mig i frisyrväg...

Jag och älsklingen hade det riktigt skoj igår kväll. Så roligt att vi kom på 02:30 att vi borde vart ute på Club Nivå för länge sedan då de stänger 03.00. Kändes som om någon liten tomte hade flyttat fram tiden här hemma, helt galet, vart tog tiden vägen? Men vi hade det superskoj bara vi två, musik på högsta (inte riktigt kanske, men nästan) volym och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord så det gjorde inget, sparade ju inträdespengarna om inte annart ;-)

Idag har inte blivit mycket vettigt gjort, det är grått och trist ute, men det positiva är att det numera är ljust ute längre och längre för var dag som går, våren kommer vi allt närmre *underbart*. Nu ska jag sätta mig och vika 37 guldaskar till våra inbjudningar, ingen rast och ingen ro, ska bli toppen när de är iväg sända, så att jag slipper detta eviga pill, fast jag ska inte gnälla, jag tycker faktiskt att det är ganka kul och "pyssla". 

Till veckan måste jag beställa tid hos frisören. Mitt hår växer otroligt fort, vilket i och för sig är bra, men den sista veckan har håret plötsligt fått någon skum färgskiftning mot det "röda" hållet också, till och med J sa det till mig igår att han tänkt på det de sista dagarna.

Jag är helt naturligt blond i mig själv, men vet inte om det hänt något med vårt vatten eller om det var vattnet på kursgården jag var på förra veckan som gjort att håret fått en taskig skiftning, kan det bli så, någon som vet? Att håret blir grönt har man ju hört talas om, men rött? I vilket fall måste jag göra något åt det, plus att jag måste klippa topparna, håret känns bara fett, platt och trist just nu, tror jag ska klippa upp håret fram lite mera också, så det är en av sakerna på min "att göra lista" den kommande veckan.

Ha en skön söndag!




Skål


Skål mina fina läsare, här har ni mig just nu!



Flipp eller flopp?

Ja då är spektaklet i gång, varje år är samma sak, jag fattar inte vilka det är som röstar? Ta Christer Sjögrens slagdänga? Vad var det för något och den gick tydligen rakt in i hjärtat på svenska folket och direkt till finalen i Globen. Amy Diamond var väl i o f s förhandstippad till finalen, men VELVET vad hände, det räckte inte ända fram kan man ju lungt säga...

Vad tycker ni, var det en flipp eller flopp ikväll??? 



Inbjudningarna äntligen klara




Nu är jag ÄNTLIGEN klar med alla inbjudningar. Det har tagit mig HELA dagen. Jag gifter mig aldrig mer efter denna gång, hahaha! Såååå mycket pill, men nu är jag som sagt äntligen KLAR!!!     



Godmorgon!



Lördagsmorgon är bland det bästa jag vet av veckans alla tider, så mysigt och ligga kvar en stund och dra sig i sängen och sedan gå upp och göra en riktigt god frukost med det där lilla extra som man inte orkar/hinner med på veckorna.

Älsklingen ramlade in vid 03 i natt efter en pokerkväll, då hade jag sovit x-antal timmar, när han väl var på plats i sängen kunde jag själv inte somna om, låg och vände och vred mig till kl fyra, med sedan somnade jag äntligen om, nu är jag uppe som ni förstår och dagen har börjat, J ligger dock kvar i sängen än, så jag ska fixa lite frukost nu, sedan blir det lite pyssel på fm, här är grått och trist så man får ingen lust att bege sig ut heller!

Hoppas er lördag börjat bra..

Kramar så länge!




Äntligen schalgerdags igen

image212

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för en av årets roligaste lördagskvällar under året, nämligen att Melodifestivalen drar igång. Jag är en schlagernörd ut i fingerspetsarna, hela grejen är bara så härligt partyglatt och glittrigt, Love It!

Jag har naturligtvis vart inne på SVT.SE och tjuvlyssnat på morgondagens åtta bidrag och jag har två favoriter, nämligen Velvet och Michael Michailoff, dock kan jag lova att ingen av låtarna imorgon är "The winner of 2008", men helt ok låtar. Så i morgon blir det färgglada drinkar (ska inviga min flaska med Blue curacao) och så ska det bänkas framför tv:n, sedan blir det fortsatt partykväll på club NIVÅ :)     




Härliga fredag..

Är precis hemkommen från en mysig middagsdate med mig vännina Therese på Oleary´s. Vi har haft det jättetrevligt och njutit av öl, casarecce pasta i gräddig Alfredo sås med pico de gallo och sotat kycklingbröst och vitlöksbröd, så nu är jag mätt och lycklig :-) T och jag kom ifrån varandra för något år sedan på grund av en händelse, men nu är vi på väg tillbaka igen och det känns skönt, man ska vara rädd om sina vänner!

Annars har dagen varit lugn, nu är det bara tre veckor kvar innan jag byter till jobbet i Stockholm. Tänk 6 år i Västerås är strax över och nu ska jag pröva vingarna och en ny arbetsplats, spännande! Idag blev det även klart med lön och förmåner inför det nya, känns bra, så nu ska jag vara tyst, lugn och glad, en stund i alla fall, hehe ;-)

Nu är det "Lets Dance" som går på tv:n. Älsklingen är och spelar poker med några polare så jag är ensam hemma resten av kvällen, så det blir tv och internet för min del innan sängen.

Kram på er! 




Vårinspiration a´la Anna


Snygg vårjacka från Topshop...

Snygg skjortklänning från ASOS...

Handlar sällan från Asos, men den långa randiga skjortan skulle jag gärna klicka hem, riktigt snygg att bära till ett par snygga leggings eller varför inte till ett par jeans! Även kappan från TopShop skulle jag gärna gå runt i till våren, snygg och klassisk tycker jag, dock inte tillsammans med skjortan kanske.. lite väl mycket ränder härs och tvärs ;-)



Resultatet..



Så här blev kvällens mat i bild, riktigt gott faktiskt, nu är jag mätt och belåten, lite trist att jag fick äta ensam bara, men älsklingen blir lite sen idag och jag var hungrig så det fick bli så idag, annars älskar jag när vi äter tillsammans = *Mys*



Hemmagjord kebab..


Gott någon gång emellanåt...

Idag blir det hemmagjord kebab i pitabröd med grönsaker till middag. Vi brukar någon gång ibland köpa strimlat "kebabkött" på Willys, det är riktigt gott tillsammans med goda fräscha grönsaker.

Senare ikväll blir det dels Roomservice på Kanal 5 kl 20 och sedan Bröllopsbonanza på TV4 plus kl 21. Jag skulle egentligen ta en promenad nu innan maten, men det är så trist väder att jag bara inte vill idag, så det får skjutas på morgondagen!

Nu ska jag steka kött och skära grönsallad, tomat, lök och gurka, vi hörs senare!  

Kram



Inget sötsug..




Efter min förkylning/influensa tycker jag att allt i sötsaksväg smakar äckligt, blir inte ens sugen när jag ser bilden på cupcakesen, då är det illa! Måste vara något fel på mig, jag är nog helt enkelt inte helt frisk ännu, så enkelt är det!!! Åt ingen semla igår heller, bara det är skumt för att vara mig, jag är en livsnjutare jue!!! Hoppas bli helt återställd innan helgen, för då är det första delfinalen i melodifestivalen och godsaker som ska fram framför tv:n ;)

Hoppas att ni har en bra dag och att ni gör en massa spännande saker vart än ni befinner er! 

KRAM!


 

 



Stockholmspriser...





Här skulle inte vara fel att bo, har du så där 5.000 000 kr över så köp... 

Sitter här och kikar på bostäder i Stockholm, då jag redan nu vet med mig att jag kommer få krupp över pendlandet efter några veckor på det nya jobbet och i förebyggande syfte så kikar jag runt lite, dock får man ju en smärre chock över prisnivån på allt, har folk gått och fått hybris i storstan, eller vad är grejen med dessa överpriser? Man får ju "ingenting" under tre miljoner kr som jag kan se det, visst har vi råd, men det känns inte det minsta intressant att stoppa flera miljoner i fickan på någon trött j*vel som tänkt att han/hon ska tjäna sig en hacka, nä folk är galna, men vi får väl se.

Jag tycker i alla fall att Hammarby Sjöstad är fint, dels för att det är nybyggt där (ja, jag är kräsen) och lägenheterna har balkonger (ja jag sa ju att jag ÄR kräsen) sedan fint med närheten till vattnet och det bästa av allt är att båda arbetar (kommer att arbeta) på Söder, vilket är lagom promenadavstånd, men så var det då priserna.. 

Over and out!



Söta..

image185
Bilder: Theknot.com
                                                      



En annan kul idé..


Bilder. MrsSolomon.pixbox.se

En annan kul idé till ett bröllop eller varför inte fest av annat slag tycker jag är att ha en tavla med föruppritat rutmönster för antalet gäster, så att var och en får en ruta att fylla i med vad som helst under kvällensgång, sedan vips har man en personlig och ganska kul tavla från sin bröllopsdag. Detta funderar jag på om vi inte ska ha, vi kommer nämligen ha ganska gott om plats där vi ska vara, så man skulle kunna låta ett staffli och färger stå någonstans i lokalen, tål att tänkas på helt enkelt..


 



Bröllopsboken av Anna Oskarsson


Bröllopsboken finns bl.a att köpa här:

I Bröllopsboken av Anna Oskarsson får varje gäst en egen sida, nästan lite som en sådan där "Mina vänner bok" man hade när man var liten. I Bröllopsboken får gästerna exempelvis fylla i sina personliga reflektioner under "roliga händelser under dagen". De får även beskriva brudparet med tre ord, gissa vad de tror kommer att hända brudparet under de närmaste åren mm.

Jag tycker personligen att det är en lite kul idé, funderar på att köpa den faktiskt. Såg att den finns på Adlibris.se för 163 kr, helt ok pris! Så låter man boken ligga framme så att gästerna kan fylla i den under bröllopsfesten. Efteråt har man en helt egen bok med gästerna samlade, som förhoppningsvis blir personlig och rolig att läsa i! 

Bara ett tips så där =)



Fettisdagen!



Idag är det som många redan uppmärksammat Fettisdagen, själv har jag inte ätit någon semla överhuvudtaget än i år, tycker det är gott men de är lite för stora, men mandelmassan är mumsig! 

Fettisdagen var förr dan före den Kristna fastan, och då kan man ju förstå tanken med att "svulla" loss i fettisbullar, men i våra dagar så fastar vi inte, inte jag i alla fall, så man tappar kanske lite av tanken med fettisdagen i våra dagar, men det får nog bli en liten Semla ändå, det är ju ändå tradition.

Kram!




En fin bröllopspresent


Denna fina tavla från ISA skulle jag gärna ha hemma.

Denna tavla tycker jag är så oerhört fin som en bröllopsgåva. Såg att en av mina favoritbloggerskor MacMalin har en sådan från sitt bröllop förra året! Vi kommer inte önska oss några presenter dock, utan att om man nu känner att man vill ge något så önskar vi oss ett litet bidrag till bröllopsresan, kanske trist, men vi har ingen plats för en massa mer prylar, sedan är jag en kräsen människa, så jag är rädd att låta folk gå runt lösa och handla fritt till oss ;-)

Men denna skulle jag hemskt, hemst gärna vilja ha med vårt datum och våra namn på, så fin!!! Någon som vet vad den kostar? Får väl köpa den själv i värsta fall ;-)

Kram på er!



Lite nytta..

Sitter nu och ska till att klippa till organzabanden till våra bröllopsinbjudningar, nästa vecka är det nämligen tänkt att vi ska skicka iväg askarna med inbjudan, närmare bestämt den 13 februari så att de dimper ner i familj och vänners brevlåda på Alla hjärtans Dag vilket vi (läs jag ;) tyckte var en liten söt idé, så det drar ihop sig här kan man säga.. ! Nu ska jag pyssla lite :-)

 

 



Måndag och hemma!



Sitter här uppkrupen i fåtöljen i en mysoutfit och har det ganska behagligt. Beslöt mig i natt under ett av alla hostanfall att även stanna hemma idag från jobbet bara för att jag inte känner mig helt hundra än. Jag har fått lära mig att man inte ska ha för bråttom tillbaka till jobbet, det kan bara ge bakslag, så förnuftig som jag är (eller om det är latmasken som tagit över och nu styr min kropp) blev det en dag hemma i lugn och ro. 

Har precis ätit lite varm soppa, men det var inget vidare gott, har inte fått tillbaka matlusten än, tycker fortfarande att det mesta har en konstig bismak, dock bra för min "Bridebody 2008" ;)




Håruppsättning!

    

Sitter här och kikar runt på håruppsättningar, jag har bokat tid för den stora dagen, men jag har ingen aning vad för slags uppsättning jag ska ha. Vad tror ni? Tänk på att jag kommer ha en krona uppe på huvudet.

Vilken uppsättning tycker du är snyggast?



Mer snö

Ute ser det ut som det borde gjort på julafton kan man tycka. Snön har kommit idag, nu när jag trodde man "klarat" sig undan skiten så kom den med storm dessutom. Kan inte förstå mig på dem som lovordar snö, det bidrar ju bara till en massa mer olyckor på vägarna, det blir åtminstone här nere inte liggandes utan slaskar och slabbar direkt och inte är det kul med snö heller att vara ute och gå i, nej måtte den smälta bort lika fort som den kom. Så här såg det ut hos oss för en liten, liten stund sedan, nu är det ju februari ju, vill ha vår och sommar det är vad jag vill ;) *önsketänkande* 

                                



På bättringsvägen..


Snyggt..

Så är jag äntligen på bättringsvägen efter några minst sagt jobbiga dygn till sängs, tänk att man blir så medtagen av "lite" feber och hosta.. Har fortfarande väldigt ont i mellangärdet efter all hosta och pigg är jag inte helt, minsta lilla anstängning känns i kroppen, men känner mig ändå bätte än igår, så sakta med säkert så är jag påväg tillbaka, synd att det är helg bara, tycker lite "synd" om J också som är sugen på att hitta på något ikväll, men jag känner mig inte redo för en partykväll.. så det får bli mys hemma helt enkelt!

Snart ska vi äta, ska försöka få mig lite granna, har ätit oerhört dåligt de senaste dagarna, allt smakar riktigt skumt när man inte är frisk. Hoppas ni har en underbar lördag.

Kramar!




RSS 2.0