The Library of Fragrance

Har kikat till och från på parfymerna från The Library of Fragrance, funderar på att lägga in en beställning, de kostar ju endast 150 kr/flaskan. Då jag är barnsligt förtjust i kokosdoft funderar jag på Library of Fragrance Kahala, Coconut, bara dess beskrivning får mig att vilja ha den: En äkta Hawaiiansk råvara! Kahala Coconut är doften av nyplockad kokosnöt, lätt fuktig, färsk, fräsch och grön. Så härlig att den nästan känns ätbar! Library of Fragrance Laundromat är en annan doft jag är lite sugen på, så här lyder beskrivningen av den: Denna doft är framtagen för att ge dig samma känsla som att stå bland tvättmaskiner och den härliga doften från rena, fräscha kläder. Någon som har testat parfymerna från The Library of Fragrance, är de något och ha? Finns att köpa på: eleven.se 

 

Bilder: The Library of Fragrance

Kommentarer
Postat av: Malin S

Det var minsann inte dyrt. Min tanke när jag såg dessa flaskorna var Cleans asdyra (men underbara) dofter. Väldigt lik design. Gott att det löste sig med det fina pärlhalsbandet. Då kan du pricka av en punkt på bröllops to-do'n =)

2008-03-02 @ 20:30:05
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Anna

Malin S:
Precis, de är ju inte dyra alls, så man vill nästan testa ;-) Känns jättebra att det ordnade sig med halsbandet, tycker det var sött!!!

2008-03-02 @ 20:35:45
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Umma

Urban Outfitters här i Stockholm har haft ett par olika dofter av LoF. Jag som spanat in dessa söta flaskor på eleven.se många gånger utan att våga beställa gjorde rätt i att gå dit och dofta. De luktar inte så gott som man önskar: De 5-6 olika dofter jag sniffat på var rent ut sagt för jäkliga! Sliskiga och hemska... Synd på så fina flaskor!

2008-03-05 @ 10:15:50
URL: http://umma.blogg.se
Postat av: Anna

Umma:
Då ska jag kila och dofta på dem på Urban Outfitters framöver, trist om de inte luktar gott, kan man ju spara 150 kr, får se det positivt ;-) Tack för "tipset"

2008-03-05 @ 14:46:16
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0