Glatt överraskad..



Jag är helt förstummad över hur folk här i "höga huset" tar sig tid och kommer in till mig och frågar hur jag har det titt som tätt. Både kvinnor och män här erbjuder mig en massa hjälp och de kommer med tips och är faktiskt mer trevliga och glada än man normalt kan begära. Jag hade inte förväntat mig detta i måndags när jag satte min fot här för första gången. Visst är man väl (om man är normalt funtad) trevlig om det kommer någon ny, men de gör det på ett sätt som åtminstone känns äkta. De är så måna att jag ska komma in i gruppen och trivas, så jag är sååå glatt överraskad. Jag känner en massa positiv energi att jag inte ens bryr mig om de solblekta gardinerna och den riktigt usla inredningen, jag är bara glad mest hela tiden känner jag och det känns jäkligt härligt! 

Stor kram! 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad härligt det låter och tänk vad en uppmuntran, ett leende...kan göra för en annan människa:)Tänk om alla var omtänksamma och gulliga vilken toppenvärld vi skulle leva i =)
KRAM

2008-03-05 @ 16:10:08
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Mira

UNDERBART!

Din glädje sprider sig ända hit! Fortsätt njut, du är förtjänt av allt det goda!!!

Kramiz

2008-03-05 @ 17:48:35
URL: http://husfrun.wordpress.com
Postat av: Zandra

Gud va härligt! Kul att känns bra ;-)
Ha en bra kväll, kramis

2008-03-05 @ 19:48:58
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Vad underbart! Så ska det ju vara, att man känner sig riktigt välkommen! Så kände jag också då jag började på min nuvarande arbetsplats, det gör ju otroligt mycket. Som sagt, då spelar gardinerna inte lika stor roll...:)
Kram!

2008-03-05 @ 20:02:10
URL: http://modestymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0