Naglar..

Till bröllopet har jag tänkt gå till en salong och fixa till mina naglar. Har väl okej naglar själv, men man kan ju inte garantera att alla 10 kommer vara i samma längd just den 31 maj, det vågar jag aldrig chansa på, så jag kommer göra dem på salong. Jag har aldrig gjort "lösnaglar" på salong tidigare. Skulle behöva veta lite om vad som är bäst gelé eller acryl? Jag har NOLL koll! Vad rekommenderar ni som testat? Hur långt innan kan man göra dem för att de ska vara snygga på själva dagen D? Kan ju tillägga att jag inte vill ha allt för långa häxliknande saker, tycker personligen att det ser äckligt ut, nä något i stil med dem på bilden tycker jag är snyggt och franskmanikyr kommer det bli, ser så fräscht ut. Hjälp önskas i denna nagelsjungel som finns där ute ;-)


Kommentarer
Postat av: Carin

Jag har oxå ok längd på min naglar, men de är sköra och går lätt av, så jag går och förstärker dem varannan vecka med gelé. Tidigare har jag testat akryl, men jag tycker att gelén är mer hållfast!
Jag kör med permanent fransk manikyr, så slipper man lacka. Jag är helt fast i detta, hihi!! Vill du bara göra det en gång innan bröllopet? Isf så skall du göra det bara några dgr innan bröllopet, så att du slipper "utväxt".
Kram Carin

2008-03-29 @ 23:15:55
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Zandra

Äntligen! Jag gillar Gelé bäst, tycker de ger finast resultat ;-) Men precis om jag vore du kanske jag skulle testa en gång innan bara för att känna in dej lite..
ha en skön Tisdag, KRAM

2008-04-01 @ 09:04:26
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna

Zandra:
Ok två för gelé, får nog köra på det. Vad kostar det ungefär? Testa en ggn innan är ingen dum idé, får nog köra på det! Tack! Kraaaam

2008-04-01 @ 10:35:42
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Carin:
Jag vill också ha permanent franskmanikyr på mina, absolut snyggast tycker jag! Tack för svaret! KRAAAAAM

2008-04-01 @ 10:36:47
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hrm..Priset kan variera..mellan 5-900kr..Skulle jag tro, men enligt mej är det värt de nån gång ibland, när man vill vara extra tjusig!!! ;-)

2008-04-01 @ 11:04:19
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Emelie

Jag förstärker mina naglar med gele´ och tycker det är hur bra som helst! Funkar trots att mitt jobb sliter på dom! Fransk manikyr såklart!
Kram

2008-04-01 @ 11:40:31
URL: http://emmi82.blogg.se
Postat av: Anna

Zandra:
Ja det får det vara värt en ggn som den ;) Kram

Emelie:
Verkar som "alla" äe för gelén så jag kör nog på det jag med då, går du i Enköping? Något ställe att rekommendera i så fall??? KRAM

2008-04-01 @ 13:12:04
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har gjort både gelé och akryl och jag rekommenderar géle för det ger ett mer naturligt resultat. Jag tycker att du borde göra det en vecka innan bröllopet, för väntar du för länge finns risken att det blir utväxt och inte lika snyggt! :)

2008-04-03 @ 13:20:44
URL: http://annaekvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0