Helgen som gick..

Så sitter man här igen på jobbet, måndag eftermiddag. Helgen har passerat och resulterade i bland annat en storstädning hemma, det var behövligt kan jag lova! Nu är det skinande rent, underbart!

Annars har inte så mycket hänt faktiskt, som jag tidigare skrivit kikade vi på melodifestivalen och i går skannade vi en massa gamla fotografier på oss, vi kommer nämligen att ha som ett bildspel i bakgrunden under hela bröllopsmiddagen, med bilder på oss som små och i nutid, men även på alla gäster som är bjudna, så det blev en del kort att skanna, men en kul idé. Nu ska vi bara komma överens om vi ska köra bildspelet i svartvitt eller färg.

Förövrigt har jag fått en förfrågning från en tjej som blivit så inspirerad av "mina" inbjudningsaskar att hon nu själv vill ha sådana till sitt bröllop, skoj att kunna inspirera någon, så jag blev riktigt glad när hon hörde av sig!

Hoppas ni haft en bra helg?!

Stor kram


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hej! Har börjat läsa din blogg nyligen. Jag blev också inspirerad av askarna! Tyckte det var en jättebra och rolig idé! Säkerligen något jag kommer att använda mig av i framtiden =) Ha det bra

2008-02-18 @ 16:59:22
URL: http://helaherligheten.blogg.se
Postat av: Anna

Jeanette:
Åh vad roligt och höra, du får höra av dig i framtiden om du undrar över något ;-)Hoppas att du får en mysig kväll! Kram

2008-02-18 @ 17:40:48
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0