Mina favoriter inför morgondagen...

image312

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan gå och äta, jag är HUNGRIG! För att fördriva tiden har jag passat på att lyssna igenom morgondagens startfält i Melodifestivalen och jag tycker att det är betydligt bättre bidrag än förra helgen i alla fall!

Mina favoriter är för närvarande: Ola, Sanna, Johnsson & Häggkvist men eftersom jag bara lyssnat några få gånger på varje bidrag så är det svårt att välja ut vilket av bidragen jag gillar bäst ännu, men de tre ovan nämnda är i en klass för sig tycker jag. Ser framemot morgondagen, jag VILL ha en biljett till ABB Arena, ingen snäll själ som har två biljetter över? =)

Ha en skön kväll!

Kramar

Uppdate kl 22:30

Nu är vi hemma igen, mätta, belåtna och jag har dessutom lyckats lyssna på alla låtar inför morgondagens song contest om och om igen och jag tror att jag måste ERKÄNNA för första gången i mitt (snart) 31 åriga liv att min FAVORIT denna vecka ÄR Carola Häggkvist (& A. Johnsson). Låten är enligt min smak, riktigt bra faktiskt!!! Jag tror dock att Sannas låt är mycket bättre än de 60 sek man hör på svt.se, för där kommer aldrig versen överhuvudtaget fram, låten är nog mycket pampigare än såååå, men som sag efter 1 minuts lyssnande så är i alla fall min FAVORIT: Johnsson & Häggkvist... over and out! 

Kommentarer
Postat av: Malin S

Sanna, Ola & C/A är i särklass bäst. De andra tycker jag var riktigt dåliga faktiskt. Grymt besviken. Ha ett mysigt restaurangbesök =)

2008-02-15 @ 19:19:46
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0