Lösögonfransar..

.. image448

Lösögonfransar är något jag sällan använder, eller rättare sagt jag har bara använt det en enda gång i mitt liv, men det var faktiskt väldigt effektfullt. Jag har av naturen rätt långa, men funderar ändå på att ha detta när jag gifter mig, då det just är snyggt effektfullt, problemet blir väl att få dit dem perfekt, hahaha. Jag ska göra min make up själv då jag inte "vågar" lämna över det till någon annan, vill ju inte att älsklingen inte känner igen mig på kyrkbacken ;-) Nä maken fixar jag själv, men det är då detta med lösögonfransarna.. får väl köpa ett gäng och öva nu innan.

Någon som har tips på bra lösögonfransar jag ska satsa på utifall att?

Kommentarer
Postat av: Anna (AoM BT)

Jag funderar också på lösögonfransar. Har väldigt långa och täta av naturen men lite extra vore inte fel den dagen :)
Har ALDRIG använt, så du har större erfarenhet på det omårdet än vad jag har!

Min bästa kompis har dock jobbat som sminkös, ska be henne göra ngr provsminkningar snart. Blir det bra så sminkar hon mig på bröllopsdagen, om inte så gör jag det själv. Känns som en onödig kostnad, att köpa tjänsten från ngn.
Jag återkommer med info när hon har fixat lösögonfransar på mig!
Trevlig onsdag!

2008-02-27 @ 06:51:50
URL: http://arhammar.nu
Postat av: Victoria

Jag har arbetat med smink främst inom teater tidigare, och där är det vanligt att man använder sig av de långa fransarna för att få effekt och nå ut i publiken. Men till ett vanligt bröllop, där du vistas i ett "vanligt ljus", skulle jag nog säga att du inte behöver ha de långa lösögonfransarna. Vad du kan göra är att köpa ett par i en välsorterad butik, köp då dem som bara är lite, lite längre än dina egna, eller klipp till ett par långa. Då skapar du en fin effekt eftersom fransarna blir fylligare. Det är så lätt att det blir en känsla av "spektakel" om man använder sig av långa fransar i en "vanlig" miljö. På din bröllopsdag ska du ju vara ditt allra finaste, så lite fylligare fransar rekommenderar jag, men var försiktig med längden! :-)

2008-02-27 @ 11:05:43
Postat av: Anna

Anna (AoM BT):
Ja återkom gärna med resultat om du testar ;-)Ha en bra onsdag!

Victoria:
De fransar jag hade den ggn jag testat var inte så långa, håller helt med dig att det absolut inte få bli för mycket i vanlig miljö, men lite lagom tror jag att jag ska köra på, Tack för tipset! :-)

2008-02-27 @ 11:20:59
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0