Fredagsmys med Let´s Dance



Ikväll intar vi sofforna framför "Let´s Dance" med god mat och dryck. 
Äntligen fredagkväll och två dagars ledighet framför oss, happy helg!!!

Så är det äntligen helg. Underbart om man frågar mig. Älskade maken kom och mötte mig så jag fick sällskap hem från jobbet denna fredagseftermiddag. Mysigt med en promenad tillsammans för en gång skull där man kan ventilera dagen och samtidigt få motion och frisk härlig januariluft i lungorna.

Då jag redan inhandlade en tulpanbukett till hemmet igår uteblev den sedvanliga turen förbi blomsterbutiken Magnolia denna fredag. Som ni vet är jag mycket för detta med att köpa hem en bukett färska blommor inför helgen och har gjort detta i stort sett sedan jag började jobba för många år sedan. Största anledningen är att det är fint helt enkelt men det känns också lite "lyxigt" på någotvis. "Lyx" till ett ganska så överkomligt pris. Just nu pryder jag gärna lägenheten med just tulpaner. Denna fantastiska blomma som det fullständigt skriker vår om och som just nu säljs i regnbågens alla färger. Även om jag själv kanske föredrar de vita eller dem i rosa toner först och främst.

Ikväll blir det ”Let´s Dance” och en kycklingpasta med tomat och saffran. Receptet finner ni här. Har sett framemot denna fredagskväll i all sin enkelhet sedan i början av veckan. Varför vet jag egentligen inte, men fredagskvällarna är det bara något speciellt med helt enkelt. Inget ont om besök och gäster det är bara kul när folk vill komma hit och hälsa på, men eftersom förra helgen var fullbokad så känns denna med sina tomma blad i agendan så där härligt befriande. Jag kan alltså göra precis som jag vill med de lediga dagarna och har inga som helst måsten som det ser ut. Passar mig perfekt denna fjärde helg detta år då nästa helg redan är uppbokad till max både fredag, lördag och söndag.  


Nu ska jag trippa till köket och börja förbereda kvällens kycklingrätt och korka upp en flaska vin. Hoppas ni får en skön fredag oavsett om ni är hemma eller ska ut och partaja.

 

Kramar från Anna ♥   


Kommentarer
Postat av: Sofie

Härligt hem! Stilrent och ljust, precis som jag vill ha det :)

2010-01-22 @ 19:25:44
URL: http://pimimims.blogg.se/
Postat av: Marie

Fint ni har det:)(som vanligt:))Får sån inredningslust när jag läser din mysiga blogg.. TACK :) Förresten hur har ni tv:n? Har ni annan soffa till den sitter den på soffornas kortsida vägg? Hoppas du försår hur jag menar;) Kram och tack för en superbra blogg:)

2010-01-22 @ 19:55:45
Postat av: Malin S

Vi hade visst samma mathjärna ikväll. Kýcklingfilégryta med saffran/tomat cr.fraiche blev det här också. Fast jag hade fixat klyftpotatis till. Numera äter vi redan vid 18-tiden. Det var andra tider när man käkade tidigast 20, ha ha! Bäst att ha klarat av middagen innan Amy ska nattas. Inte kul att natta henne med tom mage. Man vet ju inte hur länge man nehöver övertala henne att sova ;) Kramar!

2010-01-22 @ 19:56:04
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Håller med dig, jag älskar också att köpa en bukett blommor på fredagar det känns lyxigt och härligt! Och fint!

Ha en härlig fredag!

2010-01-22 @ 21:53:49
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Älskar fredagar! Måste vara veckans bästa dag!

Ikväll har vi, precis som ni, njutit av lugnet i soffan och kollat på Let´s dance. Så skönt!

Ha en skön helg gummsan! Kram

2010-01-22 @ 22:15:37
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Kix

Hej vännen o tack för mailet, jag blev jätteglad! Ska skriva ett till dej sen efter helgens kalas o berätta hur det gick.

Hälsa J o ha en supermysig helg!

Stor kran

2010-01-22 @ 22:20:44
Postat av: Aina

Hei,hei!



Heldige dere som har spist den gode kylling retten i kveld. Jeg får ny forsyning med crem fraiche tomat/safran i slutten av februar. Jippi!



Ønsker dere ei strålende helg!

Klem Aina :-)

2010-01-22 @ 23:53:20
Postat av: olivia

Riktigt snyggt du hade hemma:)

2010-01-23 @ 02:36:39
URL: http://strumpa.webblogg.se/
Postat av: Erica

Härligt med fredagsmys!! Tack för receptet! Det ska testas :)



Vårfräscha bilder och skönt med ett nystädat hem inför helgen!



Vilken gullig kommentar du hade skrivit på min blogg. Tack söta! Jag mår fint o det verkar inte vara någon bebbe på g än...



Ha en underbar helg!



Kram Erica



2010-01-23 @ 08:56:17
URL: http://www.misspiffy.blogspot.com
Postat av: Hemmakatten

Hej!

Jag läser din blogg dagligen och blir alltid lika inspirerad av dina fina bilder. Därför har jag givit dig en utmärkelse på min blogg. Ha en trevlig helg!

http://hemmakatten.blogg.se/2010/january/utmarkelse.html

2010-01-23 @ 11:49:53
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad härligt med vårstädat hem :-)



2010-01-24 @ 17:49:24
URL: http://vitha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0