Välkommen hit!

Den senaste tiden har allt fler läsare hittat hit till bloggen "Starwoman" och jag tycker såklart att det både är smickrande och hur skoj som helst att många av er finner det så intressant på ett eller annat vis att ni klickar er in här dagligen. Tänkte därför att det vore på sin plats att hälsa er nya (och gamla såklart) läsare välkomna med en liten närmare presentation av mig och bloggen.Ett av mina största intressen är inredning och det speglas också här i bloggen.
Hemma hos oss går mycket i vitt och jag försöker bjuda på en hel del bilder
från just vårt hem som är under ständig förändring på gott och ont.

vem är jag då som plitar ner alla ord, rader och meningar i stort sett varje dag året om? Jo en helt vanlig tjej född 1977 och uppvuxen på Västkusten några mil norr om Varberg tillsammans med min mamma, pappa och lillebror. Hade en trygg uppväxt på landet med många vänner vilket såklart avspeglat sig i hur jag är och formats som människa. Skulle själv beskriva mig som en glad, trevlig tjej med båda fötterna på jorden. Jag är nog väldigt kvinnlig i min framtoning, men är samtidigt inte rädd för att ta i och lite skit under naglarna skrämmer mig inte. Jag skulle säga att jag inte är det minsta "fin i kanten".

Efter gymnasietiden flyttade jag och bodde under några år i Lund där jag studerade Rättssociologi samt Juridik på Universitetet. En lärorik och kul tid som jag alltid kommer att minnas tillbaka på med glädje. Visst jobbigt och svårt var det allt som oftast, men också underbart skoj med kårliv, nationer, sittningar och alla personer man träffade och lärde känna. Numera är jag sedan några år tillbaka boende i huvudstaden och Stockholms nyaste stadsdel Hammarby Sjöstad tillsammans med min Jens. Vi gifte oss en solig och varm dag i maj 2008 efter nio år tillsammans. Ett helt fantastiskt och minnesvärt dygn. 

Jag arbetar sedan några år tillbaka som Skaderevisor på ett av Sveriges största försäkringsbolag, där jag kvalitetsgranskar skadehandläggningen så att författningar, villkor samt instruktioner efterlevs. Jag är även med och planerar internutbildningar samt utformar, utvecklar och förvaltar skadeinstruktioner, riktlinjer och policyn för bolagets skadehanteringsverksamhet. Ett arbete som jag trivs väldigt bra med, det är fritt och där jag får planera mina dagar helt på egenhand vilket passar mig som person bra.Andra intressen som speglas i bloggen är min passion för att experimentera i
köket, shopping samt så har jag alltid varit barnsligt förtjust i skönhetsartiklar,
smink och fina flaskor och askar.


Jag började mitt bloggande i slutet av 2007 och då hade jag ingen större tanke med det hela, tänkte mest att jag testar på ett tag. Detta tag har sedan blivit till veckor, månader och år och jag har genom bloggen både funnit riktigt goda vänner samt träffat på människor som jag aldrig hade fått chansen att möta om det inte vore för just bloggandet. Helt fantastisk!

Min tanke idag med ”Starwoman” är att jag vill att det ska vara lite som att öppna en godispåse med blandade karameller när man klickar sig in här. Så jag försöker mixa vardagslivets tankar med mina intressen inredning, matlagning, shopping och tips i övrigt. Jag försöker även dela med mig av en hel del bilder, det sistnämnda är något som jag personligen tycker gör en blogg lite mera intresseväckande.Då vi går i väntans tider blir det även en hel del tankar, babyshopping och
planering och tankar kring inredningen av barnkammaren


I dessa dagar ligger även en del fokus här på bloggen på den kommande bebisen som växer i min mage och som är mitt och makens första barn. Myran som vi kallar honom är beräknad att födas runt den 3 december. Så det blir en hel del funderingar kring det kommande föräldraskapet, babyshopping och planering av barnkammaren.

Jag hoppas så klart att ni även i fortsättningen kommer att klicka er in här när ni får lust och tänkte bara tillsist be er innan ni klickar vidare att ni lämnar en liten kommentar där ni skriver namn, ålder samt vilken stad/ort ni bor i. Såklart är det helt frivilligt, men vore bara så kul för mig att veta lite vilka ni är som läser här inne. Så tack på förhand och tack för att ni klickar in här var och varannan dag. Utan er hade det helt klart inte varit lika skoj att driva denna livsstilsblogg.

Ha en underbar måndag och på återseende!

Kramar/Anna ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej,jag är Carro från Finland och bor i huvudstadsregionen. Jag är 35+ och min familj består av min man och två pojkar i åldern 11 och 7.

Har följt din blogg i någta år och tycker faktiskt att det är som en godispåse. =)Kramar C

2010-10-11 @ 07:26:32
Postat av: Frida

Frida,23 Sundsvall.

Hittade din blogg inte så långt tillbaka. Älskar blandningen på din blogg. Känns som det är just det som drar mig tillbaka hit.

Blir glad av din blogg.

Hoppas du får en bra dag.

2010-10-11 @ 07:31:50
Postat av: Elin

Elin, 24 år, Sundsvall

2010-10-11 @ 07:36:26
Postat av: Malin M

Hej!

Kul med en liten presentation Anna!

Jag har ju läst din blogg några år och kikar in varje dag! Tykcer de e så kul när du lägger upp bilder på shoppingfynd och inredning!

Malin heter jag är 26 år och bor i Karlstad

kram

2010-10-11 @ 07:37:41
URL: http://minlillavardag.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej stjärnkvinnan :) jag är också "en vanlig" tjej som går i väntans tider då våran skatt är beräknad till den 8 februari. Jag läser mångas bloggar men har fastnat vid dig, tycker du har det väldigt fint hemma och skriver massa kul! Jag är 23 år och bosatt i Eskilstuna! Önskar dig lycka till med allt framöver.. MVH Malin

2010-10-11 @ 07:54:29
URL: http://grandell.blogg.se/
Postat av: Gabbi

Hej Anna! Gillar din plugg supermycket! Jag bor i London och är 28 år och jag har också pluggat juridik i Lund! Lycka till med myran!

2010-10-11 @ 07:54:36
Postat av: L

Tack för inlägget! Jag läser din blogg från Estlands huvudstad Tallinn och är ett år ungre än Du själv :)

Bästa hälsningar!

2010-10-11 @ 07:54:42
URL: http://svensksmultron.blogg.se/
Postat av: AnnaA

Hej!

Har läst din blogg sen våren 2008 men kommenterar inte så ofta men jag vill att du ska veta att jag verkligen uppskattar det du skriver. Jag hittade hit när vi planerade vårt bröllop som gick av stapeln aug 2008. Jag letade inspiration till vigselprogram och fann det här. Sen dess är din blogg den första jag läser när jag knäpper på datorn näst efter nyheterna. Jag är från Göteborg, född 79 och bor i ett parhus tillsammans med maken och vår 3 månader gamla dotter. Som nu tycker att mamma ska sluta surfa... Vill iallafall säga tack för all inspiration och lycka till med allt sm ni har framför er.

Kram

Anna

2010-10-11 @ 07:57:50
Postat av: Natalie

Hej! Jag heter Natalie, 32 år och bor utanför Lund i Staffanstorp. Har ganska nydligen hittat din blogg. Jag tycker den fantastisk spännande att följa. Jag bloggar själv och det var samma ssak för mig att jag skulle testa på det lite.. Men det har gått några år nu. Får lite skrivkramp iblad.

Nu ska jag iväg och lämna min 8 åriga dotter på skolan. Ha en riktigt skön dag. Kram Natalie

2010-10-11 @ 07:59:54
URL: http://nataliesdagar.blogg.se/
Postat av: Christian

Christian, född 74, bor i Sthlm, uppväxt på landet & jobbar på försäkringsbolag. Intressen: inredning, design, prylar och Pyret som ska komma den 15:e dec. ;)

2010-10-11 @ 08:05:21
Postat av: Hanna

Supermysig blogg! Blev tipsad om den när jag letade gravid bloggar, då jag själv är i v.27.

Lycka till med allt! Jag som skriver heter Hanna och är 25 fån Kalmar!

2010-10-11 @ 08:08:40
Postat av: Jenny

Vad kul med en liten presentation :) Trots att jag följt din blogg i ett år så fick jag lite ny info om dig, hihi :) Själv är jag 24 år och bor också i Stockholm.Kram!

2010-10-11 @ 08:09:21
Postat av: Johanna

Vad roligt med en liten presentation! Jag heter Johanna, är 22år och bor i Uppsala!Jag tycker verkligen om att läsa din blogg, det är en härlig blandnig av bilder och text! Väldigt inspirerade!Kram

2010-10-11 @ 08:09:38
URL: http://johannamarkgrens.blogg.se/
Postat av: pillan

Jätteroligt inlägg att läsa även om jag hälsat på hos dig ett tag nu... ;)

Kram Pillan

2010-10-11 @ 08:13:24
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej Anna!Din blogg tillhör den skaran som jag kikar igenom på min dagliga bloggrunda. Jag är däremot extremt dålig på att kommmentera....Tycker om din blogg för att den är varierande, personlig och med många fina bilder!Själv heter jag Lisa, är en 37-årig mamma till två och bor i en villaförort i Stockholm.

2010-10-11 @ 08:13:26
Postat av: Cattis 50 +

Som jag tidigare berättat tittar jag in här varje dag, tycker din blogg är toppen.Det är så roligt att följa dig nu när du skall få ditt första barn, själv har jag nyligen fått mitt första barnbarn en liten pojke som är vår ögonsten.Lagar dina recept ibland då brukar maken säga det här var gott var kommer det ifrån jag svarar från Starwomen.Bloggen är bäst jag följer många andra som är bra men din tiitalar mig mest fin mix/ Cattis

2010-10-11 @ 08:22:17
Postat av: Anonym

2010-10-11 @ 08:23:15
Postat av: Anonym

2010-10-11 @ 08:23:31
Postat av: sara ♥

Kul inlagg!Sara, 28 ar, bor i Shanghai

2010-10-11 @ 08:23:58
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jag heter Madeleine, är 25 år och bor i eskilstuna och jag hamnade av en slump på din blogg en dag men fastnade totalt och är nu inne här och läser varje dag :)

2010-10-11 @ 08:24:24
URL: http://madeleinehademalm.blogg.se/
Postat av: Anna

Hejsan!

Jag började läsa din blogg när du var med som veckans blogg och sen klickar jag in då och då, jag heter Anna och är 40 år och bor i Eksjö som ligger i Småland, önskar dig en härlig dag!

2010-10-11 @ 08:26:41
URL: http://snuffiblomman.blogg.se/
Postat av: M

Hej! Bra ide att göra en presentation. Jag är ingen ny läsare men jag tyckte det var väldigt intressant att läsa ändå. Prinsessans dagbok tipsade om dig för några dagar sedan, kanske en anledning till alla nya läsare? Jag är 28 år och bor i Vårgårda. Kram!

2010-10-11 @ 08:29:06
Postat av: Cia

Hejsan,

Har följt din blogg i snart 2 år tror jag, kommenterar inte så ofta men har skrivit några gånger tidigare. Tycker det är jättetrevligt att du alltid försöker svara på inlägg även om man inte själv har en blogg :-). Heter Cia och är 35 år gammal och bor strax norr om Stockholm. Efter att ha varit sambo i några år så är jag sedan den 25:e september i år gift med min älskade Jocke. Gillar verkligen din blogg med blandningen av tips, tankar och bilder. Har fått många bra idéer härifrån :-).

Ha en trevlig dag!

Kram

2010-10-11 @ 08:29:29
Postat av: Annie

40 år, gift, tre barn, ekonom i Örebro:-) Har ingen aning om hur jag hamnade hos dig men har följt dig till och från sen straxt innan ni gifte er. Tror det var ett inlägg om era ringar som var länkat från en annan blogg. Förr bloggade jag men lusten tog slut så jag lade ner den. Hade helt enkelt inte tid längre när jag periodvis arbetar alldeles för mycket. Vissa bloggar som är välskrivna har jag fortsatt att följa och din är en av dom. Jag gillar den skarpt för du har en förmåga att beskriva livet i ord på ett mycket tilltalande sätt.Önskar dig en fin dag!

2010-10-11 @ 08:35:49
Postat av: N

Hej

Jag är 27 och bor i hägerstensåsen,är varken gift el har barn. Tycker du är positiv och mysig att läsa på morgonen med en kaffe i handen. Ha det bra dag och lycka till med Myran

2010-10-11 @ 08:39:27
Postat av: Eva johansson

Hej Anna !Jag som skriver heter Eva o bor utanför stockholm är 44 år har 2 döttrar o man mina tjejer är 20 år o 16 år.Har varit tillsamans med min man i 20 år.Jag hittade din blogg av en slump ..En glad slump för något år sedan när jag googlade på vita hem.jag gillar din blogg o dina bilder o din stilrena inrednings stil.

Ha en bra vecka

Kram Eva

2010-10-11 @ 08:43:34
Postat av: Elina

Hej Anna! Jag är en av de som nyligen hittat till din blogg och fastnade med en gång! :) Gillar sättet du skriver på och vad du skriver om! Alltid roligt med lite tips! :) Jag är 23 år och bor i Lund! :)

///Elina

2010-10-11 @ 08:56:24
URL: http://elinaslivilund.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej! Jag heter Sanna, kommer från den lilla staden Vimmerby i Småland och är snart 23 år. Tillfälligt är jag student i Norge. Jag hittade din blogg genom att googla efter inredningsbloggar för ett bra tag sedan. Jag tycker din blogg håller hög kvalitet i både text och bilder så därför har jag blivit kvar. Kul med en pressentation av ditt liv! Jag har länge undrat vad du jobbar med men det kändes för privat att fråga. Lycka till med allt!

2010-10-11 @ 09:02:20
URL: http://sanna-li.blogspot.com/
Postat av: sandra

Hejsan! Som du kan se här ovan så heter jag Sandra. Jag är 21 år och pluggar för tillfället i Jönköping. Hittade till din blogg för kanske två månader sedan och nu är jag inne och kikar minst en gång om dagen :) Ha de gott!

2010-10-11 @ 09:04:17
URL: http://sandraslockar.blogg.se/
Postat av: Bella

Bella 30 år från Enköping här! Läser din blogg från och till, härlig blandning av allt!

2010-10-11 @ 09:04:28
Postat av: Caroline

Har tittat in här sedan din blogg låg på startsidan till blogg.se. Kul att få en liten presetation trots att jag läst alla inlägg bakåt i tiden :-) Tycker att du har en mysig blogg med en bra blandning av saker som jag också gillar :-)

2010-10-11 @ 09:16:56
URL: http://heybaberiba.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hej Anna! Jag heter Kattis och bor i Malmö med min man och 5 månader gamla son. Jag är 26 år. Din blogg är en av mina absoluta favvoriter så fortsätt det fina arbetet;-) Jag tror att rusningen till din blogg bland annat kom efter att "prinsessan" länkat till dig!? Stor kram!!

2010-10-11 @ 09:17:00
Postat av: Caroline

Har tittat in här sedan din blogg låg på startsidan till blogg.se. Kul att få en liten presetation trots att jag läst alla inlägg bakåt i tiden :-) Tycker att du har en mysig blogg med en bra blandning av saker som jag också gillar :-)

2010-10-11 @ 09:17:28
URL: http://heybaberiba.blogg.se/
Postat av: Diana

Kul med en liten presentation! Dock är jag inte en av de nya läsarna, har läst din blogg i ett par år och tycker att den är så himla mysig :) Jag heter Diana, är 24 år och bor i Stockholm jag med. Ha en trevlig vecka! Kram

2010-10-11 @ 09:18:48
Postat av: Johanna

Hej Anna! Jag har läst din blogg sedan du gick i bröllopsplaner, då jag själv planerade vårt bröllop. Jag har stannat kvar som läsare! Jag är 25 år och bor i hus i Norra Skåne tillsammans med maken och två pojkar Ted 5år och Lias 6 månader. Jag skriver även om vardagen och allt som det hör till. Mycket intresserad av FOTO och träning/hälsa. Titta gärna in i min blogg med om du har tid över ;) Ha en bra dag!

2010-10-11 @ 09:21:06
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Karolina

Hej :) Jag heter Karolina, jag fyller 21 år på torsdag och jag bor i Borlänge som ligger i Dalarna. En äkta kulla, dock har jag ingen egen dräkt men skulle gärna vilja ha en. :)Jag har följt din blogg i 1 1/2 år. Dock har jag aldrig kommit för mig att skriva en rad, men det gör jag gärna igen :).

Kramar

2010-10-11 @ 09:25:31
Postat av: Grannen Sofia

Ina aka "Sofia"

28år i december

Stad: MalmöJag har läst i bloggen sedan sommaren 2008, och igår kväll gick jag tillbaka i arkivet och tittade igenom några månader från starten och framåt, mest för skoj skull. Kul att se vad som hänt sedan man började läsa. Tyckte därför att det är lite lustigt att du skriver detta inlägg just idag:-)Ha en fin dag! Kram

2010-10-11 @ 09:36:34
URL: http://blogg.mama.nu/grannensofia/
Postat av: Ulrika

Hej Anna!Ulrika heter jag, är 28 år och bor i Örebro sedan några månader tillbaka då jag flyttade ifrån Sthlm. Jag har läst din blogg ett par år nu och tittar nyfiket in här varje dag för att se om något nytt har skrivits. Är dessvärre väääldigt dålig på att kommentera bloggar överlag, så du har nog inte sett mycket av mig...Hoppas du fortsätter att blogga även efter att "Myran" kommit, det vore roligt, inte minst då jag själv har en dotter på 6 månader och alltså själv är inne i småbarnsperioden.Ha det gott! /Ulrika

2010-10-11 @ 09:42:07
Postat av: Johanna

Hej! Har läst din blogg i flera år utan att presentera mig så jag tar tillfället i akt nu när du ber om det. Johanna, 21 år, bor i Kungsbacka på västkusten och är uppvuxen några mil söder om så jag är väldigt nyfiken på vilken "by" du kommer ifrån =). Jag är gravid med mitt och sambons första barn som beräknas titta ut den 6 Februari. Jag har också en blogg men den är mer som en dagbok och inte lika välskriven och elegant som din, men jag har liknande intressen och stil som dig så jag klickar in här nästan dagligen, tycker du gör ett jättebra jobb! Kramkram

2010-10-11 @ 09:45:53
URL: http://johannasbabbel.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag heter Anna, är 23 år och bor i Karlstad. Jag älskar din blogg o får en massa inspiration av din inredning. Älskar också vitt :)

2010-10-11 @ 09:49:22
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Anna

Läser din blogg så gott som dagligen & blir alltid lika glad.Kram / Anna, 28 år Stockholm

2010-10-11 @ 09:49:41
Postat av: Josefine

En glad 21 åring tjej från Karlstad. Vars intresse är spädbarn så jag kan knappt vänta tills myran föds ! Är utbildad undersköterka och jobbar med äldre samt på dialysavdelningen på centralsjukhuset i Karlstad.Du har fått dig en trogen läsare :). Hoppas han föds den 3 december. På min födelsedag !Ha en bra dag !

Kram !

2010-10-11 @ 09:49:49
URL: http://j0ssse.blogg.se/
Postat av: Mia

Roligt att få en liten presentation, jag har inte hängt här så länge. Jag måste medge att jag har världens fördom om människor som jobbar på försäkringbolag, att det är "kalla" människor men dig tyckte jag om från första stund så den fördomen kan vi ju slänga nu. :)Jag har också pluggat i Lund och som jag saknar den lilla staden! Är numera stockholmare jag med och gör en magister till bokförläggare på universitetet.Kram!

2010-10-11 @ 09:51:53
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Lycklig mormor

Hej!!

jag älskar din blogg det känns fin o lugn,älskar bilderna får mycket insperation av de,jag är 41 år mamma till 3 barn som är 26,24 o 20 :)lycklig gift o lycklig mormor till en sessa som är 2 år bor i Bollnäs ha det bra kram:)))

2010-10-11 @ 09:52:44
Postat av: Ida

Roligt att följa ditt bloggskrivande!

Ida 29 år Stockholm

2010-10-11 @ 09:54:59
Postat av: MumToBe

Trevligt med en liten presentation. Jag har läst bloggen i lite över ett halvår och aldrig kommenterat innan, men nu var det dags :-)Jag är 29 år, bor i Hammarby Sjöstad och är också gravid med vårt första barn :-) Kommer från ett litet samhälle från början och försöker vänja mig vid storstadslivet :-)Lycka till med allt!

Kram

2010-10-11 @ 09:57:27
URL: http://blogg.mama.nu/mumtobe
Postat av: Johanna

Johanna 27 år ifrån Fjällbacka. Tycker att du och din blogg är underbar. Bara at få titta in och se dina fina bilder men också läsa allt du skriver och som många gånger ger inspiration! Tack för att du delar med dig

2010-10-11 @ 10:03:46
URL: http://framtidstankar.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag har följt din blogg länge nu men har nog bara kommenterat ett par gånger tror jag.

Heter Carolina, är 25 år och bor i en liten stad som heter Oxelösund ca 10mil söder om Stockholm. Tillsammans med min man har jag sonen Edvin 3år och i januari är det beräknat att vår familj ska utökas!Älskar att följa din blogg och hoppas att du kommer fortsätta att blogga i framtiden!Ha en underbar dag!

2010-10-11 @ 10:06:44
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Linnea , 19år från Umeå :)

2010-10-11 @ 10:15:43
URL: http://linnealinjamaa.blogg.se/
Postat av: Ida

Ida, 24 år, Stockholm-Sundbyberg :) Jag gillar din blogg!

2010-10-11 @ 10:19:34
URL: http://husligt.se
Postat av: Emma ("Emmisen")

Emma, 28 år, bor i Värnamo och

Carolina, 28 år, SövesborgMin väninna Carro är även hon en trogen läsare och eftersom vi är ute på resande fot tillsammans så skriver jag med henne i samma kommentar. Vi har tillbringat helgen i Stockholm där vi fick äran att bo hos vår väninna i Sjöstaden, då tänkte vi såklart på dig när vi vandrade runt i denna fina stadsdel :)Fortsätt blogga som du gör (vi älskar att läsa bloggen) och lycka till med "Myran"

kram från 2 trogna läsare

Emma & Carro

2010-10-11 @ 10:22:53
URL: http://emmasutsida.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej Anna!

Jag har visserligen läst din blogg i över ett år, men erkänner mig lite dålig på att kommentera.

Jag är 22 år och bor Helsingborg :)

2010-10-11 @ 10:29:23
Postat av: Isabella

Isabella, 21 år bor i Lund där jag pluggar till socionom kommer från Göteborg. Följt din blogg jättelänge men det är inte så ofta som jag kommenterar. Jag gillar iaf din blogg supermycket! Lycka till med allt nu! Kram

2010-10-11 @ 10:31:02
Postat av: Hanna

Hanna, 27 år och bosatt i Solna (Gamla Filmstaden).

Tycker din blogg är väldigt trevlig och du verkar vara en go tjej. Den innehåller en bra mix och mycket fina bilder. Dessutom bra tips om inredning och matlagning, som är favoriter för mig med. Dessutom nu en massa om bebisar också =) Har nämligen själv ganska nyligen blivit mamma, till Selma nu 7 veckor.

Tack för en trevlig blogg! / Hanna

Ps. Njuuuut av tiden på BB och den lilla "bubbla" som man befinner sig i, det är en underbar tid. Givetvis sen också, men det var något speciellt som jag kan sakna Ds.

2010-10-11 @ 10:35:21
Postat av: Viktoria ♥

Viktoria . 25 . KöpingJag har följt din härliga blogg i flera år och jag kikar in minst två gånger dagligen för att den är så jäkla bra helt enkelt ;)

2010-10-11 @ 10:36:43
Postat av: Fru Hurtig

Jag heter Jill, bor i en Västkuststad och jobbar i en annan. Har en ny blogg eftersom jag pga av yttre omständigheter fick stänga min gamla som var en välläst blogg. Nu nya tag. Är 31 år. Har läst din blogg i cirka 1 år. Kram

2010-10-11 @ 10:39:14
URL: http://www.fruhurtig.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej!Då börjar väl jag och passar även på att tacka för en mysig och inspirerande blogg :)Zandra Johansson, 31 år - HelsingborgTjingeling!

2010-10-11 @ 10:41:57
Postat av: michaela (gravid v 27)Jätteintressant och bra att få en överblick på vem du är!

älskar att bloggen är så ljus och fin=)

2010-10-11 @ 10:43:27
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Carro

Jag älskar verkligen att läsa din blogg :) Klickar mig in här flera gånger under dagen :)

Caroline, 21, Borås :)Hoppas Du får en toppen dag!

2010-10-11 @ 10:50:30
URL: http://carolinefredriksson.blogg.se/
Postat av: Carolin

En liten presentation av mig kanske är på sin plats. Har följt din blogg nu i ca 1,5 års tid.

Jag heter Carolin, är 29 år och bor i Västerås. Väntar på vårt första barn som är beräknat om "bara" 2 veckor. Du beskriver din blogg som en "godispåse med blandade karameller" och det är väll just därför som jag alltid tittar in här. Har fått mycket inspiration gällande recept, babyshopping samt inredning då jag också har en förkärlek för vitt i mitt hem :)Nu vet du lite om mig.

Tack för en bra blogg!Kram Carolin

2010-10-11 @ 10:52:00
Postat av: Christin

Hej Anna! Jag heter Christin, bor strax söder om Malmö med man, två barn och hund. Jag är 40 år. Jag läser din blogg i stort sett dagligen och tycker att du lyckas hålla intresset för din blogg vid liv med varierande ämnen och fina, inspirerande bilder. Stort lycka till med ditt första barn, du har en underbar tid framför dig! Kram från Christin

2010-10-11 @ 10:54:17
Postat av: LinnM

Linn, 25 år, nyinflyttad Uppsalabo

Hoppas även du och myran får en underbar dag.

kram

2010-10-11 @ 11:00:20
Postat av: Nina

Kul att läsa lite om dig =)

2010-10-11 @ 11:01:34
URL: http://petitfashion.se/
Postat av: Maria

Hej, har följt din blogg ett tag nu, men lämnar sällan avtryck. Jag är 37 år, bor i Göteborg och tycker din blogg ger mig lite `sansad glmour´ i vardagen. Jag önskar dig och din man en underbar vinter, er första som familj. Jag har två barn, bebisverksaden är stängd;=) men tycker det är mysigt att läsa om din förväntan över det lilla livet. Mvh Maria

2010-10-11 @ 11:02:43
Postat av: Anna

Anna Eriksson heter jag! 24 år gammal/ung...Boende på underbara Öland, med min sambo i vårt hus vi köpte för drygt ett år sedan. Går också i väntans tider och skulle ha fått vårt första barn förra veckan, men nu går vi på "övertid" och längtar och väntar...=) Hittade din blogg via "Prinsessans dagbok", för ett år sen och har följt díg sen dess.Tycker du har en fin blogg, som insp. på många sätt!Nu vet du lite om mig!Trevlig vecka! Mvh/Anna

2010-10-11 @ 11:03:49
Postat av: Ann-Gerd

Hej AnnaLäser din blogg det första jag gör när jag sätter på datorn. Den ger mej inspiration att komma igång med mitt "dag göra". Många kramar Ann-Gerd

2010-10-11 @ 11:15:44
Postat av: jessi

jag älskar din blogg men det vet du ju!Jessi 34 år, E-tuna!

2010-10-11 @ 11:15:47
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Maria

Maria, 35 år, Lund

2010-10-11 @ 11:16:33
Postat av: Mickis

Hej! Mikaela heter jag, är snart 22år och bor i västerås. Läser din blogg varje dag och har gjort så det senaste året! Din blogg är alltid rolig och inspirerande att läsa! Hoppas du får en bra dag!

2010-10-11 @ 11:17:58
Postat av: AnnaMalin

En jättefin presentation! :-) Jag är här inne dagligen och finner alltid inspiration på olika sätt.Kul att läsa om att ni väntar Myran! Jag väntar också en Liten, men är några månader efter dig (BF 5 feb).Ha en bra dag! Kram Malin

2010-10-11 @ 11:19:04
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Postat av: Lollo

Vad roligt att få läsa lite mer om Dig och ditt liv!Jag heter Louise är 26år och bor i Örebro.Ha det Bra och klappa lite på magen ifrån Mig :)Kram

2010-10-11 @ 11:26:19
URL: http://lilalollo.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Hej!

Jag heter Linnéa och bor i Karlstad. Bröjade läsa din blogg för inte så länge sen och måste säga att det är en utav de finaste bloggarna jag läst! Gillar den skarpt!

Kram till dig!

2010-10-11 @ 11:36:52
URL: http://linneaclasson.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Vilken trevlig presentation! Skoj att läsa även om jag följt din blogg ganska länge. =)kram/ Cornelia 29år från en liten liten ort i Småland

2010-10-11 @ 12:01:26
Postat av: Helena

Hej!! Nu fick jag lite dåligt samvete, och det för att jag läst här i nästan 2 år! utan att presentera mig!! Fräckt....Heter iallafall Helena och kommer från Värnamo.

2010-10-11 @ 12:06:20
Postat av: Carolines hemligheter

Vilket kul och bra inlägg, du är väl värd varenda en av dina läsare för din blogg är (tycker jag och nog väldigt många fler med mig) verkligen läsvärd, inspirerande och precis som du skriver; som en härligt välfylld godispåse att plocka ur :-)Och så är du ju en så gullig tjej också och det förmedlar du på ett väldigt bra sätt i bloggen, min uppfattning av dig är att du verkligen lyckas med konststycket att vara glamourös, jordnära, ärlig, gullig och med skön humor på samma gång!Hoppas att du bloggar länge till, KRAMAR!!!

2010-10-11 @ 12:25:33
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Vita villan

Hejsan.

Vad roligt att man fick en snabb genomgång hur ditt liv sett ut. jag har följt din blogg sedan årsskiftet 2008/2009 och gillar den skarpt.Jag heter Maria och är 29 år och bor i Västra Götaland//Maria

2010-10-11 @ 12:37:23
URL: http://mariaochhenrik.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej!Och tack för den fina presentationen då jag är en ganska nybliven, men slavisk, läsare här dagligen! Haha! =)Heter Lena, 28 år, är liksom du väldigt intresserad av inredning och jag och min man har precis byggt vårt hus i Gävle och grejar och donar för fullt med det!

Vi har två barn, Tuva-Li 3,5 år och Theodor som är 8 månader.Kommer fortsätta följa din blogg och tycker den är riktigt fin och mysig! Du verkar vara en fin människa! Lycka till med Myran.Kram! Lena

2010-10-11 @ 12:38:33
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilken kul presentation! Jag älskar din blogg och är en trogen läsare!

KRAM

2010-10-11 @ 12:49:43
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Caroline - Never a failure always a lesson

Vilken härlig presentation! Jag har följt dig länge och tycker det du skrev speglar bloggen bra! Ser framemot kommande inlägg i bloggen :) Kram

2010-10-11 @ 13:36:12
URL: http://evacarolinen.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Vilken fin presentation av dig! En del visste man ju sedan innan, men lite var nytt, kul :-)Hoppas att du har haft en bra start på veckan!Kram Nina

2010-10-11 @ 13:36:14
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad roligt med denna presentation av dig! Har följt din blogg senaste året och gillar den väldigt mycket. Enkel lättsam och blandad. Jättekul att läsa :-)Jag heter Maria och är 27 år och bor i Norrland, närmare bestämt Sollefteå tillsammans med min dotter på 4 år!

2010-10-11 @ 13:42:18
URL: http://novamaria.blogg.se/
Postat av: Linda Dahlqvist

Linda heter jag, 21år, och bor uppe i kalla Skellefteå med min underbara Emil. Som du tidigare kanske minns har jag nämnt att jag börjat följa din blogg varje dag!

älskar inredning och mode men har aldrig riktigt fastnat för någon speciell livsstilsblogg..tills jag råkade klicka fram din på något vänster! :)

önskar er lycka till med lillmyran och förlossningen, spännande! Kram Linda

2010-10-11 @ 13:46:55
URL: http://lindadahlqvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Anna! Jag alskar din blogg och laser den varje dag harifran London! Tycker du skriver sa fint och verkar vara en jattegullig tjej! Jag ar 25 forresten och har precis pluggat klart till barnmorska, blev sa himla glad nar du berattade att ni vantar erat forsta barn tillsammans, stort grattis! Kram!

2010-10-11 @ 13:55:14
Postat av: Sofia

En gammal trogen läsare här!Jag är 35 år och bor i en mellanstor stad i mitten av Sverige. Älskar din blogg för att vi delar samma smak vad gäller mycket, men det jag gillar mest av allt är ditt sätt att formulera dig på. Texten flyter så skönt och det ger mig ett lugn att titta in hos dig och läsa dina inlägg, vilket jag i regel gör minst en gång/dag när jag är vid en dator :) Bilderna är dessutom alltid jättefina och du tar dig tid att skriva "riktiga" inlägg om platser du besökt osv. Uppskattar detta verkligen :)Du är också en tjej som inte är mycket för "drama" och har en en massa konstigheter för dig på din blogg, vilket också tilltalar mig, men samtidigt så tycker jag att "ditt sanna jag" ändå lyser igenom och gör bloggen personlig på ett bra sätt. Du verkar vara en snäll och genomtrevlig tjej som verkligen månar om dina läsare, jag har alltid känt mig välkommen hit och uppskattat att du ger feedback i kommentarsfältet.Alla nya läsare har med andra ord något att se fram emot nu när de har hittat till din blogg!

2010-10-11 @ 13:58:11
Postat av: Anneli

Är 28 år och bor i Trollhättan. Din blogg är min absoluta favorit! Trevlig kväll!

2010-10-11 @ 14:00:43
Postat av: Johanna

Johanna heter jag och är 18 år. Bor norr om Stockholm, i en förort som heter Märsta. Vet inte riktigt hur jag hamnade på din blogg, men har följt den nu någon månad. Tycker om alla dina bilder på ditt hem och maträtter. Jag vill också passa på att önska all lycka med den kommande bebisen! :)Kram Johanna

2010-10-11 @ 14:01:33
Postat av: Linda

Linda heter jag, bor i bålsta, 27 år å så har jag två underbara barn....Följt din blogg länge å trr jag hittade den genom en gemensam vän vi har,zandra!!!

2010-10-11 @ 14:19:17
URL: http://lindiz1983.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag gillar verkligen dig blogg! Jag brukar titta in här så gott som dagligen, och har så gjort sedan några månader tillbaka. Jag en student på 25-år från Stockholm. /mvh Helena

2010-10-11 @ 14:20:14
Postat av: Carolin

Ser ut som att jag är först ut men om jag inte minns fel så måste du ju godkänna kommentarerna innan och då är jag bombsäker på att du har en hel del kommentarer före mig!Har ganska nyligen hittat hit till din blogg och har helt fastnat efter att ha läst lite och sett alla underbara bilder, och jag älskar att läsa bloggar till blivande föräldrar, där ni berättar om hur det känns osv. (:Jag heter Carolin, är 22 år och bor i Södertälje som ligger ca 3-4 mil (har inte riktigt koll på hur långt det egentligen är, vet att det tar ca 45-50 min. med pendeln!) utanför Stockholm (:

2010-10-11 @ 14:59:05
URL: http://carowlin.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag heter Ida och är 18 år, bor också i Stockholm :) Älskar din blogg, den ger ett så harmoniskt intryck :)

2010-10-11 @ 14:59:50
Postat av: Maria

Maria, 24 i stockholm

2010-10-11 @ 15:07:14
Postat av: MissGoldie

Trevligt med en liten presentation! Jag hittade din blogg för kanske 2-3 månader sen och eftersom jag har BF 21 december är det kul att följa din blogg. Sen är jag också väldigt intresserad av inredning och tycker om att se bilderna från ert fina hem. Jag bor förresten i Finland. :-)

2010-10-11 @ 15:09:02
URL: http://missgoldies.blogspot.com
Postat av: susanne

Hejsan!Susanne heter jag, är 51år,bor i Hjärup (mellan Lund o Malmö).Då jag har precis samma intressen som du,gillar jag din blogg jätte mycket,jag är inne minst 2 ggr/dag.Jag jobbar på förskola,har 3 barn en flicka på 25,en pojke 23 o en på 21 år blir (22 d.5/12).Ha det bra.

Soliga Hälsingar Susanne.

2010-10-11 @ 15:10:11
Postat av: Elisabeth Johansson

Hej Starwoman!

Hittade din blogg för inte så längesen och den är så fin! Klickar inte varje dag men nästan. Jag är 22 och bor i Lund. Hej!

2010-10-11 @ 15:17:02
Postat av: Liselotte

Liselotte - 23 - MalmöTittar in här flera gånger om dagen och njure av dina meningar, recept och alla vackra bilder! Ser fram emot många dagars fler läsning!Må väl både med dig och myran!

2010-10-11 @ 15:24:14
Postat av: Camilla - En mammas dagbok

Tack snälla för din fina presentation, den kändes jättetrevlig för jag är just en ny läsare som fastnat för din blogg.KRAM PÅ DIG

2010-10-11 @ 15:25:17
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Michelle

Åh vad jag älskar din blogg! Det var jättekul att läsa igenom det här inlägget, proffsigt gjort och fina bilder, som vanligt.Michelle, 15 år (tror nog att jag är din yngsta läsare ;-)), Stockholm.Hoppas du haft en bra dag!/Michelle

2010-10-11 @ 15:34:34
URL: http://michellesundberg.blogg.se/
Postat av: Linda 26, Helsingborg, väntar liten i mars 2011

Gillar din blogg o man hittar alltid inspiration här. Extra roligt att nu väntar liten precis som vi. Man suger i sig all inspiration o fakta man kan om graviditet i bebisar :)

alltid fina bilder också!

2010-10-11 @ 15:34:40
URL: http://Mollibolli.blogspot.com
Postat av: Ida

Hei:)Jeg heter Ida og bor i Oslo. Jer er snart 29 år. Jeg har lest bloggen din i snart 2 år tror jeg, men har ikke kommentert noe særlig før jeg fant ut at vi har termin omtrent samtidig med hver vår lille gutt:)

Vi går en spennende tid i møte:)

Takk for en fin blogg. Jeg inspireres veldig av den og deg.Ida

2010-10-11 @ 15:36:51
Postat av: Johan

Hej Anna!"Brorsan" känner du ju ;-) 32 och bor i Hbg som bekant. Är lite nyfiken: Hur många läsare har du egentligen?KramJohan

2010-10-11 @ 16:06:03
Postat av: Helena Ljunggren

Fin blogg med fina bilder, lycka till med bebben :)

2010-10-11 @ 16:45:21
URL: http://www.helenaljunggren.com
Postat av: Åsa

Hej!

Tittar in här ofta och får alltid lite ny inspiration. Har två små barn, en flicka som är 4 år och en pojke som är 2 år. Älskar liksom du inredning och shopping;)

Tycker det är spännande att få följa dig och bebisen i magen!

Kram från Åsa 29 år som bor några mil från Skövde.

2010-10-11 @ 16:49:42
Postat av: Michelle och GirlZen

Hej, är vekligen glad att jag hittade tillbaka till din blogg...Michelle heter jag är 26 år gammal nybliven tre barns mamma som bor i Sunne/värmland!!!tack för en härlig och inspirerande blogg.

kram

2010-10-11 @ 16:56:07
URL: http://MsDemoch.wordpress.com
Postat av: Jenny

Tack för ett mycket intressant inlägg! Jätteroligt att få veta lite om din "bakgrund" :)Mitt namn är Jenny, snart 25 år och bor i Blekinge. :)Kramar

2010-10-11 @ 17:12:03
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Johan "Brorsan":

Kul att du smyger in här =) Jag har just nu runt 15 000 läsare i veckan, så det är en hel del personer vilken är superkul.Hoppas allt är bra med dig, Maria & Snobben där nere i Helsingborg, hälsa!Kramar/Anna "Syrran"

2010-10-11 @ 17:23:15
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Tilda

Hej! Jag är en 22 årig tjej från Örebro som nu har läst din blogg under en längre tid. Gillar din stil och känsla för inredning riktigt mycket!

2010-10-11 @ 17:23:56
URL: http://flygirl.blogg.se/
Postat av: Britta

Hej Anna! Jag heter Britta, är 32 år, utbildad ekonom, jobbar på bank och bor i Sthlms innerstad. Tycker din blogg är superbra med massor av tips och inspiration, precis som ett lyxigt levande magasin som jag kikar in i för att ta del av varje dag.

Så himla härligt att du vill dela med dig av ditt liv till oss på det sätt du gör!

Hälsningar & kram Britta

2010-10-11 @ 17:31:16
Postat av: Anna

Tack för en bra blogg.

2010-10-11 @ 17:32:59
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Malena

Men vilken fin presentation! Nu fick jag veta lite mer som jag inte visste innan! :) Riktigt roligt!Du är ju så fin i din lite längre lugg! Blev mycket mer frisyr! Hoppas att du trivs bra med den! (men visst är det lite jobbigt ibland när den åker fram? ;D)Hoppas att du haft en skön mÅndag Anna!Kramar!

2010-10-11 @ 17:58:44
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kul att få veta lite mer dig :) Jag har följt din blogg ett par veckor nu och tycker du är riktigt inspirerande! Jag är 25 och har precis skaffat hus i smålands skogar, så inspiration till inredning och mat är kul att hitta hos dig. Lycka till med bebben :)

2010-10-11 @ 18:03:27
URL: http://johannascorner.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Malena:

Tack snälla! Du har helt rätt ang "luggen" en aning "jobbigt" är det när den flänger fram i ansiktet titt som tätt, men jag är väldigt nöjd på det stora hela. Precis som du skriver så blir det lite mera "frisyr" av det hela =) Kraaaam

2010-10-11 @ 18:05:04
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

Tycker din blogg är superfin och härligt inspirerande :)Jag bor just nu utanför Oslo (är från början från Karlskrona) och är 26 år.

2010-10-11 @ 18:14:37
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag har följt din blogg i ett halvår ungefär. Blir alltid inspirerad i det du skriver och gör.

Jag heter Sara, är 28 och bor i Göteborg :)

2010-10-11 @ 18:18:52
URL: http://frokens.webblogg.se/
Postat av: Louise N

Jag heter Louise, är 24 år och bor tillsammans med min sambo i Kristianstad. Jag är utbildad distributionslogistiker och arbetar som transportledare, något som jag trivs väldigt bra med!Precis som du så är jag intresserad av matlagning och heminredning, förmodligen därför jag tycker så mycket om din blogg! På fritiden spenderar jag mycket tid med familjen och mina vänner.Just nu letar vi efter hus och mer plats! Drömmer om ett mysigt hus i min hemby som vi kan renovera, inreda och göra till vårt :)Ser fram emot att möta Myran också när han kommer! Tack för att vi får följa din vardag :)Ha en fin kväll, snart dags för "Halv åtta hos mig" ju ;)

2010-10-11 @ 18:25:17
Postat av: Lina

Lina, 26 år i Göteborg följer dig...och det har jag gjort i minst två år nu! Du har en sån härlig blandning av dig själv, mat och inredning...en toppenblogg!

2010-10-11 @ 18:36:25
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej! Har följt din blogg ett tag nu men det var kul att få denna presentation! Är en utav dessa som aldrig eller väldigt sällan skriver och kommenterar men vill med denna kommentar visa att jag gillar din blogg riktigt mycket och hoppas att du kommer ha tid och ork att skriva även när "Myran" är född! Ta hand om dig, "myran" och mannen. (34-årig tjej från Varberg)

2010-10-11 @ 18:37:38
Postat av: Isa

Isa, 23 Stockholm :) Tack för en inspirerande och varm blogg!

2010-10-11 @ 18:48:33
Postat av: Nathalie

Hej Hej!

Nathalie heter jag, en tjugoårig tjej från Norrköping. Började följa din blogg efter att den var veckans blogg på blogg.se. Är själv mammaledig och det är alltid kul att läsa om graviditet, bebisliv och inredning.

Hoppas att sluter på din graviditet går bra och att ni får vara med om det bästa som finns på jorden i början av december!!

2010-10-11 @ 18:51:08
URL: http://nathaliebuller.blogg.se/
Postat av: Mira

Kul att du gjorde en presentation av dig själv, har funderat på vad du jobbar med osv. =)Jag hittade ju hit för ett tag sen via vännen Jessi ( lyckoljus) och har sen dess kikat in här hos dig dagligen. Gillar din blandning av allt, både recept, inredning, shopping etc. =) Tycker det är kul att se ditt fina vita hem och klassiska stil - som du vet så har jag det tvärtom ;). Allt är färgglatt - både mitt hem, mina och grodans kläder osv. Just därför är det kul att läsa om det annorlunda. =)Bra att du fått boken "Att föda". Den fick jag precis innan grodan kom och läste lite i den. De flesta som läst den tycker att den är himla bra. Jag läste väldigt lite om förlossningen, allt ordnar sig ändå. =)Kramar Mira

2010-10-11 @ 18:54:30
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Jenny

jag heter Jenny och är 22 år och bor i stockholm, hittade din blogg av en slump för några månader sen och blev så inspirerad av din blogg:) Du har verkligen så himla fin inredningsstil:)

2010-10-11 @ 19:07:33
Postat av: Emmy

Gud vilken bra presentation! :)Jag heter ju Emmy, bor i stockholm och är snart 28 år gammal, nästa vecka :)

2010-10-11 @ 19:11:50
URL: http://emmyt.blogg.se/
Postat av: Mira

Haha, jag skrev och skrev men glömde skriva det du bad om ;)

Mira heter jag, 35 (snart 36) år och bor i Västerås.

Kramis

2010-10-11 @ 19:16:32
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: camilla

Vilken trevlig presentation! Jag tillhör en av dem som inte läst här såpass länge, hittade hit via kattabloggen! (Jag trodde tex att ni bestämt att barnet skulle heta Myris tills för någon vecka sedan..) Tycker du skriver så bra utan att det blir tråkigt fast du gör alldagliga saker, så är det underhållande! Camilla heter jag och är som du -tokig i inredning!

2010-10-11 @ 19:24:37
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Sjantika

Mitt "namn" har du nog sett några ggr vid det här laget ;) Kan tala om varför jag använder just "sjantika", dels har jag ett väldigt ovanligt norskt namn, Anniken,(och bor i en inte alltför stor stad, Skellefteå, så det kan vara skönt att vara en aning anonym ibland) och då kom jag på att min kära morbror, som tragiskt bara föll ihop och dog, 38 år gammal, för ett drygt år sedan, alltid kallade mig för just Sjantika =) Så det är mitt lilla "gör-mig-lite-anonym-namn" samtidigt som jag har kvar en liten del av honom i mig <3 Älskar din blogg Anna, har ju följt den ett bra tag nu, och är lika beroende av den nu som när jag hittade hit! Tack!

2010-10-11 @ 19:28:11
Postat av: Sandra

Hej!

Jag heter Sandra och är 27 år gammal. Bor i ett litet samhälle utanför Katrineholm tillsammans med min man och vår lilla dotter som är 15 månader. Har precis lämnat över föräldraledigheten till maken så nu är jag igång och jobbar igen. Håller precis på att starta upp ett nytt gruppboende för ungdomar med utvecklingsstörning och jag jobbar där som habiliteringspedagog.

Har läst din blogg sen bröllopsplaneringen, tror att jag hittade hit vi Bröllopstorget. Hängde runt där en del då jag också gifte mig 2008.

Kram

2010-10-11 @ 19:38:12
Postat av: Josefin

Hej!

Jag läser din blogg dagligen och den gör mig så glad! :)

Du har stil, god smak och är varierad i dina inlägg, vilket är jättekul!

Jag heter Josefin, är 27 år och bor 7 mil norr om Stockholm på ett litet ställe som heter Burvik. Jag och min sambo bor här i ett underbart hus i ett nybyggt område som ligger utspritt på en golfbana.

Jag arbetar som sångpedagog och sångerska. Har ett jättestort intresse (förutom sången) för inredning, resor, god mat & vin och litegran för kläder! :)

Ha det gott / J.

2010-10-11 @ 19:56:15
Postat av: Madeleine

Vilket mysigt inlägg, extra kul att läsa när man följt dig från starten:)Lund ja, det var tider det. Visst är det kul att ha pluggat i en riktig studentstad med allt vad det innebär. Vi som bodde i samma område också:)Ha en mysig kväll. Kram

2010-10-11 @ 19:56:22
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Catrin

Kikade in för första gången här för ett par veckor sedan, och nu är jag fast ;)Catrin, 25, Nyköping2010-10-11 @ 19:59:04
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Anna Wånggren

Hej!

Mitt namn är Anna Wånggren och jag är 40 år och bor i Varberg!

Din blogg är såå mysig, är inne varje kväll och läser. Har följt din blogg i snart 1 1/2 år.

Vi har väldigt samma smak både när det gäller kläder, skor och inredning.

Lycka till med Myran!

Mvh Anna Wånggren

2010-10-11 @ 20:02:27
Postat av: sandra

Är relativt ny här och tycker din blogg har en bra blandning av sådant jag själv gillar! Har själv två småbarn och nu renoverar vi vårt hus! Bor i Västerås. Kram

2010-10-11 @ 20:15:53
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Elisabeth H

Hei! Jeg er en trofast leser fra ca et år tilbake, titter innom nesten hver eneste dag (noen ganger flere ganger om dagen). Jeg heter Elisabeth er nettopp fylt 30år og kommer fra Oslo. Jeg er utdannet sykepleier og jobber på et stort sykehus i Oslo på gastromedisinsk avdeling. Jeg trives godt med jobben min, og koser meg med gode venner i fritiden. Jakter stadig på en mann å dele livet med, håper han dukker opp snart ; )

Håper du fortsetter å blogge videre, liker alle de ulike typene innleggene dine : )

Klem fra Elisabeth

2010-10-11 @ 20:25:01
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Anna, vilken härlig och givande pres. om dej och bloggen! Du vet nog att jag sedan en tid tillbaka är här inne hos dej titt som tätt och läser och inspireras av din inredning och matlagning. Det som jag tycker gör att din blogg sticker ut från mängden är dina personliga tankar och reflektioner som du ibland delar med dej av, att allt faktiskt inte bara är fluffigt hela tiden;) Du försår nog vad jag menar hoppas jag. Tack för att du delar med dej. Mitt namn är ju Therese, är 26 år och bor i Värmland.

Ha en skön kväll!

2010-10-11 @ 20:38:00
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Lina Larsson

Hej,

Eftersom du var nyfiken; ett litet inlägg av en av dina "nya" läsare som fått nys på din blogg genom en kompis som följde dig...tycker det är härligt avkopplande och kul att få titta i en din vardag som ser ganska lik ut min egen på olika sätt och du verkar så skön! en inspirerande läsning med inredningstips, fina bilder, recept m.m. Är 29 år, bor i Stockholm, Lilla Essingen med min sambo efter 6 år och som även blir min man augusti 2011. Det var lite om mig! :-) Tack för att du förgyller min vardag med ditt bloggande.

Kram Lina

2010-10-11 @ 20:44:13
Postat av: Liselotte

Här är ännu en trogen läsare! Liselotte heter jag. Jag fyller 27 om några dagar och bor i Lerum, några mil utanför Göteborg. Tack för härlig läsning!

2010-10-11 @ 21:19:51
URL: http://www.lompansplace.blogspot.com
Postat av: Magda- mamma till Noah

Hej!Kikar in här titt som tätt då jag gollar din blandning på inläggen. Godispåse tycker jag beskriver den väl!Lycka till med Myran!!Magda, 25 år, Göteborg

2010-10-11 @ 21:51:55
Postat av: Maria

Jag heter Maria och är 25 år. Hittade din blogg då jag planerade bröllop och funderade på att ha brudkrona i håret.

Det blev ingen brudkrona utan en hårblomma.. men jag brukar kika in på din blogg regelbundet:) Tycker att det är en trevlig blandning och blir inspirerad av ert fina hem och dina recept du lägger ut ibland.

Dock har jag ingen egen blogg men har några stycken som jag surfar in på varje dag.

Keep up!

/Maria

2010-10-11 @ 21:53:55
Postat av: Frida- trendenser.se

Vilken underbar presentation av dig! Så fint varvat med fantastiska bilder! Kram

2010-10-11 @ 22:06:22
URL: http://trendenser.se
Postat av: Hanna

Jag heter Hanna, och bor och utbildar mej i Borås:)

Jag är 20 år, och är "sambo" med min pojkvänn, som jag nyss firade 5 år med:)

Jag har läst din blogg i några månader och tänker absolut fortsätta med det:)

En toppenblogg, full med inspiration:)

Lycka till med allt:)

Kram

2010-10-11 @ 22:17:03
Postat av: Titti

Titti från Umeå, som blir farmor ( första barn-barnet, jag shoppar!!) vilken dag som helst.

Hamnade här för säkert över ett år sedan eller mera via Prinsessans dagbok.

Hon tipsade tror jag om en god paj som du lagat.

Kram Titti

2010-10-11 @ 22:24:20
Postat av: Mia

Mia, 50 +, brukar kommentera ibland. Mkt fin blogg , uppskattar bla dina enkla och goda recept och dina jättefina bilder

Kram / Mia

2010-10-11 @ 22:34:56
Postat av: Karin

Hejsan!

Jag heter Karin är 18år. Bor i lilla staden Falköping.

Du är en av mina favorit bloggar ^^.

Ha det superbra nu och mys extra mycket med din käraste i höstmörket. För det gör jag.

2010-10-11 @ 22:46:25
Postat av: Josefin

Josefin, är 23 år och bor i Midsomamrkransen i Sthlm. Älskar din blogg och har läst den sedan bröllopsplaneringen! :)

2010-10-11 @ 22:53:27
Postat av: Ann-Louise

Din blogg var min första och den första är ju alltid speciell!! And still are!Hoppas du bloggar för alltid!

Ann-Louise 44 Vendelsö

2010-10-11 @ 23:02:00
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Tina

Tina 50+, har följt dig under 1 års tid och kommer att fortsätta med det. Uppskattar mycket dina just enkla och goda recept, inredning och mode som jag är mycket intresserad av. Själv har jag 3 vuxna barn och 2 barnbarn 7 och 5 år. Bor i utkanten av Norrköping. En toppen blogg / hälsningar Tina

2010-10-11 @ 23:05:11
Postat av: Lovisa

Hej! vet faktistk inte hur jag hittade hit, men jag fastnade iallafall =)Och du har snabbt klättat upp på mina favoritbloggar :)

heter Lovisa, bor i Stockholm och är 21 år.Kram!

2010-10-11 @ 23:06:06
URL: http://blondingullan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken fin presentation! Har följt din blogg i ca 1,5 år och den är favoriten, just för den där sköna mixen du har. Har precis nyligen flyttat från Stockholm (bodde då på Liljeholmskajen som liknar din Sjöstad)ner till Småland. Men jag saknar bla. storstadens härliga shoppingutbud, då man snabbt kunde införskaffa sig nåt utav alla dina fina shoppingtips. Jag är 29 år och kommer fortsätta läsa din blogg så länge du väljer att dela med dig av ditt liv.

Kram Johanna

2010-10-11 @ 23:54:41
Postat av: Sabina

Hej Anna! Jag är 35 år bor i Malmö med min man och vår 13 månader gamla dotter. Jobbar som makeupartist!Har följt din blogg ända sedan du började skriva. När jag startar min dator så är din blogg en av dom första jag läser.Älskar dina recepter och hur du lägger upp det! Inredningstipsen är kanon,, jag älskar vitt i hemmet också ;)Du verkar verkligen vara en tjej med båda fötterna på jorden :)Ha en underbar vecka och ta hand om dig och myrisen i magen...Kram

2010-10-12 @ 01:03:03
Postat av: Cathrien Jansson

Hej !! Jag heter Cathrien och bor i Åkarp i Skåne , ligger mellan Lund - Malmö. Jag är 48 år år och har en dotter på 23 och en son på 19 år ...jag arbetar på en förskola med barn 1-3 år, trivs superbra. Jag gillar din blogg kanon mycket och uppdaterar mig varje dag. Lycka nu till med Myris och väntar med spänning till det är dax . Ha en riktigt bra dag // Kramar Cathrien

2010-10-12 @ 08:12:22
Postat av: Jill

Vilket fint inlägg! Jag heter Jill 24 år gammal bor 50 mil från huvudstaden, närmare bestämt i Växjö. Kikar in här dagligen :) kran

2010-10-12 @ 08:34:54
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: Minni

Hej Anna!Jag heter Minni, är 32 år och bor i Finland. Har läst din blogg sedan 2009 och var jätteglad när du berättade att du var pregnant! Jag har en liten pojke, som är 11 månader. Tycker om din inredningstil, älskar också vitt!Ha en bra dag! :)

2010-10-12 @ 08:37:23
Postat av: Elin, 21, Örebro (Turkiet).

Tiden går fort när man har roligt! Upptäckte just att jag följt din blogg i minst 1,5 år, ofta flera inkik om dagen! Älskar mixen av vardagliga tankar med just det som sätter guldkant på vardagen såsom fina middagar, shopping och inte minst vackra bilder. Hittade hit genom HemmahosKatta så du kan nog gissa att den gemensamma nämnaren där är den vita inredningen. Just nu är väl mina möjligheter något begränsade när det gäller att skapa ett lika fantastiskt hem, men jag hoppas jag kan göra det i framtiden! Jag har sagt det förr och jag lär säga det igen; jag skulle kunna flytta in i er lägenhet bums! :)2010-10-12 @ 08:59:01
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Mia

Mia, 30 år, Göteborg.

Tack för en inspirerande och superhärlig blogg!!

2010-10-12 @ 09:18:24
Postat av: johanna

Jag heter Johanna och är 23år bor i småland i värnamo. Jobbabr i en inredningsbutik här i stan och läser din blogg för att bli inspirerad. och det blir jag! tack!

2010-10-12 @ 10:29:07
URL: http://ikbrudarna.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej Anna! Jag heter Ulrika, är 25 år och bor i Sundsvall. Läser din blogg dagligen för att den är inspirerande och har många fina bilder!

2010-10-12 @ 10:52:18
Postat av: Sofia

Hej, Jag heter Sofia, är 30 år och bor också i Hammarby Sjöstad. Hittade till din blogg genom en vän. Gillar dina inredning och shoppingtips. Då även jag går i väntans tider så blir jag glad och inspirerad av dig varje gång jag går in hit.

2010-10-12 @ 12:15:15
Postat av: Veronica

Hej Anna! Jag har läst din blogg länge, och jag tycker alltid det är lika mysigt att klicka sig in här på din sida!

Jag heter Veronica, är 20 år gammal och bor i Gislaved i Småland. Jag pluggar till personal och organisationsutvecklare i Borås och gillar liksom du shopping och inredning :) Kram på dig!

2010-10-12 @ 12:15:43
Postat av: Paula

Vilket fint inlägg Anna, tack för "inblicken"!Jag heter Paula, är finlandssvensk och bor i "Finlands soligaste stad" Vasa :) Studerar till klasslärare/barnpedagog, vilket upptar en stor del av mitt liv. Jag har kikat in på din blogg i ett drygt år(?) och finner det fortfarande väldigt inspirerande och intressant! En stor bonus är alla dina vackra fotografier! Så jag hoppas du fortsätter ett tag till :)

2010-10-12 @ 12:33:21
URL: http://hallonmasken.blogg.se/
Postat av: Gabby-tvillingmamma

Anna!! Du är verkligen en inspirerande kvinna med en enorm utstrålning! Läser din blogg dagligen & hoppas innerligt på att få träffa dig ngn gång i framtiden;) Många kramar Gabby

2010-10-12 @ 13:22:54
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda

Vad roligt att du fick sådan fin respons på detta inlägg! Självklart vill jag också presentera mig. :) Jag heter Sofia, är 27 år och bor i Umeå. Jag trivs helt fantastiskt bra som mammaledig jurist till vår dotter Amanda som är 8,5 månad. Jag har läst din blogg länge, delar din smak på inredning och tycker att du har en mycket läsvärd blogg. Grattis ännu en gång till graviditeten, så himla kul! Kram!

2010-10-12 @ 13:28:49
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Maria

Maria 28 år, ÖrebroJag diggar din blogg. Den har en härlig mix och jag besöker den dagligen! Keep up the good work, lady!

2010-10-12 @ 13:34:50
Postat av: towis

jag bor ju också i sjöstaden och hittade din blogg genom att du kommenterade i min :)

2010-10-12 @ 14:17:04
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Em

Hej Starwoman!

Jag heter Emelie, är 23 år och kommer från lilla Lidköping. Snubblade in på din blogg för några veckor sedan och har följt den sen dess. Jag älskar också inredning och tycker du och ditt hem är en inspirationskälla :)

Kramis

2010-10-12 @ 14:37:13
URL: http://sweetbutterfly.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Hej du! Läser din blogg allt som oftast.. Har för länge sedan räknat ut att vi jobbar på samma företag :) Jag har varit en hel del på Ktj och jobbar nu som rådgivare/säljare. Trivs också bra! Är 30 och trebarnsmor från Västergötland. Gift och bor i hus. Älskar också inredning!!

Må så gott och klappa om bebben ;)(vet ni att det är en pojke?)

2010-10-12 @ 15:00:48
Postat av: Anonym

Anna 20 år,Jag gillar dina blogg. Fina bilder & en väldigt läsvärd blogg!

2010-10-12 @ 15:05:28
URL: http://annaetela.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Christian:

Tycker det är väldigt skoj att även killar är inne och läser. Jag vet ju att min man gör det samt en killkompis/studentkompis från Lundatiden gör det, men det är kanske fler, fast de inte vill berätta det ;-)Kul att du gillar mina små tips och stort grattis till er kommande bebis =)//AnnaAngeliqa:

Att döma av din mailadress så har du listat ut helt rätt ang att vi arbetar på samma företag :-)Ja vi vet att det är en liten pojke, såg man väldigt tydligt på ultraljudet i vecka 19 och barnmorskan bekräftade att så var fallet :-)Ha en fortsatt bra dag!//Anna

2010-10-12 @ 15:13:41
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Rebecca, 27 år, bor i Hjo. Är också gravid med vårt första barn (beräknad i februari -11) och tokig i svart-vit inredning, shopping, smink och fina askar.

2010-10-12 @ 15:38:13
Postat av: anna p

Hej Anna!Älskar din blogg, du bjuder alltid på så härliga bilder. Älskar din stil. Har provat några av dina recept och de gillas ;)

Tycker det är jätteroligt att barnprylar har kommit in här på bloggen. Stort grattis!Jag är också en Anna på 32 år. Gift och har två barn på snart 2 och 4 år. Bor i Handen och brukar strosa runt i Hammarby sjöstad någon gång ibland.Ha det gott!

kram anna.

2010-10-12 @ 18:42:07
Postat av: Camilla

Hej Anna! Camilla heter jag, är 24 år gammal och är för ett par år framöver bosatt i Borås på grund av textilstudier! :-) Jag fullkomligt älskar din blogg och har varit en trogen läsare i ungefär 1 månad nu. Tycker det är så oerhört mysigt att följa din vardag och din och din makes väntan på lilla Myran. När jag läser din blogg tänker jag på min pojkvän som jag för tillfället är alldels för långt ifrån. Han läser en utlandstermin i Spanien nu och jag saknar honom något så obeskrivligt mycket! Men att sätta sig tillrätta i soffan med en stor kopp té, med tända ljus, och läsa dina inlägg gör mig lugn och tillfreds. Du skriver så okonstlat och fint och förvandlar begreppet vardag till något roligt och lyxigt! Tack vare dig lär jag mig mer och mer för var dag att ta tillvara på de små stunderna. Jag njuter av en kopp té, en solig höstpromenad och av att göra en välkomponerad måltid. Tack för att du förgyller min (och troligtvis oerhört många andras) vardag! Lycka till med allt nu, och jag håller verkligen tummarna för att allt ska gå vägen när lilla Myran kommer till världen!

Kram Camilla ♥

2010-10-12 @ 18:52:52
URL: http://jourapresjour.blogg.se/
Postat av: Anette

Hejsan!! Jag heter Anette, fyller 43 (hua)nästa vecka. Bor i Mariestad med make och två tonårsbarn, dottern är 18 och sonen är 15. Sen har vi en liten hund, en Westietik på 5 1/2 år. Halkade in på din blogg av en slump för ca 1 år sedan och då blev jag fast. Tycker om din blandning av heminredning, recept m.m. Ska bli väldigt spännande att följa er och lilla myran. Ha det nu så jättera. Kraam Anette

2010-10-12 @ 19:42:21
Postat av: Emelie

Emelie heter jag, 21 år från Sundsvall! Läser din blogg varje dag!! :-)

2010-10-12 @ 19:49:18
URL: http://emelieth.blogg.se/
Postat av: Emma från Kastberga

vilken fin presentation av dig och din blogg,

jag heter

Emma född januari 1987 och bor i ett litet hus utanför den skånska staden Eslöv tillsammans med sambo Martin, hunden Jaxon och bebisen i magen!KRAM

2010-10-12 @ 20:23:40
URL: http://kastberga.wordpress.com
Postat av: Anna Johansson

Anna Johansson här, 27 år och bor i Göteborg. Hittade hit av en ren slump och har läst din blogg i ca två års tid. Genom dig har jag hittat flera andra goa bloggare, däribland Kattabloggen som jag också följer dagligen.

2010-10-12 @ 20:24:47
Postat av: Sabina

Hej!

Jag är 28år och bor I Helsingborg. Går också i väntans tider=) 19dec är vår bebis beräknad att titta ut=) Har köpt hus utanför Hbg, som vi flyttar till i helgen. Spännande=D

Sabina

2010-10-12 @ 20:34:33
Postat av: Maria

Har läst din blogg ett tag, tycker du har fina bilder och fastnade för dina recept trots att jag inte ens gillar laga mat. Men har testat några av dina och det blev riktigt bra! Är 29 år och bor i Malmö, har nyligen flyttat tillbaka till Skåne efter några år i Stockholm, så känner igen nästan alla ställen du skriver om. Jag var i NYC i våras, bara några dagar efter du var där. Tänkte faktiskt att det skulle vara lustigt om man skulle råka på dig där (men det gjorde jag inte vad jag vet). Må gott! /Maria

2010-10-12 @ 22:41:55
Postat av: Anna S.

Hej!

Vilken härlig presentation du skrivit!

Anna heter även jag, 37år och bor i Sthlm(Haninge).

Hamnade här av en slump för ca 1,5år sen när jag letade inspiration till sovrumstapet. Den underbara tapet ni har i ert sovrum har jag även i mitt :)

Jag blir glad av att läsa din blogg och är numera en av dina trogna läsare.

Anna

2010-10-12 @ 22:46:39
Postat av: frida

frida 28 år från skåne....

2010-10-13 @ 11:17:59
URL: http://vinterfrost@bloggplatsen.se
Postat av: Agnes

Hej Anna! Godispåse fylld av karameller i alla dess smaker. Det var rätt klockrent för din blogg! Jag är 21 år, bor i Stockholms innerstad. Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit men har läst din blogg lite då och då under 1-2 månader och det är en riktig underhållning. Du skriver intressant och inspirerande och det är roligt att läsa om dina mattips, inredning (som jag själv är stormförtjust i!), din baby, skönhet mm. mm. Så keep on working! Kram <3

2010-10-13 @ 11:40:10
URL: http://ziggistardust.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, jag visste inte att du är bördig från Varbergstrakten. Varifrån mer exakt?

Själv är jag uppvuxen ca 2 mil norr om Varberg och har också studerat juridik.Väligt mysig blogg du har =)

2010-10-13 @ 18:09:28
Postat av: Angela

Hej!

Jag hittade hit för lite över ett år sen när jag planerade mitt bröllop och hittade då här massa fin inspiration. Och sen dess har jag helt enkelt fastnat här och kikar in nästan varje dag!

Jag är 29 år och bor i Växjö och det jag gillar med din blogg är att du skriver så innerligt om ditt liv och tips på inredning och goda matrecept. Sen är det förstås alltid kul att se dina fina bilder på ert fina hem.

Det ska bli spännande att läsa om ditt liv som mamma sen, så jag hoppas du fortsätter blogga!

2010-10-13 @ 21:22:04
URL: http://pearlgirl.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej Anna! Har följt din blogg kanske 2 år, min nattningsrutin nästan dagligen :)

Kram "strumpan"

2010-10-13 @ 22:05:43
Postat av: Pia

Hej!

Mitt namn är Pia och jag är 37(snart 38) och jag bor i Vendelsö(Sthlm).Jag hittade till din underbart härliga blogg via Blogg.se du lyckas verkligen med toppenbra bilder,ren njutning att titta på dom,passar mig som älskar inredning ;)

Kika mer än gärna in i min blogg och lämna gärna ett "spår" efter dig,vore kul!

Ha det gott!

p.s. supersnygga Hunter stövlar,jag vill också köpa sånna d.s.

2010-10-13 @ 23:17:39
URL: http://almostallofme.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej! Jag älskar inredning i vitaste vitt och blev därför tipsad av min kollega om din blogg ;) Sen dess har jag vart fast =) Gillar din blandning av inredning och vardagsliv!

Jag är 26 och bor i Jönköping.

2010-10-14 @ 08:45:47
Postat av: Annica

Hej,

hittade din blogg när vi skulle beställa en skorstensfri kamin och du hade betygsatt den på Ellos. Tittar in till dig några gånger i veckan och tycker du har en varierande och mysig blogg.

Annica heter jag, bor med min man och tre söner (10, 12 & 14 år)i Sandviken. Är utbildad Civilekonom och jobbar som Controller på Sandvik.

Ha en trevlig kväll!

Kram Annica

2010-10-15 @ 18:58:58
URL: http://annicaostlund74.blogspot.com/
Postat av: Karin

Jag kikar in nu och då. född 77 som du och bor i Sundsvall med min man och våra tre tjejer Julia, Elin & Ida:-)Gillar blandingen i din blogg!Kram Karin

2010-10-15 @ 23:06:27
URL: http://kakansdiary.blogspot.com
Postat av: Helena

Här är en till som fastnat för din blogg. Västkustbo på 26 år med två "stora" barn och en liten i magen beräknad till 8 november.Älskar att kika in här ibland, du skriver så lätt och har alltid trevliga bilder, man blir så glad :)Sedan är jag himla förtjust i inredning i vitt, så de var nog så jag hamnade här från början. Måste vart någon gång i våras.Kram Helena2010-10-17 @ 14:46:26
URL: http://hiillan.blogg.se/
Postat av: Estela

Hej, jag heter Estela är 28 år och bor utanför Jönköping.

Hittade hit pågrund av att du visade upp en vit poncho som du had köpt i Åhlens. Jätte fin är den. Sen dess har jag fasnat för din blogg. Tycker du har bra smak för kläder och inredning.

Jag skulle jätte gärna vilja ha det som du. Men ibland kommer man inte på var det är man gillar egentligen. Det är verkligen snyggt med vitt och de fina detaljerna du har i hemmet.

Man blir bara inspirerad av att titta in här dåd och då.

En jätte fin och mysig blogg tycker jag att den är.Ha det så bra.

2012-02-04 @ 10:12:54
URL: http://www.greenecojournal.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0