Energi tack!


Dags för ny soffa? Kanske inte, men fundrar ändå på att köpa en större och
placera på annat vis för att få mer plats. Dock är jag bara i en s.k. funderingsfas
så jag säger inte att ett soffbyte kommer ske, men drömma kan man ju... 

Riktigt tisdagstrött är jag denna morgon om det nu finns något som kallas så. Min energi är verkligen i botten i dessa dagar. Spelar ingen roll hur mycket jag sover. Har inte mycket inspiration till annat heller, varken matlagning, bloggning eller inredning som jag egentligen tycker om lockar mig särskilt mycket.

Idag har jag för första gången på många arbetsdagar inga möten inbokade alls i kalendern. Kors i taket! Blir skönt kontorshäng med andra ord utan en massa spring bland konferensrum, mötesrum och i andra korridorer i höghuset. 

Önskar er en bra dag och hoppas att jag inte tappar alltför många av er med mina totalt menlösa och oinspirarade inlägg dessa dagar. Lovar snart är jag på G igen!

Simma lugnt, kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

gravid?

2010-05-04 @ 07:50:14
Postat av: Emelie

Hade jag varit dig hade jag istället satsat på nya köksstolar! Wagners y-stol i trä hade varit superfin för att bryta av lite och inte få allt så övermatchat:) Kan "fyndas" på diverse nätauktioner som lauritz.com etc!



Kram!

2010-05-04 @ 08:04:13
Postat av: Emma

Hej

Jag känner igen din känsla. Är också så otroligt trött och energilös! Ska vitaminboosta mig själv idag och hoppas att det hjälper.



Ta hand om dig!

2010-05-04 @ 08:14:34
Postat av: Abbe

visst är det konstigt att man blir trött på våren- allt är ju så vackert, luften så fräsch och ljuset har tagit över. Men jag tror att NY är det perfekta botemedlet

2010-05-04 @ 08:15:04
URL: http://abfabimedelaldern.wordpress.com/
Postat av: Rebecca

Halloj!



Förstår precis hur du känner. Just nu befinner jag mig i den årliga pollen-tröttheten och när man är så trött att man nästan kan somna lutad mot en dörrpost, så tryter verkligen inspirationen också. (Jag äter allergimedicin så det är inte mkt mer att göra.)



Men man kan inte alltid vara på topp, oavsett anledning. :) Jag tycker det är supertrevligt att kika in här ändå. Du får ihop trevliga inlägg trots energi-brist. Jag tror inte det är någon risk att du tappar så många läsare. Det enda jag personligen i så fall skulle befara på sikt,(-och det är en ytterst personlig åsikt) är att din underbara blogg en gång ska förvandlas till en trist familjeblogg. Tyvärr har alltför många bra bloggar gått från fokus på inredning eller mode, till att mest handla om lekdejter, barnsjukdomar och bra blöjmärken, och det är synd. :( För andra läsare blir de säkert bättre då, men man fastnar ju i en blogg av en anledning och hade det varit barn och familje-liv jag velat läsa om, hade jag sannolikt aldrig fastnat här från början. :)



Härligt med mötesfri dag på jobbet! Bara att gratulera och hoppas du återfår lite energi! :)



Massor kramar!

2010-05-04 @ 08:24:09
Postat av: Hanna

Ni har så fint hem:)

2010-05-04 @ 08:55:51
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Maken

Kära hustru - man kanske inte behöver vara inspirerad till att bygga om hemma jämt :-) Blir inget soffbyte på ett tag, nu får det vara nog med nya projekt (vi har ju ett väldigt stort på gång).



Hoppas att du får energi nu när jag är i Barcelona, ser fram emot New York!



kyssar



//Maken

2010-05-04 @ 09:38:08
Postat av: Carina

Hejsan....läser din blogg då och då men har aldrig lämnat en kommentar. Skickar dej ett sött citat av Nalle Phu:



För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.



Ha en skön dag

2010-05-04 @ 09:47:54
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Emelie:

Tack för tipset, men Wagners y-stol faller inte alls mig i smaken och tycker inte alls det skulle passa in med stilen förövrigt hos oss, men tack som sagt för tipset ändå, kul med lite nytänk, någon ggn kan det ju gå hem =) Kram på dig!



Emma:

Avslöja gärna din energiboost och om den funkar får då ska jag ta mig en slurk av samma medel ;-) Kram



Abbe:

Ja det är många som är trötta i dessa dagar, sedan har vi här hemma haft en segdragen förkylning här och dras med vilket inte gör saken bättre direkt :-) Men tror precis som du att NY blir ett BRA botmedel. Kram



Rebecca:

Ja pollen är ju en bidragande orsak till mångas trötthet just nu, inte kul alls.



Vad rar du är som ändå trots i mitt tycke fattiga inlägg ändå tycker det skoj att kika in här :-) Ang det du skriver om bloggar som ändras till familjebloggar så håller jag faktiskt med dig. Man fastnar ju för en blogg av en eller annan anledning och när den sedan ändras och allt fokus hamnar på barnen så blir det inte lika kul. Så jag förstår precis hur du menar :-) Kan ju säga så mycket som att får vi barn en ggn så kommer jag nog ändå inte involvera dem i bloggen särskilt mycket, men man vet ju aldrig den dagen kanske man ser annorlunda på saken vad vet jag, jag har ju inga barn så jag vet ju inte :-)



Hoppas du haft en bra dag och att du inte somnat ståendes ;-)



Kram/Anna



Hanna:

Tack rara!



Carina:

Vilket gulligt citat, det ska jag lägga på minnet ;-) Kul att du kikar in här då coh då och kul att du skrev några rader också. Kram på dig!

2010-05-04 @ 10:17:58
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Du kommer få mycket energi när ni åker till NY. Och inte minst när ni är hemma igen.



Hoppas att ni får en underbar resa!



Må väl!

2010-05-04 @ 10:23:08
Postat av: Maria

Mig tappar du inte som läsare. Du vet nog vid det här laget att jag älskar din blogg, dina fina bilder som du tar och även delar med dig av, alla goda matrecept, inredning, kläder, skor, väskor mm och all glädje som jag tycker att du förmedlar via din blogg. Snart kommer du få massa energi med tanke på vilken resa som väntar er =) Ha en toppendag! KRAM

2010-05-04 @ 11:15:31
Postat av: Carolines hemligheter

Hej gumman, hoppas att du får mer energi snart! Klart dina läsare finns kvar, i alla fall jag ;-) Kramar & ha en skön, lagom ansträngande dag på jobbet!

2010-05-04 @ 11:52:09
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Vi tröttnar inte gumman..Hängig och trött får man vara ibland.Snart kommer solen och värmen och då brukar livet bli lättare.Kram på dig.

2010-05-04 @ 11:56:30
Postat av: Berenice

Well you will definitively not lose me ;-)

I also got a cold recently with symptoms similar to yours and it took me 2 weeks to get back to normal. I think you generally have a lot of energy and do really a lot. I wish I had as much as you… but of course I guess anybody can have, from time to time days were the energy drops a bit no matter where your general level is, but luckily it does not last ;-)

I am sure your energy will be back as soon as you will open your suit case;-) What are you going to bring to New York in order to have room enough to bring stuff back?

I wish you a very good day,

Hugs

Bérénice

2010-05-04 @ 12:39:04
Postat av: Eva johansson

Hej



vad fint kök du har...var i från kommer din bänkskiva och vet du nammnet på den ev pris?



Bara så fin.e den högblank?



Mvh

Eva

2010-05-04 @ 16:18:06
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Eva:

Tack =) Bänkskivan är högblank och kommer från IKEA och heter "Personlig". En måttbeställd variant och våra bänkskivor kostade runt 6 500 kr (ca 5½ meter bänkskiva) Ha en fin kväll, kraam

2010-05-04 @ 17:48:40
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Nilla

Din soffa är så otroligt snygg, jag älskar den där färgen, och tack vare inspiration från din blogg så valde jag en liknande grå nyans på våran soffa istället för mörkt grå-svart som det höll på att bli... SÅ stort TACK för en inspirerande blogg!



Ha de fint

2010-05-04 @ 19:36:52
URL: http://nillalala.blogg.se/
Postat av: Malin S

Bara en liten tanke kring Rebeccas kommentar. Jag fick mig en tankeställare och funderade kring hur min blogg är. I dagsläget genomsyras i princip alla blogginlägg av Amy. Det är egentligen inget medvetet val el. strategi. Men i och med att min blogg från början var en personlig blogg där man får följa mitt liv så blev det väl helt naturligt såhär. Jag förstår att jag säkert tappat läsare (just av den anledningen som Rebecca anger). Men jag kunde nog aldrig föreställa mig hur nästan allt annat känns oviktigt när vi nu har Amy hos oss. Idag åt jag en banan till lunch och var nöjd med det. Shoppingen till mig själv är i det närmaste obefintlig. Av den anledningen att jag typ inte vill ha något. Det är ju nästan stört hur en liten varelse kan förändra hela livet så som hon gjort. Jag klagar inte men det är liksom konstigt. Hur gick det till? ;) Sorry världens längsta kommentar men jag tyckte det var en intressant tanke som ni började diskutera. Vet inte riktigt vad jag kom fram till... ha ha! Snurr snurr =)



Ha en bra kväll Anna! Kramis.

2010-05-04 @ 20:39:29
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Sjantika

Äntligen tillbaka - igen... Datastrul e bara förnamnet, börjar bli så less på denna maskin nu! Direkt den e igång blir det förstås att kika in här, ingen risk att bli övergiven av denna läsare i alla fall! ;) Hoppas allt e bra! Måste läsa ikapp å se va som hänt senaste veckorna! Har en lillasyster som kommer hem från New York imorn förresten, att döma av hennes resdagbok så e de ingen miss att fara dit, hon låter helt frälst! Så ni kommer nog ha de underbart där! Kram*

2010-05-04 @ 23:34:19
Postat av: Linda

hej!

Har nyligen hittat till din blogg och nu kikar jag in här allt som oftast. Du har det så fint hemma hos dig, man blir riktigt inspirerad. Jag vet att man tröttnar på möbler är själv urless på vår soffa men jag måste säga att din är snyggare än vår. Behåll den! Skulle du ändå vilja göra dig av med den kan du ju lägga in en blänkare på bloggen. Det är säkert ngn som vill köpa den.

Linda

2010-05-05 @ 12:48:37
Postat av: Sandra

Ska du sälja sofforna hojta till :)

2010-05-10 @ 21:32:26
Postat av: Jennie

Vart är den fina mattan köpt?

(Jättefina och inspirerade bidler på ert hem!)

2010-10-21 @ 20:48:02
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0