Ä n g l a v a k t


Denna inbjudan damp ner i brevlådan härom veckan till en gratisvisning av
svenska filmen "Änglavakt". Tack för det!

Så är det återigen måndagsmorgon och här har ni en inte allt för pigg bloggerska. Hade hoppats på ett mirakel att förkylningen skulle vara som bortblåst när jag slog upp ögonen för en stund sedan men icke då. Känner mig dock inte sämre heller, så det känns ju lovande. Ska ta mig till jobbet strax och jag tror inte att jag har ett enda möte inbokat under hela dagen. Så jag kan sitta på mitt kontor och arbeta i lugn och ro och skulle kroppen mot förmodan inte orka får jag väl helt enkelt bege mig hemåt i så fall. 

Förra veckan kom en inbjudan med en gratis biovisning av Johan Brisingers nya film "Änglavakt" med Michael Nyqvist och Izabella Scorupco nerdimpandes i brevlådan. En berättelse om ett gift par vars son drabbas av en allvarlig sjukdom. När tragedin är som djupast träffar familjen en främling som på ett oväntat sätt blir deras räddning och som förändrar deras liv på ett fantastiskt sätt. "Änglavakt" sägs vara en gripande filmhistoria om tro, hopp och kärlek. Jag får ladda upp med en hög näsdukar då filmen låter minst sagt tårdrypande. Jag är alltid väldigt gråtmild när det kommer till djur och sjuka barn, (men vem är inte det egentligen?). Gillar ändå denna typ av film, att den sedan är svensk gör det bara bättre. Så ser framemot biovisningen nästa onsdag.

Nu ska jag försöka piffa till mitt förkylningsbleka jag och bege mig ut. Ser ut att bli en fin dag här i huvudstaden. På återseende lite senare!

Många kramar ♥ 


Kommentarer
Postat av: Malin S

Den filmen skulle jag aldrig kunna se. Inte innan Amy kom och verkligen inte nu. Sjukt barn, nä fy. Jag blundar för sådant hemskt och kollar på romcoms istället =) Hoppas att du mäktar med dagen och det är ju skönt att veta att det bara är till att pysa hem om det blir för jobbigt. Kramar i massor.

2010-03-15 @ 08:06:20
URL: http://malinsmcblogg.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Åh vad kul att få gå på filmvisning.Har inte hört talas alls om den filmen och att Izabella skulle vara med.Den verkar bra men säkert en snyfftis.

2010-03-15 @ 08:06:30
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Designing good life - Sarah

Åh hoppas att det är en riktigt bra film! Det var ett tag sedan det kom en riktigt bra svensk film som var lite djupare... Näsdukar är nog inte helt fel att ta med...

2010-03-15 @ 08:22:10
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Sjantika

Låter som en riktigt bra film! Du får ge betyg sen så man vet om den e värd att se! Hoppas du blir piggare snart å kryar på dig ordentligt! Och hoppas ni där nere har lika strålande sol som oss idag! Kram*

2010-03-15 @ 14:41:41
Postat av: jessi

Krya på dig vännen! hoppas du blir bättre, nu är man trött på förkylningar och snö!!!



Filmen är nog riktigt bra, ska se den på bio sen. En film som berör.



KRAMIS

2010-03-15 @ 17:20:29
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0