Lumene





Mascaran jag inhandlade förra veckan från Lumene har jag nu använt i en vecka och måste säga att den är över förväntan. Jag får långa täta fransar och den är lätt att applicera. Så ett okej budgetalternativ jag kan varva favoriten Diorshow med.

Godmorgon, helgen med sina lediga dagar är nu bara några timmar bort, underbart! Kvällens planerade tjejmiddag har tyvärr blivit framskjuten då en av pinglorna fått förhinder. Nu ligger middagen inplanerad nästa fredag istället. Lite tråkigt då jag hade sett framemot denna fredagskväll, men bra på så sätt att nu hinner jag med det efterlängtade frisörbesöket före partykvällen. Känns väldigt bra, för just nu är håret rent hopplös. Längtar verkligen till på onsdag då jag äntligen ska sjunka ner i frisörstolen och hoppas på att frisören Stefan kan få till något riktigt snyggt.  

Hade ett riktigt bra medarbetarsamtal med min chef igår efter lunch. Så nu är personliga mål- och utveckling inför detta 2010 spikat. Blev förövrigt ett skumbad med dämpad belysning och tända doftljuset från DAY igår väl hemma. Maken kom dessutom tidigt från ett möte så vi fick även lite kvalitetstid i soffan, mysigt. 

Sist vill jag gratulera makens kusin Helena och hennes Daniel som äntligen fått sin efterlängtade bebis, en liten Elina. Jag hade alltså helt fel i min gissning, var nästan säker på ett gossebarn i den gigantiska magen, men ack så fel jag hade. Längtar tills vi får träffa det lilla underverket.

Som vanligt måste jag kila nu, sköt om er och trevlig helg! Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, "billiga" mascaror kan vara minst lika bra som dyra. Jag har provat båda, gillar mest en från Max Factor just nu! :)



Grattis till nytillskottet i släkten. Hoppas ni får en liten snart, ni med!

2010-02-26 @ 09:40:16
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vad synd att tjejkvällen blev framflyttad, men kul att du blir fin i håret innan det är dags :) Det brukar göra mirakel för festhumöret också :)



Jag önskar dig en härlig fredag!

2010-02-26 @ 10:06:07
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag använder mascara från Helena Rubensteinsa Lash Queen Feather Collection



Feather collection är designade av elever från ESAG Penninghens designskola i Paris och mascarorna finns i tre färger (blå, brun och svart). Mascarorna är speciellt anpassade för att funka för folk med känsliga ögon och kontaktlinsbärare som jag själv. Kanske har du inte samma problem, men man kan använda dem ändå såklart :)



Dryga 295 kronor går mascaran loss på men är väl värda varenda krona och dessutom så får man supersnygga och lååånga fransar. Prova när din nya mascara är slut :)



Trevlig helg!



Kram Anna



2010-02-26 @ 11:33:47
Postat av: Carolines hemligheter

Härligt att ditt utvecklingssamtal gick bra igår, alltid skönt när man lagt upp planeringen gällande kompetensutveckling och annat inför kommande år! Jag har utvecklingssamtal idag med min chef, håll tummarna vid 14.30 är du snäll ;-)



Ang K, har ju inte hört något så då antar jag att det inte blir av. Skall dock maila hennes kompis som har en annan blogg och höra om hon vet ngt angående hennes planer nästa fredag.



Tycker det låter som en mkt god idé att träffas snart igen för vin & mat, jag hörde häromdagen att vinbaren bakom biblioteket skall vara himla trevlig och ha bra mat så den kanske vi skall testa nästa gång. Hur ser det ut för dig nästa torsdag (kanske blir lite dumt om det blir något nästa fredag iof...)?



KRAM!!!

2010-02-26 @ 12:11:35
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Diana - Gravid ♥

bra tips, ska testa den!

2010-02-26 @ 14:41:38
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Hemmakatten

Vilka snygga bilder. Som vanligt :) Krispiga på något sätt.

Ska testa mascaran nästa gång min vardagsmascara tar slut. Tack för fina inlägg!

2010-02-26 @ 15:15:44
URL: http://hemmakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0