Miss Dior Cherie


Jag vill leva i en parfymreklam och då syftar jag i första hand på den här.
Min absoluta favorit commercial just nu regiserad av ingen mindre än Sofia
Coppola. Klicka på bilden & njut - den är Adorable!

Sofia Coppola är verkligen duktig på allt hon tar sig för. När jag ser reklamen ovan så vill jag direkt ha parfymen! Älskar hela det franska temat och Brigitte Bardots låt "Moi je joue" passar helt perfekt till. Jag vill inte bara ha parfymen på direkten när jag ser filmen, jag vill även resa tillbaka till Paris och strosa på gatorna, dricka kaffe, äta praliner, shoppa och njuta i största allmänhet som vi gjorde i somras. Jag saknar min älskade vän Anna som bor i den Franska huvudstaden, hon ska förövrigt få en liten bebis de närmaste veckorna, sååå spännande! Hoppas vi kan ses framöver när du kommer hem vännen eller bättre upp skulle jag gärna ses i Paris över en kopp kaffe och några praliner inte mig emot alls.. ;-)

Jag måste nog lukta på Miss Dior Cherie, för jag behöver faktiskt en ny parfym. Uppmärksammade nämligen härom dagen att en efter en av mina favoritdofter sinat och tagit slut. Så jag ska helt enkelt bege mig ut på doftspan i veckan tror jag bestämt. Maken reser dessutom till Barcelona alldeles strax så då kan man ju skicka med en önskalista ;-)

Étreinte!


Kommentarer
Postat av: Marina

Superhärlig reklam som verkligen får en att vilja till Paris.

2009-05-04 @ 09:22:36
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ååå jag vill me åka till Paris o vara i en parfym reklam! *fniss*

Jag är oxå lite sugen på att uppdatera parfym skåpet med nån ny härlig sommar doft :-D

Dags att ge sej ut på en doft runda tror jag!

Ha en härlig Måndag o nu skiner ju t om solen!

LOVELY

PÖSS O KRÄM

2009-05-04 @ 10:19:21
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Och mina favvodofter slutar de bara göra... Är extremt kräsen och när jag väl kan tänka mig någon, är det ofta en sommardoft eller annat "limited" variant... :(

Är liksom ingen idé att köpa en doft jag bara gillar lite grann, för då blir det att den står kvar i skåpet och jag går utan istället... Dagens i-landsproblem ;)

2009-05-04 @ 10:19:26
Postat av: AnnaG

God morgon härliga måndag, god morgon finaste du.



Miss Dior Cherie är precis lika ljuvlig som man kan tro, iaf i min lilla nos.. =) Paris är magiskt och längtan blir stor när man ser denna vackra tolkning. Paris var väldigt speciellt för mig och min fd make och därför får staden för mig leva kvar i det minnet för bara oss två.



Önskelista gillar vi! =)



Önskar dig en underbar start på veckan.

Kram kram

2009-05-04 @ 10:48:51
Postat av: Carolina

Ett litet tips är att köpa Miss Dior Cherie bodylotion istället för parfymen.. Jag har nämligen båda men tycker att lotion luktar godare. Dessutom så känner man doften hela dagen lång!

Ha en underbar dag!

2009-05-04 @ 11:42:42
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej Anna!

Nu var det huuur lääängesen som helst jag var här inne,än mindre lämnade ett spår efter mig,dåligt!Men nu är vi ju inne på mitt absoluta favoritämne!Jag har ju ett förflutet i skönhetsbranschen och då som ansvarig för just Dior b.l.a.:)

Miss Dior Cherie är en av mina favoritparfymer och har varit länge,love it!Överlag är Dior grymma på parfymer och make och lyckas med det mesta dom tar sig för!Älskar deras serumfoundation,du MÅSTE bara testa den!Dior har en av de bästa herrdofterna oxå,Dior Homme,så jäkla god!Miss Dior Cherie är för övrigt framtagen som en jubileumsdoft,så om du vänder på flaskan så är den rottingmönstrad i botten vilket är en hyllning till Christian Dior som hade mycket rotting i sitt hem,detta går även igen i deras makeuper tex så är puder och rougekakor präglade i detta mönster.Genomtänkt så det förslår:) Nåja,lite onödigt vetande kanske men kul:)!

Parfymen är iaf väldigt god,ganska söt och blommig så den får sitta en stund innan den kommer till sin fulla rätt,finns även som Eau de toilette och den är lite lättare.Annars är mina favoriter följande:

Dolce Gabbanas "The One"- En supergod och mycket speciell doft!Jag brukar den mest för kvälls och festbruk och får alltid komplimanger för den,en riktigt erotisk doft,hihihi!

Marc Jacobs "Blush"-Jättefräsch,lätt doft som passar perfekt nu till sommaren!Påminner lite lite om earl grey te på något konstigt vis,men helt underbar!

Narsico Rodriguez-"Her" denna finns inte ord för,helt helt underbar!Är oxå en doft som passar bäst för kvällsbruk,überkvinnlig och ännu en som man får massa komplimanger för!Den väcker reaktion helt enkelt!Dock kommer denna oxå till sin rätt efter ett tag.I denna doft tycker jag Edt är bättre än Edp.

Jag är ju lite arbetsskadad då och kör duschcreme,bodylotion och parfym i samma doft vilket är det ultimata!

Så jag föreslår dessa parfymer till din önskelista,och naturligtvis då med ALLT i serien från resp. märke,hihihi!

Hoppas du fått lite tips iaf:)

Stor kram till dig från mig!

2009-05-04 @ 12:29:16
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Marina:

Ja visst vill man det galet snygg reklam =)



Zandra:

Ja en doftrunda får det allt bli här också! Solen? Den har inte visat sig här eller å shar den det en kort stud och jag missade ;-) Nu är dte helmulet i alla fall, men det gör inget denna dag!



Ha en fin måndag vännen!



Kraaaam



Rebecca:

Jag är allt lite som du där, brukar också falla för limited versionerna och sedan blir man superledsen när den inte görs längre.. Dagens I-landsproblem var dte ja ;-) Kram på dig!



AnnaG

Paris är underbart och jag måste snart resa dit igen! Ha en fin dag fina du! Kraaaam



Carolina:

Tack för tipset det ska jag absolut tänka på! Stor kram



Madde:

Tack snälla för din LÅNGA kommentar, rekord kommentaren tror jag ;-) Tack snälla också för alla dina tips som jag nu har skrivit upp och som jag ska sniffa på under min doftspaning! Många bra tips där, perfekt att få tips av ett proffs dessutom ;-) Ha en fin dag och en STOR kram!

2009-05-04 @ 12:44:04
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag gillar också den reklamen, den sticker ut på ett positivt sätt! Livsglädje!

2009-05-04 @ 15:33:30
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: jessi

jag vet reklamen är helt underbar.. jag har Paris längtan till max.. vill dit nu!

Mysigt för dig som känner en vän där, perfekt att hälsa på henne och samtidigt uppleva staden!



Ha det så gott!



ps: jag är på lite surt humör, huset vi är intresserad av strular, mäklaren är konstig, hör inte av sig och säljarna är fräcka, vill plötsligt ha mer betalt än utgångspriset fast de finns inga bud efter flera visningar! (ute i 6 veckor nu) Vi ska kolla på ett annat hus ikväll, finare läge men mindre, önskar nästan att den var bättre så de fick lära sig sin läxa att man kan inte bete sig hur som helst. Jag är superallergisk mot sånt här och tappar lusten till hela huset snart!



kramis

2009-05-04 @ 17:46:19
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Mariah

den reklamen är bra!

2009-05-04 @ 19:30:54
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag gillar också reklamen. Du skulle passa i den tycker jag (:

2009-05-04 @ 20:16:43
Postat av: Ida

Jag håller också med, en rikigt härlig reklam! Jag är sugen på den nya varianten L'eau som jag upplever som lite friskare. Däremot så tycker jag att flaskan gör sig bättre med rosa innehåll som föregångaren :) Trevlig kväll!

2009-05-04 @ 20:50:07
Postat av: Sofia

Hej gumman!

Nu är jag med i svängarna och har läst lite av dina inlägg. Diors Cherie är min så kallade "helg-parfym". Jag har den aldrig t jobbet men som sagt gärna när jag kalasar eller bara går hemma och grejar - bara det är helg! Konstigt kanske, men så är det!

Jag har dock snufsat in mig på en annan Dior till nästa gång det är dags att köpa. Komme inte ihåg namnet så jag får snuffsa runt igen när det är dags. Den luktade iaf himla rent och fräscht och jag valde mellan dessa två när det blev Cherie.



Ta hand om dig!!! Hoppas vi ses snart! Och du, supersnygg grupp det blev på balkongen!



2009-05-05 @ 09:41:20
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sofia:

Hen vännen, vad kul att du hittat hit från Mölnlycke ;-) Jag har inte luktat på doften ännu, men vad kul att det är din partydoft jag skrivit om. Min partydoft är "Flower bomb" av Viktior & Rolf =) Ska helt klart snusa på doften du har så fort jag får tillfälle, flaskan är så söt också tycker jag!



Ja visst blev rottinggruppen snygg, jag är riktigt stolt =)



Ta hand om dig själv och jag hoppas också att vi kan ses snart och du, Jukka och lilla Nelli är alltid välkomna till oss om ni har vägarna förbi och annars också för den delen!



Kram kram



2009-05-05 @ 12:41:56
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0