Vinn valfritt smycke från Creative Lounge



Det är fredag och med andra ord är det strax helg igen. Jag tänkte för att fira detta anordna min allra första tävling här i bloggen i samarbete med webbshoppen 
CreativeLounge


 
Här ser ni Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS på mig
(som enligt uppgift nu åter ska finnas på hemsidan för er som undrat tidigare!).
 
För att vara med i tävlingen så klicka in dig hos CreativeLounge och surfa runt bland alla fina smycken. Välj ut det smycke som du önskar vinna och skriv sedan en kommentar om vilket smycke du valt i detta inlägg. På så sätt är du automatiskt med i tävlingen där du kan vinna det favoritsmycke du valt.

Tävlingen pågår t.o.m. fredag 10 juli.

LYCKA TILL & TREVLIG HELG

UPDATE : TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag vill vinna "ditt" armband Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS. Skulle sitta bra till min födelsedag om några veckor.

2009-07-03 @ 13:08:36
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: madde

jag önskar att jag vann armbandet du har på dig för jag tycker det är så fint nu när man e brun,letat som en tok efter nått snyggt att ha på mig när vi ska på bröllop i aug och det där e så fint:)

2009-07-03 @ 13:36:17
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Naomi

Hej. Har hängt med på bloggen ungefär ett år nu och är jätte glad att du så aktivt ännu bloggar. Dina vackra sommarbilder får mig att längta hem till den nordiska sommaren (bor i stektheta Florida). Utan tvekan är Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS det snyggaste smycket. Riktigt somrigt och elegant. Hoppas verkligen att jag är den lyckligt lottade i denna tävling. Ha en härlig sommar!

2009-07-03 @ 13:38:27
Postat av: Anette

Efter att ha kollat igenom alla smycken så måste jag nog vara en härmis och välja samma armband som dig; Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS. Det är verkligen superfint och skulle vara så härligt att piffa upp en nybliven mamma med :)

2009-07-03 @ 13:39:49
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: AnnaS

Hej sötnos.



Så roligt med en tävling som piggar upp, min dag är allt annat än en av de bästa, små ljusglimtar likt denna är med andra ord mer än välkomna denna dag!



Vinner jag skulle jag vilja ha "Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style". Fantastiskt snygg klocka som skulle passa sig väldigt fint till mina vackra ringar från HAND. =)



Nåväl, jag har tur i kärlek och inte spel, men för den sakens skull kan jag ju få chansa!? ;-)



Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig en promenad och försöka få bort känslan av att bara vilja dra täcket över huvudet och gråta. Livet är fantastiskt, lite D-vitamin hjälper mig säkert på traven för att bli pigg och glad igen.



Önskar dig en underbart härlig och fin helg!

Stor kram



2009-07-03 @ 13:40:44
Postat av: Nillan

Hej !



tack för en trevlig blogg som jag läser dagligen. Har hämtat mycket inspiration till både inredning & matlagning.

Jättekul med en tävling ! Skulla jag ha sån tur att jag vinner så önskar jag ett armband med namnet: Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls



Sommarhälsningar från trogen bloggläsare

2009-07-03 @ 13:48:52
Postat av: Annica

Jag skulle önska mig samma armband som dig multistring with beads.. Skulle bli överlycklig om jag vann för då får jag en fin sak nu och den finaste början på nästa år då jag väntar en liten bebis. Som gravid så känner man sig inte alltid så himla fin då passar armbandet som en smäck. Kram

2009-07-03 @ 14:00:59
Postat av: Anna L

jag skulle vilja vinna Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS. Det skulle passa perfekt nu att ha då jag går på min första semester någonsin

2009-07-03 @ 14:20:04
Postat av: Hanna

Hej Anna!

Hoppas du har det bra. Fredag igen!! Själv går jag på en välbehövlig 4-veckors semester idag. Lovely!



Jag vill gärna vara med i tävlingen och jag har kikat runt bland alla fina smycken. Om jag får välja skulle jag gärna vara ägare till ett Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS (samma som du har). Det är supersomrigt och passar till allt!



Ha en mysig fredagkväll!

kram kram

2009-07-03 @ 14:24:27
Postat av: helene

Åh vilken härlig tävling och fin webshop med massor med fint. Om jag ska välja av alla smycken så faller valet på 'Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady' vilken otroligt fin klocka!! Är helt såld, har letat efter en sådan klocka i evigheter och nu känns det som om jag funnit den rätta! Hoppas jag vinner! Kram

2009-07-03 @ 14:29:44
Postat av: Therése

Kul med tävling! Jag skulle gärna vilja vinna armbandet Multistring with beads, alltså samma som du har själv. :-D Trevlig helg!

2009-07-03 @ 15:00:59
URL: http://stockholmsdagar.blogspot.com/
Postat av: jessi

helt underbart att läsa i din blogg igen! Jag blir såå glad av alla snygga bilder här! nu är jag hemma från Italien och har en riktigt seg vilodag... helt underbar resa, längtar redan tillbaka!



Såg det cerisa i er balkong och jag tror att du vet vad jag tycker.. UNDERBART!!!! men det viktigaste är att DU trivs så ta bort det om det ej känns rätt. Armbandet som du har från Oxxy design är otroligt snyggt, passar dig perfekt!



Din minitripp till Enköping såg ut att vara lyckad, härligt med tjejhelg! Du packar precis som jag skulle vilja göra, med stil o lagom mkt men jag lyckas inte så bra... har alltid med mig för mycket av allt! men det är bara inse jag är som jag är och efter så här många resor lär jag inte förändras! maken försöker påminna mig om att jag kommer ju att shoppa nya kläder så behöver ej ha med 2 ombyten varje dag.. hihiii...



Ha det så gott denna soliga fredag!



kramisar



jessi

2009-07-03 @ 15:45:47
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: alex

Åh vilka underbara smycken! Klockan "Oxxo Design Watch Lady Style White" föll mig i smaken. Måste passa på att ge beröm till din fina och inspirerade blogg som jag läser, oftast varje dag. Ha en fin sommar! Från Alexandra

2009-07-03 @ 16:05:32
URL: http://laxdjevel.blogg.se/
Postat av: fanny

jag kollade runt lite och tycker att den här ringen var finast :) bra budskap och enkel stilren design. sånt gillar jag! Oxxo Design Carpe Diem Ring. kul med tävling :D kram!

2009-07-03 @ 16:19:44
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Anna! Va roligt med en tävling, jag var inne & kika fanns en massa fina saker men Oxxo steel diamond lady style, skulle jag jätte gärna vilja ha.

Håller tummar & tår!



Trevlig helg söta du!

Kram

2009-07-03 @ 16:21:11
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jossan

oj vad svårt, det fanns så mycket fint :)

men jag fastnade för "Armband hjärta", Nord Smycken. Underbart armband, jag älskar berlocker! Det skulle jag verkligen vilja vinna!

2009-07-03 @ 16:21:19
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jätte fin bild på dig föresten, såg ut som en reklambild..Kramar

2009-07-03 @ 16:21:40
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej Anna! Vad roligt med en tävling! Jag har kikat på hemsidan och smycket jag valt är Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS, samma som du alltå. Du har god smak ;-). Det är väldigt somrigt och fint!

2009-07-03 @ 16:32:20
Postat av: Malin S

Jag har tagit mig en surftur på sajten och fastnade likt tidigare allra mest för det armband du har. Jag föll rejält för det. Till och med fick det godkänt av MakeMacDreamy ;) Så nu håller jag tummarna på vinst (MacBabygirl också ;)

2009-07-03 @ 16:44:58
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Louise B

Vilken härlig tävling!

Min favorit var: Venedig Armbandet

Så snyggt!



Ha en härlig afton :)

/ Louise

2009-07-03 @ 16:46:32
Postat av: Cissi

Vilken fantastiskt fin bild på dig. Ser ut som du är modell för armbandet du har på dig. De borde använda den bildn i sin reklam. WOW säger jag bara =) Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha: Oxxo steel diamond lady style



Trevlig helg och kram, Cissi

2009-07-03 @ 16:49:58
Postat av: Minnas underbara värld

Vilken fantastisk tävling. Jag skulle gärna vilja ha samma armband som du har Multistring with beads. Det är sjukt snyggt på dig i alla fall så jag hoppas jag vinner så jag blir lika fin som dig. Jag älskar ju din blogg och önskar att jag såg ut som dig, jag vet fånigt men så är det - hihi! Kram Minna :)



2009-07-03 @ 17:49:04
Postat av: Madeleine

Precis som så många andra så föll jag för "ditt" armband. Snyggt till brunbrända armar och matchar min vita klocka. Sen kan det ju ha sin förklaring att du bär upp det så fint också:)

En annan favvo var klockan från Oxxo Design Steel Diamond Watch.



Ha en fin helg!Kram

2009-07-03 @ 18:24:04
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Hei! Følger fortsatt bloggen din daglig, og liker den veldig godt : )Gøy med konkuransse da! Jeg har allerede kjøpt meg noen ting fra creative lounge, men noe jeg ønsker meg om jeg hadde vunnet er Miss Dee Halsband. Ønsker deg en strålende helg, nyt sommeren! Hilsen Elisabeth

2009-07-03 @ 18:37:28
Postat av: Ahnna

Oxxo Design Carpe Diem Ring Skulle jag vilja ha. Skulle passa nu när jag snart börjar nya jobbet som utbildad förskolärare. Var tog 3,5år jobbiga studier vägen nu är det jobba som gäller, tänk att jag fick ett jobb när det är anställningsstopp. kram Ahnna

2009-07-03 @ 19:11:38
Postat av: Ulrica

Nej men gud va skoj med tävling! =)



Måste börja med att säga att den där bilden på dig är grym! Såååå vacker! =)



Jag skulle vilja ha (som så många andra) "ditt" armband Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS.

Har kikat på det och är fullkomligt kär.



En perfekt födelsedagspresent till mig tihi



Önskar dej en underbar helg!

2009-07-03 @ 19:19:50
Postat av: Lilian

Vilken fantastisk vacker bild på dig. Bilden ser ut som en reklambild för smycket. Du är en så vacker kvinna och du verkar vara vacker och gullig även på insidan vilket är underbart!



Jag önskar vinna Oxxo Design Armband RHODIUM :)



Kram Lilian

2009-07-03 @ 20:00:29
Postat av: Millah

Underbar tävling,jag älskar smycken.

Det kan man aldrig få för mkt av.

Så är riktigt glad för den hära tävlingen&hoppas verkligen jag har turen och vinner.



Jag har kikat runt och det finns ju så mkt fint,men det jag fastnade mest för var,



Oxxo Design Flower Halsband Silver



Kram

2009-07-03 @ 20:16:53
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Hoppas du har en fin fredagskväll. Skönt med helg, bara solen vill visa sig lite nu också ;-)



Kul med en tävling för att sätta guldkant på tillvaron. Gillar egentligen allt men fastnade för

-Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls-! Klär mig ofta i svart och det blandat med silver skulle bli fin fint!! Älskar att ha armband i stället för halsband numera.



Kramisar söta Anna!

2009-07-03 @ 20:54:30
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Ida

Hejsan!



Jag är en ganska så ny läsare på din blogg och följer den nästan varje dag. Det är min kära "svägerska" Sandra som visat mig din blogg. Varje gång jag går in på din blogg så får man läsa nya inlägg som är av stor variation och som passar mig mycket bra i smaken.



Passar på att vara med i din utlottning efter min lilla presentation och jag måste säga att ditt Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS föll mig verkligen i smaken.



Ser fram emot att läsa fler inspirerande inlägg på din blogg!



Ha en härlig helg!

Ida



2009-07-03 @ 21:08:42
Postat av: Mona

Tack för en jättefin blogg! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna armbandet som du har på dig "MULTISTRING WITH BEADS". Det är hur fint som helst! :)



Hoppas på tur! Ha en skön sommar, Anna!



2009-07-03 @ 22:24:10
Postat av: Frida

Åh vilka fina smycken de hade. Var mer än svårt att välja. Hellst av allt skulle jag vilja ha det snygga armbandet från RHODIUM från Oxxo. Fyller år om 2 veckor och har införskaffat en så snygg klänning som jag skulle behöva ha lite snygga smycken till. Detta i läder o berlocker hade varit perfekt att matcha med. Håller tummarna!

2009-07-03 @ 22:33:53
Postat av: Perla - mamma till två sessor!

"Ditt" armband skulle gärna få pryda min handled! Otroligt snyggt :)

Trevlig helg!

2009-07-04 @ 00:12:21
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: yvonne

hade tänkt fixa alla mina presenter till mig själv på min feftioårsdag ,,,,är för gammal för att få något som jag inte vill ha ....följer din blogg någon gång i veckan för att den är så ren och ger mig insp,,,ett armband av vilket slag som helst kan jag vinna ,,det är alltid kul att till alla tilfällen finna kram y

2009-07-04 @ 00:15:23
Postat av: Anna

Jag vill vinna halsbandet "fragile earth" ett jättefint halsband med ett viktigt budskap.

Trevlig sommar!!

2009-07-04 @ 09:01:40
Postat av: Annas inspiration

Vad KUL att få anordna en tävling!

Klart jag vill vara med.



Jag har kikat på detta armbandet sedan en tid tillbaka Oxxo Design Armband RHODIUM & det hade varit superkul att vinna det :-)



kramar

2009-07-04 @ 10:48:51
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Maja/Cactusvit

Vad roligt Anna med en tävling! Blev verkligen stormförtjust i ditt underbara armband så jag klickade hem ett eget!



Nu brukar min tur i spel inte vara så stor men jag passar på att önska mig "Oxxo Design Ring Diamant" om jag skulle ha turen med mig och vinna.



Hoppas ni njuter av en härlig helg, kram Maja

2009-07-04 @ 11:31:34
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: getpalmd

Oxxo Design Armband RHODIUM om det kommer tillbaka till lager! Wow!

2009-07-04 @ 12:00:19
URL: http://www.getpalmd.com
Postat av: evamar - tävlingsblogg

Vilken fin tävling. Det är alltid roligt att få välja själv och att unna sig att drömma lite. Det finaste är det du har på bilden, alltså Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS. Riktigt fin bild på dig och armbandet också, förresten.



Jag har länkat i min tävlingsblogg:



http://evamar.blogg.se/2009/july/smycke-10-juli.html

2009-07-04 @ 12:03:01
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Oj där fanns mycket fint. Men min favorit som jag gärna skulle vilja vinna är: Oxxo Design Berlock Halsband Silver

2009-07-04 @ 12:32:48
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: sandra

Hej! Vilken härlig sida det där var. Jag skulle aldra helst vilja vinna just det armbandet du har på din handled! Det är ju så snyggt.

2009-07-04 @ 13:11:58
Postat av: Christina

Egentligen skulle jag vilja ha Oxxoarmbandet Rhodium men det var ju tillfälligt slut. :/ Så jag väljer Oxxo multistring with beads då istället. :)

2009-07-04 @ 14:24:11
URL: http://stiini.blogg.se/
Postat av: Lena B

Underbar tävling !

Jag skulle helst vilja vinna Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS ,det ser supersnyggt på din bild och är elegant vackert att det passar till allt.



[email protected]

2009-07-04 @ 15:23:44
Postat av: Marlene

Vilka fina smycken, jag hade velat vinna det här halsbandet http://shop.textalk.se/se/article.php?id=8852&art=1744452

2009-07-04 @ 15:27:54
URL: http://busbarnet.wordpress.com
Postat av: Emilia U

Hej!



Vilken bra tävling, jätteroligt att man få välja själv vilket smycke som man vill vinna :)



Ja hade helst velat vinna Oxxo Design armband svart som skulle passa perfekt till alla mina 50-tals inspirerade klänningar.



Ha en riktigt fin sommar!



Mvh [email protected])

2009-07-04 @ 15:43:03
Postat av: Lindah

kul tävling du har. självklart vill jag vara med. och min favorit är helt klart Oxxo Design Carpe Diem Örhängen. stilrena, snygga, passar till allt och med ett fint litet budskap :) hoppas hoppas!



ha en underbar dag!

2009-07-04 @ 15:58:54
URL: http://lindahallstensson.blogg.se/
Postat av: Elin

vilken mysig tävling :) jag fastnade för Oxxo Design Carpe Diem Ring, riktigt snygg och stilren!



nu håller jag tummarna och önskar dig en trevlig lördagskväll! kramkram :)

2009-07-04 @ 17:39:42
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Å vilken underbar Starwoman-tävling! =)



Hm, fanns såå mycket fint på sidan men jag gillar nog armbandet med inslag av svart och namnet "Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls" bäst! Stilrent och piffigt på samma gång!



Cross my fingers! ;)



Kraam kraaam



2009-07-04 @ 19:28:20
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!



Vilken rolig tävling, jättefina smycken! Jag skulle isåfall välja ett likadant armband som du har, Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS.. tycker det är hur snyggt som helst!

2009-07-04 @ 19:34:44
Postat av: Malin

Är med och tävlar:)



Skulle gärna vilja vinna Oxxo Design Halsband Silver tror det skulle vara underbart fint nu när man fått lite färg på kroppen.



Ha det gott!

2009-07-04 @ 19:58:03
URL: http://mtl.bloggagratis.se
Postat av: Susanne

Jag blev helt förälskad i ditt armband, gick in på sidan för att beställa direkt, suck slut!!!

Om jag skulle vinna kan jag inte bestämma om jag vill ha Oxxo Design armband Rhodium (svart) eller Oxxo Design armband Multistring With beads (vitt)

Lika snygga båda två, blir glad för vilket som:o)



Kram på dig

2009-07-04 @ 20:51:06
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Livet hemma hos Linda

Vad kul att du äntligen anordnar en tävling:D



Jag har valt ringen "Oxxo Design Carpe Diem" för att jag tycker den var oerhört vacker och så tycker jag att den har ett så bra budskap "fånga dagen". Tycker det är något vi verkligen måste eftersträva i en tid som denna när allt rullar på så fort. Det gäller att "fånga dagen" och ta vara på den och försöka njuta av varje stund.



Önskar dig en fin sommarkväll

Kraam

2009-07-04 @ 20:54:15
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Sosso

Hej

Halsband Prisma va otroligt vackert =)



Direktlänk till din tävlinge



http://lomia.blogg.se/tavlingar/2009/july/smycke-10-juli.html



Hälsningar



Sosso



2009-07-04 @ 21:00:24
URL: http://lomia.blogg.se/
Postat av: Amanda

Underbar tävling! Jag vill såklart vara med. ^^

Där finns så otroligt mycket fint på Creative Lounge men om jag har turen och vinner så skulle jag vilja ha Oxxo Design Halsband Peace. Underbart fint och skulle klä mig bra på sonens dop vi äntligen ska ha i sommar. :o) (Det har blivit uppskjutet flera gånger pga att han varit sjuk.)

Hoppas på tur! ♥

2009-07-04 @ 21:00:33
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Annas tävlingsblogg

Jag är gärna med, skulle vilja vinna



Oxxo Design Halsband Peace



Har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2009/july/smycke-2.html

2009-07-04 @ 21:02:15
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Cilla

Du är alltid lika söt och ditt armband är supersnyggt, men jag håll ändå tummarna för "Oxxo Design Carpe Diem Ring". Jag behöver bli påmind om att fånga dagen ibland!;)

2009-07-04 @ 21:03:46
Postat av: Gun Legler

Liksom de flesta här föll jag pladask för det vackra armbandet du har på dig MULTISTRING WITH BEADS.

Då jag ovan såg att det kanske är slut väljer jag som alternativ den vackra ringen med den likaså vackra texten CARPE DIEM.

2009-07-04 @ 21:05:59
URL: http://gunsanart.blogspot.com/
Postat av: Helén

Jag älskar örhängena Cancun från Miss Dee. De är enkelt snygga och att de heter Cancun spär på det hela en gnutta då mexikanska Cancun är ett av de bästa ställena på denna jord och mitt absoluta favoritresmål.



För övrigt är ditt armband underbart fint det också...

2009-07-04 @ 21:35:46
URL: http://utopiahelen.blogspot.com
Postat av: ottilia

Tänkte tipsa om min tävling, där du kan vinna ett par fräscha jeansshorts! Ha en fin dag :)



http://ssignatursvart.blogg.se/2009/july/vinn-ett-par-jeansshorts.html

2009-07-04 @ 21:50:52
URL: http://ssignatursvart.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag skulle vilja ha armbandet "RHODIUM" från Oxxo.

2009-07-04 @ 21:56:41
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!

Jag vill också gärna vara med och föll även jag för det vackra armbandet Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS!

Jag har också länkat till din tävling på min tävlingsblogg:

http://villduvinna.blogg.se/2009/july/smycke.html



Ha det bar så länge!

KRAM!

2009-07-04 @ 23:42:11
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Postat av: Carro

Hejsan! Först måste jag säga vilken underbar blogg du har :)

Efter myckeet tittande bland alla fina smyckerna har jag bestämt mig att jag skulle vilja ha ett Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS, jätte snyggt till den brunbrända kroppen nu i sommar :)



Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!

Kram

2009-07-05 @ 00:02:51
URL: http://carolinefredriksson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle bli härligt glad om jag vann tro hopp kärlek halsbandet från Nord.Det är att riktigt snyggt halsband med tänkvärda budskap som jag gärna skulle vilja bära med mig varje dag.Kramar en annan Anna(Tack för en mysig blogg med mycket fina bilder)

2009-07-05 @ 00:03:38
Postat av: V I L J A ♡

Vilket ypperligt tillfälle för en armbandsälskande tjej som jag :) Har nyss kolalt in hemsidan och där fanns mycket fint, men föll lite extra för armbandet "Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS" ljust och fint! skulle passa helt perfekt på min solbrända arm nu i sommar <3 Håller tummarna nu! :)



Kramkram!

2009-07-05 @ 00:49:04
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej.

Om jag vinner skulle jag välja "Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS.Det skulle jag ge till mitt barnbarn som fyller 20 år i sommar.

2009-07-05 @ 09:59:08
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Jag är gärna med och tävlar!

Om jag vinner kommer jag välja Nord Smycken

- Armband hjärta :)

2009-07-05 @ 10:23:14
URL: http://sandrastomberg.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag vill vinna Halsband "Symbol"! mvh Lina

2009-07-05 @ 10:49:37
Postat av: Veronica

Hejsan!

Gillar din blogg och jag vill hemskt gärna vara med och tävla! Om lilla jag skulle vinna så vill jag ha MULTISTRING WITH BEADS! Nu är det bara att hålla tummarna!

Kram Veronica

2009-07-05 @ 13:04:33
URL: http://himmelochhav.blogspot.com
Postat av: catta

Hejhej:D



Är absolut med :)..



Dom hade mycket fint, men detta skulle jag vilja vinna: Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS



Det finns en vit och en svart.. den svarta är tillfälligt slut så vit skulle sitta bra:D Somrig färg ochså!



Min mail: [email protected]



Trevlig sommar

Kram Catta

2009-07-05 @ 13:42:06
URL: http://cattanorberg.blogg.se/
Postat av: Ylva

Skulle hemskt gärna vilja "skryta" lite med det vackra armbandet Oxxo Design Multistring with beads på sommarens mysiga partyn. Oj, vad fin man skulle känna sig då!

2009-07-05 @ 16:37:48
Postat av: Malin

Jag har valt Oxxo Design Armband RHODIUM, tyckte att det var otroligt fint och det skulle gärna få sitta på handleden en partykväll :)

2009-07-05 @ 20:38:53
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Att ha det gott

Om jag hade turen att vinna

skulle jag välja det armbandet du har på bilden

2009-07-06 @ 09:53:06
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: Anita

Jag vill gärna vara med och tävla!

Jag gillade halsbandet "Fragile Earth" från Nord Smycken bäst!

2009-07-06 @ 10:14:08
URL: http://anonitota.wordpress.com
Postat av: sofie

Hej Anna!



Vad kul att du får ha en tävling! Heja! Mer sånt!

Självklart ska jag vara med i din tävling och nu har jag kollat igenom alla smycken och det jag klickade tillbaka tre gånger för och beundrade var faktiskt "Oxxo Design Carpe Diem Ring", en ring som jag ABSOLUT inte behöver (eftersom jag redan bär hela TVÅ (!) förlovningsringar på vardera hand. Men det var den jag föll för! :-) Typ som när man ska shoppa, man är ute efter tex en höstjacka men istället hittar man skor. Som man redan har 711.



Ha en jättefin dag! Kramar!!

2009-07-06 @ 10:21:03
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Emma

Hej!



Jag skulle gärna vilja vinna Oxxo Design Halsband Silver. Det var enkelt men ändå tufft!



Ha en härlig dag!

2009-07-06 @ 13:56:45
Postat av: Kashaya

Skulle väldigt gärna vilja vinna Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS (dvs. armbandet du har på dig). Såå snyggt!=)

2009-07-06 @ 14:31:55
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Therese

Hej snygging.. Självklart måste jag oxå vara med och tävla.. Jag tycker denna ring är såå snygg, stilren och enkel.. "Oxxo Design Carpe Diem Ring"

Hoppas allt är bra, själv så är det första dagen på semestern, såå härligt.. Stor kram

2009-07-06 @ 15:12:15
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Hannah Johansson

Hejsan

Läser din blogg då och då, härlig feel good känsla.

Tävlingen vill jag gärna va med på...Vinner jag så skulle jag gärna välja Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style, väldans nice.

Glad Sommar

MVH Hannah

2009-07-06 @ 17:43:07
Postat av: Marica Gehlin

Hej hej jag skulle självklart villja ha Oxxo Design Ring Diamant för den är ju så otoligt fin. blev helt kär i den. Men eftersom det är svårt med storlekar på ringar, så vet ja inte. Men ja såg armbandet Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls. Det har jag tittar på ett tag nu och var på väg och köpa flera gånger men aldrig blivit av. så det blir mitt svar



Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls

2009-07-06 @ 18:50:50
URL: http://micaaa.blogg.se/
Postat av: sandra

Åhh detta var grymtsnyggt!! Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS :D Klart man är med och tävlar! Har länkat på bloggen: http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=06192508 hoppas jag har turen att det hamnar i min brevlåda, haha :D kram sandra 13 år <3

2009-07-06 @ 19:29:50
URL: http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=06192508
Postat av: Anna

Oj vilken passande tävling! Var på bröllop i lördags och var tvungen att låna ihop smycken då jag endast äger ett vardagshalsband. Halsbandet Hjärta av Nord smycken(med ett svart hjärta)skulle passa mig perfekt :)

2009-07-06 @ 19:57:57
Postat av: Bokmalen

Svårt att välja men "Miss Dee Örhängen Hampton" skulle passa mig fint!! Nu håller jag tummarna!!

Kramen, Maria

2009-07-06 @ 20:35:42
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Hej på dig. Jag brukar aldrig riktigt kommentera i bloggar. Men tänkte ta och berätta varför jag gillar din blogg så mycket. Det känns som att du lever ett så vackert liv. Du är glad, positiv och söt. Du verkar ha ett bra jobb, hittat ditt livs kärlek, har ett underbart hem och en härlig känsla för stil! Själv är jag en 25-årig tjej som precis blivit civilingenjör och söker jobb, kärlek, min framtid och mig själv. Behöver jag säga att pressen ofta känns stor? Det kan lätt bli lite mycket. Men då är det så skönt att gå in på din blogg för att dagdrömma och se hur jag vill att mitt liv ska se ut när jag blir "stor". Känns nästan lite pinsamt att skriva det här, men nu tog jag mod till mig :) Nu när jag skämt ut mig lite så vill jag gärna tävla om halsbandet "Oxxo design halsband silver". Det var riktigt snyggt! Tack för en jättebra blogg! :)

2009-07-06 @ 21:05:38
Postat av: suss

Efter att ha försökt hur länge som helst med att välja ut ett av alla smycken, föll valet på Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS.

Hoppas jag har turen att vinna detta otroligt läckra armband!! = )

2009-07-06 @ 22:17:51
Postat av: Fröken Eko

Hejsan!



Jag vill gärna vara med och tävla :)

Om jag vann så skulle jag vilja ha armbandet "Oxxo Design Armband Black And Diamond Balls"



Har lagt in en bildlänk till din tävling på min bogg också!



Häls. F

2009-07-07 @ 12:51:22
URL: http://frokeneko.blogspot.com
Postat av: ANNAANNA



Hej!



Jo, det där "Multistring..." är fint men jag har en annan favorit som precis klår det... "OXXO design Armband Berlocker" men Multistring hade inte heller varit helt fel att vinna.



Jo, jag gjorde lite "reklam" för din tävling i min blogg och länkade hit.

http://wonderings.blogg.se/2009/july/starwoman-lottar-ut-ett-smycke.html



Hoppas du får en fortsatt superbra sommar.



MVH/ANNA



2009-07-07 @ 23:08:16
URL: http://wonderings.blogg.se/
Postat av: Helena Larsson

Hej!



Jag skulle helst mycket gärna vilja vinna smycket "Oxxo Design Armband Berlocker". Har givetvis också lagt ut tävlingen på min blogg: http://meadowsandcrossroads.blogg.se/



Sommarhälsningar,

Helena

2009-07-08 @ 00:00:59
URL: http://meadowsandcrossroads.blogg.se/
Postat av: Jessie

Så fina smycken! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag vilja vinna det här smycket: Venedig Armband! Tycker det är så snyggt! Håller tummarna! =D



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/july/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-creativelounge.html#comment



Och här är min mailadress: [email protected]



Ha det så bra!

2009-07-08 @ 09:14:24
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Sarah

Hej!

Jag skulle vilja vinna ett sådant armband som du hade, men hitta inte det på sidan!?

Allt har varit så skit på senaste tiden så jag känner att jag hade behövt något för att komma på rätt spår igen! Och såna här saker blir jag verkligen glad av! :)

Ha det bra!

2009-07-08 @ 16:52:52
Postat av: Assi

Skulle vilja vinna denna ursnygga klocka Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style! :D

2009-07-09 @ 17:01:02
Postat av: Nina

Oj, vad svårt att välja! Oxxo designs saker var speciellt snygga men jag tror jag väljer "Oxxo Design Carpe Diem Ring" strl. 16. Försöker leva efter den frasen så vad vore inte bättre då än att varje dag bli påmind genom en snygg ring :)

2009-07-09 @ 20:52:35
URL: http://niini.blogg.se/
Postat av: Carola

Många fina halsband finns det, en favorit är Miss Dee´s: Long Island Halsband. Det hoppas jag på att vinna, håller tummarna...

2009-07-09 @ 21:44:58
Postat av: LouiseL

mitt favoritsmycke var Oxxo Design Armband Berlocker

så himla snyggt och vackert! jag är en riktig armbandmänniska!

ha det bra!

kram Louise

2009-07-09 @ 23:10:59
Postat av: Lena.G

Jag skulle SÅ gärna vilja vinna "Oxxo Design Watch Lady Style White", den är hur snygg som helst & skulle passa bra för mig som varit utan klocka i snart fem år ;o) Jag håller tummar & tår!



Trevlig sommar!

2009-07-10 @ 10:26:52
Postat av: Emil

Spanade in sidan och hittade "diamantringen" från oxxo. Den tycker jag att min underbara tjej ska få!

2009-07-10 @ 10:53:33
Postat av: Anna

Oxxo Design Armband Berlocker är ett självklart val för min del :D Älskar armband o speciellt när det är mycket berlocker o detaljer. Finare än sådär kan det knappast bli :D

2009-07-10 @ 10:56:49
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Bellinime

Hej!!

Jag är gärna med och tävlar när det finns så fina priser i potten. Favoriten för mig är Oxxo Design Watch Lady Style White, perfekt klocka nu i sommar och en bra uppmuntran för mig själv att titta på nu när jag ska jobba hela sommaren.



Ha en fortsatt bra dag och tack för en inspirerande blogg!

2009-07-10 @ 10:58:05
URL: http://bellinime.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag skulle mer än gärna vilja vinna Oxxo Design Armband Berlocker. Hoppas hoppas att jag vinner!!! tack för fin blogg.

2009-07-10 @ 11:01:12
URL: http://e.blogg.se/
Postat av: Ella

Oxxo Design Armband Ring föll jag för =)

2009-07-10 @ 11:02:15
Postat av: Therese

Om jag vann skulle jag faktiskt välja just det armbandet du har, multistring with beads från oxxo design. Tycker det är en rolig blandning av material också skulle det matcha så bra till mina favorit-örhängen:)

Ha en trevlig fredag Anna.

2009-07-10 @ 11:20:19
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Åh, jag föll direkt för Oxxo Design Armband Ring- riktigt snyggt och helt i min smak :)

Tack för en underbar blogg, Anna!

2009-07-10 @ 11:30:38
Postat av: Miia - There´s no place like home

Jag tävlar i sista stund ;)



Har nu kikat runt på hemsidan & de har en massa snyggt. Men om jag vann så skulle jag vilja ha armbandet "Oxxo Design Armband Ring". Riktigt snyggt!



Nu håller jag alla tummar & tår! Kraaaam

2009-07-10 @ 11:43:03
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Linda

Jag skulle vilja vinna "Oxxo Design Steel Diamond Watch". Jag har varit utan klocka hur länge som helst och dessutom gifter jag mig om en månad, så det skulle bli en perfekt bröllopspresent till mig själv :) Tack för en underbar och inspirerande blogg! Kram Linda

2009-07-10 @ 11:58:48
Postat av: Rebecca

Vilken underbar tävling, deras smycken är så himla fina!

Om jag vinner skulle jag enormt gärna vilja ha Oxxo design Armband RHODIUM. Hade passat en lite trött mamma perfekt!

Ha en fin dag!

2009-07-10 @ 12:04:22
URL: http://cheeky.webblogg.se/cheeky
Postat av: Marie

Har aldrig skrivit någon kommentar i din blogg, så det kanske är dags att göra det! Gillar din inredningsstil som är helt i min smak. Armbandet som du har på bilden använder jag flitigt. Nyheten "OXXO Design Armband Ring" är ett armband som jag är riktigt förtjust i!

Ha en fin dag!

2009-07-10 @ 12:23:56
Postat av: Jonas

Oxxo Design Steel Diamond Watch gillar min tjej så jag hoppas vinna den till henne.

2009-07-10 @ 13:43:42
Postat av: Anonym

Vad kul med tävling hos dig! Du har onekligen god smak, det är ju ingen nyhet så jag skulle välja ett likadant armband som det du har, det var snyggast bland mycket fint :). Fantastiskt söt bild på dig btw!

2009-07-10 @ 13:53:56
Postat av: Starmama ♥

Oxxo Design Armband Berlocker hade varit en dröm! En trendig "klassiker" som skulle fungera året om. Nu håller jag alla tummar & tår!



KRAM Starmama

2009-07-10 @ 14:04:38
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej,

Kul att följa din blogg och att se hur det ser ut i Sjöstaden tycker att det är en så läcker stadsdel som har skapats. Du kommer med bra tips och trix om diverse saker och jag har fått flera användbara tips (både skönhet och inredning :-))



Jag verkar inte skilja mig från övriga personer som vill vara med i tävligen. Håller med om att det är Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS som är det snyggaste och det som jag heslt skulle vilja vinna om jag nu mot alla förmodan skulle ha en sådan tur.



Ha en fortsatt trevlig sommar och semester!

Hälsningar Pernilla

2009-07-10 @ 14:04:45
Postat av: Hanna

Roligt med tävling! Jag föll direkt för ringarna med budskapet 'carpe diem', har inte haft det så kul den senaste tiden då jag hamnat långt bak som reserv på min drömutbildning, men jag försöker att ta vara på de små saker i livet som gör det värt att leva, kärleken, vänner och familj! Ringarna skulle vara ett bra sätt att påminna mig för alla fina människor i mitt liv och att fånga dagen:) Tack för en upp pigande blogg!

2009-07-10 @ 14:29:25
URL: http://greenrealm.se
Postat av: Emmie

Hej Anna!



Vi är ett gäng här på jobbet soom fullkomligt älskar din blogg! O nu ännu mera om möjligt när det bjuds på tävlingar ;)



Drömmen är attt få vinna det superfina armbandet:Oxxo Design Armband Berlocker.



Tack för fin och mångsidig läsning! Sommarhälsningar!



2009-07-10 @ 14:53:09
Postat av: ferdia

Jag önskar vinna Oxxo Design Armband Berlocker, sååå snyggt. Hoppas hoppas jag vinner! Kramar

2009-07-10 @ 15:05:49
URL: http://ferdia.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Anna!

Tack för din underbart mysiga blogg! Jag är inne minst en gång varje dag och kikar runt :)



Så roligt med en tävling! Jag har nog aldrig vunnit något i någon tävling, men gör ett försök!



Jag fastnade för Oxxo Design Armband Berlocker. Tycker att det är såå fint!

Jag har legat i en otäck matförgifting i 10 dagar nu och skulle verkligen behöva bli lite upp piggad!



Kram Jenny

2009-07-10 @ 15:29:36
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Lina

Det första armbandet och ringen är ju hur fina som helst. Eftersom jag i stort sett inte äger några ringar så skulle det vara underbart att vinna ringen.



Hoppas



Ps. Tack för en mysig blogg.

2009-07-10 @ 15:39:28
Postat av: Sandra J

Hej sötaste tjejen :-)



Vilken första gång till tävling du slänger ut då! Inte illa alls :-) Där var ju HUR mycket fint som helst. Vilken beslutsångest!



Men hade jag haft den makalösa turen att vinna, så hade jag önskat mig en Oxxo Design Watch Lady Style White. Den hade varit helt perfekt! Hade velat överraska min dotter, och jag tror hon hade blivit helt tokig i den :-) Får hoppas på turen även om man kanske slänger in en kommentar lite sent. Men bättre sent än aldrig heter det ju ;-)



Ha en fin helg och sköt om dig! // Kram Sandra J

2009-07-10 @ 16:17:56
Postat av: Emelie

Om jag skulle vinna så önskar jag mig ♥steel diamond watch lady style♥ Jag är tok förälskad i den klockan och har länge letat efter något liknade, men ingen har hitills passat min plånbok. Jag hade blivit överlycklig om denna underbara klocka hade fått sitta runt min handled:)Jätte mysig blogg för övrigt! Är en trogen besökare även om det är först nu jag ger mig tillkänna, kunde ju inte missa detta tillfälle;)

Trevilg sommar! --Kram--

2009-07-10 @ 16:28:36
Postat av: Josefine

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Nordsmyckens armband Hjärta - därför att jag helt enkelt inte äger ett enda armband! Det vore ju på tiden att jag som 33-åring blir ägare till ett armband nu - eller hur!?

2009-07-10 @ 16:32:33
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Nordsmyckens armband Hjärta - därför att jag helt enkelt inte äger ett enda armband! Det vore ju på tiden att jag som 33-åring blir ägare till ett armband nu - eller hur!?

2009-07-10 @ 16:32:57
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Lena A

Hej Anna, jag har varken tur i kärlek eller spel och inte med mitt semesterväder heller...Men skam den som ger sig..Nu hoppas jag på tur och då vill jag gärna vinna Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS, sen är det bara solen som fattas så är semestern för mig o min dotter räddad =)

Ha det så gott!

2009-07-10 @ 17:06:21
Postat av: Rebecca

Åh, jag skulle så gärna vilja ha ringarna Oxxo Design Carpe Diem! Sådana vackra smycken att titta ner på under långa arbetsdagar vid datorn. Har faktiskt inga ringar alls (jag och min sambo har inte kommit så långt ännu =)), så därför skulle jag bli tokigt glad om jag vann!



Trevlig helg!

2009-07-10 @ 17:08:04
Postat av: Emily

Har helt missat tävlingen ju :) Måste ju vara med!

Om jag vann skulle jag vilja ha halsbandet med namnet "Oxxo Design Halsband Peace". Fantastiskt fint till sommaren! :)



Kram!

2009-07-10 @ 17:33:56
URL: http://www.emilysophie.com
Postat av: Sandra.M

Hej Anna!



Tack för en bra blogg!



Älskar din SjööSandström klocka!:)



Om jag får chansen att välja något av allt det fina så blir det ringen Carpe Diem från Oxxo Design - en härligt stor silverring att ha på vänster långfinger - budskapet tilltalar mig dessutom.Kan ju vara en liten påminnelse dom dagar som är lite mindre roliga..



Ha en bra kväll!



Kraaaam...



Hälsningar Sandra

2009-07-10 @ 18:22:07
Postat av: Malin

Hej! Jag skulle bli glad om jag vann armbandet Oxxo Design Armband MULTISTRING WITH BEADS till min syster som behövs muntras upp på grund av en sjukdom som gör henne sämre på sommaren när alla andra njuter som mest! Kram

2009-07-10 @ 18:30:33
Postat av: Alexandra

Denna: ringen Carpe Diem från Oxxo Design vill jag sååååå gärna vinna. Tack för fin blogg. Kram Alex

2009-07-10 @ 18:51:05
Postat av: Maria Nilsson

Oj så snygga smycken! Jag hade ett armband från Oxxo som min far köpte till mig i julklapp men det sprack och gick sönder första dagen. Köptes i en butik långt ifrån mig så vi struntade i att reklamera det. Jag vill GÄRNA vinna ett nytt armband - och faktiskt, det spelar ingen roll vilket armband, alla Oxxo´s smycken är vackra...

2009-07-10 @ 18:59:56
URL: http://maggansfamilj.blogspot.com
Postat av: Tilda

Jag skulle vilja vinna Oxxo Design Ring Diamant! Den var en riktig prinsessdröm för mig!

2009-07-10 @ 19:41:09
URL: http://flygirl.blogg.se/
Postat av: Anna & lilla Emil

Hej Anna! Hoppas allt ät bra med er =) Såg att du hade en tävling så de är bäst att passa på & tävla lite. Hoppas de kommer fler i fortsättningen. Vore kul att ses snart!



Såg en ring på sidan som va otroligt vacker! Oxxo Design Ring Diamant



Ha de så bra & hälsa mannen =)



Många kramar från Anna & lilla Emil

2009-07-10 @ 20:08:33
URL: http://kalvrumpan.blogg.se/
Postat av: Eva Bennis

Vad kul med tävling på din underbara blogg! Jag skulle vid vinst välja halsbander Dover från Miss Dee, ett perfekt halsband som jag kan använda både till jobbkostymen samt till partystassen.

2009-07-10 @ 20:53:33
Postat av: Linda Vanil

Hej!

Jag har fastnat för Oxxo Design Armband Berlocker som är rockigt samtidigt som det är sött.



Tack för en mycket inspirerande blogg!



Hälsningar Linda

2009-07-10 @ 21:14:26
Postat av: Linda

Hej.



Jag önskar att jag vann armbandet du använder, men gärna i svart. Det är både elegant, glammigt och lite rockigt på samma gång. Precis som mig själv, byter stil varje dag och då är det bra när accesoarerna matchar det mesta.



Härlig blogg du har, bubblor och lite vardagslyx! Me like! Kram Linda



http://www.sandmellantarna.blogspot.com/

2009-07-10 @ 21:35:54
URL: http://www.sandmellantarna.blogspot.com/
Postat av: Mickis

hej, jag skulle välja Oxxo Design armband berlocker om jag vann. Tycker det är väldigt fint och passar både till fest och till vardags! Hoppas du har en bra sommar =)

2009-07-10 @ 22:03:09
Postat av: malin

Hej!



Jag skulle vilja vinna Oxxo Design armband multistring with beads som är supersött.. Bara älskar det och hoppas att det få klä mig nu i sommar:)..



Ps. Blir otroligt inspererad av din blogg...TackTack..



2009-07-10 @ 22:10:02
Postat av: Jessica

Har följt din blogg i över ett halv år nu och tycker verkligen den är toppen! Har fått mycket inspiration från dig, både vad gäller inredning och matlagning. Så, tack :) Om jag vann skulle jag vilja ha Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style. Har länge spanat efter en grövre klocka, i lite herrmodell liksom. Nu håller jag tummarna :)

/Jessica

2009-07-10 @ 22:34:23
Postat av: Jenny

"Oxxo Design Armband Berlocker" föll jag för. Är verkligen ingen smyckestjej, har riktigt svårt för att hitta nåt jag verkligen gillar och vill ha på mig men Oxxo Design hade faktsikt hur mycket fint som helst!

2009-07-10 @ 22:41:39
URL: http://mittiminvardag.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jg gör ett försök så här i sista minuten!

Skulle jag vinna hade jag valt antingen "ditt" armband eller Rhodium!

Puss puss

2009-07-10 @ 23:20:34
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Karin Josefsson

Hej



Vill gärna vara med och tävla om ett smycket.

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha "Oxxo Design Ring Diamant". Tycker att den ursnygg.



Hälsningar

Karin

2009-07-10 @ 23:28:18
Postat av: Johan Mattsson

Hej! Ja jag antar att jag sticker ut lite grann här med att vara kille?;) Jag ska väl erkänna direkt att jag läser inte din blogg så jättemycket men det händer ju ibland att jag smygkikar över min flickväns axel när hon sitter och lusläser den :) Hon kan inte vara utan din blogg en dag!

Jag tänkte jag också skulle vara med i tävlingen då.

Jag såg att tjejen hade tittat på en klocka som fanns på Creative Lounge (Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style). Jag skulle bli så glad om jag vann den till min älskling! Hon fyller snart år och tänkte att det kunde vara en trevlig överraskning till henne:) Håller tummarna på att jag vinner!:)

/Johan

PS. Ok jag kanske läser din blogg lite ibland då;) DS

2009-07-10 @ 23:46:03
Postat av: Anna - Starwoman ☆

TILL ALLA:



TACK FÖR ERA KOMMENTARER: TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD & JAG ÅTERKOMMER MED EN VINNARE INOM KORT!



KRAM PÅ ER

2009-07-11 @ 00:10:50
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0