Dagens i-landsproblem




Ikea PS nya servis "Krog" tycker jag är riktigt fina, setet påminner lite om Brukas porslin. Serien är tillverkad i fältspatsporslin och finns i svart eller vitt för 119 kr/set. Enligt uppgift ska de vara lätta som en fjäder men de ser ju onekligen robusta och tunga ut. Jag hade i vanlig ordning valt den vita varianten om jag skulle handla servisen. Design Sigga Heimis.
 
Tisdag som alla vet och jag sitter här sommarsval i en tunn beiga klänning från Zara, beige kofta från B-Young och mina favorit gladiatorsandaler i brunt från Haléns. Håret är utsläppt bortsett från håret närmast ansiktet som är slarvigt inbakat i en fläta (kan egentligen inte göra inbakade flätor därav den slarviga looken, men den gör sig rätt bra till dagens klädval) .

Funderar på vad man har på sig på en Britney Spears konsert egentligen, vill ju inte komma trist och vardaglig. Jag och Lovisa ska dessutom gå ut och äten en bit mat och ta ett glas vin innan konserten så lite piffig vill jag nog allt vara. Svårt, spelar ju ingen som helst roll sett ur ett världsligt perspektiv, men för egen del känns det alltid kul att vara till sin fördel, men som sagt vad har man på sig egentligen?

Är ni fler som läser här inne som ska på konserten ikväll förresten? Hade vart kul att veta =)

Nu måste jag ta tag i denna tisdag, har stött på problem rent arbetsmässigt som jag måste lösa på något sätt. Inte mitt bord egentligen, men jag har lovat att hålla lite koll när ansvarig är på semester och naturligtvis har jag nu stött på patrull direkt. Kunde man ju gett sig den på att det skulle ske, så nu måste jag jaga någon som kan lösa detta åt mig och det illa kvickt, alltid är det något! Jag som skrev förra veckan att det var ganska lugnt och skönt här på avdelningen, men tji fick jag, dock har jag ju lön för att producera, så jag ska väl hålla tyst. Semestern börjar inte innan på fredag eftermiddag ;-)

Kram på er och på återseende ♥


Kommentarer
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-14 @ 11:07:13
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Therese

Va kul att du ska på konserten! Jag blir faktiskt lite avis, hihi. Som du själv skrev så är hon itne den största idolen men känns som en kul pop-tjej med rolig musik och säkert helt galna shower. Jag ville också dit men hade svårt att få med mig någon tyvärr.

Och du, vilka underbara bilder nedan. Både på maten men framförallt på dej. Vilket superfint hår du har!

Hoppas ni får det kul ikväll:)

2009-07-14 @ 11:56:03
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

Ja visst är det typiskt att det alltid ska vara så där; att man stöter på patrull så fort hjälpen finns långt bort, men med hjälpen inom räckhåll är det alltid stenlugnt! Hoppas det löser sig för dig i alla fall! :)



Och vad härligt med semester i sikte; nu kan du börja nedräkning! :) Vi håller tummarna för att det här vädret håller i sig. Livet blir så mycket lättare och några fler svängar till badet skulle i alla fall inte jag tacka nej till! :)



Massor kramar!

2009-07-14 @ 12:03:07
Postat av: lina

Jag gillar din blogg skarpt. Den är sådär mysig och man mår bra av att läsa den. Den ger mig en spark i baken och jag får inspiration av din blogg.



Du verkar så "perfekt" (på ett bra sätt) Hurtig, fixig och trixig. Hur tusan hinner du med så mycket?



2009-07-14 @ 13:12:51
Postat av: Sandra

Hej vännen. Jätte snyggt porslin verkligen.. Var får du de där förhandsbladen eller vad det är från Ikea med all info? :)



Jag skulle jätte gärna gå på konserten men det finns inte tid (på semestern, haha) då vi renoverar ca 12 timmar streck per dag just nu när vädret är som det är ;). Semester snart va?



Hoppas du mår toppen. Stor kram

2009-07-14 @ 15:01:35
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vilken fin servis. Vill ha nya kaffe/the muggar. Kanske ska slå till. Får spana in dem på hemsidan. tack för tipset.



Ha en skön kväll, kramkram

2009-07-14 @ 17:14:37
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

Hoppas kvällen blir riktigt lyckad!



kramar

2009-07-14 @ 19:50:26
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hoppas ni får en kul kväll, riktigt häftigt att gå på konsert.



Kramisar

2009-07-14 @ 20:44:06
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Emelie

Snyggt! Måste spanas in!



Hoppas ni har en grym stund med Brittan! ;-)

Kramisar!!

2009-07-14 @ 22:54:13
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Divina

Jag var på Britneys konsert i måndags.

2009-07-15 @ 11:34:16
Postat av: Fian

hej starwoman :)

Jag läser din blogg varje dag, men har nog aldrig lämnat nån kommentar. Jättemys blogg. O den serien var ju hur mysig som helst. Tack för tipset, blir IKEA snart :)



Trevlig kväll

Kram Fian

2009-07-15 @ 19:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0