Kvällens händelse

Idag, fredagen den 20 februari 2009, har jag varit med om något nytt som jag inte varit med om tidigare. Jag har nämligen blivit anmäld utav en läsare. Personen lämnade i förmiddags en kommentar riktad mot mig som jag tyckte var mindre trevlig och som jag uppfattar, var den skriven mest för att provocera och vara ovänlig. Jag svarade med att lägga ut personens ip-adress bland mina kommentarer då jag tröttnat på personen då det inte var första gången denne har lämnat en kommentar av omogen karaktär om ditten och datten.

Ikväll har jag blivit kontaktad av blogg.se som skriver att personen ifråga anmält min blogg till dem för att denne känner sig kränkt i o m att ip-adressen publicerats av mig. Jag är inte ute efter att varken provocera eller väcka någon som helst debatt genom mitt bloggande, utan det är för rent och skärt nöje som jag skriver, dessutom är det mestadels rätt triviala inlägg jag levererar som inte borde göra någon särskilt upprörd. Men nu har jag alltså kränkt någon stackars sate som först lämnade en kommentar som i alla fall inte jag tycker var särskilt trevlig eller relevant till inlägget jag skrev. Men läsa inlägget gjorde väl aldrig personen, enklare att bara titta på bilder... ;-)

Jag har tagit bort min kommentar med personens ip-adress nu, så att personen inte längre behöver känna sig förolämpad. Kommentarerna som personen själv lämnat har jag dock valt att låta finnas kvar för er som är nyfikna. Ni hittar dem under inlägget: "Eskimå i Sjöstaden", så kan ni få er ett gott skratt, det har nämligen jag fått!

Jag bryr mig inte personligen och skulle aldrig ta åt mig. Jag tar aldrig heller bort kommentarer varken snälla eller otrevliga, då var och en har rätt till en åsikt. Tycker bara det är sorgligt att vissa inte är bättre uppfostrade och har vett att förstå att man inte alltid kanske behöver skriva vissa saker bara för att man tycker dem. Tråkigt när det sprids dålig stämning helt enkelt.

Ja man lär sig så länge man lever. Inte konstigt att världen ser ut som den gör, med tanke på att folk inte kan vara snälla och trevliga mot varandra ens i bloggvärlden. Jag kommer i fortsättningen att granska era kommentarer innan de publiceras för att slippa fler sådana här barnsligheter, men då vet ni i alla fall varför =)

Lev väl sötnötter!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Fy fasen va larvig! Jag fattar inte varför folk måste hålla på.. Jag menar vad ger honom/henne rätten o klanka ner på dig!

Skit i dumma kommentarer o fortsätt blogga! You go girl!

2009-02-20 @ 22:49:34
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/
Postat av: Mira - blogginnehaverskan

Herregudars!!!



Jag har (för mig en eviiiiiiighet väntat) på varför jag inte kunnat komma in på min favoritblogg.

Förklaringen... öh... gör mig verkligen förstummad. Få ggr jag saknar ord, som du vet.

Keep up the good work, darling, jag tillsammans med mååååååååååååååååååånga följer varje steg du tar.



Du vet... vatten på en gås... ;)



Skaka, skaka...



IDIOTER... säger jag bara!!



Kramelikram

2009-02-20 @ 22:57:14
URL: http://mirizen.blogg.se/
Postat av: Kix

Hej vännen,

Fattar inte vad det är för mening med att skriva elaka kommentarer i din blogg, måste väl finnas viktigare saker o lägga sin tid på eller??? Som tur ä känner jag dej så väl att jag vet att du inte bryr dej.



Hoppas att du får en underbar helg med Enköpings-brudarna, hälsa från mej;)



Stor kram från Kix & Skruttis



2009-02-20 @ 23:11:26
Postat av: Madeleine

Tyvärr gott om idioter på denna jord. Bara att acceptera och tänka att dom har det värst själva.



Sköt om dig. Godnatt

2009-02-20 @ 23:11:51
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Emily

Folk tror verkligen att man kan sitta och kläcka ur sig vad som helst! Stackars människor som inte har något bättre för sig. Bra att du kan skratta åt det iallafall! :) Du är verkligen en jättesöt tjej!

2009-02-20 @ 23:17:54
URL: http://emilysophie.com
Postat av: Ann-Louise

Hoppas du kan skaka av dig det snabbt. Olustigt med otrevliga kommentarer.

Vi är många fler som absolut inte håller med-så fortsätt skriv för dem och din egen skull!

Kram och sov gott!

2009-02-20 @ 23:24:46
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna L

det är då konstigt att folk inte kan vara snälla? vad är det för jävla värld vi lever. Det är inte annat än att man blir orolig för sina framtida barn, tänk att dom måste leva i den världen!!



hoppas också att du fortsätter skriva som du gjort hela tiden!!

Hoppas du får en trevlig Helg!



Anna

2009-02-20 @ 23:41:12
Postat av: Sandra Palmqvist

Helt otroligt! Har man inget konstruktivt att komma med bör man låta bli att kommentera. Personangrepp är inte ok, då får man nog räkna med att bli outad. Tycker därför att du gjorde rätt som valde att publicera ip-numret.



Trist att du ska behöva scanna alla våra inlägg, men det blir säkert lugnast för dig i längden.



Varm kram!



2009-02-21 @ 00:03:29
Postat av: fanny

vissa har ingen fritid :) eller så handlar det bara om ren avundsjuka. och det förstår jag, du är skitsöt :) hoppas du haft en mysig kväll med din kärlek. kraam vännen!

2009-02-21 @ 01:27:55
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Petra

Det finns så många idioter! Jag gillar verkligen din blogg! Stor kram!

2009-02-21 @ 08:20:31
Postat av: Anna

Så himla tråkigt att folk ska vara så onödigt taskiga, håller med dig i att det inte är konstigt att världen ser ut som den gör.

Hoppas du får en bra lördag!



Massor med kramar

2009-02-21 @ 08:23:54
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: jessi

Inget att bry sig om, människor som skriver kränkande om andra kan inte må så bra själva. Det är mycket roligare att leva när man är en positiv o uppmuntrande människa - precis som du är!



Du gör rätt som kollar inläggen innan, det är är bara tråkigt för oss andra att läsa sådana kommentarer!



stor bamsekram till dig!



kram

2009-02-21 @ 08:53:03
URL: http://) www.lyckoljus.blogg
Postat av: Anonym

Tyvärr finns de här personerna och kommer troligtvis alltid att finnas. Alltid finns det någon som retar sig på något...det enda man kan göra är att bara låta det gå förbi, fast det ibland kan vara svårt att låta bli...

Din blogg är underbar och gör mig väldigt glad...och det är många som håller med mig i detta, så fortsätt bara och skriv, fortsätt förgylla vår vardag...Kram på dig:-)

2009-02-21 @ 09:00:10
Postat av: Ana

Oj, glömde ange vem jag var;-)

2009-02-21 @ 09:00:52
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, vad kan man säga, världen är full av idioter. Tur att man inte själv är en så tragisk person som inte kan må bra på annat sätt än att kränka andra. Jag läser din blogg varje dag och älskar den. Märkte igår att bloggen var låst och blev otroligt besviken. Men nu är jag happy igen :) Fortsätt som förr, vi är många här som älskar det du skriver. Varma Kramar!



PS. Intressant att personen i fråga inte vågade stå för sin kommentar med ip-numret, bevisar ju än en gång vilken ynkrygg det var!

2009-02-21 @ 09:03:32
Postat av: Rebecca

Ja, herregud...! Så vitt jag vet är IP-nummer öppen information och det finns massor av ställen man kan söka dem på. Komiskt att denna person inte begriper att det är han/hon själv som framstår som åtlöjet. asgarv Snacka om falla på eget grepp! Vi fattar ju att vederbörande kände sig träffad, ha, ha, ha! :D

Lika bra du godkänner kommentarerna i fortsättningen, men trist att det alltid ska behöva bli så med bloggar som funnits en stund. Det är nog ytterst få människor som skulle våga säga direkt upp i ens ansikte det de vågar skriva i ett kommentarsfält. Vad patetiskt egentligen! :)



Massor kramar!

2009-02-21 @ 09:04:50
Postat av: Louise B

Äntligen kommer man in på bloggen! Jag beklagade mig till och med hos min sambo, för att jag inte kunde komma in här :)

Förstod att något hade hänt, men detta? Att det finns människor som endast vill förstora har jag aldrig förstått mig på. Blir så arg! Strunta i allt sånt, du har en mysig blogg och du är vacker! Jag blir glad när jag tittar in här :)

Hoppas du får en bra dag! Kram

2009-02-21 @ 09:05:24
Postat av: Cilla_falsterbo

Inte klokt vad för idioter det finns där ute. Jag menar vad är tanken med sånna kommentarer egentligen!! Feg person med som sitter bakom en skärm och skriver det med!!!



Jag tycker din blogg är helt underbar, du har ett superfint hem och är verkligen vacker, avundas ditt långa fina hår!!



Hoppas ni hade en trelvig kväll igår trots allt!!



kram C

2009-02-21 @ 09:18:43
Postat av: Zandra

Man bli så less!

Helt otroligt!! Ja what to say!?

Keep up the FAB Work Babe!

Nu ska jag snora vidare ;-)

Massa BLOGG KRAMAR

2009-02-21 @ 09:21:14
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Jenny Lennartsson

Satt & tänkte det är inte sant att det finns folk som orkar hålla på..Finns inte i min värld usch då men ta inte åt dig anna du har en underbar bra blogg & du verkar så himla härlig & snäll..

Synd att det ska finnas otrevliga människor men som sagt finns tyvärr folk till allt! Men jag hoppas du får en underbar lördag! Ta hand om dig söt! Kramar

2009-02-21 @ 09:23:54
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Sjuksköterskestudenten

Hej Anna!



Om man kan skriva så elaka kommentarer till ngn (som E skrev till dig) så undrar man ju hur E själv ser ut. Varför ska vi kvinnor (troligtvis är hon en kvinna ?!) alltid provocera varandra och hacka ner varandra? Varför ska vi alltid vara förberedda på att kommentera ngn annans utseende? Vad förtjänar vi på det? Absolut ingenting. Det finns inte många "perfekta" människor på denna jord, alla har vi små fel, ibland på utsidan, ibland på insidan. Men det finns inget vackrare än att se hur lycklig en människa kan vara. Och när jag pratar om en vacker & lycklig människa så menar jag dig Anna. Folk är nog bara avundsjuka! Det är den svenska avundsjukan jag pratar om. Igen. Varför är vi avundsjuka på varann ??? Varför? Folk som kan kommentera om att ngn ser ut som bäver i ansikte & tänder, man undrar ju hur den människan mår egentligen. Troligtvis är hon själv inte nån topp-modell!



EN MASSA KRAMAR TILL DIG ANNA, fr en annan FD-sjöstadsbo!



2009-02-21 @ 09:28:13
Postat av: Josefin

men guuuud! att människor aldrig ger upp! suck.. stå på dig!

2009-02-21 @ 09:30:49
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det här är verkligen bloggvärldens baksida, att vissa människor anser sig ha rätten att klanka ner på andra men inte kan stå för det de säger. Om nu någon känner ett starkt behov att skriva en elak kommentar måste väl han/hon för f*n kunna ta ansvar för sina ord också. Att känna sig kränkt som den här personen anser sig göra är ju rent löjeväckande...



Stor kram på dig!

2009-02-21 @ 09:55:28
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Susanne

Helt otroligt att folk orkar lägga ned sig energi på elaka kommentarer!

Man kan ju inte låta bli att fundera på hur de egentligen mår själva...



Hoppas att du skakar av dig detta.



Ha en härlig Lördagskväll!





kram

2009-02-21 @ 10:12:01
URL: http://susannes.blogg.se/
Postat av: Erica

Hejhej,

Antagligen är hon/han enbart avundsjuk på din skönhet! Eller så har hon/han alldeles för lite att göra om dagarna. Hoppas du får en trevlig helg! :)

2009-02-21 @ 10:12:23
URL: http://gilraens.blogg.se/
Postat av: Ahnna

Ja, vilken värld vi lever i. Men du har handlat rätt. Tur att vi har en melodifestival att se fram emot i kväll. kram Ahnna

2009-02-21 @ 10:21:45
Postat av: Malin S

Herre jösses vilken människa ! Så otroligt fånigt att anmäla till blogg.se. Avundsjuk är den enda stämpeln jag med säkerhet kan ge till denna person. Man vet ju hur psyket hos människan funkar och då är ju avundsjuka oftast ett bakomliggande motiv till elakheter. Förresten brukar jag använda bäver i positiv mening. Samuel är t.ex ofta en söt bäver o.s.v. =) Bara en parentes. Hoppas du har en bra lördag med tjejerna ikväll ! Puss & kram.

2009-02-21 @ 10:52:26
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hahhaa, ursäkta men jag kan inte låta bli att skratta lite... Så otroligt barnsligt och omoget. Vilken löjlig kommentar för det första och att anmäla...

Bry dig inte om det! Din blogg är super!

Ha en underbar helg!

Kram

2009-02-21 @ 11:00:40
URL: http://emeliese.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Men herregud, hur fasiken kan man först själv skriva kränkande kommentarer och sen anmäla den man själv kränkt!? Idiot!



Tycker du gjorde helt rätt i att lämna ut honom. Finns väl ingen anledning att hålla det hemligt eftersom det uppenbarligen var rätt person du kom åt.



Idag är det i alla fall en ny dag i bloggvärlden med schlagerfestival och allt vad det innebär =)



Kraaam kraam

2009-02-21 @ 11:13:46
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Ingela

Spärra ärthjärnans IP-adress så slipper stackarn känna sig kränkt av elaka dig ;-)

ironisk



By the way - tack för en väldigt bra och inspirerande blogg. Det är alltid lika kul att kika in och läsa.



Kram :-)

2009-02-21 @ 11:24:23
Postat av: Maria

Jag håller fullständigt med. Vilken I*iot. Om personen i fråga skriver sånna saker, behöver han/hon inte läsa din blogg. Vissa är tydligen INTE uppfostrade!!



Gillar din blogg skarpt!

2009-02-21 @ 11:42:31
Postat av: Theresé

Åh jag började faktiskt undra igår varför man inte kom in på din sida, men då förstår jag ju varför nu!



Ja helt otroligt, det ska visst finnas människor till allt.? Läste någonstans att det är de "vuxna" som är värre än ungdomar/barn på den fronten just nu.

Men antagligen är det lättare att gömma sig bakom datorn?



Jag känner inte dig personligen men gillar dig skarpt genom det intrycket jag fått genom att följa din blogg. Då jag läser olika bloggar varje dag märker jag rätt snabbt vilka som verkligen har något att säga och vilka som inte har det.



Vad jag vill säga är iallafall att jag som en mogen och förståndig människa väljer att sluta läsa eller gå in på en sida om jag inte gillar det hon/han skriver.

Det kan alla välja att göra istället för att lägga in en absolut onödig och klantig kommentar!



Trist att du ska åka på något sådant här, men det finns iallafall fortfarande många "fina" människor kvar här ute, hoppas du kan glädjas åt dom.:)



Gulligt och fint att maken lämnade en kommentar (för jag antar att det var han? ) ;)



Ha en riktigt härlig tjejkväll, med schlager och allt!



Stor kram

2009-02-21 @ 12:51:44
Postat av: Therese

Usch va trist och omoget. Ger man sig in i leken får man leken tåla, väl? Alltså, att den där personen börjar kommentera elakt och onödigt. Man måste inte svälja och ta allting.

Vill bara säga att jag gillar verkligen din blogg som du kanske redan förstått, jag tycker du är supersöt, verkar som en trevlig och sympatisk person!

Trevlig lördag. Kramar

2009-02-21 @ 13:20:13
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: LinnM

Jag undrade vad det var som var fel i går på bloggen din, försökte logga in flera gånger. Inte kunde jag tänka mig att det skulle vara något sådant,herregud. Idiotiskt att slänga ur sig en sådan kommentar och sedan anmäla dig då det istället skulle vara du som skulle anmält henne/honom för personangrepp. BRA att fina du inte tar åt dig. Hoppas du får en fantastisk dag.kram

2009-02-21 @ 13:29:58
Postat av: jennyk

iditotiskt. Många förstör verkligen för en med att skriva taskiga kommentarer. Jag har blivit drabbad och det konstiga var att jag hade en känsla på vem det var och jag hade rätt. Jag ställde upp henne mot väggen men hon förnekade. fyfan för sådant här. Jag blir så arg...

2009-02-21 @ 13:34:57
URL: http://jennyk.blogg.se/
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Helt otroligt vad d finns för folk. Hoppas du inte tar åt dig för mycket.

Många kramizar Kristina

2009-02-21 @ 14:03:05
URL: http://fruinredning.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Blir bara så upprörd.Hur kan man skriva så! Man är helt enkel bara avundsjuk. Du har en underbar blogg som bara Inspireras. Kramar

2009-02-21 @ 15:06:25
URL: http://www.madeleinesharmoni.blogspot.com/
Postat av: Anna

Inget att bry sig om tjejen, du är ju hur snygg och trevlig som helst, keep up the good work, och skit i avundsjuka människor som vill göra andra människor illa :-) Trevlig helg och tjejkväll, kramar ANna

2009-02-21 @ 18:24:32
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Joanna

Detta är så sorgligt att läsa. Jag har börjat kika in här på sistone och tycker att du har en jätte härlig blogg, den gör mig glad.

Det är enbart avundsjuka som speglar sig i sådan kommentarer, kan inte se någon annan anledning till varför de måste skriva.



Jag tycker iallafall att du är kanon söt, som så många andra. Så stå på dig!

2009-02-21 @ 18:33:11
URL: http://mittlivsomjoanna.blogg.se/
Postat av: Jossan

Man kan aldrig sluta förvåna sig. Så många tokiga människor det finns ute i världen, det är inget att lägga sin energi på.



Ha en trevlig kväll!

kram kram:)

2009-02-21 @ 19:06:29
URL: http://vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Emma Andersson

Jag blir så ARG! Jag tycker det är förjävligt att människor kan sitta och skriva alla möjliga konstiga saker till andra bloggare och får vara helt anonyma..



Det är svårt att "anmäla" nån som kommenterar som denna "E" har gjort, då det inte var kanske så grovt, men jävligt löjligt. Sen har människan mage att kalla dig omogen för att du i ett försök att sätta idioten på plats lägger ut dennes ip-nummer? Snacka oom att kasta sten i glashus. Och so what om du nu hade sett ut som en bäver (vilket du såklart inte gör) - måste människan kommentera det isåfall? Alla människor vet ju själva hur dom ser ut, och många människor kämpar varje dag med sitt självförtroende och sin självkänsla. Det gör ont i mig att vissa inte har hyfs nog att veta hur mycket man kan såra någon genom att fälla såna kommentarer. Trist att du fått dig en idiot på halsen, jag hoppas du spärrar dennes ip-nummer så vi läsare också slipper se några kommentarer från människan igen.



För övrigt ska det bli roligt att höra vad du tycker om kvällens delfinal sen :)

2009-02-21 @ 19:31:09
URL: http://emmaandersson.se
Postat av: Jessica

Fy tusan, det finns såna här individer överallt tyvärr. Är förmodligen någon som inte mår så bra själv och det tar sig ju i olika uttryck. Ingen att hänga upp sig på även om det är tråkigt. Detta är väl tyvärr baksidan av att blogga. Hoppas att alla postitiva, söta personer kan väga upp det här. Heja, heja

Varma kramar

2009-02-21 @ 20:46:26
Postat av: Jessica

Fy tusan, det finns såna här individer överallt tyvärr. Är förmodligen någon som inte mår så bra själv och det tar sig ju i olika uttryck. Ingen att hänga upp sig på även om det är tråkigt. Detta är väl tyvärr baksidan av att blogga. Hoppas att alla postitiva, söta personer kan väga upp det här. Heja, heja

Varma kramar

2009-02-21 @ 20:47:02
Postat av: Madelene(Landvatter)

Hej du underbara.

Det finns så många idioter ute i vår värd. Jag känner dig ej men av att läsa din blogg så känns det som jag Du får mig att må så bra jag går in och läser här och det du skriver får mig att må så bra du är underbar.Stå på dig du underbara tjej.

Många BAMSE KRAMAR Madelene.

2009-02-21 @ 21:17:10
Postat av: Smilla & mamma Annelie

Vad trist det är med sådana människor! Jag fattar inte att de orkar! Vi tycker i varje fall om din blogg jätte mycket :-)



Ha en härlig fortsättning på helgen!



Kram

2009-02-21 @ 21:42:32
URL: http://www.metrobloggen.se/smilla
Postat av: Carro

Blev helt bestört när jag inte kom in på din blogg först!Skönt att den är öppen igen! Skit i dom där dumma människorna som bara är avundsjuka! Måste bara fråga, vad är det för kamera du fottar med? Går i tankarna att köpa ny...

2009-02-21 @ 23:57:15
Postat av: Lena A

Ja, jösses! Den människan som skrev sådär är nog bara avundsjuk på dig för att du är en söt tjej! Tycker oxå du hade rätt o publicera ip-numret..såna påhopp är aldrig ok!

Fortsätt och blogga så bra som bara DU kan!

Kram

2009-02-22 @ 10:52:22
Postat av: Elisabeth

Hei! Synes at man kan spare seg for stygge kommentarer, det er unødvendig. Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din og det kommer jeg garantert til å fortsett med. Synes du har en veldig fin blogg- mye fin inspirasjon både i forhold til innredning, mat og mote. Blir i godt humør av å lese bloggen, har kost meg med alle de gamle innleggene dine. Fortsett sånn og ikke bry deg om de negative kommentarene. Ha en fin dag, hilsen fra vinterlig Oslo : )

2009-02-22 @ 10:57:59
Postat av: Nettan

Men, fy va taskigt skrivet! Har man inget trevligt och vänligt att skriva kan man strunta i det tycker jag. Sluta läs då människa! Trevlig och gullig blogg har du!

Kram Anette

2009-02-22 @ 12:29:28
URL: http://nettis73.blogg.se/
Postat av: Anton

Oj, det var längesen, men det stämmer. kul att du läser min blogg så långt bak i tiden.



Men jag felanmälde det hos [email protected] och fick svar dagen efter tror jag. Sen avr allt som vanligt.

2009-02-22 @ 14:08:56
URL: http://lussepojkarna.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vad trist att du inte kommer in på bloggen och kan blogga. Men vi väntar på dig ska du veta=)



Sköt om dig. KRAAM

2009-02-22 @ 15:50:02
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Åhh tack söätaste! Extra kul att höra det ifrån dig S Hoppas allt är bra med vacker? pusss & kram;)

2009-02-22 @ 16:33:46
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej stumpan!

Vet inte vad jag ska säga.. att folk orkar!

Gillar man inte bloggen eller innehavarens utseende som det var i det här fallet- klicka vidare för gudsskull! Det finns ju massor av bloggar att välja bland, så varför ödsla tid på någon man inte gillar?

Är för mig obegripligt!

Tycker du gjorde helt rätt! Man måste väl kunna stå för sina åsikter..?

Ha en bra söndagskväll nu hjärtat!

Stora kramen!

2009-02-22 @ 19:06:05
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

TILL ALLA:

TACK FÖR ERA KOMMENTARER! KUL ATT VETA ATT MÅNGA SOM LÄSER HÄR INNE ÄNDÅ ÄR VETTIGA MÄNNISKOR.. KÄNNS RIKTIGT BRA!



STOR KRAM

ANNA

2009-02-22 @ 21:02:22
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Carro:

Jag har en Canon Ixus med 8 megapixel, supernöjd med den! Kraaaaam

2009-02-22 @ 22:38:33
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carro

Där finns alltid personer som stör sig på en vacker, framgångsrik, glad och lycklig människa! Strunt i dom, och var glad över att dom kan störa sig över dessa fantastiska egenskaper som du faktiskt har. För stör man sig över en människa som har lyckats i livet, mår bra, har det bra, lever bra och är vacker då säger det allt om den andra personen. Den personen borde fokusera mer på att uppnå det hos sig själv istället så att den inte störs över andra välmående och välgång! Stora kramar till dig!

2009-02-23 @ 10:45:24
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Sagolikt by Perla

Till "E": WHAT GOES AROUND COMES AROUND!!! Pucko!

Kram till Starwoman från mig :)

2009-02-23 @ 12:08:20
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0