Skön söndag på balkongen


Solig söndagsmorgon på balkongen med skvallerläsning!

För att inte begå samma "misstag" som igår då jag sov bort i stort sett halva lördagen, klev jag upp strax efter halv nio denna söndagsmorgon och möttes av strålande solsken. Blev därefter några timmars solande på balkongen med bland annat lite skvallerläsning, men jag mår nästan illa av allt som står i de där tidningarna. Snacka om att de som jobbar för den typen av blaskor vill förhäva sig själva och klanka ner på kändisar och liknande, patetiskt om ni frågar mig. Varför kan man inte bara låta offentliga personer vara och sluta att kommentera hur folk ser ut och om den eller den lagt på sig 5 kilo eller tappat 5 kilo osv. Inte konstigt att vissa kändisar och för all del även vanliga människor som jämför sig får dålig självkänsla. Så jag hoppas verkligen att alla som läser denna typ av tidningar tar mycket av det som står med minst två nypor salt, för de förvränger det mesta för att få sälja några lösnummer det är en sak som är säkert. För egen del läser jag mycket hellre matlagnings- och inredningstidningar det konstaterade jag än en gång denna söndagsmorgon.

Tyvärr har allt fler moln nu tornat upp sig på den förut så härligt blå och klara himlen här i Sjöstaden. Solen hittar som tur är fortfarande fram emellan det fluffiga än så länge, hoppas det består. Vi har förutom solningen hunnit med att avnjuta en frukost på balkongen och strax ska jag in i duschen och sedan ska jag ta mig en lååååång promenad, eventuellt får jag kanske med mig maken, annars får det bli Iphonen med bra musik som får göra mig sällskap. 

Vi hörs senare, ha en fin söndag!

Kramar så länge ♥

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Den där blaskorna gör en "mörkrädd", köper dem ibland...lätt att trilla dit ;-)



ha en härlig söndag

kraaam

2009-08-02 @ 14:12:42
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hoppas allt är bra idag? Mmm ibland kan man undra om dem inte har något roligare o skriva om:)

En fråga vad använder du för kamera??

Jag är på jakt efter en liten kamera har ju min s´system kamera men vill ha en liten som jag kan bära med mig över allt:) krams

2009-08-02 @ 17:53:49
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Äntligen sol, och den kom ju tillbaka efter ett tag!! Tur man har semester ett tag till!



Hoppas du har en skön kväll, vi ska grilla en fin kväll som denna och dricka lite rosé till! Måste njuta av varje fin dag nu.



Kramar

2009-08-02 @ 18:36:33
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Cicci

Låter som du har haft en skön dag på balkongen. Skönt att få lite färg. Håller med dig om skvallertidningarna. Är väldigt sällan jag köper sådana tidningar. Inte så bra innehåll och sen bläddrar man igenom den på 5 korta minuter.



Jag har på bilden på mig ett Juicy Tubes-läppglans, med färgen cerise. Tack så hemskt mycket för din väldigt söta kommentar. Blev verkligen jätterörd!



Många kramar

2009-08-02 @ 19:54:30
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter som en härlig söndag! Själv har jag lukat i landet hela dagen...



Håller precis med dig ang skvallertidningarna!!

Ha en mysig söndag!

Kram

2009-08-02 @ 20:00:12
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Susanne

Så härligt att du fick några timmar i solen idag.

Det är tur att man inte är kändis så att man slipper vara med i dessa skvallerblaskor ;o)

Ha en härlig kväll



Kramen

2009-08-02 @ 20:15:15
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Håller med dig när det gäller kändisskvaller. Jag är själv journalist och kan inte alls stå för denna typ av skriverier. Personligen bojkottar jag faktiskt dessa tidningar. Det är det enda att göra. Säljs inget, så finns ingen marknad. Naturligtvis är det oerhört viktigt för kändisarna att synas för sin karriär, men när man går över gränserna och det inte finns någon respekt längre, känner jag personligen att det inte finns anledning att stödja det.

2009-08-03 @ 07:13:14
Postat av: Anneli

En sådan soffa vill jag också ha på min balkong när vi flyttar till lägenhet. Jag har räknat ut att jag får plats med en, balkongen är 2,10 djup. Har du fåtöljerna också?

2009-08-03 @ 09:49:25
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com
Postat av: AnnaS

God förmiddag min sköna.



Äntligen semester!!! Har tagit mig en härlig sovmorgon, fått frukost på sängen och försöker nu långsamt vakna upp ur min "pluggdvala" för att se vad verkligheten har att erbjuda. ;-)



Hinner vi (Läs: tar vi oss tiden att) måla klart hallen idag så ger vi oss iväg mot västkusten redan i morgon.. Längtar!

Kanske har du ett riktigt guldkorn på västkusten som du vill dela med dig av? Alltid roligt med lite nya tips.



Önskar dig en underbart fin start på veckan!

Roligt att du är "tillbaks" med bloggandet igen, det lyser upp min dag!



Massa kramar!!!

Anna

2009-08-03 @ 10:01:19
Postat av: Therese

Mmm det var en helt ljuvlig dag ute på Mälaren.. =) Hoppas du fick en skön powerwalk och att din måndag börjat bra.. När kan du ses, har du några datumförslag? Kramar

2009-08-03 @ 13:35:14
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Dessan

Hej! Vilken läsvärd blogg du har:) Jag designar bloggar gratis, om du är sugen på en ny personlig design så kan jag ordna det precis efter dina önskemål. Kram

2009-08-04 @ 13:32:23
URL: http://thegreatpassion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0