Kisby - En räddare i nöden


Torrschampo från Kisby, favoriten i badrumsskåpet

Sedan en tid tillbaka har jag använt mig av s.k. torrschampo från Kisby emellanåt och jag måste säga att jag är helt såld på produkten. Så fort håret känns olustigt fördelar jag bara lite puder jämt över håret (jag tar lite i handen och drar igenom håret) och borstar sedan ur eventuellt överflöd med en borste och vips får jag ett hår med volymen Allan, haha! Anledningen till att jag prövade var för att mitt hår och jag hade kommit in i en ond cirkel där jag var "tvungen" att tvätta håret varje dag för annars såg det fett och platt ut direkt. Så för att slippa detta och samtidigt minska slitaget så blev räddningen alltså torrschampo. Schampot hittar ni hos Åhléns och kostar 95 kr.

TIPS! Ska ni testa tänk bara på att inte ta för mycket puder. Ta hellre för lite och ta i flera gånger istället, annars är risken att du ser ut som att du har doppat huvudet i en mjölpåse och håret blir bara matt och ser "dammigt" ut! Lagom är bäst!

TILLÄGG: Jill gjorde mig uppmärksam på att torrschampo inte alltid fungerar lika bra på er som är mörkhåriga då det kan se ut som mjäll, jag personligen vet inte om det stämmer, men bara så att ni vet.

Kommentarer
Postat av: hon i receptionen

Det gäller bara att aldrig avslöja för "en kille" att det heter torrschampo, säg puder eller vadsomhelst istället. Annars är det stor risk att han börjar tänka på sin farmor, eller någon av hennes generationskamrater.



Och då är "det" kört.



Menhursomhelst. Torrschampo - vollevallebjän.

2008-11-04 @ 14:27:29
URL: http://www.apanslillablogg.blogspot.com/
Postat av: Malin S

jag har aldrig riktigt fattat grejen med torrschampo. Men nu efter din lysande förklaring har jag stor lust att testa. Den där onda cirkeln upplever jag och mitt hår just nu ;)

Ha en bra eftermiddag ! Jag ska ut och träna. Det småduggar och det "hänger" dis i luften. Urk. Men jag känner mig piggare när jag är hemma igen =)

2008-11-04 @ 15:16:56
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh tack för ett väldigt utförligt svar! :) Kram!

2008-11-04 @ 15:37:07
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Jill

Som brunhårig vill jag dock höja ett varningens finger till mina mörkhåriga medsystrar, det blir lätt så att torrschampo ser ut som mjäll. Medan det fungerar utmärkt för min blonda kompis...

2008-11-04 @ 15:53:52
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Zandra

Ååå jag som precis när jag läst klart ditt inlägg tänkte WOW de måste jag testa men sen såg jag Jills kommentar...nåt som liknar mjäll vill man ju inte gå runt o ha.. hrm kanske får bli blondin igen? ;-D

KRAMAR

2008-11-04 @ 18:46:30
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag använder också det torrsachampot.. Funkar superbra!

2008-11-04 @ 19:22:44
URL: http://lookcloser.blogg.se/
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Visst är torrschampo bra. Själv brukar jag använda mig av Oasis dust it:) Kram

2008-11-05 @ 09:43:33
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Kan tillägga att jag är mörkhårig och på mig funkar det jättebra:) Kram Kram

2008-11-05 @ 09:44:33
URL: http://thisis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0