God Morgon Nypressad

 
Bild: Privat

JO Bolaget släppte i förra veckan en ny juice på marknaden, "God Morgon Nypressad". Jag blev tillfrågad om jag ville delta i en smakpanel och testa produkterna. Jag tackade glatt ja och igår kom det ett bud hem till dörren med juicer i smakerna apelsin, äpple och en med kombinerad smak av apelsin & hallon. Nyfiken som jag är testade jag dem direkt igår kväll.


God morgon Nypressad Aroma Äpple visar upp ett lätt grumligt utseende precis som äkta äpplemust, dock tycker jag att äppeljuicen smakar lite för sött, men så ska också tilläggas att jag varken gillar söta drycker eller är särskilt förtjust i just äppeljuice. Juicen är dock bra mycket godare än de vanliga klara äppeljuicerna som finns på marknaden som är gjorda på koncentrat.


God Morgon Nypressad Valencia Apelsin har en härlig gyllengul färg med rikligt utav fruktkött. Apelsinjuicen upplevde jag inte alls lika söt som äppeljuicen utan den smakar verkligen pressad apelsin och den känns nyttig och fräsch. Juicen kan lätt jämföras med Brämhults apelsinjuice och då jag är barnsligt förtjust i just apelsin kommer jag garanterat att köpa denna juice framöver. En perfekt juice på frukostbordet helt enkelt! 


God Morgon Nypressad Valencia Apelsin med Hallon är härligt rosafärgad och denna juice föll mig i smaken då den är så frisk. Smaken som är mest framträdande är hallonen. Jag är sedan tidigare förtjust i Brämhults hallonjuice men då jag sedan ett tag tillbaka vet att det är tillsatt sockerlösning i den(!) så känns det mycket bättre att kunna köpa denna juice utan tillsatser. Valencia Apelsin med Hallon är dock ingen juice jag skulle sätta fram på frukostbordet, utan jag ser mer denna juice som en sällskapsdryck som är läskande att sippa på vid andra tillfällen. Jag tar gärna ett glas juice framför tv:n t ex och då passar denna juice alldeles utmärkt. Jättegod!


Jag tycker dock att Brämhults juicen (som är den juice man mest kan jämföra med God Morgon Nypressad) har en lite lyxigare framtoning, men å andra sidan så är God Morgon Nypressad gjord i miljövänligt material och inte plast så man får ställa sig frågan vilket som känns viktigast: vår miljö eller hur "lyxig" en förpackning är? Jag personligen ser ju hellre till miljön och kan jag på något sätt i min vardag bidra genom det lilla, så dövar det åtminstone mitt dåliga samvete lite granna för resten av all annan skit jag bidrar till per år, såsom flygutsläpp, avgaser m.m.


God Morgon Nypressad är väl värt att testa tycker jag, sedan får ju var och en bilda sig sin egen uppfattning, men gillar man nypressad juice tycker jag som sagt att man ska pröva! 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Anna, regn och rusk i Skåne idag, men vad gör väl det när det är fredag! Har du något gott middagstips till ikväll? Ha en bra dag! KRAM

2008-11-14 @ 11:44:42
URL: http://lillasysterofriend.blogg.se/
Postat av: Malin S

Jag såg de i ICAhyllan förra helgen och fullkomligt kastade mig över dem. Älskar nya produkter ! Apelsin/hallon är den godaste juicen ever och äppelvarianten ser som sagt skum ut men har en fantastisk & äkta äppelsmak. Enda minuset är de trista förpackningarna. För lantliga för min smak (säger bonntösen MacMalin ;)

2008-11-14 @ 12:43:15
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Jenny:

Här är det regn och rusk också, hua! Jag funderar för fullt på middagstips, skulle själv behöva ett tips faktisakt tills ikväll.. Jag får återkomma om jag kommer på något! Trevlig helg! Kram!



Malin S:

jag älskar också nya produkter så det var kul att få chansen att testa dem och jag håller med att apelsin/hallon varianten är supergod! Tänkte att vissa skulle hålla med om förpackningen, bonnatöser eller ej, haha! KRAM!

2008-11-14 @ 12:56:39
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emma

Måste testas! Tack för tipset! Trevlig fredag! Kram, Emma

2008-11-14 @ 13:03:06
Postat av: Alexandra

Kul med nya produkter, skall kila ner till Ica och se om de finns så återkommer jag med mina kommentarer!



//Alexandra

2008-11-14 @ 14:09:16
Postat av: Tessan

Hej tjejen..

Hopas allt är bra med dig..

Själv så är det bara bra, har en helg alldeles för mig själv, Wille hos pappa och Daniel i Gbg..

Ha en underbar helg!!

Stor kram..

2008-11-14 @ 14:39:41
Postat av: Mira

Vilket sammanträffande!!! Just IDAG köpte jag apelsin/hallon.



Ha bästa fredagen, vackrast!!

2008-11-14 @ 15:23:49
URL: http://mirizen.blogg.se/
Postat av: Mia

Måste jag köpa nästa gång jag är i affären och se vad jag tycker =) Trevlig helg!

2008-11-14 @ 20:43:47
Postat av: Karin Svensson

Kul att få testa saker! Lät som de är väl värda ett köp så man får väl kika på dem framöver /Karin

2008-11-14 @ 23:01:05
Postat av: Anna

Emma:

Ja testa de var riktigt goda! kram



Alexandra:

Ja återkom du med vad du tyckte ;-)



Tessan:

Hej raringen! Allt bra här. vad skönt med lite egen tid i helgen, synd att jag redan är uppbokad annars kunde du ju kommit över och druckigt lite vin och snackat skit ;-) trevloig helg och STOR kram!



Mira:

Hoppas du gillar den, det gör i alla fall jag ;) Trevlig helg! Kraaaam



Mia:

Ja de är riktigt goda faktiskt! Kram



Karin Svensson:

Ja gör så ;-) Kram

2008-11-14 @ 23:06:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Åh dom glasen vill jag också ha ju ;)

2008-11-17 @ 18:59:23
URL: http://gabriellalavesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0