Mingel recept

"Sill på pinne"



Ingredienser:

Potatis

Sill

Crème fraiche

Gräslök

Tandpetare


Gör så här:

Koka potatisen mjuk, låt den kallna och skär den sedan i lagom tjocka skivor. Klicka på lite av creme fraichen och gräslöken. Stick sedan i en tandpetare i potatisen och trä på en sillbit. Klart att servera!


"Crostini med brieost"



Ingredienser:

Crostini

Brie

Flytande honung

Pinjenötter

Ruccola


Gör så här:

Skär en lagom bit av osten, lägg på biten på crostinin, ringla över honung och strö sedan över pinjenötterna, toppa med lite ruccola. Klart att servera!


"Scampispett"



Ingredienser:

Scampi

Vitlök

Olivolja

Cayennepeppar

Träspett


Gör så här:
Fräs scampin i lite olivolja och hackad vitlök. Krydda med cayennepeppar. Låt dem sedan svalna. Trä scampin på träspett. Klart att servera!


"Parmaskinka med mozzarella"



Ingredienser:

Parmaskinka

Mozzarella

Färska basilika


Gör så här:

Skär lagom bitar av mozzarellan och placera en på varje skiva. Vik ihop och "kläm till" så att det fäster. Dekorera med basilika. Klart att servera!


"Laxsnurror med pepparrot"



Ingredienser:

Tunnbröd

Rökt lax

Färskost med pepparrot

Färsk dill


Gör så här:

Bred färskosten på tunnbrödet, lägg på skivor av laxen och rulla ihop, skär sedan lagom bitar av laxrullen och ställ dem på högkant och garnera med en dillkvist. Klart att servera!


"Pastasallad a´la Anna"



Ingredienser:

Penne pasta

Creme Fraiche "Soltorkad tomat & fetaost" (Milko)

Ruccula

Pinjenötter

Soltorkade tomater   


Gör så här:

Koka pastan enligt förpackningen. Spola dem sedan under kallt vatten tills de är kalla. Lägg dem sedan i en skål och blanda ner creme fraich, ruccola och de soltorkade tomaterna. Toppa med pinjenötter och lite mer ruccola. Klart att servera!


"Ost & skinkpaj"



Ingredienser:

Pajdeg (behöver ej förbakas)

3½ dl mjöl

100 gr margarin

1 ägg

Salt


Fyllning:

3 ägg

2 dl grädde

1 hg rökt skinka

250 gram riven ost

Färska champinjoner

Salt & peppar

Cayennepeppar

Dill


Gör så här:

Gör en deg i matberedare och tryck sedan ut i en pajform. Rör ihop ägg och grädde tillsätt resten av ingredienserna och rör runt. Häll sedan smeten i pajformen och in i ugnen i ca 25 minuter på 200 grader. Klart att servera!  

LYCKA TILL!!!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Det är ju nu man ska ha den där snygga receptboken och skriva in alla dina tips...Attans också! Men som tur är så finns ju alltid bloggen att gå tillbaka till. I like internet och bloggar...haha

Kram och njut av resterna nu

2008-06-26 @ 16:38:41
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Madeleine:

Haha, precis receptbok är grymt bra, men recepten kommer ju att finnas kvar, så när du ska göra nått får du kika in här igen ;-) Ha en härlig kväll med SATC-filmen! KRAMIS

2008-06-26 @ 17:10:30
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Tack! Vad underbart! Perfekt att få recepten! Själv älskar jag att göra snygga buffeer och är alltid på jakt efter nya recept. Någon av dessa ska jag testa i sommar!

2008-06-26 @ 17:15:57
URL: http://helaherligheten.blogg.se/
Postat av: Anna

Jeanette:

Så lite så! Lycka till och jag hoppas man får se resultatet =)

2008-06-26 @ 17:17:56
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emily

Åh vilka perfekta recept, dom måste jag spara! :)

2008-06-26 @ 19:09:53
URL: http://verystylish.blogg.se/
Postat av: Anna

Emily:

Vad kul =) Kramis

2008-06-26 @ 20:47:02
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madelene

T ack du underbara jag blir så lycklig av alla recept Tack så jätte mycket skall snart ha gäster så då skall jag prova det här. Jag har testat din pasta med lax och citron sås supper gott och gästerna tyckte det var JÄTTE GOTT.Så jag blir så glad när du lägger ut recepten hoppas du fortsätter med det.Du är SUPPER DUKTIG. ha en fortsat trevlig Torsdag.

Kram Maddis

2008-06-26 @ 22:14:05
Postat av: Anna

Madeleine:

Åh vad glad jag blir att läsa det, tack =) Kramar, Anna

2008-06-26 @ 22:16:33
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0