Maten på Bali...


  
      


Bali, Hotell Madira Beach, kl 12.30 den 12 juni 2008

Maten
här på Bali är inte så lik det thailändska köket som jag hade hoppats på (trott). Thailändsk mat är bland det godaste jag vet, men här på Bali är maten inte alls lika god. Varje gång jag har testat det inhemska köket här, har jag blivit lite besviken då jag tror att det ska smaka som i Thailand (dumt att förvänta sig eftersom vi inte alls är i Thailand, haha!). Det mesta känns som det är Nasi Goreng, Nasi Goreng och lite mer Nasi Goreng, antingen på ris eller nudlar. Jag testade "chicken curry" här på hotellet som jag älskar, men de får helt enkelt inte riktigt till så att det blir den totala smakupplevelse som jag vill ha, så när vi fann en thairestaurang i stan med JÄTTEGOD mat var lyckan total, sedan finns det många internationella kök här så det går absolut ingen nöd på oss.

Förövrigt är det tredje dagen nu i rad som vi vaknar till mulet väder (igår regnade det t o m två skurar under dagen), börjar tröttna, inte för att jag är någon soldyrkare som orkar ligga timme ut och timme inte på stranden, men lite sol på nosen vill jag faktiskt ha nu. Visst eftersom vi är så nära ekvatorn tar säkert solen ändå trots det mulna, men jag har tänkt att vi ska åka både till en strand som ligger i staden Sanur och en som ligger i lyxiga Nusa dua innan vi åker hem, men det förutsätter faktiskt att det är strålande sol om jag ska ligga på stranden i någon timma eller två. Hur är vädret i Sverige, fortfarande 30 grader och sol...?

Nu när jag tittar ut så spricker det tro det eller ej upp, härligt då ska jag ut ooch lägga mig vid poolen med några tidningar en stund. Sköt om er!

Kraaam


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej på er! Trist att vädret är sådär. Kan lugna er med att vädret hemma är mkt kallare, var bara 5 grader imorse. Regnade igår, hela veckan har varit rätt dålig och ska bli så i helgen också. Så njut! ;)



P&K

2008-06-12 @ 09:27:25
Postat av: Lovisa

var jag som lade in, glömde skriva mitt namn ;)

2008-06-12 @ 09:27:52
Postat av: Malin S

Jag tänkte väl att du inte missat att fota maten =) Ser gott ut. Ang. vädret så har ni det definitivt bättre. Här blåser det. I och för sig är solen framme men det är inte pressarväder.

Megakramar från Malin

2008-06-12 @ 11:38:37
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0