Sju saker om mig!



Jag fick för några veckor sedan en utmaning av söta Elin  där jag skulle berätta sju saker om mig själv. Sorry Elin för att det tagit sin lilla tid, men här kommer sju saker om mig, bättre sent än aldrig...

1.
Jag är född i vädurens tecken - Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt. Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck - . Stämmer ganska bra faktisk!
 

2.

Jag är absolut inte långsinnt.


3.

Jag bär sällan på negativa tankar, utan jag har en väldigt positiv livsinställning och ser livets ljusa sidor långt före de negativa.



4.

Jag har blivit attackerad och biten av en apa i Thailand, trots detta är apor fortfarande mitt absoluta favoritdjur och om man fick ha apor som husdjur i Sverige hade jag garanterat haft minst en hemma ;-)



5.

Jag har 19 st ytterjackor som jag alla använder till och från.



6.

Jag har dåligt tålamod och får myror i kroppen av att vänta, från att stå i bilkö till att vänta på folk.



7.

Jag har svårt för gapiga, högljudda personer som måste synas och höras jämt. I mina ögon så är det ett tecken på svaghet och dålig självförtroende om man hela tiden måste ha uppmärksamhet. En lugn och trygg människa framstår i mina ögon som mer självsäker och smart än en som hela tiden ska höras och hävda sig själv. 

Jag utmanar nu dem som känner för att berätta 7 saker om sig själva =)

Kram


Kommentarer
Postat av: izabella

Skulle du verkligen ha en apa hemma? ingen vidare djurvän? Så onaturlig miljö, då den är ett vilt djur. Även om våra vanligaste husdjur också var vilda för länge sedan, så är de ändå framavlade i våran miljö sen århundraden tillbaka. det är inte apor. Tycker det är hemskt med människor som vill ha djur som behöver mycket frihet och är vilda.

2008-12-02 @ 15:18:31
Postat av: Hannah

Syftet var väl att förmedla hur charmiga apor faktiskt är. Klart man skulle vilja ha en sådan sötnos hemma, i teorin iaf!

2008-12-02 @ 16:45:51
Postat av: Anna

Izabella:

OM det hade varit lagligt i Sverige att ha apor som husdjur så hade det naturligtvis varit under andra förutsättningar än dem du ¤fröken duktig¤ skriver om. Du kan dock lugna ner dig för det är INTE lagligt och jag har INTE tänkt att frihetsberöva en stackars apa från sitt liv i regnskogen. Det stod OM. Du får lära dig att tolka en text lite bättre nästa gång så slipper du uppröras av saker i onödan! Djurplågeri är något fruktansvärt och inget jag står för överhuvudtaget, så dina kommentar var helt onödig!



Tillsist om du ska skriva kommentar här inne igen ber jag dig att skiva ut din mailadress eller din egna bloggadress, annars kommer jag ta bort dina helt menlösa kommentarer.



Hannah:

Precis, var ju inte så att jag vill aporna något illa eller frihetberöva dem =)

2008-12-02 @ 17:05:50
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Elin

Tänk att ha en liten "Herr Nilson" hemma. Och NEJ jag tänker inte heller åka till Borneo eller någon annan regnskog och hämta hem någon!

Kul att du antog utmaningen tillslut ;-)

Kram på dig och ha en bra kväll!

2008-12-02 @ 17:14:53
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: izabella

anna: Jag tror inte du förstod mig, du skriver OM det var tillåtet. Då skrev jag skulle du verkligen det?(OM det nu var tillåtet, snälla du jag förstår att du inte skulle göra det i nuläget)Att du skulle ha en apa OM det var lagligt är hemskt även det! Förstår du nu? Jag är inte upprörd alls, jag bara kommenterade ditt inlägg, ställde en fråga. Du kunde enkelt svarat och sagt: nej jag är en djurvän och jag skulle självfallet inte ha en apa i verkligheten även om det var lagligt eller jo jag skulle ha en apa om det var lagligt i sverige.

Sen tycker jag inte du bör skriva "din kommentar var helt onödig" "menlösa kommentarer". Varför har du en blogg då? Jag ställde frågor, men Du verkar inte kunna hantera ifrågasättande eller lite kritik? Du kan inte hantera negativa kommentarer? Det är en del av att driva en offentligt blogg. Men jag var inte ens vidare negativ mot dig personligen. Jag vet inte vem du är och skulle aldrig skriva negativa saker om dig som person eller liknande. Var respektfull mot andra i din blogg, istället för att sjunka lågt och trycka ner dina läsare som skriver kommentarer som du kanske ogillar!



Till alla andra: jag menade om det var fullt lagligt i sverige att ha en apa hemma, skulle ni då ha det? (inte att ni ska åka till regnskogen och hämta hem en i nuläget....herregud)Det var mot detta jag motsatte mig, jag anser det inte vara ok att ha vissa djur hemma även om det är fullt lagligt.



Ha det fint allihopa, ps, nu skrev jag ut min mailadress, glömde det ;)får problem när jag ska kommentera.

2008-12-02 @ 19:50:07
Postat av: Anna

Izabella:

Nej jag är en djurvän och jag skulle självfallet inte ha en apa i verkligheten även om det var lagligt om apan inte var född till att fungera som ett husdjur, så som hundar och katter är idag! Nästa gång du skriver en fråga till vem det än må vara, skriv med en trevligare ton. Det var din ton som irriterade mig i första kommentaren, det finns många olika sätt att ställa en fråga på och även uttrycka sin kritik. Skriver du med en annan ton får du nog också ett trevligare svar tillbaka, man blir bemött så som man bemöter andra! Sköt om dig //Anna

2008-12-02 @ 21:20:32
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Brorsan

Hahaha! Snacka om att hänga upp sig på detaljer! Jag förstod i alla fall vad du menade, OM apor HADE VARIT framavlade som husdjur precis som dagens hundar och katter är, DÅ hade du velat ha en. Det står ju faktiskt inget om att du planerar att åka till tropikerna och kidnappa hem nån stackars liten krake. Själv hade jag gärna haft en stor gris hemma om dom inte var så förbannat stora och luktade skit. Eller är det också fel? ;-)

2008-12-02 @ 22:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0