Glamourfest!

Mycket festligheter just nu, men det hör väl till i glittriga december. På lördag är vi bort bjudna på en "Glamourfest" med undertexten *Let it shine* så det är bara att skaffa sig något glammigt att sätta på kroppen och glimma i takt med skinande julgranskulor och juligt glitter. Tror att det får bli ett besök hos systembolaget i veckan också och införskaffa en champagne kvällen till ära även om jag kan bli rätt snurrig i mössan av just den drycken, men är temat glamour så är det, jag är inte den som är den ;-)

Jag har nu suttit en timma framför Shirley, Sonja & Sannas julmusik på tv 4 och vilka röster de tre har, var och en på sitt sätt och helt ljuvliga tillsammans. Jag kom i riktig julstämning här ett tag. "O helga natt" och "Ave Maria" är helt underbara jullåtar och jag får fullkomlig gåshud av dem. 

Nu ska jag försöka boka ett frisörbesök då det blir allt svårare att få tag i en tid ju närmre julen man kommer, det går inte att komma och tro att man ska få en tid veckan före jul, så nu ska jag ta tag i detta i tid för en gång skull! 

Sov sött sötnötter! 

Kommentarer
Postat av: Kristina-Novemberfru

MMmm försöker oxå få mig en klipp och färgtid innan jul men det verkar kört här. Ska ringa vidare och hoppas jag får tag i nån:) Kram

2008-12-02 @ 15:38:42
URL: http://thisis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0