Möhippa?

Idag kom ett brev på posten adresserat till mig, kunde bara inte fatta vad det var först, så naturligtvis slet jag upp kuvertet och fann ett "mystiskt" kortfattat brev. I stod det att jag lördagen den 26 april ska befinna mig på ett visst ställe på västkusten och jag ska ha med mig ett x-antal olika prylar, så som en morot, knäckebröd, treo, fjäderboa mm plus ett glatt humör. Förstod nästan direkt när jag väl öppnat brevet att det är ju såklart måste handla om min MÖHIPPA, fanns inga namn på dem som sänt brevet men jag kan ju gissa vem/vilka det är.. 

Shit vad nervös jag blev nu, kommer jag inte kunna sova inatt, haha! Det var ju en salig blandning med en massa konstiga prylar jag skulle ha med mig, så jag är nu såååååå nyfiken så jag spricker! Den som skickat brevet hade vart smart för texten på kuvertet var skrivet av någon vars handstil jag inte känner igen. Så det återstår alltså att se vad som händer.. 

Nu är det sovdax!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin S

Va skoj !! Jag fick också skumma brev och instruktioner innan min möhippa. Kompisarna hade verkligen ordnat en fantastisk dag för mig =) Du har verkligen en upplevelse att se fram emot.

2008-04-02 @ 22:44:09
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Anna

Malin S:
Superskoj! Man kan ju aldrig veta till 100% att man får någon hippa, så jag blev jätteglad nu när jag förstår att så är fallet, men galet nervöst också ;) Sov gott! Kram

2008-04-02 @ 22:49:29
URL: http://starwoman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0