Valsöndag!
Min söndagsfrukost gick i färgen rosa. Rosa ljuvlig hallonsmoothie,
det "rosa" teet i smaken Earl Grey med citrus från Kusmi & så en 
söt liten prinsessa i rosa på servetten, sött, sött! 

Godmorgon, har sovit så skönt denna natt och drömde dessutom riktigt underhållande så kände nästan inte för att vakna. Men blev väckt av en kraftig spark inifrån magens högra sida strax efter kl 09, då det var en liten som inte tyckte hans mamma skulle ligga och drömma längre. Så nu har jag klivit upp och sitter med en kopp kusmi te, läser Dagens Nyheter och med Nyhetsmorgon söndag på tv:n som sällskap. 

Denna söndag är det valdag! Tycker personligen att det är lite högtidligt med val, det är ju superbra att man kan få göra sin egna röst hörd. Så jag väntar på att maken ska komma hem från sin gårdagskväll med pokerturnering så att vi tillsammans kan gå till vallokalen här runt hörnet och rösta. Jag hoppas att så många som möjligt verkligen tar chansen att påverka, det är en plikt som röstberättigad att göra det tycker jag. Sedan är jag verkligen inte politiskt aktiv överhuvudtaget, men jag tycker det är oerhört slappt av dem som inte "orkar" ta sig upp ur sofforna en gång vart fjärde år. Ska du/har du röstat?

Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och i dagens kläder som troligtvis blir ett par grå mammajeans och en enkel svart topp med puffärmar. Ha en skön söndag, så hört vi säkert lite senare under dagen!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Emmy

Vi förtidsröstade igår på ICA MAxi. Väldigt smidigt när man ändå skulle handla. Senaste valet fick vi nämligen köa i en timme vid vallokalen här på ön, så vi tog det säkra före det osäkra och röstade innan ;)

2010-09-19 @ 11:04:04
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Emmy:

Det förstår jag att man gärna vill slippa, köa är öken ;-) Toppen att man kan poströsta tycker jag. Väntar på att de framöver ska gå att göra det via internet med E-legitimation, hur smidigt vore inte det? Kan ju de slappa som ligger i soffan t o m rösta ;-) Ha en fin söndag! Kraaam

2010-09-19 @ 11:06:58
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Klart jag ska rösta det är ju min skyldighet och rättighet. Den ska man värna om i ett demokratiskt samhälle. Kan bli förbannad på dem som inte röstar men sen tycker en massa hemma i soffan....fegt och oansvarigt, stå upp för din åsikt och påverka om än i det tysta.

Båda mina barn får rösta i år också så vi har fyra valsedlar här hemma...märklig känsla!!Hoppas du får en mysig söndag!!

Kram

2010-09-19 @ 11:27:10
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Grannen Sofia

Självklart ska här röstas. Jag tycker inte det finns några ursäkter till att inte göra det. Kan man inte just idag, så har man haft god tid på sig att förtidsrösta.Jag sitter här och hoppas på en Annabild, vi behöver ju inte kalla det magbild, jag är mer nufiken på hur du, hela du ser ut nuförtiden ;)Ha en fin valdag!

Kram

2010-09-19 @ 11:27:39
URL: http://blogg.mama.nu/grannensofia/
Postat av: Leia ♥

Jag tycker också att det är viktigt att rösta, därför har jag gjort det idag!

2010-09-19 @ 11:35:04
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Självklart ska det röstas! =) Ha en skön söndag!

2010-09-19 @ 11:55:12
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Helena

Japp, röstade första dagen det gick. Maken kom o hämtade mig från jobbet och hade med våra röstkort. Visste ungefär hur jag skulle rösta men det blev beslut först i röstbåset :-)

Tycker det är självklart att man ska rösta, jätteviktigt ju! :-)

2010-09-19 @ 12:00:56
URL: http://tausert.wordpress.com
Postat av: Diana

Har precis varit iväg och röstat. Dock skulle jag nog gärna vilja se att man i framtiden kan rösta via Internet. Inte för att det är allt för jobbigt att ta sig till en vallokal men köerna kan ju bli långa.. Iofs så kan man ju förtidsrösta istället.

Ha en trevlig söndag!

2010-09-19 @ 12:07:32
Postat av: AnnaS

Vi röstade på biblioteket för två veckor sedan, tog det i samband med helgpromenaden. Nytta förenat med nöje x2 med andra ord. :-)

Jag vet ju aldrig hur jag mår så vi passade helt enkelt på när jag hade en bra period, allt för att vara på den säkra sidan. Tycker absolut att det är viktigt, en fantastisk möjlighet, rättighet och skyldighet.Nyfiken på vilket te från Kusmi som är din favorit!? Jag har inte provat dessa ännu, är så bekväm av mig så jag tar alltid något gott i farten när jag springer förbi NKs kaffe&te, men det kanske är dags att vidga mina vyer.. :-)Önskar dig en riktigt skön söndag!Kram kram

2010-09-19 @ 12:19:35
Postat av: Anna

Hej, jag har precis kommit hem, efter att har varit och röstat. Håller med att det är ens plikt att rösta.Mysigt med rosa-frukost:) Idag blev jag bjuden på frukost av maken, så det var bara att sätta sig vid ett dukat bord.Det brukar vara jag som fixar frukosten.Ha en fortsatt bra dag!

2010-09-19 @ 12:50:35
Postat av: Jean

Ja, att rösta ÄR betydelsefullt! Jag skrev några rader om det i min blogg även. Jag hoppas bara mannen hinner hem från Oslo innan de stänger kl 20.00 annars får jag högtidligt, knalla dit by myself...MVH

Jean

2010-09-19 @ 13:26:20
URL: http://skindeepbyjean.blogg.se/
Postat av: Annie

Jag tycker också att det är högtidligt att rösta. En demokratisk rättighet jag har, och den är inte alla förunnat. Som jag ser det så är det oerhört viktigt att vi alla röstar i år och röstar mot SD som har ett, för mig, skrämmande budskap i sin politik.Idag ska jag för första gången följa med min nyblivne 18 årige "lille" myra till vallokalen. Minns det som igår när han kickade i min mage och det är stort att få rösta tillsammans med sin son för första gången:-) Känns lite extra speciellt.

2010-09-19 @ 13:27:30
Postat av: Mira

Klart man måste rösta. Annars har man ingen rätt att klaga heller när man inte ens orkar anstränga sig och rösta. Än mer behöver alla rösta nu för att hålla Sverigedemokraterna borta. Jag och maken har precis varit iväg och röstat och sen tagit en lång promenad med grodan, mysigt =)Är så nyfiken på Kusmiteerna. Gillar verkligen burkarna, fina att ha framme. Men har inte hittat några här i Västerås där jag bor än. Får leta vidare!Ha en skön söndag!

2010-09-19 @ 13:35:17
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Malin S

Valdagen är en högtidsdag och det är alltid strålande vackert höstväder! Åtminstone de röstningar jag minns. Jag älskar att avlägga min röst i "fysisk" vallokal och skulle nog föredra det framför internetröstning. Men det hade ju varit bra om den möjligheten fanns.Ha det bra! Kram

2010-09-19 @ 13:56:00
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Aliice

Jag tycker också det är viktig att rösta, men tyvärr måste jag vänta tills nästa gång det är röstningsdax :(

Smoothie ser väldigt god ut förresten :)

2010-09-19 @ 14:18:06
URL: http://alicehansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker också det är viktig att rösta, men tyvärr måste jag vänta tills nästa gång det är röstningsdax :(

Smoothie ser väldigt god ut förresten :)

2010-09-19 @ 14:18:31
Postat av: Camillasnyahem

Självklart har jag röstat! Tycker som du att det är oerhört viktigt, trots att jag inte är politiskt engagerad i min vardag, mer än att jag bryr mig om hur samhället ser ut, så klart.Vilken god frukost! Och söt servett. :) Ha en fin dag!Ps. Jag fnissade till när jag läste om vem som väckte dig. Hihi, inte ens i en trång mage kan de vara lugna. ;)

2010-09-19 @ 14:30:22
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Camilla, En mammas dagbok ♥:*¨¨*:

Låter härligt, ha en skön söndag du med!

2010-09-19 @ 14:40:52
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Hanna

Måste bara fråga var (i Stockholm?) du köper dessa téer, och om du har något tips på något som är extra gott? :-) För övrigt otroligt mysig och inspirerande blogg, speciellt när man själv också går i "väntans tider". Kram!

2010-09-19 @ 15:01:57
Postat av: Therese - Colins mamma

Det var ju ingen dålig frukost :)

Röstade tidigare i veckan!

2010-09-19 @ 15:09:12
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag ska strax gå iväg och rösta! Håller med dig att det är lite högtidligt! Jag aner att det är en självklarhet att rösta.Önskar dig en underbar söndag!

Kram

2010-09-19 @ 15:26:48
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Sofie

I <3 HALLONSMOOTHIEVilken härlig frulle!Rösta? Självklart!Kramar

2010-09-19 @ 16:16:18
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Hanna:

Jag köper dem i Sicka i en butik som heter Elviras värld. Vet även att de finns i en kaffe&tebod ute i Värmdöcentrum..Finns även att köpa online om man hellre vill det på Bluebox.seKram

2010-09-19 @ 16:16:46
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: josefine

Hej, jag heter josefine, och har precis startat upp bloggen En starkare kropp.Jag ska gå från de 76 kg till 63 kg genom att köra en blandning av Atkins, LCHF, GI och motionera.

I bloggen kommer jag skriva om bra mat/godisrecept som är kolhydratfattiga. En hel den träningstips och almäna tankar om hälsa och kropp.

Sommaren är ju över och hösten på ingång. Finns inget mer passande än att ta tag i hälsan och kroppen. Kom igen nu, häng på du också!Följ min blogg på blogglovin, så kan vi ge varandra tips och erfarenheter. Du kommer inte ångra dig eller bli beskiven, det lovar jag.(Bra blogg du har föresten)Kram Josefine

2010-09-19 @ 16:30:10
URL: http://enstarkarekropp.blogg.se/
Postat av: Linn

jag förtidsröstade bara för att vara säker på att det skulle hinnas med! Första gången jag röstar, och tycker det är mycket viktigt! Men också känns det konstigt att rösta då jag är totalt ointresserad, därav otroligt okunnig.. ;) Tycker föresten mycket om din fina blogg! Linn

2010-09-19 @ 17:15:27
URL: http://lsanden.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken härligt god frukost, ser riktigt gott ut! Jag var och röstade imorse, såklart :-)Hoppas din söndag varit bra och att allt är bra med dig och lilla bebismagen, snart dags, spännande :-)Kram Maria.

2010-09-19 @ 17:43:28
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Är ju lite av en "politik-nörd" så här hemma blir det högtidlig valvaka ikväll framför TV:n :-) Oj, oj, oj vad spännande det är... Jag hoppas extremt mycket på att "mitt" lag vinner och får minst 50 % av rösterna så att SD inte får något inflytande (det får de väl ändå inte får man hoppas, då MÅSTE man ju samarbeta över blockgränserna men det försvårar nog onekligen politiken...).Ha en mysig (val)kväll, kramar!!!

2010-09-19 @ 18:18:51
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Jadå, röstat och klart =)

2010-09-19 @ 18:19:42
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack för snabbt svar! Då ska jag söka upp den butiken, är nämligen också bosatt i sjöstaden :-)

2010-09-19 @ 18:33:45
Postat av: Jenny S

Vilken mysig blogg med fina bilder! =) Kommer återkomma! =)

2010-09-19 @ 19:06:21
URL: http://jensi.blogg.se/
Postat av: Anna Mathisen - photos

Jag får inte rösta! Men vi har ett skolval, och där röstade jag såklart! Mp :)

2010-09-19 @ 21:56:59
URL: http://annamathisen.blogg.se/
Postat av: Jadsia

jag måste veta din äggröra recept!, ser perfekt gul ut!!! o min brukar inte se ut så där (。_。)

2010-09-20 @ 11:45:22
URL: http://yaplog.jp/jadsia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0