Vårt lilla mirakel ♥


Lilla du därinne, jag undrar så vem du är? Att jag vet så lite om dig
fast du redan är här. Är det dina tår jag känner, ditt hjärta jag hör
slå? Är det sant att du har ögon, naglar och en mage att pussa på?
Jag vet så lite om dig fast du redan är här, men jag älskar dig som
tokig vem du nu än är ♥

Så känns det äntligen rätt att dela med mig av vår lilla "hemlighet" här på bloggen. Vår lilla secret som fyllt mig med kärlek ända sedan plusset visade sig där på stickan två dagar före min födelsedag i mars. Snacka om den allra finaste födelsedagspresenten man kan få. 

Som flera av er gissade i förra inlägget så har vi idag varit hos barnmorskan på ett så kallat rutinultraljud och vi fick se en livlig liten krabat som inte ville visa upp sig nämnvärt för varken sin pappa, mamma eller barnmorskan. Utan han levde mest rövare där inne i livmodern, vår lilla busunge! Ja ni läste rätt, det gick inte att ta miste på att det är en liten pojke som växer i min mage och detta bekräftade även barnmorskan. Världens sötaste plutt tycker såklart vi ♥  

Myran som varit arbetsnamnet hittills är planerad att se dagens ljus fredagen den 3:dje december och jag är nu i mitten av vecka 19 (18+3). Så med andra ord har jag snart passerat halvvägs och imorgon är det "bara" 149 dagar kvar till BF. Mina gravidveckor hittills har faktiskt varit exemplariska. Inte en tillstymmelse till illamående, minimalt med krämpor, bara något kilo upp i vikt hittills, inga speciella cravings eller större hormonsvallningar för den delen. Visst de första veckorna var jag bedövande trött, men eftersom jag visste vad det berodde på var det inte värre än att jag fick se till att sova så mycket som möjligt när tillfälle väl gavs. Den värsta tröttheten släppte runt vecka 10, precis lagom tills vi reste till New York. Efter det har jag varit mitt vanliga jag igen, nästan iallafall! 

Det enda som jag tycker är jobbigt är denna ständiga oro över att något ska hända. Jag är för det mesta en ganska lugn person som sällan oroar mig för saker i onödan, men detta med att vara gravid gör att jag oroar mig konstant och det placerar mig med andra ord inte i kategorin "cool mamma" direkt. Jag har målat upp de värsta scenario i huvudet emellanåt och tvivlat både en och två gånger på att det verkligen bor någon där inne trots att jag faktiskt sett vår lilla myra hela fyra gånger redan. Första gången i vecka 7 (6+3) då han bara var en liten prick som mätte 4.2 mm med ett hjärta som pickade och som fick hela det lilla embryot att hoppa på monitorn. Andra ultraljudet var jag på två veckor efter det första, alltså i vecka 9 (8+3) eftersom barnmorskan vid det första ultraljudet såg två uppklarningar och var rädd att jag hade två foster i magen och att den ena av dem växte utanför livmodern (utomkvedshavandeskap). Det visade sig dock vara normalt och då var vår lilla myra 6.3 mm "stor". Tredje ultraljudet var ett KUB-test i vecka 13 (12+5) och då låg det plötsligt en "riktigt" bebis där inne och visade upp sig, söt som socker. Så överväldigande att det inte går beskriva, allt såg bra ut även den gången - Lycka!      

Både jag och maken är såklart överlyckliga över att vår lilla familj om allt går som det ska, kommer att utökas innan året är slut. Och idag när barnmorskan berättade att plutten nu är runt 20 cm lång, att allt såg normalt ut och att det är en liten son vi väntar, så rann tårarna ner för mina kinder. Maken var bra rörd han också där han satt i stolen bredvid. Mäktigt är bara förnamnet och alldeles, alldeles underbart! 

Nu ska jag starta upp grillen för det är matdags. Detta med matlagning kanske jag ska nämna har jag tappat lite som intresse sedan Myris flyttat in. Inte för att jag mår illa eller känner avsky för något speciell råvara, men känns inte lika kul helt enkelt. Men äta bör man annars dör man, men jag äter inte för två som många brukar uttrycka det, jag har faktiskt fått mindre aptit än före jag blev gravid och sötsaker har jag knappt rört de senaste månaderna så nu vet ni varför receptinläggen inte har duggat tätt de sista månaderna, men jag räknar med att intresset kommer tillbaka och då likaså inläggen såklart!

På återseende och lyckliga kramar ♥ 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis!!!

2010-07-06 @ 20:06:59
Postat av: Elisabeth

Gratulerer så masse! Gøy å høre at dere skal ha barn...hadde som flere andre en liten følelse av det.. : ) Kos deg med graviditeten, og håper formen er bra videre også. Gratulerer igjen. Klem Elisabeth

2010-07-06 @ 20:07:14
Postat av: Josephine Legendi

Jätte grattis :)!

2010-07-06 @ 20:08:47
URL: http://legendi.blogg.se/
Postat av: Zandra

Fina Fina Fina lilla Myran!!! Äntligen :-P ♥

Stort Grattis igen till dej och maken, Så underbart!!!

Våra små kommer göra så mycket bus hihi.

KRAMAR

2010-07-06 @ 20:11:28
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis till ert lilla mirakel :-)

2010-07-06 @ 20:11:51
Postat av: Anna - designnörden

Grattis! Det är en oerhört spännande resa ni har framför er. Blir lite nostalgisk trots att vi blev päron i februari.

Det är något visst med det första ultraljudet då man får se att det faktiskt är någon där inne. Dessförinnan så kände jag att det var så abstrakt och overkligt.

2010-07-06 @ 20:15:20
URL: http://designnord.blogg.se/
Postat av: Linda - Inspiration, Inredning, Design

Åhh, hade en svag gissning på att det var något sådant här som "mötet" var:) Stort grattis till er!



Många kramar

2010-07-06 @ 20:15:21
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh vad roligt, grattis till ert lilla mirakel! Är själv gravid och vår lilla bebis är beräknad till den 27 september. Kram

2010-07-06 @ 20:15:28
Postat av: MiaLisa

Grattis!!

2010-07-06 @ 20:16:26
Postat av: Helén

Grattis till miraklet. Väntar själv en liten prins om bara fem veckor. Hoppas du haft en bra graviditet hittills och att den kommer fortsätta så tills han behagar titta ut.



Grattis ännu en gång.

Massor med kramar

2010-07-06 @ 20:16:38
Postat av: Malin S

Äntligen är det officiellt! Jag blev rörd bara av att läsa detta inlägget och du har sannerligen förmågan att uttrycka de innerligaste känslorna med ord. Det finns så mycket jag vill skriva till dig men jag får liksom lite skrivhäfta (kan man ha det? ;) men jag vet att du vet att jag är så glad för er skull och lill-myran har de bästa päronen att se fram emot! Försök att inte oroa dig. Du har kommit så långt i graviditeten nu, testerna har sett perfekta ut och du är mån om lillen därinne. Då finns det inget mera som du kan göra utan lita till att allt kommer gå finfint och att njuta av graviditeten fullt ut. Jag längtar redan till jag får bära Amy's syskon för så himlans coolt är det att bära runt på ett bedårande litet liv. Massa kramar till dig!

2010-07-06 @ 20:16:40
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Christina

Ett STORT grattis till er båda!!!! och en STOR kram från mig :)

2010-07-06 @ 20:19:38
Postat av: elin

åååh grattis! vad roligt!!! hoppas att allt kommer att gå vägen!



kram

2010-07-06 @ 20:20:02
URL: http://flieo.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ha, ha, då gissade jag rätt! Har misstänkt ett tag att du är gravid, både på dina kryptiska inlägg och alkoholfria drycker i glasen på bilderna. Stort grattis!!! Underbart att familjen växer!! Själv har jag tre fina döttrar(födda -04, -07 och feb -10). Följer din blogg då jag tycker att du verkar vara en härlig person. Vi delar samma intresse vad gäller inredning, resor och mat. Nu kommer det bli spännande att följa dig igenom graviditeten!! Än en gång- stort grattis!!!

2010-07-06 @ 20:20:17
Postat av: Miia - There´s no place like home

Åååh, Anna! Jag har haft på känn att du är gravid, så gissa om jag väntat på att du ska avslöja det här i bloggen. Minns inte vad det var som fick mig att börja misstänka det, men min gravidradar kanske ;)



Stort grattis till er lille kille som kommer i december! Kraaam /Miia



2010-07-06 @ 20:21:28
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Kati Lundberg

Grattis! Vilka underbara nyheter! Jag är en flitig läsare som inte brukar kommentera, men nu kunde jag inte låta bli. All lycka till dig! Det kommer att gå hur bra som helst!

2010-07-06 @ 20:21:51
Postat av: Nina - Glamourmamman

GRATTIS!!!! Detta har jag anat en tid - fokus i inläggen ändras något ;-) Vad roligt för er!!! Känns som om 2010 är ett riktigt babyboom-år :-)



Ska bli sååå kul att följa er!

Kramar i massor!

2010-07-06 @ 20:21:53
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Cicci

Ett stort grattis tiller båda! Skall bli väldigt spännande att följa dig genom graviditeten.



Många kramar

2010-07-06 @ 20:22:21
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Johanna

ÅÅÅÅÅ va roligt! Jag har faktiskt inte misstänkt att du var gravid men jag har förstått att det har stått på önskelistan! Fantastiskt kul för er!! Många kramar Johanna

2010-07-06 @ 20:22:33
URL: http://jolla99.blogspot.com
Postat av: Katja

Hjärtliga gratulationer till er båda!!

// Katja

2010-07-06 @ 20:22:38
Postat av: Hemma hos Katta

Äntligen, äntligen! =)



Grattis än en gång till "lilla myran" som dessutom är en KILLE! Trodde faktiskt att det var en liten tjej där inne men icke... Såå roligt!



Ikväll får ni se till att fira ordentligt!



Många kraamar till hela familjen!



ps. Philip hälsar till sin nya lilla bloggkompis! =)

2010-07-06 @ 20:25:28
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Petra

Grattis! Vilken underbar resa ni har framför er! :)

2010-07-06 @ 20:27:40
Postat av: Madeleine

Åhhhhhhh...äntligen kan man säga GRATTIS även mer offentligt även om du fått små hälsningar redan:) Så härligt att få se erat underbara mirakel och att allt ser bra ut.

Blir tårögd bara av att läsa det fina inlägget om eran lilla Starboy:)



Sköt om er och gratta maken så mkt också, ni kommer bli sötaste lilla familjen i Sjöstaden:)



KRAMAR

2010-07-06 @ 20:28:50
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Emma

GRATTIS till er Anna! : - )



Blir så glad av att läsa att ni väntar en liten en!

Har faktiskt börjat misstänka att detta var på G! ; - )

Det ska bli en fröjd att få följa er under tiden!



Många Kramar

2010-07-06 @ 20:28:51
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Hanna

Stort grattis till er gumman:) Kände det på mig när jag läste ditt förra inlägg men ville inte skriva något om det man vet juh aldrig;) Så himla skoj kommer ihåg det som igår och nu är våran William 6mån tiden går så fort! :) Stor kram till er

2010-07-06 @ 20:30:57
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men gud vad roligt för er! Stort grattis! Det är verkligen babyboom i bloggosfären nu :) Ku kul!



Lycka till med allt!



Kram!

2010-07-06 @ 20:31:08
Postat av: Karin

ÅÅÅHHHHHH så himla härligt!

Grattis till er båda!!!!



Jag har haft känslan av det då jag läst din blogg på sistone!! =)



Massa kramar

2010-07-06 @ 20:32:57
URL: http://kalihy.blogg.se/
Postat av: Daniella

Jag kommenterar sällan, men nu är det på sin plats. Stort grattis! :)

2010-07-06 @ 20:34:07
URL: http://iheartsthlm.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Nämen åh så glad jag blev för din skull nu! Inte utan att jag fäller en tår faktiskt! Du kommer bli en jättefin och rar mamma, det känner jag :)

2010-07-06 @ 20:34:20
URL: http://www.sannasmamma.blogspot.com
Postat av: Kix

Äntligen är Myran officiell!!!! Jag är sååå glad för er skull men det visste du ju redan.

Puss o kram

2010-07-06 @ 20:35:05
Postat av: Anonym

Stort Grattis, vad underbart kul.

Själv har jag BF om ca 4 veckor och längtan är stoor!

2010-07-06 @ 20:36:49
Postat av: Sofia

STORT GRATTIS!

Jag visste det! Ville inte gissa i min förra kommentar då det kändes lite "på" men min ;) var en liten pik :)

Misstänkte det när du skrev om att du var så trött hela tiden men våade inte gissa då heller, tycker att man berättar när man är redo, både i bloggar och den "riktiga" världen!

Stort stort Grattis till er, och det lugnt, ta hand om dig och Myran!

Kram

2010-07-06 @ 20:36:52
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: jessi

Grattis, jag har anat det ett tag nu!!! Men så roligt att få det bekräftat. Tänk att du kommit så långt redan, halvvägs! Jag önskar er båda lycka till och jag förstår att ni är så lyckliga!!!



KRAMISAR

2010-07-06 @ 20:38:22
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Viktoria ♥

Grattis Anna! Vad roligt för er! Jag har följt din blogg sedan er bröllopsplanering och det ska bli så kul att få läsa om kommande sonen speciellt när jag själv har en son! Stort grattis igen! Kramar Viktoria

2010-07-06 @ 20:39:05
Postat av: Ulrika

Jättegrattis! =D Du har verkligen varit duktig på att hålla allt hemligt =)

2010-07-06 @ 20:39:14
URL: http://lifeofbjork.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej! Läser din blogg flitigt och har gissat sen länge att du kanske va gravid :) Stort Grattis! Har en kompis som får sin lilla plutt i september. Ska bli härligt att se när du bloggar om saker du köper till gossen, gravidbilder, och kanske ett babyrum i din favoritfärg, vitt :)

2010-07-06 @ 20:41:49
Postat av: Gabrielle

GRATTIS! Trots att jag inte känner dig förutom genom det jag läst i bloggen blev jag tårögd då jag läste om den fina nyheten :-) Är säker på att du kommer bli en underbar mamma! Ta hand om dig och magen!!

2010-07-06 @ 20:42:19
Postat av: Elin

Världens STÖRSTA grattis Anna! Gud så roligt att ni väntar en liten pojke. Har haft graviditeten på känn ett tag, men inte så länge som mars. Igen, ett stort grattis till er. Ska bli kul att följa graviditet och senare mammaliv framöver.



Kram

2010-07-06 @ 20:42:36
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Caroline

Stort grattis! :)

Postat av: åsa

Åh, vad roligt att ni ska ha en liten! Visst är det en underbar och obeskrivlig känsla när man ser den lille på ultraljudet.



Må så gott och kram!

2010-07-06 @ 20:49:07
URL: http://liteta.blogg.se/
Postat av: Veronica

Stort grattis till ert lilla pyre! Brukar titta in här då och då och du har en kanonfin blogg!



Ta hand om er nu!

Kram Veronica

2010-07-06 @ 20:50:40
URL: http://himmelochhav.blogspot.com
Postat av: Anna

Åh vad roligt! Stort grattis till er! <3

2010-07-06 @ 20:51:02
Postat av: Mia

Grattis!!

Jag har anat det....

Själv väntar jag barnbarn och förstår er glädje och även mor och farföräldrarnas glädje !

2010-07-06 @ 20:51:06
Postat av: Diana

Grattis!! Vad roligt för er! :)

2010-07-06 @ 20:54:01
Postat av: Fru B-son

Kära Starwoman! Åhh jag måste bara säga grattis till ert pyre därinne! Njut varje dag för det är det bästa man kan vara med om o självklart när de "tittar" ut! :-) Ska bli superspännande att följa er resa, och ja...kan väl bara hålla med att jag fick en liten tanke där om ert möte idag! :-)

Soliga kramar till er i Stockholm från ett semester soligt Skåne!

2010-07-06 @ 20:54:51
Postat av: Anna

Åh stort grattis! Har nästan haft på känn att det varit nåt på G men kan inte sätta fingret på vad som fått mig att tro det.

Härligt att få se lille killen och att allt är som det ska.

Grattis återigen! Kram

2010-07-06 @ 20:55:00
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Marie

GRATTIS!!

Vad roligt för er och vad skönt att du mått och mår så bra!

Ha nu en jättefin sommar alla "tre"!



KRAM!

2010-07-06 @ 20:55:31
URL: http://sjovreten.blogg.se/
Postat av: Camilla

Oh vad roligt för er, en massa grattis!

Ett av livets största underverk ♥

2010-07-06 @ 20:55:43
Postat av: Bellan

Åhhh jösses vad roligt! Blir helt till mig av glädje för er skull! Stort GRATTIS! Du ska se att allt kommer gå väl med lilla Myran, så oroa dig inte för mycket utan njut av tiden!



Många kramar

Isabelle

2010-07-06 @ 20:56:07
URL: http://isabellehulten.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Åååå stort stort grattis till er!! Vad roligt och så glad jag blir för er skull :)

Måste erkänna att jag har haft mina misstankar ett tag men det känns inte som en fråga man bara slänger ur sig sådär...

Nu blir jag såklart väldig nyfken på fina magen också!

Grattis till er ännu en gång! Jättekul!

Kram Vanja!

2010-07-06 @ 20:59:41
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Sofia

Ett STORT grattis till er!

2010-07-06 @ 20:59:48
URL: http://appareo.blogg.se/
Postat av: Anna S.

Hej,

Har tittat in på din blogg varje dag (flera ggr/dag får erkännas) under en ganska lång tid men aldrig kommenterat något. Så det här blir första gången. Du skriver så härligt varje gång vare sig det är långa eller korta inlägg. Alltid lika fina bilder. Och ni har ett sånt vackert hem. Därför läser jag din blogg med glädje. En ljusglimt i tillvaron.

Nu ikväll när jag såg den söta bilden på ert lilla mirakel blev jag så glad för er skull att jag nästan gjorde ett litet gjädjeskutt! Fast vi inte känner varandra vill jag ändå gratulera er.

Ett stort Grattis till er båda!!

/Anna från Haninge

2010-07-06 @ 21:02:47
Postat av: Jackie

Men herregud vad kul!!! Vilken trevlig överraskning, jag läser din blogg varje dag och detta har jag inte kunnat lista ut ;) Skrek högt till min sambo att starwoman är gravid, haha! Lite knäppt kanske?

Har en dotter på 3 månader och det är helt underbart!!

Mådde själv också väldigt bra under hela min graviditet, och njöt som bara den!

Bästa lyckoönskningar till er!!

2010-07-06 @ 21:03:33
Postat av: Alexandra

Stort grattis till ert lilla mirakel! Jag önskar er all lycka! Mvh/ Alexandra

2010-07-06 @ 21:03:57
Postat av: Josefin

Åh så roligt för er!!! Stort grattis, vilken lycka. :) Förstår er precis. :) Känns så verkligt när man får se lilla livet på bild.



Sköt om dig, massor av kramar till dig.

2010-07-06 @ 21:04:51
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Isabel

Grattis!! Va roligt att få följa eran resa till att bli tre=)

2010-07-06 @ 21:04:56
Postat av: Mn

Ett jättestort grattis!

Från en som flitigt följer din fina blogg!:)

Önskar er all lycka!

2010-07-06 @ 21:06:17
Postat av: Maja/Cactusvit

Men så himla roligt, ett stort stort grattis till er två! Vilken lycka! =) En stor kram från mig /Maja

2010-07-06 @ 21:08:34
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Camillanyahem

Åh där kom det! GRATTIS! Jag blir allt lite rörd när jag läser om er lycka, en liten son, och det letar sig upp en och annan tår när jag läser om ultraljudet! Jag har förstått detta ett tag, tycker du skrivit ofta att du somnat och så efter jobbet. :)



STORT grattis från mig till er båda, vad roligt! Kram!

2010-07-06 @ 21:08:56
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Jenny

Åh så roligt Anna!! Stort Grattis till er!!

Kramar

2010-07-06 @ 21:09:10
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Sofia

Stort, stort grattis till att ni ska bli tre i familjen! :D Jag har följt dig ganska länge nu och kommenterar inte så flitigt men detta måste uppmärksammas. Tror ni kommer bli alldeles underbara föräldrar du och din man. Har misstänkt livet i magen ett tag så kul att det verkligen var så! Jag själv är nu i v 34 (imorgon) och det där med matlagning känner jag mycket väl igen. Det har varit tråkigt bra länge nu, får se om inspriationen kommer tillbaka när vår pojk väl är här.



Så stort lycka till på resan fram tills eran pojk är redo att möta världen!

2010-07-06 @ 21:10:32
Postat av: Maria - mamma till Liam

Ett stort grattis, det bästa som kan hända i ens liv! Misstänkte detta när jag såg bilden från Grekland!



//Maria

2010-07-06 @ 21:10:34
URL: http://mariaochhenrik.blogg.se/
Postat av: grommis

ÅÅÅH, Anna! Jeg har hatt dette sååå på følelsen (du har vel småhintet litt her og der) og jeg er SÅÅÅ glad på deres vegne!! Det å få barn er bare helt fantastisk og jeg unner virkelig alle denne glede! Ååååh, nå ble jeg helt varm om hjertet for deres skyld! Store store store klemmer fra Norge og til Sverige og deres lille krabat i magen! :):):):)

2010-07-06 @ 21:13:06
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: issa(gravid v39)

grattis!! vilka härliga nyheter fast jag har anat det.. tycker hela tonen i en blogg ändras när bloggerskan blir gravid!

Har följt din blogg i ett par år och bara väntat på denna nyheten.. alltid roligt att läsa gravidbloggar när man är gravid själv!

2010-07-06 @ 21:14:59
Postat av: Katarina

Grattis!! Otroligt kul för er, blir så glad för er skull, fast vi inte känner varandra=)! Har en flicka som är 1 år, det är helt fantastiskt med barn!

Lycka till o hoppas du får fortsätta må så bra som du gör nu! Många kramar från en trogen läsare

2010-07-06 @ 21:17:10
Postat av: lena och Tilde

stort stort grattis :-) Åh så spännande att få följa er er resa. Misstänkte att det var ngt sådant på gång då du beskrev ert lilla möte ni skulle ha mitt på dagen :-)



Lycka till

2010-07-06 @ 21:23:17
Postat av: Sara

hjärtligt grattis vackra du! kram / Sara

2010-07-06 @ 21:23:55
Postat av: Leia ♥

ÅH GRATTIS till er båda! Så underbart!

Anade nästan det faktiskt, har känt det på mig när jag läst dina inlägg!

2010-07-06 @ 21:28:37
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Nina

Grattis till din graviditet!! Tittar in har valdigt ofta men har hittills aldrig kommenterat nagot. Men det har ar VERKLIGEN vart en kommentar! Njut av graviditeten och sen av ert lilla mirakel. Sma pojkar ar harliga! (har sjalv 2 stycken har hemma)

2010-07-06 @ 21:29:17
Postat av: Marie-Louise

Ja du min vän nu kan du ta fram "Mama"- tidningen som förmodligen ligger gömd i tidningskorgen. Jättegrattis till er men inte helt oväntat.Såg Ramlösan vid er picknick på lördagen och du verkar ju vara mycket för skumpa..Kram och lycka till..

2010-07-06 @ 21:31:25
Postat av: Mikaela

Thihi... jag har misstänkt just detta några veckor och jag brukar faktiskt inte ha fel med mina bebisgissingar ;) Stort grattis skickas från Skåne som ser fram mot bebisuppdatering på favoritbloggen. Många kramar M!

2010-07-06 @ 21:31:38
URL: http://hemmapavarangataistan.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Grattis Anna!

Jag är inte förvånad då jag snuddat vid ämnet senaste tiden ;-) men sååå glad för Er skull!! Blev helt säker igår när jag läste ditt inlägg. Skönt veta att allt är bra och att han växer som han ska!



Stora Kramar från Ann-Louise

2010-07-06 @ 21:32:33
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis grattis fina Anna!

Ser verkligen fram emot att få följa med på ert äventyr :) jätte glad för er skull!

Grattis igen :)



Kram kram

2010-07-06 @ 21:35:10
Postat av: Louise

Grattis! Underbart med bebishemligheter!!

2010-07-06 @ 21:35:42
Postat av: Josefin

woooow vad kuuuul ! GRATTIS!!!!!!!!!!!!! :D ska bli så spännande att följa :) misstänkte i förra inlägget vad det handlade om (konstigt att så många gissade rätt även fast det egentligen inte alls var speciellt avslöjande) och har misstänkt flera gånger senste tiden också :D kul kul, stort grattis till er båda återigen!

2010-07-06 @ 21:36:22
Postat av: Kristina

Wow grattis till dig. Trots att vi inte känner varandra glädjs jag så med er. Välkomna in i en ny fas i livet. Den bästa av världar! Ta väl vara på varje dag, njut och var toppen glad. Skulle ngt gå fel kan ingen ta glädjen ni kännt ifrån er. Dessutom har ju halva tiden gått. Trots att mina pojkar är 13 och 9 minns jag mina graviditeter som om de var igår. Två barn räcker för oss men jag avundas dig så. Njut! Det ska bli så kul att få följa er på vägen för det får vi väl.

Massor av kramar till er båda! Kristina i skåne:)

2010-07-06 @ 21:37:38
URL: http://mammamedambitioner.blogspot.com
Postat av: Nina

Stort grattis till er båda! Har spanat in bloggen flera gånger idag just för att jag hoppades på ett sådant här inlägg! Vi ser med spänning fram emot Myrans ankomst! En sak kan jag garantera: you're in for a treat! Kram!

2010-07-06 @ 21:39:44
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Johanna

Ett jättestort Grattis till er! Vad roligt och hoppas att allt kommer gå bra.

2010-07-06 @ 21:40:32
Postat av: pernilla

GRATTIS! Gud så spännande!

2010-07-06 @ 21:42:01
URL: http://vitaparlor.blogspot.com
Postat av: Emma

Underbara Anna, STORT Grattis! Jag blev så glad över att kika in hos dig och läsa denna glada nyhet! ha en skön sommar och njut av graviditeten så mycket du kan!



många kramar //Emma

2010-07-06 @ 21:47:25
URL: http://emmasutsida.blogg.se/
Postat av: Josefine

Åh, den största grattiskram man kan ge kommer här......KRAM

Vilken spännande tid ni har framför er, NJUT!

Jossan

2010-07-06 @ 21:50:00
Postat av: Micaela

Men gud så roligt!! Vad glad jag blev för er skull nu!! Läst din blogg i mer än ett år och detta är ju bara så kul!! Grattis och lycka till med allt!! Kramar Micaela

2010-07-06 @ 21:54:07
Postat av: Anonym

Oh vad roligt jag gläds med dig och din man, ni verkar vara ett så rart par, jag önskar er all lycka, och din blogg är bara bäst!!

2010-07-06 @ 21:54:26
Postat av: Dinka

Grattis till lilla livet i magen.Ni har en underbar tid framför er.



KRAM!

2010-07-06 @ 21:55:44
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åh, vad roligt! Grattis! Jag har följt din blogg i flera år och tycker att den är toppen! Ännu en rolig sak att blogga om. :)

2010-07-06 @ 21:58:04
Postat av: Magdalena

Grattis!!! Så roligt för er :)

2010-07-06 @ 21:58:18
URL: http://smultronros.webblogg.s
Postat av: Susanne

Åhhhhh vilken rolig nyhet :o)

Dessa nyheter gillar jag och det är verkligen många bloggare som man kan följa nu som är gravida :o)

STORA STORA grattishälsningar till er.



Kramen

2010-07-06 @ 22:00:41
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Veronica

Oooh grattis!!

2010-07-06 @ 22:00:51
Postat av: Ida

Gratulerer så mye! Jeg har også termin i begynnelsen av desember med mitt første barn, så jeg gleder meg ekstra mye til å følge bloggen din fremover.



Lykke til videre i svangerskapet:)

2010-07-06 @ 22:02:04
Postat av: Ulrika

Stort grattis till er. Ska bli kul att följa dig i din graviditet. Väntar själv mitt första till just den 3 dec=)

2010-07-06 @ 22:02:31
Postat av: Linda

Oj så roligt! Har väntat på detta! Ska bli jättekul att följa dig genom detta.

Stort grattis!

Linda

2010-07-06 @ 22:04:34
URL: http://www.tulpaner.blogspot.com
Postat av: EVA

ETT JÄTTE STORT GRATTIS TILL ER.SÅ UNDERBART.HÄRLIG TID SOM VÄNTAR.NJUT!

KRAM EVA

2010-07-06 @ 22:05:36
Postat av: Emelie

Åh vad underbart! Äntligen fick jag bekräftelse på att mina "känningar" var rätt! ;)

Stort grattis till dig och maken vännen!

Massor av kramar!!! <3

2010-07-06 @ 22:05:40
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Pethra

Ett stort grattis till den kommande sonen och ett stort grattis till det kommande föräldrarskapet. Jag förstår er lycka då jag själv har en liten dotter. Hoppas att allt går som planerat och att du får fortsätta må som en prinsessa. :o)

2010-07-06 @ 22:06:11
URL: http://pethrasdagbok.blogspot.com
Postat av: Lina

Ett jättestort grattis till Er! :) Vad glad jag blir för er skull! Har haft det här på känn när jag läst alla inlägg! :) Stora kramar!

2010-07-06 @ 22:07:08
URL: http://linabylina.blogg.se/
Postat av: Sabina

Grattis för lilla miraklet,, gud va kul :) Blev jätte glad när jag läste att ni ska få en bebis. Har följt din blogg läääänge nu :) Jag har själv en liten dotter på 10 mån och jag vet exakt hur det känns med alla besök hos barnmorskan och så :)

Snälla, kan du inte visa några bilder på din lilla mage ;) Kram

2010-07-06 @ 22:08:23
Postat av: Nicky

Ahh underbart.. :D stort grattis och en massa lycka till !!!!!



Många varma kramar! :) Nicky



2010-07-06 @ 22:09:45
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Malin

Hej Anna,



Jag har följt din blogg en längre tid och när ni nu ska bli 3 i familjen lämnar jag för första gången en kommentar och säger; STORT grattis till er! Vilken härlig nyhet! Förra sommaren gick jag själv med stor mage, denna sommar är jag glad om jag hinner ner i solstolen då vår son snart blir 9 månader och just lärt sig krypa ;-)



Ännu en gång, grattis! Hoppas att ni får en härlig sommar!



Kramar /Malin

2010-07-06 @ 22:14:33
Postat av: Kine

Gratulerer så mye til dere begge!

Dette var virkelig en veldig hyggelig nyhet.

Jeg har faktisk trodd dette en stund...!

Det blir spennende å følge graviditeten videre.

Masse lykke til!

2010-07-06 @ 22:16:47
Postat av: BLONDETTY

Åh, grattis till er! Vad roligt! En helt fantastisk tid väntar nu! Det går inte ens att föreställa sig innan hur mycket kärlek man får för de små!



Ta nu hand om dig & magen!



Många lyckoönskningar från Blondettysarna!

2010-07-06 @ 22:19:53
URL: http://blondetty.blogspot.com/
Postat av: Ophélie

Félicitations!!! I wish you and your new family all the best from France.

2010-07-06 @ 22:21:37
Postat av: Maria

Hej Anna!! Grattis grattis!!! Jag har följt din blogg länge och har haft mina aningar. Själv sitter jag och väntar på att min lilla goding ska bestämma sig för att komma ut bf+1 idag. Det är en härlig resa ni påbörjat. Jag har en liten Maja på 2.5 år och barn är livet!! Stort grattis igen!!

2010-07-06 @ 22:22:18
Postat av: Malin S

Jag fich göra research på MacBloggen och enligt denna tillförlitliga källa var jag i typ vecka 16 när vi hade bloggträffen =)

2010-07-06 @ 22:23:04
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Kattis

OHHHHHH så underbart! Grattis! Fick själv en son för två månader sen och det är det största som hänt mig. Lycka till!!

2010-07-06 @ 22:29:44
Postat av: Lycklig mormor

Jätte jätte grattis!!!!! önskar er massa lycka o kärlek hoppas allt går kanon bra kram=)

2010-07-06 @ 22:34:34
Postat av: Linnea

följer din blogg dagligen, men kommenterar tyvärr sällan (även om den tillhör en av mina favoriter!). nu måste jag ju dock passa på :) så underbart roligt för er och jag hoppas och tror att allt kommer gå vägen! stort grattis och lycka till :)

2010-07-06 @ 22:40:01
Postat av: E

Grattis!

Jag har läst din blogg i ett år kanske... Såå kul för er. Själv har jag och mannen försökt i några år nu...hoppas, hoppas själv... men, men, kan ju vara så att det inte är mig förunnat! :(



Tack för fin blogg! Lycka till

2010-07-06 @ 22:45:46
Postat av: Linda

Stor grattiskram från mig!!!

2010-07-06 @ 22:46:14
URL: http://lindaslangtan.blogg.se/
Postat av: E

STORT grattis!!;) Jag har att nästan trott det eftersom du har skrivit att du har varit så trött.. och varit mycket förkyld;) som man brukar vara i början:) STOR grattiskram till er och LYCKA TILL i framtiden:) Supermysig blogg by the way

2010-07-06 @ 22:53:40
Postat av: Jenny

Åååå vad roligt!! Jag har kännt det på mig ett tag! Men vill ju inte skriva något:) mycket bilder som är tagna ur vinklar som fått mig börja fundera... :) Men vad roligt! Så glad för er skull!! Håller alla tummarna för att allt går som det ska och att prinsen kommer snart;) Soc gott! Massa kram

2010-07-06 @ 22:56:08
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: marie

GRATTIS!! Vad kul för er=) Har faktiskt undra några gånger om ni ville ha barn i framtiden. Njut av din graviditet och hoppas vi ngn gång får se ngn magbild men jag förstår om du inte lägger upp det men tanke på att du berättade förut att ngn sjuk typ snott dina bilder. Ha en bra kväll! kram

2010-07-06 @ 22:56:11
Postat av: Susanne

Stort Grattis!

/från mamma till två ganska stora busbarn

2010-07-06 @ 22:56:13
Postat av: Patricia

Vad roligt för er!

Stort grattis till er båda!

Har själv 2 st barn och det är helt underbart!

Gillar din blogg väldigt mycket!



kram patricia

2010-07-06 @ 23:01:46
Postat av: Jessica E

ÅH ANNA!!



Vad U N D E R B A R T !!! STORT Grattis!! Vad ljuvligt!! Att vänta barn är sååå spännande och att få barn är det underbaraste som finns!! Varmt lycka till!!



KRAM Jessica

2010-07-06 @ 23:04:19
Postat av: Annica

GRATTIS!!! Vad lycklig jag vart för er skull när jag läste ditt inlägg nyss, Grattis Anna!



Kramar

2010-07-06 @ 23:05:45
Postat av: Therese

Gattis till er och lycka till! :) så himla roligt!

Kram

2010-07-06 @ 23:11:46
Postat av: Lina

GRATTIS!!! Vad roligt att läsa, och ska bli så kul att följa det du väljer att dela med dig av!!



Stor kram

2010-07-06 @ 23:16:44
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Carin

Grattis till ert lilla mirakel! Så fint skrivet! Saknar ibland den där känslan när man inte visste vem det var där inne i magen-allt var så spännande och överväldigt! Tillslut tittade vackra Vilma ut! Fortsatt lycka med er lilla bebis i magen!

2010-07-06 @ 23:18:40
URL: http://www.metrobloggen.se/adayinmylife
Postat av: Linda

GRATTIS!!! Så kul! Och jag lovar det är alldeles underbart!!!

2010-07-06 @ 23:21:02
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Åsa Johansson

Grattis till er båda



Kram



Åsa Johansson i Skene

2010-07-06 @ 23:22:00
Postat av: camilla

Stort Grattis till er!! :)

2010-07-06 @ 23:25:30
Postat av: Iva

O grattis så mycket.. Gud va kul.. Kanske en privat fråga, men har ni planerat att skaffa barn, hur lång tid tog det innan du blev gravid... Vi planerar att "starta" i december, så jag blir lätt nojig över att det inte kommer gå pga. att vi planerar för mycket :(Men då är jag halvväg igenom mina doktorandstudier & att bli gravid då vore alldeles underbart. Kram, ta hand om dig :)

2010-07-06 @ 23:30:53
Postat av: Ia

Så det var som jag misstänkte :-) STORT GRATTIS och Lycka till!

2010-07-06 @ 23:33:34
URL: http://iasinsida.blogg.se/
Postat av: Anna

Ahh Anna tusen, miljoner grattis till dig! Jag laser din blogg varje dag harifran London, tycker sa himla mycket om den :) Blev alldeles tarogd nu nar jag laste detta inlagget! Underbara nyheter! Tusen grattis igen till er bada :)Kramar!

2010-07-06 @ 23:40:51
Postat av: Jenny

Grattis!!! =)

2010-07-06 @ 23:47:48
Postat av: Fia-More of White

Ett super STORT Grattis till er båda :)



Jag kommer så väl ihåg hur tankarna gick i huvudet, och även denna lycka du beskriver.



Tro mig, ni har en helt fantastisk tid framför er ;)



Jag har själv en son, han heter Elliot och är 2,5.

En helt underbar ålder...exempelvis så tror jag att den här semestern kommer att bli helt oförglömlig...han är så rolig, glad och uppskattar aallting just nu och det finns ju ingenting bättre än att se stt barn vara lyckligt ;)



Allt kommer gå kanon bra.



Njut!



Många grattis kramar

2010-07-06 @ 23:56:55
URL: http://www.moreofwhite.blogspot.com
Postat av: Sandra

Gud vad kul!:D GRATTIS!!!

2010-07-07 @ 00:09:18
Postat av: Jenny

Stort GRATTIS till lillkillen. Jag hade rätt. ;) Misstänkte det tidigt då du inte visade så mycket helkroppsbilder på dig och skrev ofta att du var trött och tog tupplurar. ;)



Jätteroligt! Förstår all oron. Heeelt normalt ska du veta. Nu har ni börjat en spännande resa och jag önskar er all lycka framöver. :)



Kram Jenny

2010-07-07 @ 00:17:48
Postat av: Nilla

Åååhhh, så underbart! Stort Grattis. Jag har följt din blogg ett tag och tycker mycket om den, du skriver massa bra och tar väldigt fina bilder.



Jag har själv två barn, och att vara gravid och få sin baby är det bästa, största och mäktigaste som finns.



Jag önskar dig och din man all lycka, och försök att njuta av tiden och inte oroa dig alltför mycket :-)



Kram

/ Nilla

2010-07-07 @ 00:50:20
URL: http://nillalala.blogg.se/
Postat av: nikysha

himla fint du!:)

2010-07-07 @ 04:49:34
URL: http://nikysha.blogg.se/
Postat av: Sara

Grattis! Många lyckönskningar till er :-)

2010-07-07 @ 05:02:47
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: sofie

herregud, GRATTIS!!!!!!!!

så himla underbart!!!!!

2010-07-07 @ 05:59:58
URL: http://sofls.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon!



Man får gratulera Anna! Vi läsare har ju länge förstått att du/ni vill ha barn. Och många av oss har nog väntat på att du skulle säga att du var gravid.



Men måste bara ställa en fråga från en emetofob till en annan; Är du inte rädd för alla magsjukor som komma skall med en liten i familjen? Mina väninnor som har mindre barn får ofta in magsjuka i familjen och det är ju svårt att undvika att bli smittad. Själv skulle jag vara dödsförskrämd, men det är ju jag. ;)



Hoppas den resterande tiden går bra och att du får fortsätta må bra. Hoppas också din blogg inte blir som alla andra nyblivna mammors -då skulle jag sörja, som jag kommenterade redan i april. ( http://starwoman.blogg.se/2010/may/utkast-maj-3-2010.html )



Ha en fin onsdag!



Massor kramar!

2010-07-07 @ 06:10:32
Postat av: Annica

GRATTIS! Vilken lycka =) Passa på att njuta och ta vara av tiden innan "Myran" kommer för även om det är jobbigt att vara gravid ibland så är det också en otroligt mysig och härlig tid.

Grattis än en gång!

Kram Annica

2010-07-07 @ 06:58:01
URL: http://annicaostlund74.blogspot.com/
Postat av: Carro

Kramar och lycka till Er!

2010-07-07 @ 06:59:20
Postat av: Patricia

Grattis till er! Jag har bara väntat på att detta ska ske. :) Så grattis grattis!!

2010-07-07 @ 07:03:13
Postat av: Hanna

Stort grattis till ert lilla mirakel! Ha en bra sommar

2010-07-07 @ 07:07:54
Postat av: Annelie

Jag har läst din blogg ett tag nu men har faktiskt aldrig kommenterat, hur bra jag än tycker att din blogg är :) Nu måste jag ju säga stort grattis till lilla undret i magen! Ska bli så kul att följa din graviditet då jag själv är beräknad en månad innan dig... Kram Annelie

2010-07-07 @ 07:09:00
URL: http://minlillamy.blogspot.com
Postat av: Anette

Så kul!!! STORT GRATTIS ;)

Kram Anette och Melvin

(som lever rövare här i vardagsrummet medan jag fortfarande försöker vakna...)

2010-07-07 @ 07:29:03
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Louise

Stort Grattis till er! Vad mysigt!

Vi ska också ha ett litet Troll, än så länge är vi i v 10. Och om 1,5 veckor så gifter vi oss!

Så jag blev liksom extra glad för er skull när jag läste om er lille Myra!



Stort grattis än en gång och försök njut så mycket som möjligt.. Det är det bästa tipset jag har fått i alla fall!

Ha en skön onsdag!



Kram Louise i Malmö

2010-07-07 @ 07:37:48
Postat av: Lollo O

Tittar in och ville bara säga grattis till den lille i magen!

Postat av: Malin

Hej Anna!



Måste bara skriva och gratta! Jag har följt din blogg länge (är kompis till Caroline (Carolines hemligheter) men har aldrig skrivit någon kommentar. Jätteroligt att ni nu ska bli tre i familjen! Just den 3 dec var jag beräknad till förra året och mycket riktigt, den 3 dec kom vår dotter till världen! Så nu har jag en lite vilde på 7 mån!



Hoppas att du kan njuta och slappna av under resten av graviditeten!



Kram Malin

2010-07-07 @ 07:43:55
Postat av: Kattis

Brukar kika in här ibland och måste ju självklart säga grattis! Vill själv så gärna ha en liten knodd så jag förstår lyckan! Grattis igen!

2010-07-07 @ 08:06:30
Postat av: Nina

Ett jättestort grattis tiller båda! Vilken underbar resa ni har framför er. Jag har haft detta på känn en längre tid och tittat noga på bilderna efter möjliga ledtrådar ;). Det första min barnmorska sa till mig då jag var där i vecka 7 för snart två år sedan var; Från och med nu kommer du ALLTID oroa dig, vare sig barnet är i magen, 1, 12 eller 35 år. Sant! Men så klart värt det varenda sekund.

Massa grattis kramar!

2010-07-07 @ 08:06:39
Postat av: Malena

Men Anna!!!

Jag blir så glad!!

Du tackade för grattiset men det var inte jag som skrev något grattis. Men tack vare att du skrev så så fattade jag direkt.

Har misstänkt det här nu ett tag ;)

Försökte mig lite trevande att ta reda på det i kommentaren om din vegetariska sushi utan resultat :)

Jag har minsann märkt att det stått en lokaflaska på picnickfilten från eran kväll för några dagar sedan (fast du höll i ett glas med starkare i) Ditt intresse för min graviditet har varit på ett annat sätt än andra "ickegravida". Jag listat ut detta för ett tag sedan och fått nya bekräftelser med ditt sätt att skriva med tiden.



Har nästan spanat in dina bilder lite extra för att leta nya tecken :D



Helt underbart! Jag har verkligen tänkt på dig senaste två månaderna vad det gäller barn och jga blir så glad för er skull!!



Det kommer gå fort till December!

Efter v 20 så hinner man knappt med för det händer så mycket i kroppen!



Men hur mår du då? Mår du bra?



Nu gjorde du min dag! Jag vakande imorse och kände mig inte alls glad. Men som sagt du har gett mig hopp om dagen!



Stor grattis Anna!! Det är något fantastiskt du väntar på!! :D



Tusen kramar!!

2010-07-07 @ 08:07:13
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: magdalena

Grattis till miraklet!

Trevlig blogg du har, fint hem och en trvlig make, ser det ut som..

Så fint ni bor, jag blev så inspirerad av alla dina fina kivi lyktor så att jag blev tvungen o köpa några jag med.

Förstår din oro med att vara gravid, att hela tiden tänka att det kan hända nåt.

Jag fick min flicka först när jag var 39 år (o hade nästan gett upp!) att det skulle bli några barn. Men det gick bra och det kommer det att göra för dej me. Du har en spännande tid framför dej.

Tack för en trevlig blogg med fina bilder / magdalena

2010-07-07 @ 08:09:27
Postat av: Malena

Inte konstigt att du stålat mer än någonsin senaste tiden. Hela du skiner!



Kramar igen!!

2010-07-07 @ 08:10:50
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Evelina

Stort stort grattis till Er och all lycka!

2010-07-07 @ 08:13:30
URL: http://levelina.webblogg.se/
Postat av: Anna S

Men åhh så underbart och stort grattis till er och det lilla livet som växer i magen! Jag hade också perioder av orolighet och kände som dig att det är nog tomt där inne! Vid KUB-testet tex var jag så säker på att dom inte skulle hitta någon liten "räka" därinne och att jag skulle få sitta där och känna mig dum! ;) För min del gick oroligheten över när lilla Minou väl var ute. Då kunde man ju faktiskt se att hon mådde bra, det var ju lite svårare när hon var i magen! Men NJUT, du verkar också ha turen att få må bra och det underlättar så grymt mycket! Nu när man sitter här med en liten bebis, Minou blev ofattbara 3 månader igår, så blir man så rörd och glad på ett annat sätt av alla glada gravidbesked. Det är obeskrivligt underbart med en liten bebis i familjen, ni har något mycket fint att se fram emot! Tycker vi få ta någon barnvagnspromenad och "lattemorsa" oss längre fram! :) Stor varm kram på dig och ännu en gång grattis!!!

2010-07-07 @ 08:13:38
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Anna, jag blir alldeles rörd av ditt inlägg och din nyhet! Grattis grattis i mängder! Jag hittade din blogg när jag själv var gravid och låg på sjukhus med Saga då du gav någon uppmuntrande kommentar och nu får jag förhoppninngsvis följa en del av din resa mot ert livsverk, spännande. Önskar er all lycka till.

Massvis med kramar från Therese & Saga

2010-07-07 @ 08:18:27
URL: http://kidelin.se/blogg
Postat av: Elin

Jag är här inne och läser ganska regelbundet, men brukar inte kommentera. Nu känns det dock som det är på sin plats med ett Stort Grattis! ;)

2010-07-07 @ 08:24:55
URL: http://www.whitehot.se
Postat av: karin

Åh va roligt för er, massa lycka till med er lille knodd, Grattis, o det är klart man är orolig, det är helt normalt, men det kommer gå fint det här, återigen Grattis

2010-07-07 @ 08:25:37
Postat av: Marie

Ett STORT GRATTIS till er båda!!!!

Det blir säkert lite extra firande för grabbgänget till helgen ;)

Kram från oss

2010-07-07 @ 08:26:24
Postat av: Berenice

Congratulations!!!

I feel delighted for you and your coming family;-)

Hugs,

Berenice

2010-07-07 @ 08:30:04
Postat av: Milla

Grattis!

Jag som annars är en godisråtta rörde inte godsaker under de 3 första månaderna. Det är nog kroppens sätt att skydda fostret från alla kemikalier när alla organ bildas från grunden. Men sötsuget är tillbaka med råge!

2010-07-07 @ 08:32:33
URL: http://powerpuffran.blogg.se/
Postat av: Annie

Tänk att man kan bli så berörd av ett inlägg, skrivet av en människa man inte känner mer genom en blogg. Men här sitter jag med tårar i ögonen av lycka för er skull! Grattis! Ni ska genom det underbaraste som finns här i livet. Få förälska er med den kraft som bara kärleken till ens barn kan ge.



Lyckliga ni som ska få uppleva detta för första gången. Det finns absolut ingenting i livet som slår detta stora! Supergrattis till er!



Ska ärligt erkänna att jag tänkte tanken igår när jag läste om ert möte, det eller möte på banken för ev husköp:-)Men det här var ju roligare.



Önskar dig/er en underbar sommar i väntan på sonen.



Kram från Annie i Örebro som gillar din blogg skarpt!

2010-07-07 @ 08:34:41
Postat av: Elin

Men gud! GRATTIS till er! :) Så kul för er, jag hade min aningar om det men vågade inte skriva något ;) hihi...

Hoppas allt är bra!

Kramar!

2010-07-07 @ 08:36:12
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Louise N

GRATTIS! Så kul för er, önskar er all lycka :)

2010-07-07 @ 08:40:31
Postat av: Suz

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D

Det inlägg värmde i hjärtat och trots jag inte känner dig så är jag säkert på att ni kommer att bli fantastiska föräldrar!

Det verkar vara så mycket kärlek i erat hem :)



Ha en underbar sommar!



/Suz

2010-07-07 @ 08:47:09
Postat av: Madelene

GRATTIS!!! =))



Jag förstår precis din ständiga oro...vår son är 3 år nu i juli men jag kommer ihåg d som d vá igår alla mina frågor och så...jag använde mej av mina vänner som redan varit gravida istället för att läsa så mycket...då blir man mest förvirrad! =)

Lyckan när man är på d första riktiga UL är helt underbar!

Nu väntar jag bara på lite outfitbilder med magen! =))

GRATTIS återigen!

2010-07-07 @ 08:49:09
Postat av: Ulrika

Men så underbart, stort grattis! (och på min födelsedag till och med;-))Hoppas du kommer att fortsätta må lika bra!

2010-07-07 @ 08:54:22
Postat av: Anna

Grattis!!! Känner igen mig i dina tankar osv. Jag är oxå gravid och är beräknad till den 1 nov( vårt första barn).Man går på rosa moln mest hela tiden.Jag mår oxå bra,har gjort det hela tiden och hoppas att få göra det resten av tiden. Önskar dig/magen/maken all lycka och att allt ska gå bra! En stor kram Anna

2010-07-07 @ 08:56:40
Postat av: Sara

Åååå Anna vad roligt!!! Stora grattiskramar! Sara Söderberg

2010-07-07 @ 09:03:30
Postat av: Maria

Stort grattis till er båda, vad kul :-) Vilket fint inlägg du skrivit, nästan så en annan blev tårögd :-) Så kul för er. Grattis än en gång. Kram Maria.

2010-07-07 @ 09:07:21
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vilken UNDERBAR nyhet! Ett stort grattis till dig och maken! Kram Annelie

2010-07-07 @ 09:07:44
Postat av: Mitta

Nämen gud.. Grattis till er!

Åh..blir så glad :)



Ta hand om dig!

Kram

2010-07-07 @ 09:08:11
URL: http://missindia.blogg.se/
Postat av: Therése

Lustigt, jag har haft detta på känn länge! Grattis till er båda! :-)



Kram Therése

2010-07-07 @ 09:12:10
URL: http://stockholmsdagar.blogspot.com/
Postat av: Karin

Ett jättestort grattis till dig och maken! Detta var ju verkligen roliga nyheter och jag måste erkänna att du bekräftade mina misstankar ;). Har följt dig här på bloggen under våren då du har skrivit om spännande möten,tröttheten etc så jag hade det lite på känn att något stort var på gång... ;) Önskar er all lycka! Kram

2010-07-07 @ 09:22:31
URL: http://dufvander.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Åhh stort, STORT GRATTIS! Trodde nog att det var en liten på gång. Lite små antydningar har du allt gett:) Så kul och så underbart att allt är bra med er båda!

Kram

2010-07-07 @ 09:27:34
URL: http://corneliashus.blogg.se/
Postat av: Finna

Stort grattis till myran i magen! Du har verkligen något att se fram emot - att få barn är det bästa som hänt mig! KRAM Anna, stolt mamma till Ruben 10 mån.

2010-07-07 @ 09:34:57
URL: http://www.finna.wordpress.com
Postat av: M

Stort GRATTIS till dig och din make!!!

2010-07-07 @ 09:40:20
Postat av: S

Grattis!! Åh vad roligt med bebis :)

2010-07-07 @ 09:44:22
URL: http://underminhimmel.blogspot.com
Postat av: Emelie

GRATTIS!!



Jag har aldrig skrivit forr men nu var det verkligen dags efter typ ett ar av att lasa din blog!

Bor utomlands och har din blog som ett satt att halla kontakten till Sverige. Jag vet att jag inte kanner dig men pa ett blog satt sa gor jag det!



Ett stort Grattis!!

Emelie

2010-07-07 @ 09:51:17
Postat av: Carolines hemligheter

ÄNTLIGEN :-) Grattis finaste Anna till er lilla pojke, vad härligt att allt såg bra ut på RUL!!! Så roligt det skall bli att följa dig (er) på bloggen framöver när er lilla myra kommer att få hänga med ♥



Massor med kramar från Caroline!

2010-07-07 @ 09:52:43
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Unni

Masse gratulerer, så utrolig koselig:) Jeg har selv en sønn på 14 måneder, og du kan bare glede deg!

Takk for en inspirerende og fin blogg, har aldri lagt igjen kommentar tidligere, men titter inn til deg hver dag.

Klem fra Unni i Kristiansand

2010-07-07 @ 09:58:14
Postat av: Inga

Åhh Grattis grattis !!

2010-07-07 @ 10:02:21
URL: http://fromingawithlove.blogspot.com
Postat av: Maria

Grattis!!! :D

2010-07-07 @ 10:16:21
Postat av: Ulrika

Ååh, va' roligt! Grattis! Har följt din blogg ett tag men inte kommenterat förrän nu. Verkligen glad för er skull, ni verkar vara toppenmänniskor! Underbar blogg du har också, alltid lika trevligt att titta in och läsa och se dina fina bilder! Ta hand om er!

2010-07-07 @ 10:22:14
Postat av: Anonym

STORT GRATTIS!

2010-07-07 @ 10:23:56
URL: http://tutku.blogg.se/
Postat av: En magdansös dagbok

STORT GRATTIS!

2010-07-07 @ 10:24:05
URL: http://tutku.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Hej!

Brukar vara inne och läsa på din sida med jämna mellanrum och blir så glad av dina inlägg. Idag blev jag extra glad och nästan så det kom en liten tår när jag läste att ni väntar en liten son.. STORT GRATTIS och lycka till :)

Kram

2010-07-07 @ 10:25:22
Postat av: Michan

Åh vad härligt. Grattis grattis.

2010-07-07 @ 10:28:22
URL: http://michanelfgren.blogg.se/
Postat av: Malin

Oh shit va kul!!! Stort Grattis till er!!! Vi fick vårt lilla miarkel den 21 december 2009! o de e så underbart att få barn! Ja önskar er all lycka i framtiden och en massa bebisshopping! För du kommer väl blogga om allt inför bebisen eller kommer ni hålla de privat?!

Massa kramar!

2010-07-07 @ 10:34:19
URL: http://minlillavardag.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Stort grattis!



Jag trodde att det kanske var en baby på gång eftersom det blev färre och färre bilder på dig i bloggen :)



Jättekul att ni ska bli föräldrar! Det är underbart och ni har en härlig tid av livet att se fram emot.

2010-07-07 @ 10:37:27
Postat av: Teresia

Stort grattis! Vad roligt med ännu en bebis i huset! Vi väntar också en liten pojke som förhoppningsvis kommer i slutet av augusti - så antagligen ses vi vid barnvagnsförrådet i vinter! :)

Stort grattis igen till dig och maken!

Kram Teresia (Rorgängarg 17B vån4)

2010-07-07 @ 10:42:44
Postat av: DENISE

åå!:)

2010-07-07 @ 10:49:31
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej Anna!

Har nöjet att kika in på din fina blogg ibland och lämnar idag min allra första kommentar hos dig :-)

Stort grattis till lilla bebisen i magen. Vilken fantastisk lycka! Önskar er allt gott.

Varma hälsningar Linnéa

2010-07-07 @ 10:52:42
Postat av: Louise Andersson

Grattis!!!!!! Så kul för dig och din man!! Har följt din blogg ett tag nu och detta är första gången jag skickar ett inlägg. Grattis igen!!!!

2010-07-07 @ 11:05:51
Postat av: Camilla

nämen, vilken G L A D nyhet!! GRATTIS Anna!!! Blev faktiskt rörd nu..;-) Du har en fantastisk tid framför dig, och jag vet precis hur det är att vara orolig ocn nojjig under sin graviditet..! ;-) Många varma kramar och ett stort grattis igen till dig och maken! kramar!

2010-07-07 @ 11:13:53
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Angelica E

Massor med grattis från Mallorca! Här ner går jag och väntar OCH väntar, fast vår lille gosse kan dyka upp vilken dag som helst. Helst hade han fått komma nu på en gång, för det börjar bli ordentligt varmt här på ön!



Hoppas att du får en enkel graviditet och ni kan ju inte få en härligare julklapp!



Kram



Angelica

2010-07-07 @ 11:21:36
URL: http://angelicaee.blogspot.com
Postat av: Emily

Men åhhh! Så underbart! :) Jättestort grattis!

2010-07-07 @ 11:25:27
URL: http://www.emilysophie.com
Postat av: nayomi

åh vad mysigt ^^ kan inte tänka ens hur det måste kännas!

2010-07-07 @ 11:37:25
URL: http://nayomi.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Det var längesen jag var här inne... och vad möts jag av? GRATTIS! Vad fantastiskt! En liten son. Vad underbart!

2010-07-07 @ 11:49:24
URL: http://enannandelavstockholm.se
Postat av: tina

Va härligt med en liten plutt, stort grattis till er båda :)



Jag älskar din blogg och trots att jag inte känner dig så blir jag otroligt glad för eran lycka!



Ha en fin dag!!

2010-07-07 @ 11:53:52
Postat av: Linda V

Grattis!

Jag har läst din blogg i flera år nu och är verkligen glad för din skull!

Tack för satt du delar med dig av din vardag och smarriga recept!

Hälsningar Linda

2010-07-07 @ 11:54:43
Postat av: RONJA

fin blogg!

2010-07-07 @ 12:10:46
URL: http://ohronjas.blogg.se/
Postat av: Paula

åå vad du berörde mig med versen och ultraljudsbilden!

jag kan riktigt förstå er lycka.

vill passa på att gratulera!

jag hoppas att du delar med dig av graviditeten och sådant som hör till här på bloggen..?



sköt om dig/er :)

kram, Paula

2010-07-07 @ 12:27:54
URL: http://hallonmasken.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

Grattis och åter grattis ! Är så glad för er skull!

2010-07-07 @ 12:36:55
Postat av: sandra

åh vad roligt :) grattis!

2010-07-07 @ 12:51:50
URL: http://saaaaaaaandra.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh, jösses vad roligt! Helt fantastiskt roligt för er! Önskar er all lycka!

2010-07-07 @ 13:02:48
Postat av: Mira

GRATTIS, va roligt ♥. Har hittat hit via Jessis blogg (lyckoljus) och läst men inte skrivit nån kommentar. Nu måste jag ju göra det. =) Gillar din blogg och dina bilder.

Är själv gravid - men inte så länge till.. Är beräknad vilken dag som helst nu och går bara och väntar på att vår lilla groda ska bestämma sig för att komma ut. =)

Lycka till och grattis igen!

Kram Mira

2010-07-07 @ 13:06:17
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Caroline

Åh vilken lycka!

Ett stort grattis!

Kram till er båda

2010-07-07 @ 13:13:35
URL: http://prinsessanspraliner.blogspot.com
Postat av: Aina

Hjertet gjorde ett hopp da jeg så ultralyd bilde. Måtte se på overskriften i bloggen får å se at jeg var inne på rett blogg! :-) Så utrolig koselig! Gratulerer så mye til dere begge! Så bra at du føler deg fin og kan virkelig nyte det å være gravid. Dere har MASSE kjekt i vente.

Det ser ut til at du og jeg har termin omtrent på samme dag. Jeg skal på ultralyd i morgen og får da den endelige terminen.

Masse lykke til og kos deg med magen.



Klem fra Aina (som fikk creem fraisc m/soltørket tomat og safran flybåren fra sverige etter å ha blitt fristet av kyllingretten din her på bloggen.)

2010-07-07 @ 13:25:50
Postat av: Filip

aaaaaw så liten =)

2010-07-07 @ 13:48:49
URL: http://boomboomroom.blogg.se/
Postat av: fia

förstår det du känner...har 3 barn själv och jobbar på en förlossningsavdelning!! Lycka till med allt.

2010-07-07 @ 13:58:29
URL: http://ingeberg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fin blogg du har! :)

2010-07-07 @ 14:05:53
URL: http://emeliegronback.blogg.se/
Postat av: Emma

Ett stort grattis till er! Så spännande! Jag misstänkte det när jag såg vad du drack på er picknick på bryggan (den rosa flaskan), den drack nämligen jag när jag var gravid. :-) Ett gott alkoholfritt alternativ. Skönt att du mår bra! Önskar er all lycka!

2010-07-07 @ 14:13:49
Postat av: Jelica

Åh! Grattis till lilla myran! :) jag är själv i v 31 och bara längtar efter vår lilla Prick! Det är nästan överväldigande att se bebisen röra på sig på skärmen men jag rekommenderar verkligen 3D-ul! Magiskt.! Ta hand om er. Kram

2010-07-07 @ 14:29:33
Postat av: Sophia

Kikar in här på din blogg med jämna mellanrum, tycker du har en jätte fin blogg, med en skön blandning av inredning, resor, mode och mat, och nu antar jag även det kommer handla om barn! Har själv två egna barn, så måste få säga stort GRATTIS till er båda!



//Sophia

2010-07-07 @ 14:39:13
URL: http://fruniva.blogg.se/
Postat av: Anna

Men åh så roligt :) stort Grattis!!

2010-07-07 @ 14:50:55
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Anci

Ååh så roligt ! Ett jättestort grattis och all lycka till er !

2010-07-07 @ 14:57:08
Postat av: fridafridafrida

www.baraffrida.blogg.se

f r å g e s t u n d !

fråga exakt vad du vill! :)

2010-07-07 @ 15:17:30
URL: http://baraffrida.blogg.se/
Postat av: Starbelle

Hej hopp, nu bara måste jag skriva en kommentar här.

Tror inte du kommer ihåg men vi hade lite skriftlig kontakt på Bröllopstorget för ca 2 år sedan i samband med att vi båda skulle gifta oss. Ni gifte er helgen efter oss och vi hade ganska lika klänningar t o m.

Sedan dess har jag till och från följt din blogg, dock utan att lämna kommentarer tidigare... Nu när jag läste detta inlägg kan jag bara inte låta bli att skriva. Jag är nämligen också gravid, i v. 19/20(18+7), BF är 30 Nov. Tycker bara det var så otroligt kul att du/ni ligger bara några dagar efter med detta precis som med bröllopet, vi verkar gå i samma fotspår :)



Stort Grattis iaf till er lille son! Visst är det en helt underbar upplevelse med UL, vi var och kollade förra veckan. Troligtvis är det en liten tjej som bor hos mig, men det var lite svårt att se så vi ska på ett 3D-UL i vecka 25 och kolla igen.



Ha det fortsatt gott i solen och sköt om dig och lillen!



Kramar från Isa (starbelle på BT)

2010-07-07 @ 15:19:58
Postat av: angelica

Va kul! Grattis!

2010-07-07 @ 15:20:04
URL: http://vastkustflocken.blogg.se/
Postat av: Pillan

Stort Grattis!

Vad spännande, roligt och mycket att se fram emot! Kul att ni vet att det är en liten kille. Jag har nästan övertygat mej själv att det är en herre som lever om i min mage...så det blir skoj o se vad som visar sig om 3 veckor:)



Ha det så bra/Pillan

2010-07-07 @ 15:39:50
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Åsa

Men grattis! Läser din blogg ofta och inspireras både av dina recept och inredningsinlägg. Sitter här med tårar i ögonen och vet (som tvåbarns-mamma) att ni just nu går igenom det mest fantastiska som finns, det är ett mirakel varje gång det sker <3 Grattis än en gång till er båda / kramar Åsa

2010-07-07 @ 15:45:20
URL: http://lingonmedmjolk.blogg.se/
Postat av: Sandra Palmqvist

SÅ UNDERBART!

Många grattis & ännu fler lycka till!

2010-07-07 @ 16:08:33
Postat av: Anonym

Hej tjejen. vilken härlig blogg du har och jag får gratulera att ni snart ska ha ett litet knyte! :-)



När är det dags?

2010-07-07 @ 16:20:18
URL: http://misssterner.blogg.se/
Postat av: Emzey

Grattis!

2010-07-07 @ 16:28:49
URL: http://emzey.blogg.se/
Postat av: Anna

Grattis, vad underbart!

Jag önskar er all lycka på vägen!

Kram Anna

2010-07-07 @ 16:33:27
URL: http://qtee.blogg.se/
Postat av: Anette

Hejsan!! Superduper GRATTIS till dej och maken!! Vad kul! Jag har faktiskt haft mina misstankar i några veckor. Jag har själv 2 barn så jag vet vilken härlig resa ni har framför er. Skönt att höra att allt såg bra ut och att du mår bra. Nu ska det bli ännu roligare att följa din blogg. Ha det nu så bra och än en gång,- jättegrattis. Kraam Anette

2010-07-07 @ 16:39:11
Postat av: AA

Lycka till med allt :)

2010-07-07 @ 16:50:45
URL: http://afriicanbeauty.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

ÅHHH hjärtat,

vad skoj, har haft mina aningar :-)



ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL ER BÅDA! Och en liten son för er med :-)



Så underbart att läsa ditt inlägg, vad skönt att du mått bra precis som jag. I början var jag trött men det släppte sen, då kom törsten & hungern :-)



Jobbigt med oron, det måste vara något fel på mig för jag var kolugn som en filbunke där i början och är fortfarande. Nu är jag mest "stressad" av att inte få i ordning med alla babysakerna trots att vi köpt ALLT utom säng & badbalja haha ;-)I bland får man såklart en tanke om ngt är fel med gossen trots att inget hittills visar att det skulle vara så...Vore nog mer konstigt att inte tänka så någon gång!



Än en gång grattis & lycka till!

Varma kramar till er båda

2010-07-07 @ 17:25:01
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Lycka till som fan! De ska nog gå bra ska du se! :D

2010-07-07 @ 17:27:05
URL: http://missrebeckaa.blogg.se/
Postat av: Sussi Ö

GRATTIS! Det är helt underbart att få barn :)

2010-07-07 @ 17:32:59
Postat av: E

... många fina gravidmagekort vore kul att se också ;)

2010-07-07 @ 17:51:42
Postat av: Louise B

Ett stort grattis till er :)

Har haft mina aningar ganska länge nu!

Kram

2010-07-07 @ 18:00:33
Postat av: Theresé

Åh vad kul!!!! Stort grattis!!

Tänk, jag trodde faktiskt för ett tag sedan att det kanske var på gång och som du skrev även igår när du hade ett inlägg om planerat möte... :)



Jättegrattis till er båda!!



Kram

2010-07-07 @ 18:17:56
Postat av: Tessan

Jättegrattis till ert lilla mirakel!

Jag var hos min vän i G-borg i helgen och träffade deras 2v gamla son, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev förälskad i det lilla livet! Längtar tills det är våran tur :)



Kram Tessan

2010-07-07 @ 18:26:59
URL: http://infintyy.blogg.se/
Postat av: johanna

fint skrivet! :)

2010-07-07 @ 18:31:25
URL: http://www.utbytesstudent.se/blogg/johanna
Postat av: Idii

Grattis! Vad kul med en liten bebis :)

2010-07-07 @ 18:56:26
URL: http://mjaup.blogg.se/
Postat av: Diana

Grattis!! Vad roligt för er! :

2010-07-07 @ 19:42:42
Postat av: Honi

Grattis grattis! :) Så roligt!

2010-07-07 @ 19:55:27
URL: http://honi.blogg.se/
Postat av: sara

ooh va härligt :D grattis

2010-07-07 @ 20:08:54
URL: http://designbyekberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Stort grattis till er båda! har förstått på din tidigare inlägg att du önskat det väldigt mycket så jag är verkligen glad för din skull.

Ta hand om dig och "Myran".

Kram från Kicki i Uppsala

2010-07-07 @ 20:57:59
Postat av: Erica

Åhhh grattis till er lilla myra i magen :)

Underbar resa ni har framför er!! Det är verkligen en stor gåva att få barn och bli förälder!!



Dessutom är det väldigt mysigt att vara föräldraledig här i Sjöstaden ;)



Många varma kramar till er!!

2010-07-07 @ 20:58:24
URL: http://www.misspiffy.blogspot.com
Postat av: sofie

JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET JAG TRALALALALALALALALALALAALALLALALALA VISSTE DET!!!



OCH JAG BLIR SÅ GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!

TÅRAR SKRATT OCH JUBEL! JAG FIRAR MED ATT TA UPP FAVORITEN UT MIN GODISPÅSE OCH NJUTER RIKTIGT ORDENTLIGT FÖR BÅDE DIG OCH MIG (eftersom du tröttnat på sötsaker)! Osammanhängande och konstig kommentar men åh! Så underbart!!!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL DIG OCH JENS!!!



Ni kommer bli underbara föräldrar!!!!!!!



MASSA KRAMAR!!!!!!!!!!!!!!!

2010-07-07 @ 21:25:04
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: Jeanette

grattis, grattis:). Allt kommer gå fantastiskt, men att oroa sig är normalt. Jag har själv 5st och det var lika alla gånger:)). Njut av väntetiden

2010-07-07 @ 21:51:55
URL: http://mrsjeanette.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag visste det! Eller jag kände det på mig! :) Stort grattis till er båda! Alla tre kanske jag ska säga! ;)

2010-07-07 @ 21:59:10
Postat av: Åsa

Ååååå, grattis! Kommer hem från semestern och kikar in på din blogg ( en av favoriterna!) och ser detta fantastiska inlägg. Hade faktiskt också börjat anat att det var någon så spännande som en liten bebis på gång! Ni har en underbar tid framför er så njut av resan. Många kramar från mig och lilla M.

2010-07-07 @ 22:04:18
Postat av: Mille

Gratulerer! Det kommer til å bli verdens fineste

lille gutt! Nyt tiden :)

2010-07-07 @ 22:47:48
Postat av: NATALIE

grattis! :) verkligen ett stort grattis

2010-07-08 @ 00:06:35
URL: http://nnats.blogg.se/
Postat av: MamaM

stort grattis!!! livets mirakel, verkligen!

Kram

2010-07-08 @ 08:11:52
URL: http://mamams.blogg.se/
Postat av: Therez

♥ Grattis till ert lilla mirakel! Måste vara en helt fantastisk och underbar känsla! ♥

2010-07-08 @ 08:38:32
URL: http://www.therez.se
Postat av: Jenlen

Ah dar ser man saa glad jag blev nar jag laste detta..Grattıs grattıs :)

Va skönt att du snart gar pa semester nu ocksa harlıgt med 4 veckor. Jag har mın semester nu & har 1 vecka kvar far passa pa & njuta sa mkt jag kan nu..Ha det underbart & grattıs ıgen.Massa kramar

2010-07-08 @ 15:50:50
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Linda

Jättegrattis till er! Så underbart roligt. Hoppas du får fortsätta må bra och lycka till! Tack för en fantastisk blogg :)

2010-07-08 @ 21:09:45
Postat av: Marita

Vilken Underbar nyhet! Jättegrattis till er! Så mysigt med växande mage o tiden går så fort. Många kramar o lycka till!

2010-07-08 @ 23:21:43
URL: http://tusenideer.blogg.se/
Postat av: Sara

GRATTIS!!!!

2010-07-09 @ 11:04:18
Postat av: Sofia

Stort grattis till ert mirakel:)

2010-07-10 @ 00:29:10
Postat av: Isabella (nygift och gravid)

Wow! Grattis grattis grattis! Visst är det en underbar känsla att få se sitt barn på UL? Vi är också gravida och beräknade till den 29e november så vi är bara veckan före er. Tyvärr ville vårt lilla mirakel inte visa sitt lilla kön utan hade benen i kors HÅRT! Envis som sin mamma. ;) Så vi har bestämt oss för att låta de bli en överraskning när den väl kommer ut. :)

Nu får jag titta in hit oftare. :)

Grattis!

2010-07-10 @ 10:29:45
URL: http://isabellaskrypin.blogg.se/
Postat av: Anna Bergdahl

Jag tittar in här flera gånger i veckan och nu måste även jag ställa upp i hyllningkören ;o). Oj vad spännande och roligt och fantastiskt. Stort grattis!

Kram/Anna

2010-07-11 @ 00:26:07
Postat av: Susannes Liv

Jisses!!!



Detta hade jag totalt missat!!!



Stort GRATTIS!



KRAM

2010-07-12 @ 12:28:39
URL: http://susannes.blogg.se/
Postat av: Sjantika

Så underbart!!! Måste erknna att jag misstänkte det för ett litet tag sen, då du skrev att du var trött och hängig en period. Men vem kan klaga på sånt när det är en sån orsak? ;) Mina grannar kom alldeles nyss hem med en sockersöt dagsfärsk liten pojke, avis blev man helt klart! Har även vänner som är beräknade i december, vilken babyboom! Hoppas du får fotsätta må superbra och njuta, själv mådde jag pyton, spydde i 17 veckor, gick NER 8 kilo, sen hade jag foglossning som hette duga resten av tiden, men oj så värt det var allt elände! Nu e han ju 5 å allt de e glömt, nu vill man ju ha minst en till! (Men man måste väl ha en karl till sånt, de e ju där problemet sitter, nån med bra förslag? ;)

Njut av allt spännande som graviditeten innebär, och ta hand om varann! Kraaaamar från Skellefteå!

2010-07-13 @ 20:08:45
Postat av: Dareling

ÅH ANNA - GRATTIS! Vet inte riktigt vad jag ska säga, blir så överväldigad så fort det är tal om graviditeter... Så glad för Er skull och det ska bli underbart att följa graviditeten och mammalivet! Kramar från Turkiet :)

2010-07-14 @ 10:43:55
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heeej finaste!! Jag har inte kikat in sen ni åkte på semester och nu ser jag att mina aningar stämt, så KUUUUL! Miljoner grattiskramar till er alla tre.



GLADA KRAMAR!

2010-07-14 @ 20:35:10
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: nattvinge

Stort Grattis till er!



Hoppas allt går som det ska och att er lille plutt passar sin deadline :-D Njut ordentligt av graviditeten och allt som händer därefter.



Kram Nattvinge

2010-08-16 @ 14:24:28
URL: http://nattvinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0