Söndag en vilodag


En julinspirerad tidning från Ikea damp ner bland reklamen igår och jag
stannade som vanligt till lite extra vid det vita piffet. Underligt det där,
men för mycket färg är inte min grej hur mycket jag än försöker.
 

Oj vad tiden går. Jag tycker att det är samma visa var och varannan dag då jag sitter här framför laptopen och skriver i bloggen att ”nu är det söndagskväll igen, imorgon en ny arbetsvecka”. Inga undantag denna söndag, imorgon ÄR det en ny vecka igen! Skrämmande vad tiden rusar fram. Jag sitter här mätt och belåten efter denna fiskrätt som jag svängde ihop och som vi precis har avnjutit med ett glas isvatten. Maken lovordade fisken ett flertal gånger under middagen så det får anses som ett riktigt bra betyg när det kommer ifrån honom.

 

Annars måste erkännas att jag inte varit utanför ytterdörren denna söndag. Jag har bara flutit omkring här hemma i tysthet. Maken har ägnat större delen åt x-boxen så jag har fått roa mig själv med diverse saker här inne såsom att kika på internet, förälskat mig i en tröja, druckit två koppar te, läst ut en bok och tänkt och planerat inför kommande arbetsvecka.

 

Om en halvtimma lite drygt blir det sedvanliga ”Ensam mamma söker”. Jag kan inte låta bli att titta fast att jag egentligen tycker att det är pinsamt dåligt, men nu när jag har sett nästan alla avsnitt måste jag även se vem de väljer tillsist, så jag sitter bänkad! Ta nu vara på de sista timmarna av denna helg så hörs vi imorgon igen!    

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Ja tiden går ruskigt fort just nu...



Jag tror att det kommer gå galant för dig Anna med nya uppdraget på jobbet. Ge det bara lite tid och kom ihåg att alla är nybörjare ibland. Blir en utmaning som du kommer fixa utmärkt.



Möttes också av den IKEA-katalogen när jag kom hem från just IKEA nu ikväll. Dock åkte den i soporn autan att jag bläddrade i den.



Här blir det också ensamma mammorna. Visst det är pinsamt men jag tycker att det är rätt charmigt också:) Såg ju en av mammorna på IKEA idag också med sin kille...hehe



KRAAM

2009-11-01 @ 19:48:48
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: jessi

Nu har Ensamma mamma börjat.. håller med dig jag kan inte heller låta bli men måste ju se ju se vilka de väljer... Tur att man är lyckligt gift och slipper alla pinsamma beundrare! hihii...



Nu njuter vi av de sista helgtimmarna!



KRAM!



2009-11-01 @ 20:03:52
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Emma

Visst är man sugen på Julen. : - )

Dags att börja planera så smått nu. Hihi!



En skön söndag verkar du haft. Gott att slappa & bara vara ibland!



Dags för "Ensam mamma.." nu.



Hoppas ni får en mysig avslutning på veckan!



Kramis Emma

2009-11-01 @ 20:07:35
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Låter som en superskön söndag! =)



Lycka till på jobbet imorgon, du kommer klara av dina nya arbetsuppgifter galant! Låt det ta den tid det tar för dig att finna dig in i nya rutiner bara... Kramar!

2009-11-01 @ 21:30:46
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Anna

Lika mycket som du gillar vitt, vitt, vitt...så kan jag inte förstå denna "trend" att inreda allt i vitt? :) Ha en fin kväll! Kraaam

2009-11-01 @ 22:13:32
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Nej ALLT kan jag hålla med om är too much, men som sagt jag sneglar alltid åt det vita i tidningar och liknande, det är ofrånkomligt ;-) Sköt om dig! Kram

2009-11-01 @ 22:32:43
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Vad lustigt, jag skrev precis ett inlägg och förundrade mig över samma sak som du dvs att tiden går så galet fort och den ena söndagen efter andra bara flyger förbi. Det är väl som "de" säger; efter 30 går det undan ;-)



Torsdag blir jättebra, vad kul! Vad skall vi säga för tid tycker du, antingen sex eller vid sju om man vill hem en stund innan? För mig funkar det lika bra, vilket som :-)



Sov gott & kram!!

2009-11-01 @ 22:37:38
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack för du tar dig tid och svara! :)

Ja i dessa lägen är man extra glad att man har dom! Det ska bli superkul med hus! och vi planerar för fullt. Dock lite svårt eftersom vi inte får det fören i februari. Men mycket man vill ha har ju oftast långa leveranstider, så det är skönt att vara ute i god tid!

Vi ska leta efter blandaren på sidan och höra oss för i bad/toa butiker här nere. Tack för hjälpen!

Kram tillbaka till dig och hoppas du får en skön vecka! kram kram Jenny

2009-11-01 @ 23:32:01
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tycker också det är vackert med vitt, men det kan bero på att jag vuxit upp i ett färgsprakande hem. ;) Nu längtar jag efter att den julinspirerade lilla IKEA-blarran ska dimpa ned hos oss! :)



Jag kom på att fråga; Har du alltid föredragit vitt? Eller hade du mer färg förr? nyfiken



Massor kramar (och ska tänka på dig idag när du äntrar dina nya uppgifter.) :)

2009-11-02 @ 05:41:23
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Rebecca

Jag har alltid föredragit ljusa färger, i förra boendet hade vi beige och vitt. Innan dess så var det hyreslägenheter så då fick man ta de färger som var på väggarna ;-) Men svaret är ja, min mamma är likadan hon har alltid gillat vitt och avskalat så jag har väl ärvt det =)



Ha en fin måndag!



Kramis

2009-11-02 @ 07:21:03
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0