Fläskfilé balsamico

Lördagskvällens huvudrätt: fläskfilé balsamico. Väldigt enkelt att göra och gott blev det! Nu är det dags att kila till jobbet, på återseende! Kram ♥
Ingredienser - 4 port
1 fläskfilé, ca 500 g
smör
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk oregano
3 dl Kelda sås Crema Balsamico
Gör så här:
Skär köttet i 2–3 cm tjocka skivor. Stek dem i smör i en stekpanna, krydda med salt, peppar och oregano. Häll såsen över köttet och låt koka i 3-5 min. Servera med ris och grönsaker.
Receptet kommer ursprungligen från Arla
Kommentarer
Postat av: malin
Tack så mycket! :) Jasså bor jag och din svärmor i samma område, vad trevligt, världen är liten! :)
tips ang såsen: matgrädde, salt, peppar, vitlök, buljong och vanlig balsamvinäger blir en supergod sås som säkert är liknande den du använde till receptet :)
Ha en underba tisdag du med!
Postat av: AnnaMalin
Alltid kul när du ger ut recept, blir inspirerad varje gång :-)
Trackback