Datakrångel, allsång & laxpasta


Måndagskvällens middagsmål; pasta med lax. Ingen GI-mat här inte, men
fisk är ju nyttigt i alla fall?

Vips så var arbetsdagen över. Har inte fått gjort så mycket som jag hade önskat denna måndag då det har varit flera små störningsmoment som inträffat. Bland annat krånglade min dator och utan den blir jag totalt handlingsförlamad på jobbet. Det gör dock ingenting för ibland blir det helt enkelt inte som man vill, inget att brusa upp för. Dagen har varit kanon ändå, jag har trevliga kollegor jag kunnat trakasera istället ;-)
 
Nu har vi ätit laxmiddag och nu blir det mest mys. Tänkte titta på "Halv åtta hos mig". Är första kvällen på länge som jag sitter framför tv:n, men då här är mulet och trist ute idag passar det bra med en tv-kväll. Sedan blir det nog lite allsång och programmet "Lotta på Liseberg" med kvällens artister: Charlotte Perrelli, Agnes och Sarah Dawn Finer.

Kul förresten att ni så många tyckte om min outfit i förra inlägget. Fick frågan vart skorna är köpta och de är köpta i London förra sommaren, men jag har aldrig använt dem tidigare. Så det var väl inte det mest ekonomiska inköpet jag gjort kan ju erkännas, men jag älskar dem och de är som prydnader i sig. Klänningen undrade någon annan över och den är köpt för inte särskilt länge sedan, så den kan säkert finnas kvar i butik så ut och spana vett´ja. Den finns även i svart.   

Ha nu en skön mysmåndag så hörs vi imorgon igen hoppas jag!

Massa kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Malin S

Maten såg god och fräsch ut. Här blir det någon form av lax/torskgryta enligt devisen "man tager vad man haver". Ska försöka äta upp det mesta i kylen eftersom vi blir borta i ca 4 dygn i och med kejsarsnittet.



Teven ska också knäppas på om någon minut. Har nog dock glömt hur man gör eftersom det var evigheter sedan pga värmen har det inte gått att befinna sig på övervåningen. Men idag är det svalt vilket jag gläder mig åt ;) Kramisar.

2009-07-06 @ 19:57:20
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ser riktigt smaskigt ut, lax är verkligen gott.

Hoppas du har en jätteskön måndagskväll.



Kramen

2009-07-06 @ 20:29:35
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Johanna

Är helt såld på din Jimmy Choos, dom är så vackra! Ett konstverk!

2009-07-06 @ 21:32:10
URL: http://jheltenkelt.blogg.se/
Postat av: Bella

Så gott det ser, man kan ju inte äta jättenyttigt jämnt!!



Skorna och klänningen i förra inlägget är riktigt snygg och kommer passa perfekt för ett sommarbröllop!!



Hoppas du har en skön kväll i TV-soffan



Kramar Bella

2009-07-06 @ 22:11:26
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: jessi

mums med lax!



jag missade Lotta på Liseberg, mitt minne är helt borta sen semestern började.. ha haa. minns knappt vad det är för veckodag!



sov gott sötis!

2009-07-06 @ 23:20:27
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Naomi

Hejsan!

Råkade läsa ett gammalt inlägg om J.Lo Miami Glow parfymen och ville bara nämna att den ännu finns att få i många affärer här i USA. Så det lönar sig att kolla nätaffärer så länge parfymen ännu finns att få. Har sett den i många Walmarts, Walgreens och CVS. Hoppas någon har nytta av denna information. Ha det så bra och önskar alla en riktigt skön fortsättning på sommaren.

2009-07-07 @ 03:42:31
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Naomi:

Är det sant? Ohhh jag blir så glad nu och MÅSTE genast sätta igång med spaning för den parfymen är min absoluta favorit, luktar sååå gott och jag har vart så besviken att den inte görs längre. Så tack snälla för tipset!!! Sköt om dig där borta i det stora landet i väster! Kramar



2009-07-07 @ 09:10:38
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Naomi

Javisst! På internet hittade jag parfymen på Amazon.com och ebay.com. Lycka till med shoppandet!

2009-07-07 @ 15:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0