Årets julklappar



En av mina fina julklappar jag fick från maken på julafton. Ett armband från Hermès i vitt och guld. Har sedan tidigare ett i
svart och silver som jag köpte som nygift. Såg en kvinna på flyget hem från Paris med både ett svart och ett vitt och sa då till maken att jag ska köpa mig ett vitt framöver i vår och det snappade han upp vaken som han är och helt ovetandes öppnade jag sedan julklappen innehållandes armbandet på julafton och blev såklart eld och lågor och riktigt, riktigt glatt överraskad.



Bortskämd som jag är fanns även en Keepall 60 under granen. Denna underbara och fina julklapp visste jag om då jag själv fick välja den när vi var i Paris. Jag valde som ni ser det klassiska Canvas Monogrammet då det är tidlöst och väskan är en helt perfekt weekendbag med gott om plats, så nu kan jag resa med stil i många år framöver ;-) 



Tomten kom också med en Espressobryggare till hemmet från Nespresso. Dock är denna återlämnad då vi ska köpa en annan variant från Lavazza så fort tillfälle ges.



Sist med inte minst en ny slickepott från Kitchen Aid då jag den sista tiden gjort sönder hela tre stycken slickepottar så denna med metallhandtag ska förhoppningsvis hålla bättre för mina våldsamheter i köket ;-) Samt så fick jag sångspelet "Lips". Så nu kan jag skråla vidare med ett gäng nya låtar under 2010 - haha! Tack för allt snälla snälla tomten!

Vissa av er har även frågat efter vad jag gav maken och det blev följande: Morgon/badrock från Lexington, Kamera - Canon IXUS, Alkomätare, Nordisk Kriminalkrönika 2009, Två böcker, Presentkort på Game shop samt ett frågespel från Design Torget. Så nu vet ni som varit lite nyfikna på vad tomten kom med hit till oss i Sjöstadshemmet :-)

Blev sovmorgon idag igen till 10-tiden då jag väcktes av ett sms. Jag måste vara helt slutkörd efter julen så mycket och länge som jag kan sova i dessa dagarna, men då jag är ledig så gör det inget alls. Jag har inget inplanerat denna dag mer än att här ska städas och förberedas inför morgondagens nyårsfirande. Ska först svänga ihop äggröra och koka tevatten så vi kan äta lite frukost innan tiden går över till lunchtid. 

Önskar er en riktigt bra onsdag så hörs vi lite senare skulle jag tippa på!

Kram på er ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ååååh! Armbandet -just den varianten med vitt och guld är mitt dröm-armband! :) Lyckliga du! :) Sist vi var i Sthlm kollade jag på Hermès, men den varianten fanns inte inne. Visst kostar det några kronor, men åh, så vackert och det kan följa en i många år. Dock har jag funderat på om guldet skavs av och det är annan metall under, för visst var det väl plätering? Om man vill använda armbandet ofta eller i många år, kanske det inte ser så fint ut har jag tänkt? Eller har Hermès tänkt på det med, tror du? :)



Och vad trevliga klappar ni båda fått! :) Ni har varit snälla i år! :)



Massor kramar!

2009-12-30 @ 11:17:33
Postat av: jessi

Vilka underbara julklappar! LV resebags är så fina, har redan börjat planera ett inköp. Något att ha när man åker på kortweekend eller sover över en natt!



Kul att du fick en till Hermes armband, kan tänka mig fint till den du redan har!



Vi har espressobryggare Francis x1 sen några år men tror att det är dags att byta, jag vill fortfarande ha samma modell men i turkost! (maken lite tveksam... så får väl kompromissa.. hihii..)

Det är vardagslyx att brygga en kopp espresso, cappuccino eller latte...



Jag är piggare idag o det betyder nyår är räddad! känner att jag har massor att ta igen nu när varit sjuk, tur att har en vecka ledig efter nyår!



KRAMISAR skinande glänsande Anna starwoman!

2009-12-30 @ 11:21:16
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Rebecca igen

Apropå ditt svar ang växter på balkongen. Jag kan tipsa om att skotta upp snö runt krukan som extra isolering. Det ska ju vara bra, har jag hört. Vet dock inte om jag kanske gjorde det för sent..? Men det kan vara ett tips i alla fall, om ni fått in lika mycket snö på balkongen som vi har, vill säga. Annars kanske det bli svårt. Inte så kul att frakta upp snö i hissen, menar jag! ;)



Ha en mysig dag, du med! :)

2009-12-30 @ 11:24:10
Postat av: Hemma hos Katta

Vilka lyxklappar som låg under granen! Gud så fina saker! Är såå avis på både armbandet och LV-väskan även om slickepottar säkert går åt. Den där varianten ser väldigt hållbar ut i mina ögon ;)



Vi var som sagt lite tråkiga i år och gav inte varandra några julklappar. Har fullt upp med att vänta på vår gemensamma...



Ha en fortsatt bra onsdag! Stor kraam



ps. Ska försöka uppdatera om det blir dags. Han kan ju välja att stanna kvar där inne tills den 16 januari i värsta fall, pust!

2009-12-30 @ 11:33:33
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad fina julklappar! Verkar som att du har haft en toppenjul. Delar ni ut julklapparna som ni ger varandra hemma när ni kommer hem eller tog ni med dem till västkusten? Roligt att höra hur andra par gör. Hoppas du får en trevlig nysårsafton.

2009-12-30 @ 11:35:14
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: grommis

Åj, for noen gaver dere begge fikk/ga! Heldige dere:) Koselig å skjemme bort hverandre litt, syns jeg - og tydeligvis dere også:)



Ha en deilig dag, her i Oslo byr dagen på KALDT vær, minus 18... og strålende sol!

2009-12-30 @ 11:58:22
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Jenlen

Va gulligt det va av honom att han snappade upp det där med armbandet, det va jätte fint likaså väskan jätte fina julklappar samt det där lips du hade fått är jag nyfiken på så roligt att sjunga när det vankas fest! själv har jag ps2 dom gamla singstar.



Hoppas du har en bra dag! Kram

2009-12-30 @ 12:25:23
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Åh vilka FINA julklappar du fick! Älskar armbandet!

2009-12-30 @ 12:51:00
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Malin S

Finfina julklappar! Väskan är perfa för weekends. Jag hade dessutom min Keepall med mig till frölossningen. Så den har även sådana användningsområden. Vem vill bli uppskuren utan en LV bredvid sig liksom?! ;)



Har du redan nu någon förhandsfavvo på Lips? Jag har ju singstar hemma men nu var det väldigt länge sedan jag skrålade. Är ju annars väldigt kul med rätt sällskap. Eller själv, ha ha!



Armbandet är så snyggt så ord räcker inte till....



Massa kramar/Malin

2009-12-30 @ 13:00:39
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilka fina julklappar ni gav varandra :)



Pluspoäng till din make för att han snappade upp din önskan om ett armband! Jag kan också tänka mig att det blir hur snyggt som helst med båda tillsammans.



Och väskan.. den är helt underbar :D

2009-12-30 @ 14:05:06
Postat av: Anneli

Vilka fina julklappar. Dottern fick också Lips i julklapp och vi skrålade till kl 1 på natten :-)

2009-12-30 @ 14:12:25
URL: http://resangenomlivet.blogspot.com/
Postat av: Anna

Hej! Oj, du måste ha varit mycket snäll i år!! Vilka underbara julklappar!! Jag är ledig så dukning stod på schemat idag, imorgon blir det matlagning för hela slanten, så det är skönt att ha det gjort!!

Ska ni fira nyår hemma eller ska ni iväg?

Jag hoppas iaf. att ni får en underbar nyårsafton med god mat och skumpa!! =)

Gott nytt i förväg !

Kramar Anna

2009-12-30 @ 14:45:32
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com
Postat av: Evelina

Åå nu har jag hittat mig en ny favorit blogg! :)

2009-12-30 @ 15:44:04
URL: http://levelina.webblogg.se/
Postat av: Mona

Oj, du måste varit riktigt snäll i år!!! =) hoppas lyckan håller i sig till nästa gång tomten kommer på besök också!! =)

2009-12-30 @ 16:06:46
URL: http://mmonna.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Underbart fina klappar som många bara drömmer om!! Armbandet är en klassisk skönhet verkligen. Bra ha i både guld och silver!



Vad kul att du såg illern med, ser så ut iom att han lutar lite åt sidan med ha, ha.



Nu måste du ju planera en resa så du får använda din Keepall snarast!!



Kram

2009-12-30 @ 16:07:11
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: åsa

oh my god! nu ska vi bara planera in när min make kan komma till din för en liten kurs i julklappsshopping inför julen 2010 ;-)

2009-12-30 @ 17:50:32
URL: http://sannasmamma.blogspot.com
Postat av: Livet hemma hos Linda

Åhh vilka lyx-julklappar du har fått. Så himla fina!



Hoppas du har en bra kväll och får en festlig Nyårsafton imorgon

Kramar

2009-12-30 @ 19:57:58
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

åsa:

Hahaha - Det får du göra ;-)

2009-12-30 @ 20:01:01
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sjantika

VILKET ARMBAND!!! Helt otroligt vackert! Fnissade till när jag lästa att du gett din prins en alkomätare, brukar vara kul på grabbfester.... Jämföra promille ;) Vilka gåvor ni ger varann, man blir alldeles varm i kroppen, KÄRLEK är ordet! Njut!! Kramar från Norrland (som fick 10 min SOL igår!!)

2009-12-30 @ 21:25:26
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sjantika

Ja visst är det fint. Ja Alkomätaren var använd redan under julen, vi blåste hela släkten - haha!



Vad härligt med sol för er, dock är ju 10 min inte lång tid, men bättre än inget, här har den lyst med sin frånvaro helt idag oxå..



Stor kraaaam

2009-12-30 @ 21:38:39
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Toppen fina julklappar Anna.



Ska nog ta och skaffa mig en make jag med..haha



KRAM

2009-12-30 @ 22:05:43
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Madeleine:

Haha - ja gör det BARA för att få fina julklappar ;-) Sov sött, snart läggdags för min el här. STOR KRAAAM

2009-12-30 @ 22:35:59
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni köper ju varandra... du o maken... kärlek räcker mkt längre än alla materiella ting...

2009-12-30 @ 22:50:37
Postat av: Mia

Aldrig sett just den versionen av Hermèsarmbandet. Jättefint!

Tomten var alldeles för generös mot mig med i år, har vi verkligen varit så här snälla?? men han kom inte med en Keepall - det hade han gärna fått. :) Jag är dock nöjd med min Lamino.



Mitt första besök härinne för övrigt. Glad och mysig blogg Du driver.

Kram Mia

2009-12-30 @ 23:21:32
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: J e n [ foto, inredning & katter]

Oj jösses, det va inga dåliga julklappar! :)



GOTT NYTT ÅR!!



Kram Jennica

2009-12-31 @ 15:25:02
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Undrar om man kan skicka en hälsning till tomten inför nästa jul att jag vill ha en exakt likadan (och välfylld) säck som du fick av din snälla tomte ;-)



Kramkram!!!

2010-01-01 @ 13:25:42
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Therese

Dina julklappar är helt lovely! Ibland (läs ofta är det bra med en andra hälft, thi:) God fortsättning på nya året. Kram kram

2010-01-04 @ 11:11:20
URL: http://thereseedberg.blogg.se/
Postat av: Jadsia

Underbar blogg, gillar starkt att ni tycker om tvspel!!!, trodde att jag var den enda 33årige i sverige som tycker om tvspel!! ha en bra dag!!

2010-09-17 @ 17:07:37
URL: http://twitter.com/jadsia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0