Mammas goda kräftpaj

Bild: Privat
EN GOD KRÄFTPAJ!
Pajdeg:
100 g margarin
3½ dl mjöl
1 ägg
1 krm salt
Fyllning:
3 st ägg
2 dl grädde/matlagningsgrädde
1-2 burkar med kräftstjärtar (i lag)
250 gr Västerbottenost
Dill
Salt & peppar
Gör så här:
Tumma ut pajdegen i en pajform. Picka botten med en gaffel och förgrädda sedan pajskalet i 10 min i 200 grader. Vispa ihop ägg, grädde, klippt dill, rivenost samt salt och peppar. Lägg kräftstjärtarna (de ska ha runnit av innan så de inte är för blöta utav lagen) jämt fördelat på botten av pajskalet och häll på fyllningen. Grädda i ugnen 25-30 minuter i 200 grader. Servera pajen med en god blandsallad.
Västerbottenpaj a la kräftpaj, ha ha vad fel jag hade! Den ser i alla fall urgod ut!
Kraaamar
Katta:
Det var ju lite västerbotten ost i så du hade ju ganska rätt i alla fall i förra kommentaren =) KRAM
Gott! Ska jag testa någon gång :) Du ser ut att ha haft en toppenmysig helg tillsammans med dina föräldrar. Jag måste verkligen besöka bästkusten någon gång, har faktiskt aldrig varit där skäms Kram!
Jag är mer sugen på blåbärspajen!!! Den ser fantastisk smarrig ut. = )
Go'kväll!
Å tack ;-)
Hahah nääää vi ska inte dit än.. men jag vill ju gifta mej där nån dag nåt år ;-D
Så vi fick ett litet startkaptial och en bra och välbehövlig bok hihi! Prnzen är inte lika såld på bröllop i NY som jag, så jag får jobba lite mer på att övertyga honom ... haha!
Ha en soft kväll och en bra jobb vecka!!
KRAMIS
Vilka härliga bilder färska räkor från bästkusten finns inget bättre det är det bästa jag vet fredag färska räkor och gott vit vin.Hoppas att du har haft en underbar helg du underbara Anna.Många bamse kramar Maddis