Kycklingpaj med sting

Här kommer en smarrig kycklingpaj. Varsågoda!!!
Pajskal:
3-4 dl vetemjöl
50 gram smör
2 dl kesella 1%
Fyllning:
1 grillad kyckling
5 skivor bacon
40 gram ruccula sallad
2 dl Créme Fraiche Paprika & Chili
1 dl grädde
3 ägg
Gör så här:
Tillred pajdegen och tryck ut i formen, nagga den. Förgrädda 10 minuter i 225 grader. Rensa kycklingen, skär bacon i små bitar, stek det lätt och låt rinna av. Tvätta rucculasalladen. Lägg kyckling, ruccula och bacon i pajskalet. Vispa ägg, grädde och den smaksatta Créme Fraichen till en äggstanning. Häll över kycklingen. Grädda i ca 20 minuter i 225 grader. Ganera med lite rucculasallad . Servera med en god sallad!
Spanade tillbaka i din blogg då jag minns att du hade ett recept på kycklingpaj. Ska ha familjen på middag i veckan och funderar på att göra den.
Blir den stark? Går det att ta en annan smak på creme fraichen? Blir det mycket smak av ruccola?
Oj vad många frågor det blev..haha
Eller har du ngt annat bra recept att komma med? (pappa är ju så kinkig med vitlök, kryddor etc)
Ha en bra dag! Kram