Schlagerfiasko?!


Kvällens middag. Canneloni med spenat & mascarpone

Efter en middag bestående av Canneloni med spenat och mascarpone.  Ett recept från självaste huvudrollsinnehavaren denna kväll Charlotte Perrelli som jag fann i en hälsotidning för ett tag sedan.

Nu sitter vi här och har hört alla 25 bidragen och alldeles strax börjar omröstningen. Jag äter jordgubbar och sitter som på nålar. De som är Sveriges största hot ikväll tror jag är Ryssland, Grekland eller Ukraina. Ja vi får se, nu börjar omröstningen alldelse strax och jag håller mina rödmålade naglar för en vinst så att vår superglammiga stjärna får bli den första i världshistorien (läs kvinna) att vinna ESC två gånger. Nu avgörs det... 

Uppdate:
En 18:de plats kan man väl ändå inte tycka att Perrelli var värd, men det är bara att inse att vi i Sverige måste komma men något nytt i ESC sammanhang, vad det nu än månde vara? Jag tycker att vi ändå försökt med både det ena och det andra de senaste åren, från Stenmark, Carola, The Ark och nu till Perrelli, men inget tycks falla den europeiska befolkningen i smaken. Vinnaren blev Ryssland. Låten "Belive" är dock ingen personlig favorit, då jag hellre sett Grekland som vinnare, men efter detta fiasko, (för det får man väl ändå kalla det, åtminstone ur svenska ögon sett), är jag nog inte rätt person att bedöma vad som är bra och inte med tanke på att jag älskar "Hero".

Nu ska jag äta upp de sista av jordgubbarna i lådan och sedan ska jag börja skissa på en vinnarlåt inför årets nästa schlagerfestival eller inte, haha.. Tror jag nu ska fokusera mig på bröllopet till 100 % bara 6 dagar kvar nu, så det blir sängen för mig strax... Sov gott!
  

Kommentarer
Postat av: Madelene

Hoppas du får en trevlig dag.

Kram Madelene

2008-05-25 @ 10:24:04
Postat av: Anna

Madelene:

Tack det samma önskar jag dig =) Kramar!

2008-05-25 @ 13:07:50
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0