Kycklinglasagne

Ingredienser:
1 st schalottenlök
1 st vitlöksklyfta
250 gr bladspenat
4 st soltorkade tomater inlagda i olja
1 msk smör
5 dl keldas ostsås
1 krm nymals svartpeppar
1 st förpackning med färska lasagneplattor (200 g)
250 g salladskyckling (Obs! Jag brukar dock använda mig av stekt kycklingfile i bitar)
1 dl lagrad ost
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök och vitlök. Skär spenaten och finhacka tomaterna.
2. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 min. Rör ner tomater, ostsås och peppar.
3. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Servera med blandad sallad!
TREVLIG HELG!
åh vad gott det lät, mums
Mm lät smarrigt! Gud vilken fin bild på dig som du hade lagt in nedan när du var nyfrissad & pälsen var kanonfin oxå! Hoppas du får en underbar helg!! Kramar
Karin:
Den är god, kan rekommenderas =) Trevlig helg!
Jenny:
Tack snälla! Lasagnen är riktigt god, den kan jag rekommendera! Trevlig helg! Kram
Måste ju nästan testas på söndag! ;-)
Verkar jätte smarrig!
Zandra:
Tycker jag att du ska göra ;-) Kramis