Lugn tisdagkväll



En påse innehållande Twinings "Lady Grey tea" både i påsvariant och lösvikt hängde på ytterdörren när jag kom hem denna em. Någon som vet att jag gillar te, Tack! Just nu går 2.50 per sålt paket av just "Lady Grey" till Rosa Bandet & kampen mot bröstcancer. Jag skänker regelbundet en summa till Cancerfonden. Det tycker jag alla som har möjligheten borde göra, för sjukdomen kan drabba vem som helst av oss och alla bäckar små.

Sitter på morgonkvisten och skriver här på bloggen att jag nog borde ta fingervantar när jag går ut, men ändå glömmer jag dem när det väl kommer till krita. Det har varit riktigt bitande kallt denna tisdag, men också väldigt vackert med en strålande sol mot en klarblå himmel. Fick i alla fall på mig en lite tjockare jacka som precis gick att knäppa. Känner mig allt annat än fin när jag traskar iväg på mornarna just nu, mer som en stoppad korv och väldigt lååångt ifrån den snygga stilen jag visade i förra inlägget. Lite trist, men, men...

Andra eftermiddagen i rad nu som jag kommer hem med ont i magen och en massa sammandragningar. Kanske måste ta och lugna ner mig några hekto. Tycker dock inte jag stressar, men tydligen så reagerar kroppen av någon anledning med dessa "symptom" så bäst att varva ner. Gick iallafall raka vägen till sängen när jag väl kom hem och har sovit en bra stund nu, skönt det. Skönt också att det är ett nytt barnmorskebesök imorgon så kan jag ta upp detta med henne. Kanske är vanligt så här i vecka 31 att förvärkar och mer sammandragningar kommer, även om jag tycker att det låter tidigt? Men vad vet jag, jag har aldrig varit i denna sits tidigare bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite känner jag.

Med tanke på det jag skriver ovan så blir det en vääääldigt lugn kväll för min del. Tända ljus, en kopp med teet ovan och programmen "Halv åtta hos mig" och "Idol 2010 - kval" på tv:n.

Sköt om er, kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Varför hänger ingen roliga påsar på min dörr till rosa huset??!! Vore ju sjukt kul att komma hem då efter en dags arbete ;-)

Tror nog att sammandragningarna kan börja lite smått i v. 31 men du ska ju inte ha obehag och ont. Kankse du få dra ner på tempot lite? Bra du får träffa proffsen snart. Jag jobbade aldrig fulltid vid slutet av mina graviditeter (frisör=omöjligt) så jag kunde vila mellan varven.



Nu blir det Idol här med!



Kram

2010-09-28 @ 19:52:19
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Josefin

Denna tisdagsmorgon var just som du skriver kall och ett par vantar hade suttit perfekt.



Var rädd om er!!! Det känns alltid skönt att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Glömmer alltid bort vad jag skull fråga när jag väl är där, måste skriva upp...



Jag mår ju bra men ändå saker man undrar över i allmänt.



Kram

2010-09-28 @ 20:17:00
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Emma från Kastberga

Ja så kallt det var i morse. Vantar, det hade jag också behövt på min morgonrunda med hunden Jaxon! Blev allt lite lurad, eftersom solen sken även här.



Lycka till hos din barnmorska imorgon,

Kram Emma

2010-09-28 @ 20:18:58
URL: http://kastberga.wordpress.com
Postat av: Hemmakatten

Var rädd om dig. Håller verkligen med, fråga en gång för mycket. Detta är ju det största man kan vara med om...



Jag är också ett stort fan av Halv åtta hos mig. Verkligen underhållande och kul att se vilken mat deltagarna bjuder på.



Vet inte om det bara är jag, men jag tepaketens förpackningsdesign ger mig "libresse-vibrationer", dvs jag tycker att de ser ut som paket med bindor. Men, men, kanske bara kvällströttheten som får mig att associera i de banorna. Ha det bra!

2010-09-28 @ 20:41:30
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Tror det är ganska vanligt att förvärkar och sammandragningarna tar i efter vecka 30, vissa får det ju redan i vecka 20. Bara lyssna på kroppen - men det vet jag ju att du gör :-) Ha en mysig kväll!



Kram Nina

2010-09-28 @ 20:50:10
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar



Ta hand om dig!

2010-09-28 @ 21:03:02
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Malin S

Är ju aldrig fel att coola ner en smula även ifall du inte verkar stressad =) Men förvärkar kan nog börja ganska tidigt faktiskt. Jag kommer inte exakt ihåg när det började för mig men har för mig att det var i typ sjätte månaden. Då var det slut på de raska promenaderna för min del. men ganska skönt att sega fram och ta det lilla lugna. Jag kan ju avslöja att det är betydligt snabbare puckar nuförtiden, ha ha! Ha en bra kväll! kram

2010-09-28 @ 21:18:17
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ann-Louise:

Nej det är inte helt fel, hoppas någo hittar till ditt rosa hus med en påse =) Kraam



Josefin:

Är precis likadan, glömmer alltid vad jag ska fråga när jag väl är hos bm. Borde göra som du skriva upp. Hopas ni mår bra du och magen! Kram



Hemmakatten:

Haha - ja du kanske har rätt. Tänkte inte själv på det, men nu när du säger det. Kan lova att det smakade gott iallafall =) Kram



Britta bloggar:

Lovar! Kram

2010-09-28 @ 21:24:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej hej!



Jag följer din blogg regelbundet och älskar att läsa om ditt liv i sjöstaden. Är själv gift, gravid, älskar inredning och mat och bor här i stan så det är så kul att läsa om någon som har det lite lika som en själv =) TACK för att jag får följa dig!



Jag har en dotter sen innan och vill verkligen uppmana dig att lyssna på din kropp. Sammandragningar v 31 är absolut inte ovanligt, men du gör helt rätt i som kraschar i sängen och vilar upp dig när du behöver! Stort lycka till med "myran" och resten av graviditeten! Och ta hellre en dag "off" om du har ont än att pressa dig på jobbet, det är värt det i längden, jag lovar!



Ses imorgon! (på bloggen dvs)

Stor kram Jenny

2010-09-28 @ 21:25:04
Postat av: Therese - Colins mamma

Vantar glömde jag på min promenad idag med, det var ju riktigt kallt!

Passa på att ta det lugnt nu :)

2010-09-28 @ 21:27:20
URL: http://hostherese.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jenny:

Åh vad glad jag blir att du dels läser här inne och finner det intressant men också för att du lämnade en kommentar!



Lovar att ta hand om mig, känner ju min kropp så försöker varva ner när det känns jobbigt, tusen tack för omtänksamheten och välkommen åter imorgon =)



Stor kram/Anna

2010-09-28 @ 21:30:20
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Då ska jag köpa lite "lady te"

Lite lugnare låter som en bra ide och kanske inte bara för en kväll, lite mer behöver du

2010-09-28 @ 21:38:32
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: sweetmama

Då ska jag köpa lite "lady te"

Lite lugnare låter som en bra ide och kanske inte bara för en kväll, lite mer behöver du

2010-09-28 @ 21:38:40
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Postat av: Pethra

Gör ditt bästa till att varva ner om dagarna. I v.31 kände jag också av en massa sammandragning och förvärkar, lade mig i badet en eftermiddag men inte blev det bättre. 30 minuter senare låg jag inlagd och fick hela värkarbetet stoppat. Jag hade stressat omedvetet. Så lyssna till din kropp och undvik all form av stress!

2010-09-29 @ 13:11:15
URL: http://frupethra.blogspot.com
Postat av: Amelie

Det behöver inte vara sammandragningar, det kan helt enkelt vara livmodern som växer extra snabbt just nu och då kan det värka riktigt ordentligt.

2010-09-29 @ 14:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0