Tända ljus & kvällsmys


Detta är en av mina favoriter när det kommer till matmagasin.
Diné & Dryck känns lyxig med en massa fina bilder & recept.


Tänk att vi redan är i mitten av september och det märks med tanke på hur tidigt det mörknar om kvällarna. Har redan tänt en hög med värmeljus sedan jag kom hem och klockan är inte särskilt mycket. Mysigt på sitt lilla vis även om jag mest ser framemot början av december och vintern för första gången i mitt liv.

 

Har hunnit med både en oväntad brandövning i höga huset denna tisdag och fått en ny smidigare bärbar dator. Perfekt med en mini-pc som är över kilot lättare än den förra standard varianten som jag haft och kånkat på de senaste 2½ åren. Hoppas nu bara att jag ska slippa en massa strul med funktioner och applikationer som saknas imorgon bitti. Säkerligen ett önsketänkande, för jag och teknikprylar brukar oftast inte dra jämt, men eftersom jag är av en ganska positiv natur så hoppas jag på det bästa.

 

Tusen tack för alla kommentarer och tips om hur jag ska finna ro i bingen. Ska testa detta med kuddar lite här och där och se om det kanske fungerar även för mig, hoppas!

Nu blir det till att ställa sig vid spisen och trolla fram något ätbart, senare ska jag sjunka ner i soffan och plöja igenom senaste numret av matmagasinet Diné & Dryck. Ha en fin kväll allesammans så hörs vi!

 

Kramar ♥   


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

JAg hade en sandar amningskudde som ar som en halvmane nar jag hade svart att sova. Sa om du ska amma kanske det ar vart att skaffa en san redan nu. Du ska absolut ha en nar du ammar. De ar superbra. Sen, som for oss nu nar min lilla pojke borjat sitta upp ar de perfekt stod for honom ocksa plus att han kralar omkring pa den. Sa skaffa absolut en san. En bra san, det ar det vart:-)

2010-09-14 @ 17:37:37
Postat av: Mirka

Den här tidningen måste jag helt ha missat! Kanske har vi inte så stort utbud i våran lokala matbutik. Jag har annars fastnat för Elle Mat&Vin som jag prenumererar på :)

2010-09-14 @ 18:26:04
URL: http://mirkajohanna.blogg.se/
Postat av: sandra

Har aldrig läst Diné och Dryck ska kika om jag hittar den här i stan. Alltid roligt med nya magasin! Hoppas ni får en bra tisdagskväll! Kram

2010-09-14 @ 18:51:47
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Jontte

skit nice blogg :) o fin design ! hatar när alla har fina designer utom jag !

2010-09-14 @ 18:54:55
URL: http://jontten.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej Anna!



Åh, jag stod och fingrade på Moses korgen i lördags och åhhh.... den är HELT UNDERBAR! Grattis till er och er lilla myra som kommer få sova så ljuvligt i den! Vi har redan bestämt att vi ska ha min gamla vagga men annars så hade vi också kört på korgen/ställningen.



Bonti, vi missar det alltid när vi är i stan, antingen så är det stängt eller som sist så hade jag galen värk så det gick inte att gå dit (och vi var förlångt bort från bilen). Men är den bra den butiken? Var har ni beställt er barnvagn? Vi har gjort det på barnbutiken, finns ju hos er på Östermalm och Götgatan. Kanske där ni också beställt den eller på Bonti? Det finns något som heter "BIG bABY" i Häggvik, en nyöppnad stor babystore som tydligen ska vara bra. Bara ett tips sådär (så kan ni reka först och ge ett utlåtande sen). ;-)



Jobbigt att du har så svårt att sova på nätterna. Tokigt att du får så ont av att sova på sidan, annars tänkte jag tipsa om just sidan med en kudde mellan benen.. (men det är ju främst pga fogvärk ej magknip) Stackars!



Det gick bra hos bm idag, eller bra och bra, sjukskriven "mot min vilja",(du kan läsa mer på bloggen).. Synd att det inte finns något mirakelpiller så man bara kunde få slippa värken, känns som ett stort nederlag att gå hemma nu redan i v.25... Herregud. Vad sjutton ska jag göra då?



Nu halv åtta hos mig!



Kramar

2010-09-14 @ 19:21:38
URL: http://litendenavmig.se
Postat av: Carolines hemligheter

Det låter jättebra, vi ses utanför mig och satsar på Square :-) Jimmy har tydligen ett sent möte imorgon så eventuellt kan jag inte ses förrän kvart över sex, det beror lite på svärmor ;-) Jag sms:ar dig imorgon!



KRAM

2010-09-14 @ 20:21:22
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Johanna

Alltid lika fina bilder på din blogg!

Hoppas att du mår bra! Många kramar

2010-09-14 @ 20:45:19
URL: http://johannala.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Ja man märker verkligen att det mörknar tidigare på kvällarna men det gör inget. Lycka till med bebisen i magen! ;)

2010-09-14 @ 21:26:24
URL: http://viktoriakarlssons.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Å den tidningen har jag aldrig bläddrat i, den såg intressant ut. Jag vet inte ens om jag har sett den i tidningsstället. Den måste jag leta efter, tack för tipset.

2010-09-14 @ 22:02:28
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Sophia

Vilken fin och inspirerande blogg du har!

2010-09-14 @ 22:35:29
URL: http://sophiavictoria.blogg.se/
Postat av: Idas blogg

Åh tack för tipset! Jag älskar mattidningar, min favorit nu är alltommat. Men ska genast bege mig till pressbyrån och ge diné&dryck en chans! :) hoppas du och myran mår bra! // Ida

2010-09-15 @ 13:13:48
URL: http://husligt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0