Kvällsmys & en förkyld make


JUST NU: Kvällsfika med egengjord kaffe med skummad mjölk
toppad med lite kanel och så mina egengjorda kanelbullar såhär
dagen före kanelbullensdag imorgon måndag.

Märks att jag inte bloggat på några dagar för plötsligt så får jag sådan lust att skriva inlägg på inlägg. Vi har precis ätit middag här och nu sitter jag framför "Ensam mamma söker" nyduschad och nöjd med livet i största allmänhet. Visst hade gärna haft en dag ledigt till för helgen bara försvann, men veckorna brukar gå minst lika fort dem så snart är det fredag igen skulle jag tro!

Maken har blivit jätteförkyld denna söndag och jag hoppas verkligen att det inte ska smitta mig. Jag har "peppar, peppar..." klarat mig väldigt bra från allt var sjukdomar heter denna graviditet. Var bara precis de allra första veckorna då var jag förkyld och hade huvudvärk var och varannan vecka, men efter det har det inte varit någon bacill som rått på mig alls. Men nu ligger det väl i farans riktning med tanke på hur han plötsligt nyser, harklar sig och lever rövare i största allmänhet här hemma.. Stackaren, han är lite ynklig här ;-)

Tillsist ett stort TACK alla rara för era snälla kommentarer om bilderna på mig och magen tidigare idag. Ni är så snälla ♥ Nu är det bara en halvtimma innan söndagsfilmen börjar och nu är det reklampaus i programmet så jag avslutat här för att packa väskan inför morgondagen. Hoppas att jag ska hinna plita ner några rader i arla morgonstund innan jag tar tåget mot Sundsvall imorgonbittit. Så på återseende och sov sött!  

Massa kramar ♥   

Kommentarer
Postat av: Katja

Hej hej!!

Guuuud, vad snygg du är med din "lilla" mage!! Graviditeten klär dig verkligen.

Vill passa på att meddela att dina små guldiga flaskor har dykt upp på jobbet... Om ni inte har vägarna förbi, så kan jag ta med mig de hem, så är det bara för er att lägga pengarna i min brevlåda eller nåt. Let me know!!



Ha en fortsatt bra söndagkväll. Nu ska jag strax se den nya spännande serien "The Event" på Svt.

Kram, Katja

2010-10-03 @ 20:59:07
URL: http://klorinhaxan.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Vad du varit aktiv på bloggen under dagen, jättefina bilder på dig och från charmiga Riga (och på bullarna med för den delen, jag försöker hålla mig ifrån godis & kakor idag och nu blev det plötsligt mycket svårare, hihi...)!



Jag har glömt att säga att om du är ledig på fredag kväll, så skall jag och Ann-Louise gå ut och äta något så du är väldigt välkommen att hänga på om du vill :-)



Nu skall jag kika på en film som precis börjat, hoppas att du har en skön kväll och att maken kryar på sig snart, kramar!!!

2010-10-03 @ 21:05:18
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Emma från Kastberga

Det känner jag igen, det om att vilja skriva inlägg på inlägg efter ett par dagars uppehåll. Så fina bilder både från Riga och på bebismagen, den klär dig :)



Kram

2010-10-03 @ 21:59:59
URL: http://kastberga.wordpress.com
Postat av: Britta Bloggar

Vad mysigt det såg ut!



Jag har flyttat min blogg, skulle bli så glad om du vill följa med till nya adressen!

2010-10-04 @ 00:19:47
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Karin Josefsson

Hej Anna

Måste bara få fråga dig var du har köpt den jättefina muggen som du har kaffet i.



Hälsningar

Karin i Stenungsund

2010-10-04 @ 08:49:06
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Karin Josefsson:

Muggen kommer från Bruka =)

2010-10-05 @ 17:02:34
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0