Little monkey friend


Visst är jag söt här jag sitter och väntar på den där bebisen
det ryktas om att jag ska få bli kramdjur till. Undrar bara
hur läääääääänge ska jag behöva vänta egentligen? :-)

Första gången jag såg denna söta mjuka apa från Jelly Cat var på en bild för tapettillverkaren Sandbergs barnkollektion "Kaspar & Saga II" för några år sedan. Blev helt "kär" i den redan då och tänkte att den måste jag köpa när jag får barn. Sedan har flera bloggerskor vars bloggar jag läser köpt den übersöta apan till sina barn och jag kunde inte vara sämre, jag som fullkomligt  Ä L S K A R apor. Så denna lilla kompis klickades hem redan bara några veckor efter pluset visade sig på stickan. Sedan har han suttit och väntat och väntat här hemma på bebisen, tror han väntar lika mycket som jag faktiskt ;-)

Gårdagens Sundsvallstripp gick bara bra. Träffade trevliga personer och själva genomgångarna med var och en av handläggarna gick bra de också. Det lilla jag hann se av Sundsvall tyckte jag verkade ganska mysigt. Hann klämma in en kort liten tripp i några affärer innan tåget tog mig tillbaka till Stockholm igen. Föll för inredningsbutiken "Welcome" på Storgatan. De hade massa fint från bland annat Bruka Design, Yankee Candle, Bitc, SIA, Cult Design, Himla mm. Fick med mig ett stort doftljus från Yankee Candle i min absoluta favoritdoft "Clean Cotton". Perfekt för ett väldoftande hem i höst samt så blev det ett litet set till Myran från Bruka.

Inga förseningar alls på tåget, varken på dit- eller hemresan, toppen! När jag kom till Centralen igår kväll så stod min älskling där och väntade och överraskade mig. Så vi åkte tillsammans sista vägen med tunnelbana och tvärbana tillsammans hem, myspys!

Har fått en massa frågor om mina Hunterstövlar och jag beställde dem från ASOS. Billigare än att beställa dem från Sverige och då är frakten från England inräknad i det billigare priset, så ett litet tips så här på tisdag morgon!

Nu ska jag packa ihop mina prylar som ska med till jobbet och sedan ska jag kila ut och möta denna tisdag. Blir att börja skissa på en återrapport och förbereda mig inför morgondagen då jag ska på ett seminarium i Bergshamra hela dagen. Ha en fin dag!

Kramar ♥ 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tänkte bara skriva och berätta för dig att du är så strålande vacker med den lilla magen!

2010-10-05 @ 08:24:47
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åhhh, vilken söt!! Vart beställer man den o vad kostar den? Kram

2010-10-05 @ 09:28:08
Postat av: Jessica - bloggen med inspiration för småbarnsföräldrar

Den apan är den sötaste!

2010-10-05 @ 10:24:12
URL: http://bymombloggen.blogspot.com/
Postat av: Diana

Riktigt söt apa det där! Ser ut som Nicke Nyfiken, kanske är han det ska föreställa? När är bebisen beräknad att komma förresten? Har missat det om du har skrivit det tidigare, minns bara att du skrivit före jul :) Hoppas att du kommer fortsätta att blogga även efter att ni blivit tre i familjen, din blogg är mysigast och gör en glad :)

2010-10-05 @ 12:27:15
Postat av: Sofia

Jag har också blivit störtförtjust i den där lilla apan och tänker köpa en sådan till mitt brorsbarn som är beräknat i början av nästa år :) Mina tjejer är nog inte längre intresserade av mjukisgjur, det är mer hårda paket som gäller!

2010-10-05 @ 12:31:22
Postat av: michaela (gravid v 26)



Himla fin liten apa..gillar dom lite mer dova färgerna på gosedjuren. jag får nog också leta upp en första liten goding till vår bebis snart=)

2010-10-05 @ 14:40:57
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Vad skönt att allt gick bra igår, då och då är det ju riktigt trevligt att ge sig ut på vägarna (eller järnvägsspåren för den delen...) i jobbärenden och både träffa nya människor och se lite nytt (och shoppa lite nytt, hihi...)!



Hoppas att du får en fortsatt förträfflig tisdag, kramar till dig!

2010-10-05 @ 15:01:41
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Michelle

Såg apan hos Kattabloggen första gången och den är verkligen söt. Ser väldigt gosigt ut där bland de fina, ljusblå sängkläderna.



Hoppas du hr haft en fin dag.



Kram/Michelle

2010-10-05 @ 17:38:38
URL: http://michellesundberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Nämen jag älskar apor.. vi kallar tom lillen i magen för monkey här hemma.. vart kan man hitta denna söta lilla apa... måste ha!



2010-10-05 @ 18:03:13
URL: http://miccawhite.blogspot.com
Postat av: Maja/Cactusvit

Åh den är så söt den där lilla apan! Har spanat in "Cordy Roy apa" från Jelly cat som nog kommer att sitta och vänta på våran lilla groda ett antal veckor. =) Kram på dig!

2010-10-05 @ 19:01:43
URL: http://cactusvit.blogg.se/
Postat av: Linda H

Hej!

Ja dom där stövlarna är bra snygga :)

Måste fråga dig vilken storlek du köpte? om man jämför med den du brukar ha på skor osv. Är strumpan inuti hela stöveln. Oj, många frågor men när man beställer från utlandet vill man ju vara extra säker :)

Du är sååå fin med din lilla mage :)

kram

2010-10-05 @ 19:41:22
URL: http://tradgatan21.bloggplatsen.se
Postat av: P

jätte söt liten apa! vart hittar man den?

2010-10-05 @ 20:27:57
URL: http://paulibloggar.blogspot.com
Postat av: Lollo

Apan är SÅ SÖT! Vill ha!

2010-10-05 @ 22:29:42
URL: http://lilalollo.blogg.se/
Postat av: Sabina

Så söt apa, var beställde du den?

2010-10-05 @ 23:51:45
Postat av: Sophie

En sån underbar feelgood-blogg du har!

Den vill jag följa!

har precis själv börjat blogga!

Må så gott::)!

2010-10-06 @ 07:41:51
URL: http://mrssophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0