Göteborg nästa


Denna torsdagmorgons reselektyr, en inredningstidning...

Det blir det ett snabbt blogginlägg innan jag ska bege mig mot Centralen och dagens tjänsteresa till Göteborg. Ser framemot att sjunka ner i första klassätet om en stund med min nya ELLE Interiör och bli serverad en liten frukostbricka. Vet att jag ätit det en gång tidigare på SJ och att det var ganska mysigt att sitta där och plocka med sin mat en stund. Minns att man iallafall då fick bland annat kokt ägg och en minitub med Kalles kaviar, sött! Återstår att se vad som bjuds denna morgon.

Gårdagskvällen gick i ett och jag kom inte i säng lika tidigt som jag tänkt. Att det alltid ska vara något "viktigt" som kommer emellan, hmmm! Fick iallafall fixat på balkongen och klämde på köpet två fingrar så tårarna sprutade. Förb%&¤#¤& så ont det gjorde. Betongkrukor kan vara djävulska tydligen. Maken kom hem strax efter incidenten och mötte frun halvgråten med fingrarna i högsta hugg. Han fick blåsa då kändes det liiite bättre. Idag syns det konstigt nog inget, kanske bara jag som har väldigt låg smärtgräns eller så är jag en bara en riktigt cry baby...

Nope, nu går det inte att sitta här längre och svamla, mot kommunala färdmedel! På återseende imorgon när jag återigen är på hemmaplan.

Kramar/Anna ♥

Kommentarer
Postat av: Tess/Stylish-B.se

2010-05-27 @ 07:19:46
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Tess/Stylish-B.se

Lät ju inte helt fel med resa till Göteborg inom jobbet. Vad är det du jobbar med förresten? Blev lite nyfiken.

2010-05-27 @ 07:20:40
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Maxiander - A

Ha det så trevligt i göteborg.

I hate to break it to you, but x2000 förstaklass är inte så glamorös och säterna är sådär. Tror att den enda skillnaden från vanliga klass och första klass är fritt internet och gratiskaffe. :)



Ha en fin dag!

/A

http://www.maxiander.se

2010-05-27 @ 07:48:50
URL: http://www.maxiander.se
Postat av: Mahim

Hoppas du får en kanon dag i Götet :)



Kram

Mahim

2010-05-27 @ 10:16:04
Postat av: Maria

Hoppas du har en skön tågresa till Gbg och att dagen går bra. Slog mig nu att du kanske faktiskt redan är framme. Hur som helst önskar jag dig en toppendag. KRAM

2010-05-27 @ 10:53:32
Postat av: Camillasnyahem

Jag klämde fingrarna i vår torkställning (don´t even ask, haha) och jag trode jag hade brutit dem. Var helt chockad för de såg helt sneda ut. Efter några timmar var det borta! Så du är inte ensam om att kunna få himla ont i fingrarna. Vad trevligt för dig att åka till Sveriges trevligaste stad! :) Hoppas du får sköj!

2010-05-27 @ 11:12:20
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Rebecca

Halloj!



Tar en micro-paus såhär på jobbet och passar på att slänga in ett hej. Hoppas jobbresan gick bra och du är tillbaka safe and sound.



Tänk att det är fredag -igen! Jösses vad tiden går. Hoppas vädret klarnar upp så det blir en solig helg. Spännande att ni ska få dit plattorna på balkongen, för visst var det denna helg?



Massor kramar!

2010-05-28 @ 11:18:02
Postat av: Anonym

Göteborg är ju fantastiskt trevligt. Hoppas att du hade det bra och att du fick njuta av Avenyn, m.m.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0