Välkommen påskveckan!








Måste bara visa allt piffigt jag fick av mina söta vänner. Mycket gick i härligt
rosa och snygga inslagningar och påsar. Blev så glad för allt, snacka om
perfekta Anna presenter. Tack igen allihop!

Välkommen måndag och påskveckan. Själv har jag stigit upp lite tidigare än normalt. Handverkare ska komma hit runt åtta tiden och påbörja utbytet av våra köksbänkar denna måndag. Jag hoppas inte att ryktet stämmer att man aldrig kan lita på att handverkare håller tiden för jag behöver kila till jobbet i något så när lagom tid åtminstone, även om jag meddelat att jag kommer att bli lite senare än vanligt. 

Gårdagskvällen i soffan framför "Johan Falk - Operation näktergal" var en riktigt skön avslutning på min födelsedagshelg. Nästa gång vi firar födelsedag i denna lilla familj blir den 8 maj och då får darlingen 6 timmar extra timmar på sin födelsedag. Anledningen är att vi flyger till USA den dagen och då får man ju dra tillbaka klockan så han får alltså en extra lååång födelsedag den lyckans osten ;)

Nu måste jag göra mig klar så jag kan möta upp hantverkaren och sedan gå raka vägen till jobbet när jag visat hur jag vill ha det. Kort vecka förövrigt, på torsdag är det skärotorsdag och påsken 2010 börjar! 

Ha en ljuvlig måndag!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Fina presenter! Jag har också det där tjejmiddag spelet ;) Men vadå onsdag? Nu blir jag ännu mer förvirrad än jag var tidigare i min jetlag.. Haha du måste menat måndag! :) Nu ska jag kolla igenom vad jag missat i din blogg på två veckor! Kram

2010-03-29 @ 08:01:35
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Förmiddag!



Ja, hoppas hantverkarnas insats i ert kök blir bra och att allt förflyter enligt schema. Som du säger, man har ju hört en del negativt på om sådant, men fördelen för er är ju att inte hela köket ska rivas ut. Om man har fungerande ugn, kyl, frys och diskmaskin, så blir man ju iaf inte lika sårbar. :) (För visst var det bänkarna det gällde hos er?) Men visst är det viktigt att hantverkare håller vad de lovar. Man betalar dem ju! ;)



Ja, påskvecka. Jösses som jag längtade förut, men nu känns det nästan jobbigt. :( Det är några saker jag vill ha ordnade och lösta före påsk, men chansen är nog liten att det blir så. Jag ser därför inte fram emot en påsk, då detta ligger som ett moln över oss. Bara att hålla tummarna!! :)



Massor kramar!

2010-03-29 @ 08:20:28
Postat av: Miia - There´s no place like home

Verkligen finfina presenter! Är själv nyfiken på det där spelet "Tjejmiddag", verkar vara em kul grej!



Härligt med påskvecka & kort arbetsvecka! På onsdag går jag på min ledighet - can´t wait!



Spännande med köket! Kraaam

2010-03-29 @ 08:55:36
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Anonym

gud. att du är så gammal men ändå så löjlig att du ställer upp och visar dina presenter på det där sättet. om jag var någon av dina vänner skulle jag känna press inför presentköpet. som att du inte skulle bli glad för vad som helst. hm.

2010-03-29 @ 09:12:23
Postat av: Stämningsfullt

Å det var inga dåliga presenter det! Jättefina saker! Vilka vänner :)

Lycka till med bänkskivorna! Ska bli så kul att få se resulltatet sen.

Kram!

2010-03-29 @ 09:41:34
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Anette

Hejsan!! Det ska bli spännande och se vad du hittar på i köket. Synd att det inte funkade med kameran men du klurar nog ut det. Insruktionsböcker är ju inte alltid så lätta att förstå. Tänkte allt på dej i fredags. Jag och maken var ju uppe i stockholm över helgen. Solen var ju framme på dagen och det var vår i luften. I lördags fick vi några timmar över och tog tunnelbanan/tvärbanan till sickla udde. Jag förstår att du trivs där ute i sjöstaden. Jättemysigt. När vi gick ner mot vattnet såg vi ett högt hus med ceriesfärgade glasskivor på balkongerna.Är det kanske erat hus?? I så fall bor ni helt perfekt. Ha nu en bra dag. Kram Anette

2010-03-29 @ 10:19:10
Postat av: Maria

Vilka underbara födelsedagsbilder och vilken härlig helg du verkar ha haft. Maten ser supergod ut. Du är verkligen så duktig på att göra det fint och det ser så himla trevligt ut =) Ha en riktigt bra måndag. Kram

2010-03-29 @ 10:46:42
Postat av: Hemma hos Katta

Lovely presenter! Extra plus till vännen som lyckades hitta en mousserande med ditt namn =)



Måste bara fråga om färgen på läppglanset? Ubersnygg rosa färg och det skriker verkligen Katta! ;) Misstänker att det är ett Chanel, om jag inte är helt ute och cyklar...



Spännande med köksrenoveringen! Är så nyfiken på vad ni valt för bänkskivor!



Kraam kraam

2010-03-29 @ 12:00:18
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Har faktiskt haft bra erfarenhet av Hantverkare med vissa små undantag så jag håller tummarna för dig!!



Grattis i efterskott, ser ut att ha verit mer än trevligt!



Ha en bra dag!!



Maliin

2010-03-29 @ 12:53:11
URL: http://www.qreate.se
Postat av: Carolines hemligheter

Vilken bildkvalitet, är de tagna med den nya kameran? Jag måste nog slå till på en idag, vilken skillnad mot mina bilder!!!



Kul med alla bilder i förra inlägget och med bilder på presenterna också. Och extra roligt förstås att du gillar "mitt" läppglans :-)



Kramar & ha en fortsatt bra måndag!

2010-03-29 @ 15:16:59
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vilka fina "Anna"-presenter du fick. Visst är det kul att fylla år!! Läppglansen ser jättefina och våriga ut, vad är det för märke och färg? Har en liten fråga till, vad är det för fat du bla använde till brödet på din buffé? Ha en fortsatt bra dag! Kram

2010-03-29 @ 16:44:23
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Elin:

Haha - ja jag var nog lite snurrig i morse, ändrade till måndag senare ;) Välkommen hem, ska kika in på din blog alldeles strax! Kraaaam



Rebecca:

Stackare, det går verkligen inte bra för dig i dessa dagar, hoppas orosmolnen blåser bort illa kvickt, tänker på dig! Styrke-kraaamar



Anette:

Nej det är inte de lättaste att förstår, men framför allt är det jäkligt tråkiga att läsa tycker jag ;-)



Så du har varit häromkring i helgen som gick, vad kul. Hade jag velat springa på dig, men jag vet ju inet hur du ser ut iofs ;-) JAAAA det är vårt hus du såg, vad kul!!! Kunde du ju kommit upp på en fika ;)



Ha en mysig kväll, kraaaam



Hemma hos Katta:

Ja du har helt rätt, läppglanset kommer från Chanel. Fick det från fina Caroline och färgen är supersnygg, är nummer 67 så kika på den.



Ja köket längtar jag tills det är klart, men ser redan nu efter lite rivningsarbete att det blir så mycket ljusare och öppnare, love it!



Kraaaam



Caroline:

JAAAA bildrna är tagna med nya kameran förutom översta bilden. Men visst är de klara om fina, är så glad för att jag fick en systemkamera. Ska jag fota dig med den nästa ggn vi ses ;-)



Ja jag är suprglad för Chanelglosset, så fin färg, tack, tack igen!



Ha en mysig måndag, kraaaam



Åsa:

Ja presenterna passae mig och jag är jätteglad. Förväntade mig inget egentligen, utan var bara glad att alla ville komma. Men att de sedan ansträngt sig och hittat sådana saker jag gillar är ju ett stort plus, gulliga vänner helt enkelt.



Läppglansen jag fick kommer från Lancome (juicy tubes) i färgen Lyché och Chanel med färgnr 67.



Det avlånga faten till det grillade brödet kommer från Lagerhaus, det stora fyrkantiga med kexen på kommer från Åhlens, fatet med salt och pepparn på kommer från Rörstrand, fatet med fetaosten på kommer från Åhlens och lika så det avlånga fatet med marmeladerna på, så det är en blandad kompott =)



Ha en mysig kväll! Kraamar

2010-03-29 @ 18:10:59
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0