Lördag på stan

 
Ska ladda upp med nya teer idag har jag tänkt från NK.
Gillar deras lösviktsteer.

Gillar även deras stilrena påsar/burkar, snyggt med svart & vitt.

God morgon, här vaknade vi före åtta denna lördagsmorgon. Solen strålar, sju grader varmt. Vi har precis ätit en lång god frukost med rostat bröd, nyponsoppa och en nybryggd espresso till mig. Gott, gott!

Blir en sväng till NK om en liten stund. Ska bland annat till Hermés och se om de fått in mitt kära armband i rätt färg och storlek ännu *hoppas*. Blir säkerligen även span i några andra butiker när jag ändå är där. Kanske kan jag få med mig maken på ett litet fikastopp också även om varken han eller jag egentligen är några direkta fikamänniskor, men ibland kan det vara mysigt att stanna till för en fikastund. Är just i denna stund sugen på chaite med sojamjölk.  

 

Nya numret av Residence ligger förövrigt och väntar på soffbordet så vi får se om jag hinner med lite inredningsspaning senare i eftermiddag. Ska även städa och sätta i vita fjädrar i mina videungskvistar, påsken är ju snart här. Skönt lördagslunk med andra ord!

 

Ha en bra dag, kramar ♥

Ps, Förresten, tack för era tips på olika systemkamror som inte är så klumpiga, ska genast spanas in! Ds

Kommentarer
Postat av: grommis

Høres ut som en fantastisk koselig lørdag i vente. Her er jeg fremdeles litt satt ut av ørebetennelse, så blir nok innedag i dag (også! som hele uken).



Ha en fin lørdag!

2010-03-20 @ 09:50:43
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

Hej vackra Anna!



Hoppas ni får en härlig tripp på stan :-) Ångrar att jag inte köpte änglate när vi var på NK, men kön blev lång & vi hade lite tid på stan... En annan gång...



Ha en skön dag

Stor kram

2010-03-20 @ 10:44:39
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Pillan

Låter som en härlig lördag! Och en Chai tackar man inte nej till:) Ha det bra, Pillan(som nyligen upptäckt din blogg)

2010-03-20 @ 10:51:10
Postat av: Anette

Hejsan!! Hoppas att dom har fått in ditt armband nu och att du får med maken på en lördagsfika. Alltid lika mysigt. Lycka till med påskfixet. Kram Anette

2010-03-20 @ 11:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0