Fredagsmys i Sjöstaden


Rosa tulpaner på den kritvita tv-bänken från Svenska Hem. Fredagsfeeling!  

Hjälp vad tiden går snabbt, snart har mars också passerat. Idag är det som jag skrev tidigare endast en futtig liten vecka kvar till min födelsedag och jag ligger efter med önskelistan. Både maken och mamma har frågat vid ett flertal tillfällen nu vad jag önskar mig, men det står helt stilla. Jag är inte mycket för överraskningar så det bästa är att ha en önskelista både för mig själv och andra.

 

Har tidigare funderat på en systemkamera, men vet ärligt inte om jag orkar med det faktum att de är klumpigare än en digitalkamera. Är rädd för att jag kommer lämna en sådan kamera hemma och ändå ta med mig min lilla smidiga digitalkamera i väskan så fort jag ska ut och vill ha kameran med mig. Så jag är mycket tveksam. Min nuvarande Canon IXUS tar dessutom jättebra bilder som det är så det känns faktiskt ganska så onödigt. Har även funderat på att önska mig ett bidrag till en nyhet och ”dröm” från Mulberry, men behöver jag fler väskor just nu? Svaret är helt klart nej, måste använda dem jag har. Så även den eventuella önskningen går bort och sedan är det som sagt totalstopp i hjärnverksamheten. Maken vet vad jag önskar mig innerst inne, men det är inget som kan slås in i ett glittrigt paket direkt.   


Idag efter jobbet har jag hunnit med en sväng på IKEA i Kungens Kurva och några ärenden. Så nu är både ljus- och servettförrådet uppdaterat bland annat. 


Nu sitter jag här med ett glas rött plus en bit parmesan och bara fredagsmyser. Senare blir det "Let's Dance". Jag håller tummarna för Claudia i detta näst sista program, hoppas och tror på henne som slutlig segrare i nästa veckas finalavsnitt. Tycker hon varit mest dansant och proffsigast under hela denna säsong. Som vanligt på fredagar missar vi heller inte underbara "Solsidan" med Anna, Mickan och gänget i Saltsjöbaden.

 

Imorgon är det lördag och jag ska bland annat sätta i vita fjädrar i mina videungskvistar, fixa och helgstäda här hemma i lägenheten, snart påsk ju.

 

Ha en riktigt mysig fredagskväll! Kram ♥

Kommentarer
Postat av: L

Åh kan du inte visa en bild på den väskan fr. Mulberry som du vill ha =) Kram

2010-03-19 @ 18:54:12
Postat av: Rebecca

Heeej!



Jag vet! Önska dig det där som du innerst inne vill ha, när du blåst ut ljusen på tårtan, så kanske önskningen blir sann efter en tid...! :) ;)



När det kommer till materiella saker; varför inte önska andra något materiellt istället? Eller bättre hälsa för någon annan? Med det menar jag att önska sig donationer till någon organisation, som du känner du vill stödja lite extra. En fin blomma uppepå det och ett dundertrevligt födelsedagsmingel är väl en födelsedag man sent glömmer. :)



Massor kramar och med önskan om en god start på helgen!



Ps. Säkert slinker någon av dina nära nog med någon fin liten sak från Ittala eller så, så du får något kul att öppna på födelsedagen också! ;)

2010-03-19 @ 19:05:33
Postat av: Nina - Glamourmamman

Åh, gud vad det låter gott med vin och parmesan!! Längtar... :-) Njut kvällen!

Kram Nina

2010-03-19 @ 19:06:48
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Anna - designnörden

Satsa på en systemkamera! De tar bilder i en helt egen division. Jag köpte en i veckan och jag är helt kär i den :)

De tar, som du skrev, mer plats och är kanske inte det första man stoppar ner i lilla partyväskan. Men ack vilken kvalitet på bilderna!

Den lilla Ixus är en bra sidekick.

Ha en trevlig kväll!

2010-03-19 @ 19:38:35
URL: http://designnord.blogg.se/
Postat av: jessi

Du kanske kan önska dig en upplevelse present om det är svårt att komma på något.



Ha en mysig kväll! Jag hejar mest på Claudia sen Mattias men absolut inte Willy!!! Vill att någon ska vinna som lärt sig dansa o lagt ner sin själ i det.



KRAMIS

2010-03-19 @ 19:48:37
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Finlandssvensk

Tänk att du alltid lyckas beskriva fredagen på ett så härligt sätt. Känns ännu mysigare när man läst ditt fina inlägg. Tusen tack Anna för att du delar med dig av din vardag. Ha en underbar helg :)

2010-03-19 @ 19:55:53
Postat av: Anette

Hejsan!! Ville bara önska dej en skön och mysig fredagskväll. Här ska vi också kolla in Let´s Dance. Kram Anette

2010-03-19 @ 20:02:08
Postat av: Hemma hos Katta

Tycker det är ursvårt att hitta på bra önskningar numera. Känns som man har det mesta och jag kommer oftast på saker i efterhand när födelsedagen är förbi =)



Måste också piffa påskriset här hemma snart, än så länge är det bara kvistar i en vas ;)



Ha en mysig kväll där borta! Kraam kraam

2010-03-19 @ 20:27:58
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Malin S

En systemkamera tror jag är en bra & kul grej att någon gång skaffa. Kvaliten är ju trots allt vassare än de små digitalkamerornas. Nu har tyvärr min digitalkamera gått sönder och nästa kamera blir en systemkamera för oss. Kör på mobilkameran under tiden. Ha en väldigt bra helg bästa Anna! Kram.

2010-03-19 @ 20:44:34
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Nicky

Vackra tulpaner! Tänkte bara kika in och önska dig en riktigt skön helg! Kram/Nicky :)

2010-03-19 @ 21:08:35
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Jenlen

kikar också på lets dance, håller med claudia är ju så gullig & duktig hoppas hon vinner!

Va kul att du fyller år snart, jag är som du alltid bäst att ha en önskelista, fast oftast svårt att hitta på ngt att önska sig just då tycker jag,

Du får ha en fortsatt fin fredagkväll! Kramar

2010-03-19 @ 21:28:36
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Tindra

Håller tummarna att det blir vad du önskar innerst inne....:)

2010-03-19 @ 21:39:00
Postat av: Ida

Önska dig en kompakt systemkamera, de tar riktigt bra bilder markant skillnad från vanliga digitalkameror men inte mycket större en som heter G11 ifrån Canon: http://www.canon.se/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_G11/index.asp

2010-03-19 @ 23:12:45
Postat av: Sjantika

Underbart med tulpaner! Har för första gången den här säsongen sett ett avsnitt av både Let´s dance och Solsidan, och ser nu att din favorit gick till final, grattis! Må ju säga att Mattias e helt i min smak, gissar faktiskt att han blir Idol-kille nr 2 att vinna en final, visst vann Måns en gång? Ska bli spännande att se! Solsidan har jag inte ens hört talas om tidigare, tur ibland att man har kompisar som kommer med tips! Ha en underbar helg! Och hoppas att ni får bättre väder än vi, snön vräker ned nu. Att det ens finns så mycket?! Kram!

2010-03-19 @ 23:38:45
Postat av: Madeleine

Ju äldre man blir ju svårare blir det att önska sig saker tycker jag. Numera köper man ju oftast det man vill ha själv. Jag brukar sällan önska mig något utan låta familj etc köra på sin känsla för de har ju trots allt känt en i många år så det blir sällan fel. Jag gillar också när andra personer får tänka till lite så det blir lite extra omtanke med presenten..haha



Men som någon annan skrev, släpp "prylar" och försök tänka ut något utanför dom ramarna...



Och jag tror att det som du helst vill ha kommer komma igen när du minst anar det. Känner det på mig:)



Sköt om dig Anna. KRAM

2010-03-20 @ 07:00:39
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Therese

God Morgon vännen.. Här hemma i småstaden vaknade lilleman kl 6 och jag kl 7, pensionärsvarning på mig.. haha Hmm det där med vad man önskar sig är svårt, men en upplevelse/behandling av något slag är aldrig fel.. Kanske skulle önska dig en heldag tillsammans med din mamma när ni bara myser, äter gott och shoppar.. Ha en fantastisk lördag så se vi på fredag..=) Stor kram

2010-03-20 @ 07:58:56
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: J

hej,

om du tycker att systemkameror är för klumpiga, men ändå är intresserad av "systemkamera-egenskaper" kan tex en kamera av typen Panasonic DMC-GF1 vara ett alternativ. Funktionalitet som en systemkamera (ungefär) men i ett kompakt format.

hälsn. J

2010-03-20 @ 09:17:33
Postat av: Emelie

Håller med de andra om att en systemkamera är den perfekta presenten. Den håller ju typ för alltid och man tar fantastiska bilder plus att det är roligt.

Jag hoppas såklart allra mest att du får det som du verkligen önskar!

Ha en härlig helg!

Kram

2010-03-20 @ 09:47:57
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har också en canon ixus men det är en grym skillnad på den och en systemkamera. Jag vill knappt använda den vanliga digitalkameran längre :P O jag tror att du skulle passa att ha en systemkamera då du alltid tar så fina kort med så fina vinklar :)

2010-03-21 @ 14:02:52
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: nattvinge

Jag är faktiskt tvärt om, jag skulle vilja ha en liten smidig kamera som går ner i partyväskan, för maken har en systemkamera som vi aldrig tar med på fester och dylikt. Allra helst vill jag ha en riktigt bra kamera - med mobilfunktion, så att jag slipper släpa 2 saker i väskan :-D

Hoppas såklart att du får din innersta önskning!

Kram Nattvinge

2010-03-22 @ 09:55:24
URL: http://nattvinge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0