Det lilla extra


På salongen "The Venue" här i Sjöstaden förra veckan stod ett fantastisk 
fång med vackra tulpaner vid kassan. Snyggt med så många tillsammans
plus att det skänker en lite extra "lyxig känsla" när man satsar på färska
blommor på en salong. Det är helt enkelt det lilla extra som gör det! 

Godmorgon, så mycket enklare det är att kliva upp på mornarna med tanke på hur ljust det är numera. Helt fantastiskt och jag kan komma på mig själv emellanåt med att bara le inombords för att jag tänker på den tid vi så sakteliga går tillmötes. Vår och sommar - underbara tider om ni frågar mig! När jag trippade hem igår var det med lätta steg, det droppade från stuprännor, tak och solen värmde mig en aning på nosen. Kanske var det ett önsketänkande egentligen för det är ju ingen direkt värme ute ännu, men jag tycker nog faktiskt att solen ändå värmde mot min hud.  

Gårdagskvällen blev en skön hemmakväll. Maken kom hem tidigt och jag njöt av ett litet minihemma spa med scrubbning och ansiktmask. Låg sedan i sängen redan vid 21-tiden och tittade på första avsnittet av "Saltön". Mysigare program får man leta efter, ser redan framemot nästa måndag och avsnitt nummer två.  

Idag är det vanlig tisdag och arbetsdag för min del som alla andra tisdagar. Efter dagens slut ska jag möta upp fina Camilla på Norra Bantorget och "Cloud Nine - food and drinks" för ett glas vin eller vad vi nu väljer att dricka. Ser framemot vår lilla träff massor, ska bli så kul att prata gamla minnen, samt få mig en rejäl uppdatering om vad som hänt i hennes liv de senaste 8 åren(!)

Hoppas vädergudarna är med oss även denna tisdag och sprider lite lycka, det ser lovande ut än så länge. Sköt om er, så hörs vi förhoppningsvis lite senare eller morgon beroende på när jag kommer hem ikväll.

Stor kram ♥

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej,



Ja, otroligt vackert med färska blommor. Och vilken skillnad det blir på en tulpanbukett om man lägger till några kvistar eller liknande!



Massor kramar!

2010-03-09 @ 08:08:00
Postat av: p

Låter som att du hade en riktigt mysig kväll igår, hoppas att idag blir lika bra :)

2010-03-09 @ 08:22:36
URL: http://ihpm.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Håller helt med dig, solen gör en så glad & vi går ju emot ljusare tider underbart, men det är ju nu man verkligen uppskattar solens strålar också.



Låter som du får en bra dag! Kul att träffa gamla vänner & prata minnen.

Kramar

2010-03-09 @ 09:14:07
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja visst är det väl härligt nu när det töar o solen skiner igen. Som alltid har man glömt bort hur det faktiskt är.



Om ni inte sitter superlänge du o Camilla, kom förbi: http://regentpub.se/. Min kompis Kristina Westin spelar där mellan 20-22 ca ikväll. Mkt bra singer/songwriter som spelas flitigt i radion. Finns på Spotify om du vill provlyssna.



Kram kram

2010-03-09 @ 11:12:29
Postat av: Carolines hemligheter

Håller fullständigt med dig, nu har vi förhoppningsvis massor med varma och soliga dagar framför oss, UNDERBART!!!



Ser fram emot torsdag, skall bli jättekul att ses igen! Undrar om vi kan säga 18.30, har ingen barnvakt innan dess nämligen?



Kramkram i marssolen & ha en toppendag (och kväll)!

2010-03-09 @ 11:20:30
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Camilla W

Viiin!! Ja du, det har hänt en del de senaste 8 åren... :-) ses snaaart!

2010-03-09 @ 13:14:00
Postat av: Elin

ååh så bra! :) Tack! Många som säger att den är bra så vi beställde hem den igår :) Kommer antagligen imorgon ska bli spännande ;) Den är jätte liten och smidig också läste jag.. Perfekt att ha om man inte orkar ta med sig systemkameran lixom! Hehe jag förstår att du är avis ;) Den här vintern har känts såå lång så det blir verkligen perfekt med en solresa just nu innan våren kommer :) Pirras i magen det är bara några dagar kvar nu!



Kraam

2010-03-09 @ 16:19:20
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Jeg er helt enig med deg. Det er så deilig at det er lysere og solen gjør meg glad : )Det er godt at snøen begynner å smelte, nå vil vi ha vår! Her i Oslo er det ganske mye snø som skal bort, gleder meg til det er ok å rydde bort vintersko og støvletter. KOs deg masse i kveld = )

2010-03-09 @ 18:27:58
Postat av: Evelina

Färska blommor är ett måste på Creative. Gör så himla mycket för helheten. Mycket riktigt! :)



Maträtten ovan ser helt lovley ut!



Kramar från Umeå

2010-03-10 @ 07:39:10
URL: http://eveangelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0