Happy Friday


Jag förra fredagen på mamma och pappas balkong på Kreta
blickandes ut på Medelhavet. Glad var jag då, lika glad är jag
idag, det är ju fredag igen!!!

Sista arbetsdagen vilket betyder att det är FREDAG och det stundar två lediga helgdagar. Två dagar som om man får tro på metrologerna ska bjuda på hett sommarväder med temperaturer upp mot +30 grader. Så det får bli bikini på, ut i solen och underhålla den lilla solbränna jag lyckades få på Kreta. Ett dopp i havet kommer det nog dock inte bli, för som sagt jag är en riktigt badkruka och vattnet kan inte hålla särskilt många grader ute i Skärgården eller va tror ni?

Idag är även sista dagen jag kommer att tillbringa i mitt alldeles egna kontor. På måndag blir det första gången i mitt 9-åriga arbetsliv som jag ska samsas i ett kontorslandskap. Blandade känslor inför detta faktum, men eftersom jag är en person med positivt sinnelag försöker jag intala mig att det kommer bli bra. Blir ju mer socialt om inte annat när jag ska sitta ihop med "mina" karlar på avdelningen :-)

Ikväll blir det grillning med goda tillbehör och kylda drycker i glasen. Sommar, sommar, sommar - I love you!

Happy friday på er!

Kram/Anna ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fin du är på kortet alltid lika vacker.

Ha en fin sommar

kram

2010-07-02 @ 08:00:07
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Malena

Ja va härligt att det är fredag! :D

Fast man är hemma hela veckorna ändå så känns det när det är fredag. Såklart mycket för att även MÅrten blir ledig och vi kna åka ut till ön.



Tack söta du för din kommentar! :)

Måste nog tacka klänningen för att jag ser mer "fit" ut än vad jag är.

Den trycker ihop magen en del.



Har en bulle på magen kvar, en hel del "lovehandels" och mer hull på rumpan och låren än innan. Men jag är glad att det gått bort så fort ändå.

Längtar ändå dock till att man kna ha sina gamla byxor och shorts.



Ang klänningen så får man liiite bredare axlar i den. Även om jag är liten i kroppen så har jag breda axlar och brukar inte vilja framhäva dom. Men helheten på klänningen var så bra att jag inte bryr mig. Men jag har upptäckt att mna kan flytta upp knapparna en bit längre upp på axeln och på så sätt inte få lika mycket "holkärm".

Du skulle säkert vara jättefin i klänningen! :)



Blir säkert trevligt med sällskap i det öppna kontorslandskapet. Du får väl sätta på dig ett par hörselkåpor i värsta fall ;D



Hoppas att du får en skön helg i sjöstaden! Vädret är ju fantastiskt! Ska bli tropisk natt, natten mellan lördag och söndag har jag hört.



Många kramar!

2010-07-02 @ 08:17:17
URL: http://malenasplace.blogg.se/
Postat av: Zandra

Super söt bild!! :-)

Ja helgen ser lovande ut, LOVELY!

Jag lovar att hälsa till Enköping från dej hihi. De är tydligen båda Hamnfestivalen och Gatufestivalen i den lilla lilla staden i helgen haha! De slår på stort! :-)

HAPPY FRIDAY!

Kramiz

2010-07-02 @ 08:18:11
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Maria

God morgon =) Vilken otroligt vacker bild på dig. Visst är det helt underbart med sommaren och värmen, blir helt lycklig. Gör min sista dag idag och sen är det 4 veckors semester som väntar =) Så jag tänkte passa på att önska dig en riktigt riktigt skön sommar så kikar jag in här när jag kan så klart =) Kramkram och ha en underbar helg!

2010-07-02 @ 08:21:39
Postat av: Mahim

Visst är det härligt med sommar och fredag :)



Hoppas du får en kanon helg!



Kram

2010-07-02 @ 08:49:25
Postat av: Malin S

En solig kram från en Drogisarbetande mig =) Men idag slutar jag 14 och då möts jag upp av Samuel & Amy för en lunch på mitt coca-colamammalunchstamställe (världens längsta ord?!). Det blir toppenmysigt! Så även ifall jag jobbar imorgon också känns det ljuvligt med helg. Kram kram. Jo, du är som vanligt fantastiskt vacker!

2010-07-02 @ 08:57:47
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej goa Anna!



Och lika söt som vanligt är du när man ser dig på bild. :)

Ja visst är det härligt med sommaren! Jag får praktiskt taget ångest när jag befinner mig inomhus när jag är ledig och det är såhär varmt och underbart väder! Bums ut alltså! ;)



Själv är jag inte badkruka men min man förstår inte alls min enorma längtan efter att hoppa i vatten när det är varmt. Jag bara måste i vatten i helgen, kan jag säga. Han får vara snäll att skjutsa och sällskapa. ;)



Massor kramar!

2010-07-02 @ 09:28:02
Postat av: Anna

God förmiddag

Ett så underbart vackert fotografi, du är så sagolikt vacker Anna.



Vill passa på och önska dig en riktigt fin helg och en fortsatt fantastisk sommar! =)

Blir alltid så glad av att titta in här även om det inte är lika ofta längre, finaste lilla prinsen upptar hela min värld, och vilken underbar värld det är..♥



Stor kram

AnnaS

2010-07-02 @ 10:06:35
Postat av: Designing good life - Sarah

Ja det är en helt underbar dag idag med detta väder! Idag är det fotografering för vinnaren i vår hårtävling så det är ju tur att det inte regnar... Ha en bra helg!

2010-07-02 @ 10:20:44
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Finlandssvensk

Vilken fin bild, du är så vacker! Ha en skön helg!

2010-07-02 @ 17:18:34
Postat av: Johanna

Hej! Vill önska dig en trevlig helg. Jag går på semester idag så fredagen känns extra välkommen. Sitter dock kvar på kontoret ett tag till eftersom jag ska skriva kontrakt på en lägenhet ikväll.



Jag sitter i ett öppet kontorslandskap med 5 kollegor. Det är fördelar och nackdelar med det men fördelarna överväger nog ändå när man har valt sig. Vi har ganska högt i tak bland medarbetarna och vi diskuterar ganska mycket angående svåra frågor och problem som kan komma upp.



Kram

2010-07-02 @ 17:37:43
URL: http://jolla99.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

Hej vackra du!



Fin du är på bilden, alltid lika snygg :-)



Vilken värmebölja vi har! Jag skulle gärna bada men tror också att det är lite för kallt. Var åker ni och badar någonstans?



Önskar dig en mysig kväll med maken & balkonhäng :-)



KRAM

2010-07-02 @ 18:39:06
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Underbar bild på dig Anna!



Jag sitter i kontorslandskap (4 stycken just där jag sitter) och tycker att det är perfekt, socialt och jobbet blir lite roligare. Fast det beror ju mkt på kollegorna:)



Ha en skön helg.



Kram Madeleine

2010-07-02 @ 19:48:39
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Vilken fin bild på dig!! Man ser att du njuter av tillvaron! Skönt att er resa var bra och att du fick lite solbränna!



Nu helg och fint väder här hemma också, härligt. Vi hade supervarmt och fint i NY så det kändes nästan svalkande att komma till Sverige igen. Men på onsdag väntar Samos så då blir det varmare ändå =0).



Ha en fin helg!



KRAAAAM

2010-07-02 @ 19:53:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0