Inredningssug



Norskt inredningsmagasin lånat av Helene med ett snyggt repotage
i vitt. Gillar stolarna, snygga!!!

Vädret har stabiliserat sig denna fredag, skönt det för busvädret som vi hade här igår var verkligen ingen höjdare. Idag blåser det dock som bara den, hade man varit vindsurfare hade man troligtvis jublat av lycka ;-)

Känns att sommaren börjar lida mot sitt slut, eller nu kanske jag tog i så jag nästan sprack, men kvällarna känns så mörka redan. Igår hade vi tända kivilyktor när vi åt middag till exempel, när hände det sist? 

Sedan har suget efter inredningsprylar till hemmet återigen vaknat, ett typiskt hösttecken för min del. Sneglar åt både det ena och andra. Ett nytt köksbord står högt upp på listan. Vet inte vad som hänt med vårat nuvarande köksbord, men det har fått så otroligt mycket repor och missfärgningar så det ser rent ut sagt äckligt ut. Så det har uttjänat sitt syfte och kommer att hamna på återvinningen så fort jag finner ett annat bord som faller oss i smaken. 

Denna fredag tar vi som den kommer, likt många andra av våra sköna semesterdagar. Önskar er en riktigt bra fredag och trevlig helg. På återseende!

Kramar/Anna ♥

Kommentarer
Postat av: Anna i Helsingfors

Vad trist med bordet :( Vi har ett motsvarande, inte köpt på samma ställe men antagligen av samma material som "alla" dessa vita bord. Det är ännu rätt nytt, men jag märkte för några dagar sedan att det redan har rätt mycket repor...

2010-07-30 @ 14:20:42
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna i Helsingfors:

Ja det är riktigt trist, plus att bordet har fått flera gulnande fläckar på vissa ställen. Av vad vet jag inte men de går inte bort :-( Hoppas ni har bättre tur med ert bord!

2010-07-30 @ 14:34:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej! Jag hittade din blogg för ett tag sedan men har inte tidigare lämnat någon kommentar. Vill bara säga att den är väldigt inspirerande och den ligger numera som en favorit hos mig! Kram Linda

2010-07-30 @ 15:39:38
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Linda:

Vad kul att höra att du gillar bloggen! Välkommen åter och tack för kommentaren =) Kram/Anna

2010-07-30 @ 15:50:09
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas verkligen inte att hösten är på g, min semester har ju precis börjat. Men det är sant att kvällarna är mörka, vi mös med tända ljus i vardagsrummet igår. Liiiite för tidigt tycker jag.

2010-07-30 @ 18:29:13
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Nina

Det trista med vita bord och stolar är ju verkligen att de är så känsliga. Jag fick ju min älskade superellips och mina vita sjuan när vi flyttade in i Sjöstaden men jag funderar på allvar på att ställa undan bordet nu när sonen börjat smaka "riktig" mat. Snart sitter han där med kritor i handen och ger mamma en hjärtinfarkt när han gjort konstverk på bordet... Vi har liksom ni ett ganska vitt hem och oj vad det är opraktiskt nu! Hoppas du hittar något snyggt (och vitt...) i alla fall! Kram!

2010-07-30 @ 20:24:15
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Lise

har du sett stolene "glenn" fra ikea? De er veldig like og veldig fine :D

2010-08-03 @ 23:13:03
URL: http://www.flittiglise.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0