Torsdagen avklarad



Så var även torsdagen avklarad. Tiden fullständigt rinner iväg och på söndag är den sista januari och en av vintermånaderna är avverkad. Skulle ljuga om jag sa att jag är missnöjd över framåtskridandet, för jag är bra trött på allt det vita nu. Fick pulsa i snön idag och kunde konstatera hur dålig kondition jag har så fort det blir lite motstånd. Min kropp annars är i högsta grad van att promenera i rask takt, men som sagt tillsammans med pulsandet blev spatserturen mödosammare än vanligt och jag helt slut.

 

Jag har de senaste veckorna dragit ner på mitt bloggläsande. Har nämligen känt att det blivit för mycket av det goda. Det tar inte bara mycket tid (att skriva inlägg här inne tar tid i sig) utan det har även börjat generera ett dåligt samvete om jag inte lämnar en kommentar hos dem som kommenterar hos mig. Blir som en ond cirkel, plötsligt känns det tvångsmässigt att gå in på andras bloggar och kommentera istället för som förut då jag gick in för att jag ville. Så jag har bestämt att endast läsa och kommentera när jag själv har lust. Jag hoppas ju att ni som lämnar avtryck här inne gör det för att ni själva vill och låt det aldrig kännas som ett tvång. Jag tar inte någon persons kommentarer förgivna, utan det är bara en väldigt fin bonus om/när ni skriver. Så ta inte illa vid er och tro inte att det är något personligt jag har emot er om jag inte regelbundet kommentar i era bloggar i dessa dagar. Oavsett kommer jag naturligtvis fortsätta att försöka svara på era frågor här inne bland mina kommentarer. Livet är mer än bara att sitta framför datorn på kvällarna har jag kommit fram till.

 

Vill tillsist uppmärksamma att jag fått två utmärkelser ytterligare de senaste dagarna. Fick ju en under föregående vecka och nu har det alltså hänt igen. Blir lika förvånad och glatt överraskad varje gång. Så tusen tack till både Linda och Jen för att ni valde ut min blogg tillsammans med sex andra. 

 

Nu blir det städning av lägenheten en sväng med "Förkväll" som sällskap innan jag ska sjunka ner i soffan och mysa.

Ha en fin kväll kära läsare, kram ♥

Kommentarer
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Ja men det där är helt rätt inställning! Man kan inte låta bloggandet ta över all tid - även om bloggen betyder mycket!

Det är ofta jag kikar in här och njuter av vackra bilder och läser texten men inte alltid som jag kommenterar...

Ha en skön (datafri) kväll! :)

Kram Vanja!

2010-01-28 @ 18:34:49
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Erica

Go kväll

Grattis till utmärkelserna!!



Ingen bebis än... På tisdag 2/2 är han/hon beräknad så det är några dagar kvar. Känner mig som tur är fortfarande ganska pigg men du skulle se min vänstra fot som är ganska svullen nu... ser lite roligt ut men jag har i alla fall lyckats komma åt och lacka tånaglarna ;)



Imorgon får det nog bli en liten promenix.



Ha en skön torsdagkväll!!



Kramar

2010-01-28 @ 19:04:01
URL: http://www.misspiffy.blogspot.com
Postat av: Josefin

Jag känner igen mig ang. kommentarerna och förstår dig att det ska inte känns påtvingat. Man skriver lämnar en kommentaren om man känner för det, inte för kommentarens skull. :) Men det är lätt hänt att känna så.



Förresten, fin fin bild på ert vackra och stilfulla vardagsrum.



Hoppas du får en mysig kväll efter städningen.

Kram på dig.

2010-01-28 @ 19:23:50
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Hannah

Att blogga handlar definitivt inte om att samla poäng. Du har en underbar blogg och jag hoppas att du inser att du absolut inte behöver kommentera bara för att göra människor nöjda.



Detta är DIN blogg; skriv, kommentera, filura och fundera i din egen takt. Det är ju faktiskt tack vare din personliga prägel som vi alla älskar din blogg!



KRAM och ALLT därtill!

2010-01-28 @ 19:55:16
Postat av: Cicci

Känner mycket väl igen dina tankegångar med bloggandet. Kan också känna en press att ständigt skriva inlägg och kommentera. Det tar ju sin "lilla" tid! Man ska blogga för det är roligt och inte känna sig tvungen att skriva ett inlägg.



Kramar och hoppas att ni får en mysig kväll.

2010-01-28 @ 20:08:36
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Zandra

Åå men du e ju för söt Anna-Panna!

Njut av kvällen o ladda inför en härlig Arbetsdag imorn. FREDAAAA!!

KRAMA

2010-01-28 @ 20:09:41
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag förstår dig. Jag fick ju en tvångspaus från bloggandet i veckan när hade nackspärr. Så efter det har jag minskat bloggandet. Vill skriva när det känns kul o kommentera när orkar och har lust! För annars blir det inte roligt längre och bloggandet ska vara skoj! Men jag läser favoritbloggarna även om jag inte skriver varje dag.



Hur har det gått med hotelmailandet, har de svarat? Nyfiken!



Hoppas du får en bra start på helgen, visst går veckorna fort!



KRAM

2010-01-28 @ 20:19:08
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Gabby

Hej gumman! Vi mår bara bra alla 3:) Börjar dock bli lite tungt nu men tiden går fort & snart är vi framme vid vårt mål! Hoppas allt är bra med dig!? Kramar!

2010-01-28 @ 20:23:47
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Linda

Du får väl se till att komma på 7 saker om dig själv också, ska bli intressant att läsa.



Efter att ha skickat award till dig och de andra 6 tjejerna fick jag dubbelt så många besök på min blogg...



På söndag blir det Stockholm för mig, jippi!!!

Ha en skön helg!!

Linda

2010-01-28 @ 22:19:08
URL: http://www.tulpaner.blogspot.com
Postat av: Evelina

Underbart stilrent & snyggt! I Like! :)



Kan inte bli mer än glad över att du tar upp det många känner ink jag. Har också ett ständigt dåligt samvete när man inte hinner svara trots att man vill men kanske inte hinner av olika anledningar,

för att man även har mycket annat på agendan.

Med rädsla för att folk ska tro att man ignorerar dom. Så sant som det är sagt, det finns fler saker än att sitta framför en dator, trots att man tycker om sina fina läsare... :)



Så nu har jag bytt blogg till en som är på mina vilkor och till glädje för dom som vill. Om du vill får du jättegärna länka om till mig från Robins Garderob. :)



Ha en fantastisk kväll..

Största kramen från umeå & Evelina! :)

2010-01-28 @ 22:27:17
URL: http://eveangelina.blogspot.com/
Postat av: Sjantika

Kan förstå att det slukar mycket tid med en blogg! Jag följer 3 stycken, bla din och stackars martina som förlorade maken... Bara det tar tid kan ja tycka, men samtidigt så kul! Och jag håller med dig, att läsa och skriva inlägg blir så mycket roligare när man gör det för att man vill! Hör att ni har lika "kul" väder där nere som vi har här uppe i norr, hoppas det drar förbi snabbt! Burr... Kram*

2010-01-28 @ 22:48:32
Postat av: Rebecca

Halloj Anna!



Helt rätt inställning!



Dessutom går det ju i perioder för oss alla, bloggare eller ej, hur mycket tid man kan eller vill lägga på datorn. Bara att blogga själv måste ju ta en stund varje dag, det förstår jag. Det ska kännas roligt och inte som ett tvång. Dessutom är det skillnad på att gå in lite snabbt när man har tid och lust och lämna en kommentar hos någon, när man ändå är ute och surfar liksom, jämfört med att gå in på ett större antal ställen och "hålla dialog".



Kram hela da´n!

2010-01-29 @ 11:13:48
Postat av: Sofia

Ja, då och då behöver man ju av olika skäl göra annat än att vara uppkopplad *konstigt ;)* och jag tror att alla dina bloggisar har full förståelse för att du har annat som du också vill göra.



Jag tycker du är supergullig som så ofta svarar på kommentarer och interagerar med dina läsare. Och jag förstår att det inte alltid är möjligt att lägga tiden. Jag kan själv känna dåligt samvete när jag läser utan att lämna kommentarer, ofta har det verkligen med just tidsbrist att göra när jag inte kommenterar. Det är sällan det är så att jag inte finner inlägget intressant när jag inte kommenterar. Men kanske TROR bloggaren det tänker jag och då känner jag lite dåligt samvete!

2010-01-29 @ 13:54:27
Postat av: Carolines hemligheter

Äntligen fredag :-) Hoppas att du har en bra dag på jobbet och får en skön start på denna sista helg i januari!



Vad bra du formulerat dig här ovan, tror många (inklusive jag själv) känner igen sig i dina tankar. Det är så lätt hänt att samla på sig dåliga samveten, även när det gäller sådant som egentligen bara är roligt... Man har ju tillräckligt med "måsten" ändå i livet för att göra även en sådan här sak till ett "borde" eller ett "måste"!



Massa kramar till dig från grannen :-)

2010-01-29 @ 14:07:52
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Hej!

Förstår va du menar, kan känna likadant man har en hatkärlek till sin blogg på något sätt älskar att kika in på min blogg men ändå som du säger så får man dåligt samvete konstigt men det tar ju mycket tid, fast ändå så kul som sagt..



Hoppas du får en bra helg, själv ligger jag hemma gemomförkyld inget kul..

Kramar

2010-01-29 @ 15:52:07
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Hej tjejen!



Hoppas allt är bra!

Du skriver väldigt klokt, jag känner också att det känns stressigt att svara på kommentarer. Har börjat dra ner på det, vill inte känna att det är jobbigt. Det tar bort det roliga med att blogga!



Känner även igen vad du skrev om dålig kondition, tycker det är svårt att komma i gång nu när det förbaskade snön ligger kvar & det är halt. Vill helst promenera, trivs bäst med det.



tack för tipset om skor, jag lydde ditt råd :-)



ha en bra kväll

KRAM

2010-01-29 @ 17:53:10
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Har läst din blogg ett bra tag men kommenterar nästintill aldrig... Men njuter verkligen av dina fina bilder på er helt underbara inredning. Så himla snyggt, fräscht och stilrent. Helt i min smak.

Kram Linda

2010-01-31 @ 11:31:18
URL: http://lindaslangtan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Helt rätt tänkt det där med att kommentera och läsa bloggar tycker jag.. jag har mer dragit ner på mitt eget bloggande och läser hos andra istället, jag blir så inspirerad av era bloggar så det vill jag inte sluta med :) Kram

2010-01-31 @ 15:41:41
URL: http://jolla99.blogspot.com
Postat av: Tess

Hej!

Va roligt att jag hittade hit..så fint ni har det hemma hos er! Älskar inredning! =)

Håller med dig, bloggen ska inte vara något måste..eller att svara på kommentarer. Bloggen ska vara något roligt..=)

Nu ska jag kika vidare i din blogg! =)

KRAM

2010-02-01 @ 13:19:01
URL: http://tessbloggar.blogg.se/
Postat av: Anette

Härlig helg du haft!



Känner igen det där med att hinna blogga och läsa bloggar och det är inte kul om man känner press...

Hoppas du fortsätter blogga lika bra som du alltid gjort!



Kram

2010-02-01 @ 23:54:18
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej!



Vill tacka så mycket för en otroligt fin och kul blogg! Jag följer den så ofta tiden ges och det är lika givande varje gång! ;-D Och jag håller med dig, bloggen ska inte vara ett ont måste´. Förhoppningsvis ska den glädja dig lika mycket som den glädjer oss läsare.



Appropå köksmöblerna, är det inte så att ni har bytt stolar? Har för mig att bilderna tidigare visat mer "rundade" Miltonstolar, stämmer det?



Kram

2010-02-05 @ 09:04:22
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Madeleine:

Tack snälla, vad glad jag blir att du kikar in här och gillar det du läser och ser, tack, tack!



Ang stolarna så har du bra koll ;-) Det är faktiskt främst maken som sett till att de har blivit utbytta. Han avskydde Millerstolarna det sista då de blivit så ruskigt instabila och släppte skruvar titt som tätt som han fick ligga och skruva ihop gång på gång. Tillsist var måttet rågat och vi köpte fyra begagnade stolar på Blocket. Vi vill ha Arne jacobsens "Sjuan stolar" så dessa ska vi ha tills dess att vi får tummen ur och tar oss råd att köpa dem.



Tack än en gång för dina snälla ord om bloggen, Stor kram och trevlig helg!

2010-02-05 @ 09:43:29
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0