Torsdagsstädning


Nystädat hem denna torsdag, tulpaner i rosa och videkissar i glasvasen på det
vita Scala bordet från Svenska Hem.

Idag var det riktigt, riktigt skönt att inte ha något inplanerat i kalendern efter arbetsdagens slut. Kom hem och tog tag i veckostädningen. Föredrar torsdagar av alla veckans dagar som en städkväll för då känns det rent och fräsch när man kliver innanför ytterdörren efter arbetes slut imorgon fredag. Ofta då med en bukett med snittblommor och fredags feeling i hela kroppen. Härligt att då kunna slappna av och eventuellt börja så sakteliga med middagen samtidigt som man kanske sippar på ett glas vin, det är härlig fredag tycker jag.

Veckohandlingen
denna vecka gjorde vi klart redan häromdagen så vi slapp trängas på Ica som vi ofta annars också burkar göra på torsdagskvällarna. Så nu är jag helt enkelt redo för helg redan nu, härligt!


Nu halvligger jag i ena soffan under mitt fluffiga duntäcke och bara myser, "Antikrundan" på och klockan 21:00 ska jag se "Made in Sweden". Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är det fredag, jippiiii!

Kram och på återseende ♥ 
 


Kommentarer
Postat av: Barbie

Ser fint ut, som taget ur ett magazin

2010-01-21 @ 20:36:10
URL: http://barbierocknroll.blogg.se/
Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Ni har ju SÅ UUUUNDERBART vackert hemma:) och gissa om jag längtar efter att ha iaf liiiiite ordning....känner att jag blir galen på kaoset här snart.



kramar

2010-01-21 @ 21:06:26
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

Oj vad vackert du har det!!

2010-01-22 @ 01:31:53
URL: http://adara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0